2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızım sabah aşıdan beri uyuyor, uyandırıyorum ama gözlerini açamıyor, ateş yok. Bugün atak haftamizin 1.gunuymus atmaktan mı aşıdan mı acaba? Umarım bunu alışkanlık haline getirip gece uykusunu bırakmaz

Biz aşı olmadık ama bizde de durum aynı uyanıyor emip tekrar uyuyor Bende geceyi düşünüyorum umarım uyur

Maşallah kuzuya oyun halisindan bende çok memnunum, aslan var bi tane ona biseyler anlatmaya çalışıyor heyecanlanıyor görünce çok sevimli oluyor sıpa

Kızlar yatağa koyduktan 5.6 dk sonra uyanma guncellemesi size de geldi mi ??
Bize geldiBir de sese çok duyarlı olmaya başladı. Babasıyla parmak ucunda yürüyoruz. İnan parke sesine kalkıyor Allahtan ki gece böyle değil.
Kurban olayım buna bir çözüm bulan varsa her öneriyi sabırsızlıkla dinlerim uygularım. Gündüz evimin işini yapamıyorum böyle parça pinçik uyuduğu için

Ev işi ne kelime kalkıp su alamıyorum kendime

Çok imreniyorum darısı bizşm başımıza. 76 günlüğüz bugün henüz öyle tepkiler yok. Doğacağı tarihi baz alıp öylr gelişimi takip edin diyorlar(40 günlük sayılır). Genelde ağlıyor bizim kız basen keyfi yerindeyse gülüyor. Henüz oyuncak algılamaya geçemedik .

Oyun halasının linki var mı?

Benimkinde de yok oyle tepkiler daha bakip guluyor ama normalimiz 6 ocaktı 10 aralikta geldi

Benşm kız bugün çok uyuyor endişelenmeli miyim toplasan 3 saat uyanık kalmıştır hep uyku modunda uyusa bi dert uyumasa ayrı annelilik =delilik gerçekten. Emiyor emince uyku halindeyken gülümsüyor felan ama işte çok uyuyunca bi korktum böyle olan var mı

Sadece anne sutumu aliyo peki sizinkide ayy uff herseyi takar oldm anksiyete olcaz hepten
Canım benimki 2 haftadır haftada 1 yapıyor
Ebe hemşireye sordum bebek rahatsız görünmüyor gazını da çıkarıyor ama süre uzarsa siz yine de bir doktora görünün dedi. Bu arada sen de sıvı beslen ve bol bol salata falan ye dedi. Ben de uygulamaya başladım 2 gün öyle yapınca yaptı kakasını. Ama sonraki günler yine tık yok. Geçtiğimiz cumartesi daha önce kullanıp bitince tekrar almadığın biogaia damladan aldım ve akşamları 5'er damla verdim. Bir gün sonra yaptı kakasını. Pazartesi yine yok. Salı günü baya baya yaptı. Bugün de bir kez yaptı. Ben yine de ne olur ne olmaz yarın doktora gideceğim zaten 2 aylık oluyor tam yarın. Bir de hemşire dedi ki bebek rahatsız değilse belki de bağırsak hareketleri böyle gidecektir yavaş hareket ediyordur falan.
Ek olarak da biraz araştırdım şöyle diyorlar sadece anne sütü alan bebeğin kakası sıvıdır. Posalı ve katı olmadıgı icin bağırsakların çıkışına çok baskı yapmaz dolayısıyla bebekte de kaka yapma ihtiyacı oluşmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…