- 6 Nisan 2022
- 2.784
- 3.630
- 83
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #38.861
Panik oluyorum en ufaj seye dun sivi yapti.diye bugun hc yapmadi diyeBenimki
2 3 günde bir yapıyor canım
Canım kilo alıyordur panik yapma 1 haftaya kadar normalPanik oluyorum en ufaj seye dun sivi yapti.diye bugun hc yapmadi diye
Evet canim sadece anne sutuSadece anne sutumu aliyo peki sizinkide ayy uff herseyi takar oldm anksiyete olcaz hepten
Ayy iyi bari bizmkide anne sütü sadece. O zaman rahatladım birazEvet canim sadece anne sutu
Bi cocuk dogurdum deli cikcam sonunda dyrm esimeCanım kilo alıyordur panik yapma 1 haftaya kadar normal
Biz aşı olmadık ama bizde de durum aynı uyanıyor emip tekrar uyuyor Bende geceyi düşünüyorum umarım uyurKızım sabah aşıdan beri uyuyor, uyandırıyorum ama gözlerini açamıyor, ateş yok. Bugün atak haftamizin 1.gunuymus atmaktan mı aşıdan mı acaba? Umarım bunu alışkanlık haline getirip gece uykusunu bırakmaz
Peki yapinca seninki de Cok mu yapiyor? Biriktirmis gibi mi ?Benimki
2 3 günde bir yapıyor canım
Maşallah kuzuya2. Ayımız bitti… iki elini gözünün önüne getiriyor inceliyor , çok tatlı ya sürekli yeni şeyler yapması izlemek sağlıkla büyüdüğünü görmek ne güzel :) allahım herkese yaşatsın bu duyguları.. bir de piyanolu oyun halısından aşırı memnunum çok oyalıypr
Bize geldiKızlar yatağa koyduktan 5.6 dk sonra uyanma guncellemesi size de geldi mi ??
Ev işi ne kelime kalkıp su alamıyorum kendimeBize geldiBir de sese çok duyarlı olmaya başladı. Babasıyla parmak ucunda yürüyoruz. İnan parke sesine kalkıyor Allahtan ki gece böyle değil.
Kurban olayım buna bir çözüm bulan varsa her öneriyi sabırsızlıkla dinlerim uygularım. Gündüz evimin işini yapamıyorum böyle parça pinçik uyuduğu için
Bezini dolduruyor canım.Peki yapinca seninki de Cok mu yapiyor? Biriktirmis gibi mi ?
Çok imreniyorum darısı bizşm başımıza. 76 günlüğüz bugün henüz öyle tepkiler yok. Doğacağı tarihi baz alıp öylr gelişimi takip edin diyorlar(40 günlük sayılır). Genelde ağlıyor bizim kız2. Ayımız bitti… iki elini gözünün önüne getiriyor inceliyor , çok tatlı ya sürekli yeni şeyler yapması izlemek sağlıkla büyüdüğünü görmek ne güzel :) allahım herkese yaşatsın bu duyguları.. bir de piyanolu oyun halısından aşırı memnunum çok oyalıypr
Cise gidiyorum biEv işi ne kelime kalkıp su alamıyorum kendime
Benimkinde de yok oyle tepkiler daha bakip guluyor amaÇok imreniyorum darısı bizşm başımıza. 76 günlüğüz bugün henüz öyle tepkiler yok. Doğacağı tarihi baz alıp öylr gelişimi takip edin diyorlar(40 günlük sayılır). Genelde ağlıyor bizim kızbasen keyfi yerindeyse gülüyor. Henüz oyuncak algılamaya geçemedik .
Oyun halasının linki var mı?
Canım benimki 2 haftadır haftada 1 yapıyorSadece anne sutumu aliyo peki sizinkide ayy uff herseyi takar oldm anksiyete olcaz hepten
Bugun ciste koku varsa idrar yolu enfeksiyonu olabilir diye duydum canimmKızlar ya bebeğinizin çişi kokuyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?