2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Benimkide oyleydi 2 gun once en son pili bittide sizdi ama bende bittim. Sinirden agliyordum artik. Allah kolaylik versin kuzum yani verebilecek bi tavsiyem bile yok kucagimda evin koridorunda dolasip durdm ben tum gecr oyle
Ben de sürekli ağlıyorum. Bir yandan mastit bir yandan meme uçlarım yarık bir yandan bebek durmuyor

Evet kuvez bebekleri serbest kalmak istiyor benim kızımda oyle asla eller icerde olmayacak hep dışarıda kalacak

Kızlar bisey sorcam. Sadece anne sutu ile beslenen bebeklerin kakasi hep civik sekildemi sizinde yani kati olmasini beklemiyorum ama bugun 2 bezde kakaliydi biraz fazla.sivi gibi geldi bizimki bana
Bele geçen kakalar onlar işte valla 3 defa yaptığı oluyordu az pütürleri var gerisi hep cıvık oluyor fark etmezsen hemen bele kadar çıkıyor geçiyor

Ya annemlerde kulağını kıvırarak yapıyor ama ne zamana kadar kıvırcaz kulakları ya kepçe olursa

Kızlar bebeğim 9 saattir uyumuyor meme dışında sürekli ağlıyor kafayı yicem artık bir çocuk hiç mi durmaz
Tam bende bunu yazacaktım.sabah 9.30 da kalktı kalkış o kalkış.deliricem.uyuyor 10 dk sonra uyanıyor.kıpırdadığın an uyanıyor.bu nasıl bebek bebek dediğin gündüz uyur.tam sıyıracakken aptamilin uygulamasından mesaj geldi bebeğiniz 8 haftalık oldu atak haftası falan diye.onla mı alakalı anlamadım

Bu arada aşıyla ilgili ateş 38 i geçmeden ateş düşürücü vermeyin diyorlar.ilk çocukta 37,5 falan oldu ateşi.sabah aşı olmasına rağmen ateş gece çıktı ama ilaç vermedim.ikinci gün ateş olmuyor zaten ama huysuzluk oluyor.birde yarım saatte bir alarm kurup kalktım o gece.şimdi bunda nasıl olacak bakalım.ilk ay aşısında aşıdan sonra tüm gün uyumuştu.bunda da uyur da inşallah ben de dinlenirim biraz.wc ye gidecek vakti bulamıyorum bazen yemek yemeyi unutuyorum Allah yardımcımız olsun

Süt sağımıyla ilgili de ilk çocukta 3,5 aylıkken işe başlamıştım.ilk 9 ay 3 saatte bir sağıyordum ben emmediği için.evden sütü sağıp çıkıyordum.öğle arası işyerinde sağıp buz dolabına koyuyordum.tüm gün işteysem de 3 gibi yine sağıp dolaba koyuyordum.o yüzden 2 biberon götürüyordum.sonra o sütleri termal biberon çantası var e bebekte falan onun içine koyuyordum.eve gelmem 1 saat sürüyordu.bişey olmuyordu.termal çantayı da buz dolabında bekletirseniz daha uzun dayanır.eve gelince de buz dolabına koyuyordum buzluğa değil.akşamına falan veriyordum çocuğa çünkü

Canim gunduzleri bir saat uyutup kaldir, bir saat uyanik dursun yine yatir aksama kadar 5 kere yap bakalim bunuu, sonra 9 gibi aksam uykusuna yatirmaya calis. Inan daha saglikli ilerler. Gunduzleride karanlikta uyut uyuturken, bide boyle denee, inan cok zor yoksa boyle alisirsa senin enerjin kalmazki. Uyanik olunca peki agliyomu yoksa normal duruyomu?

Daha sık emzürdüm , uyanık olduğu an memeyi verdim. Besinde sütümü arttrdm helva Rezene vs tükettim. Gece 3 saati geçirmedim. Birde silikon uca geri döndüm çünkü daha rahat emiyor onunla
Silikon benim sütümü azaltıyor sütüm var şu an benim kız düzgün kavrayamıyor o sıkıntı ama öğrenir zamanla herhalde

Mesela benim kız 17 kasımda doğdu 19 ocakta aşı oldu sabah 10 da özellikle gel dediler toplu halde yapılıyor herkesi aynı anda çağırıyorlar
Benim kızım da 1 Aralık doğumlu bizi de yarın çağırdılar. Aynı şekilde saat 10-11 arası gelin dediler. İnşallah yarını sorunsuz atlatırız

2 numaraya geçmek için erken değil mi zaten daha. Benım yavru 1 numarada bile hala kaçırıyor boğazına keşke daha yavaş akışlı daha küçğk delikli bi baslık olsa
Olur mu , ordinaryüs profesör çok bilmiş bebek uzmanı kocam nerde okuduysa emme 20 dkdan daha uzun sürüyorsa 2 numarayı geçin dediği için denedik 2 numarayı ama olmadı tabii ki de minikoglan
[/QUOTE]
Yorum yapmazlarsa olmaz TheDandelion
Bende bilemedim.1 numaraya 1 aylık için diyor.bizimki 50 günlük oldu acaba 2 numaraya nezaman geçicez
Valla ben 1 numarayla kapatırım muhtemelen biberon işini. Daha 1 numarayla genzine kaçırıyor çocuk. Baktım yoruluyor az geldiği için iğneyle kendim açarım 1 delik daha zırt pırt biberon emziği alamam valla günde 1 sefer anca içiyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…