2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
İlk ay aşısında benimki de tüm gün uyumuştu.aşı stresinden sanırım

Önce braunla kulaktan ölçtük, sonra makattan normal termometre ile. Aynı derece çıktı ben artık süphelenmezsem ya da emin olmam gerekmezse makattan ölçmem canım ya
Ben de istemiyorum aslında. Ama doktoru da ileride hep onunla ölçeceksin ama şimdi değil dedi. Bilemiyorum. Ateşi olduğunda da bakmak lazım belki. Böyle diyorlar vardır bir bildikleri diye uymak istiyor insan. Ama daha basit ve konforlusu varken neden bunu yapıyoruz ki diye sorguluyor.

Bizde öyleyiz ama aşı oldu bugün 2.ay aşılarını umarım asidandir
İlk ay aşısında benimki de tüm gün uyumuştu.aşı stresinden sanırım
İnşallah öyledir canım

Huy edinmesinden korkuyorum bu durumu, bu gece nasıl geçecek düşünmek istemiyorum. Bir de yarın yola cikicaz inşallah uyur da bende dinlenebilirim

Haklisin Ilk 3 ay makat dediler bize de.

Bi de kizim Turk vatandasi oldu bugun:)

Yaaa cok sagol bende dikkat ediyim bunlara canim benimmm sagolasinn

Sesle uyutun ninni acın

Zamanla sizinki dr başlıcam canım
Canım piyanolu ve aynalı olsun. Benimki yeğenden kalma olduğu için link veremiyorum 4 yok önce alındı

Doğacağı tarihi derken 40 haftalık olarak mı baz almamız gerek. Çünkü biz de 60 gunluguz bizdede öyle şeyler yok henüz sesin geldiği tarafa bakma bile zar zor

Bebegine asi yaptirmayan varmii? Guvenemiyorum asilara yaa en azindan 1 yasina kadar yaptirmayi dusunmuyorum

Bebegine asi yaptirmayan varmii? Guvenemiyorum asilara yaa en azindan 1 yasina kadar yaptirmayi dusunmuyorum
Biz yaptırıyoruz canım, sadece rota da kararsız kaldık, menenjiti yaptiricaz ama rotayı yaptirmicaz sanırım

Kızlar özel aşıları yaptırmayacak olan var mi

Ben ikisini de yaptırcam
Rotayı kuzenlerime yapmışlardı 6 yıl önce çocuklar mahvoldu sonrasında. İlk kızıma yaptırmadim yaşadığım bölgede görülmüyor diye doktor onermemisti. Şimdi de 3 farklı doktor 2 farklı hemşireye sordum sadece 1 doktor önerdi. 5 yasa kadar koruma sagliyormus, o yüzden çok kararsız kaldık bizde

İlk defa duydum ya. Bende tedirgin oldum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…