- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #38.881
İlk ay aşısında benimki de tüm gün uyumuştu.aşı stresinden sanırımKızım sabah aşıdan beri uyuyor, uyandırıyorum ama gözlerini açamıyor, ateş yok. Bugün atak haftamizin 1.gunuymus atmaktan mı aşıdan mı acaba? Umarım bunu alışkanlık haline getirip gece uykusunu bırakmaz
Ben de istemiyorum aslında. Ama doktoru da ileride hep onunla ölçeceksin ama şimdi değil dedi. Bilemiyorum. Ateşi olduğunda da bakmak lazım belki. Böyle diyorlar vardır bir bildikleri diye uymak istiyor insan. Ama daha basit ve konforlusu varken neden bunu yapıyoruz ki diye sorguluyor.Önce braunla kulaktan ölçtük, sonra makattan normal termometre ile. Aynı derece çıktı ben artık süphelenmezsem ya da emin olmam gerekmezse makattan ölçmem canım ya
alışınca durulacaksın daha sakin karşılayacaksın her şeyi.. karşılayacaksın değil miBi cocuk dogurdum deli cikcam sonunda dyrm esime
Bugün bir yaptı. Bezde beyaz yer kalmamıştıPeki yapinca seninki de Cok mu yapiyor? Biriktirmis gibi mi ?
Bizde öyleyiz ama aşı oldu bugün 2.ay aşılarını umarım asidandirBenşm kız bugün çok uyuyor endişelenmeli miyim toplasan 3 saat uyanık kalmıştır hep uyku modunda uyusa bi dert uyumasa ayrı annelilik =delilik gerçekten. Emiyor emince uyku halindeyken gülümsüyor felan ama işte çok uyuyunca bi korktum böyle olan var mı
İnşallah öyledir canımİlk ay aşısında benimki de tüm gün uyumuştu.aşı stresinden sanırım
Haklisin Ilk 3 ay makat dediler bize de.Ben de istemiyorum aslında. Ama doktoru da ileride hep onunla ölçeceksin ama şimdi değil dedi. Bilemiyorum. Ateşi olduğunda da bakmak lazım belki. Böyle diyorlar vardır bir bildikleri diye uymak istiyor insan. Ama daha basit ve konforlusu varken neden bunu yapıyoruz ki diye sorguluyor.
Yazıyı göremedim amaBu yaziyi begendim, bir bak istersen canim
Kendimden emin olamiyorim kuzum ilk cocuk diyemi acaba diyorum hop oturup hop kalkiyoruz esimlealışınca durulacaksın daha sakin karşılayacaksın her şeyi.. karşılayacaksın değil mi
Yaaa cok sagol bende dikkat ediyim bunlara canim benimmm sagolasinnCanım benimki 2 haftadır haftada 1 yapıyor
Ebe hemşireye sordum bebek rahatsız görünmüyor gazını da çıkarıyor ama süre uzarsa siz yine de bir doktora görünün dedi. Bu arada sen de sıvı beslen ve bol bol salata falan ye dedi. Ben de uygulamaya başladım 2 gün öyle yapınca yaptı kakasını. Ama sonraki günler yine tık yok. Geçtiğimiz cumartesi daha önce kullanıp bitince tekrar almadığın biogaia damladan aldım ve akşamları 5'er damla verdim. Bir gün sonra yaptı kakasını. Pazartesi yine yok. Salı günü baya baya yaptı. Bugün de bir kez yaptı. Ben yine de ne olur ne olmaz yarın doktora gideceğim zaten 2 aylık oluyor tam yarın. Bir de hemşire dedi ki bebek rahatsız değilse belki de bağırsak hareketleri böyle gidecektir yavaş hareket ediyordur falan.
Ek olarak da biraz araştırdım şöyle diyorlar sadece anne sütü alan bebeğin kakası sıvıdır. Posalı ve katı olmadıgı icin bağırsakların çıkışına çok baskı yapmaz dolayısıyla bebekte de kaka yapma ihtiyacı oluşmaz.
Sesle uyutun ninni acınBize geldiBir de sese çok duyarlı olmaya başladı. Babasıyla parmak ucunda yürüyoruz. İnan parke sesine kalkıyor Allahtan ki gece böyle değil.
Kurban olayım buna bir çözüm bulan varsa her öneriyi sabırsızlıkla dinlerim uygularım. Gündüz evimin işini yapamıyorum böyle parça pinçik uyuduğu için
Lohusa unutkanligiYazıyı göremedim ama
Zamanla sizinki dr başlıcam canımÇok imreniyorum darısı bizşm başımıza. 76 günlüğüz bugün henüz öyle tepkiler yok. Doğacağı tarihi baz alıp öylr gelişimi takip edin diyorlar(40 günlük sayılır). Genelde ağlıyor bizim kızbasen keyfi yerindeyse gülüyor. Henüz oyuncak algılamaya geçemedik .
Oyun halasının linki var mı?
Canım piyanolu ve aynalı olsun. Benimki yeğenden kalma olduğu için link veremiyorum 4 yok önce alındıÇok imreniyorum darısı bizşm başımıza. 76 günlüğüz bugün henüz öyle tepkiler yok. Doğacağı tarihi baz alıp öylr gelişimi takip edin diyorlar(40 günlük sayılır). Genelde ağlıyor bizim kızbasen keyfi yerindeyse gülüyor. Henüz oyuncak algılamaya geçemedik .
Doğacağı tarihi derken 40 haftalık olarak mı baz almamız gerek. Çünkü biz de 60 gunluguz bizdede öyle şeyler yok henüz sesin geldiği tarafa bakma bile zar zorÇok imreniyorum darısı bizşm başımıza. 76 günlüğüz bugün henüz öyle tepkiler yok. Doğacağı tarihi baz alıp öylr gelişimi takip edin diyorlar(40 günlük sayılır). Genelde ağlıyor bizim kızbasen keyfi yerindeyse gülüyor. Henüz oyuncak algılamaya geçemedik .
Bezden kaynakli olamaz mi , bizim bez hafiften belli ediyor bebek cok cis yapinca ? Deniz ya sizde koku var mi ? Pampers dimi ?Bugun ciste koku varsa idrar yolu enfeksiyonu olabilir diye duydum canimm
Biz yaptırıyoruz canım, sadece rota da kararsız kaldık, menenjiti yaptiricaz ama rotayı yaptirmicaz sanırımBebegine asi yaptirmayan varmii? Guvenemiyorum asilara yaa en azindan 1 yasina kadar yaptirmayi dusunmuyorum
Mutlaka yaptırmalısınız. Neden böyle düşünüyorsunBebegine asi yaptirmayan varmii? Guvenemiyorum asilara yaa en azindan 1 yasina kadar yaptirmayi dusunmuyorum
Ben ikisini de yaptırcamBiz yaptırıyoruz canım, sadece rota da kararsız kaldık, menenjiti yaptiricaz ama rotayı yaptirmicaz sanırım
Kızlar özel aşıları yaptırmayacak olan var mi
Rotayı kuzenlerime yapmışlardı 6 yıl önce çocuklar mahvoldu sonrasında. İlk kızıma yaptırmadim yaşadığım bölgede görülmüyor diye doktor onermemisti. Şimdi de 3 farklı doktor 2 farklı hemşireye sordum sadece 1 doktor önerdi. 5 yasa kadar koruma sagliyormus, o yüzden çok kararsız kaldık bizdeBen ikisini de yaptırcam
İlk defa duydum ya. Bende tedirgin oldum şimdiRotayı kuzenlerime yapmışlardı 6 yıl önce çocuklar mahvoldu sonrasında. İlk kızıma yaptırmadim yaşadığım bölgede görülmüyor diye doktor onermemisti. Şimdi de 3 farklı doktor 2 farklı hemşireye sordum sadece 1 doktor önerdi. 5 yasa kadar koruma sagliyormus, o yüzden çok kararsız kaldık bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?