2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Bizimde gündüz uykuları en fazla 1 saate düştü. Akşam uykusunun ilkinde kavga dövüş uyutuyorum sonrası normal sabaha kadar sakince uyuyor.
Kızlar ya bebeğinizin çişi kokuyor mu?
Canım aslan 20 günlükken çişinin kokusu ve renginden şüphelenip doktora gittik ve idrar yolu enfeksiyonundan 1 hafta hastanede yattık. Doktora gitmenizi tavsiye ederim.
Ya valla oturduğum daire eski, parke sesi çatır çutur çocuğu uyandırıyor sinir oluyorum. Gündüz ev işi hayal oluyor benimde. Çok az uyuyor.

Kendimden emin olamiyorim kuzum ilk cocuk diyemi acaba diyorum hop oturup hop kalkiyoruz esimle
Ya bence her şey daha da güzel olacak. Herkes başta daha tedirgin başlıyor sonra zamanla alışıyor. O alışma süreci kiminde kısa kiminde uzun oluyor ama bence oluyor. Sizde delirmeden keyifle yaşamaya başlayacaksınız. Bebeğiniz de size yardım edecek, yol gösterecek.

Bize rota aşısını kreş için önerdiler. Göndermeyi düşündüğümüz için de yaptıracağız..

Bende düşünüyorum rota. Ne oldu olumsuz acaba

Kızlar bende regli oldum bugün. Sütüm çok az sağıp veriyorum toplasan 100 cc çıkmıyor günlük zaten. Ondan mı erken geldi acaba.
Ben de dün Regl oldum sanırım. Çünkü aktif bir kanamam var.. 17 şubatta kontrolüm var kesilmezse daha erken giderim artık. Ama Regl olduğumu düşünüyorum.

Bize rota aşısını kreş için önerdiler. Göndermeyi düşündüğümüz için de yaptıracağız..
Kreşe göndeririz bizde ama muhtemelen 5 yaşında başlar
Bende düşünüyorum rota. Ne oldu olumsuz acaba
Aşıdan sonra 10 gün aşırı ishal arkasından da kabız oldular canım, hatta hala daha afedersin keçi gibi yapıyorlar. Bilmiyorum aşıyla mı alakalı ama aşıdan sonra olunca tedirgin olduk açıkçası. Aşı sonrasi ishale de doktor bağışıklık kazanmaları için ishal oldular falan demiş, grip aşısı gibi

Benim bildiğim zorunlu aşıları yaptırmak zorunlu.devlet tarafından yapılan aşıları yaptırmak istemiyorsanız mahkemeye vermeniz ve kazanmanız lazım öyle kafana göre ben yaptırmıyorum diyemiyorsun.hatta yaptırmak istemeyen bi baba çıkmıştı tv ye dava açmış kaybetmiş mecbur yaptırdı.rota aşısını ben oğluma yaptırdım hiçbir sıkıntı olmadı.rota virüsü sanılandan yaygın.aşıyı yaptıran kolay atlatırken yaptırmayan 1 hafta kusma ishal ateşten hastanede yatıyor.bence yaptırılmalı.menenjit oğlumun zamanında 5 li karma içinde vardı o yüzden özel aşı yaptırmamıştım.şimdiki 5 li karmada var mı soracağım yoksa onu da özel olarak yaptıracağım çünkü çok kötü bir hastalık Allah korusun

Bezden kaynakli olamaz mi , bizim bez hafiften belli ediyor bebek cok cis yapinca ? Deniz ya sizde koku var mi ? Pampers dimi ? dennisgo
Biz sleepy kullaniyoruz canim.arkadasimin cocugu gecirdi idrar yolu enfeksiyonu belirtisi buymus hatta sunnet oldu bu sebepten ama.tabi kesim bsy diyemem

Ayy insallhh canimm zamanla alisicaz gecickkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…