- 19 Aralık 2016
- 1.199
- 1.800
- 133
- 35
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #38.901
Aman canım yanlış yonlendirmis olmayayım sen yine doktorunla görüşİlk defa duydum ya. Bende tedirgin oldum şimdi
Bizimde gündüz uykuları en fazla 1 saate düştü. Akşam uykusunun ilkinde kavga dövüş uyutuyorum sonrası normal sabaha kadar sakince uyuyor.Ben gündüz biraz zorla uyutuyorum açıkçası. Uyuyunca yatağına yatırıyorum. Ama uyanıyor bi süre sonra, ağlıyor, koşup gidip kucağıma alıyorum 5 dk kadar, dalıyor. Yatırıyorum. Ve algoritma başa dönüyor
Gündüz uykusu parça parça uyduruk oluyor yani, o parçalarda evin işini yemeği falan hallediyorum. Ama gece kesintisiz 2-3 saat uyuyabiliyor. O da olmasa mahvolurum çünkü tek bakıyorum.
Canım aslan 20 günlükken çişinin kokusu ve renginden şüphelenip doktora gittik ve idrar yolu enfeksiyonundan 1 hafta hastanede yattık. Doktora gitmenizi tavsiye ederim.Kızlar ya bebeğinizin çişi kokuyor mu?
Ya valla oturduğum daire eski, parke sesi çatır çutur çocuğu uyandırıyor sinir oluyorum. Gündüz ev işi hayal oluyor benimde. Çok az uyuyor.Bize geldiBir de sese çok duyarlı olmaya başladı. Babasıyla parmak ucunda yürüyoruz. İnan parke sesine kalkıyor Allahtan ki gece böyle değil.
Kurban olayım buna bir çözüm bulan varsa her öneriyi sabırsızlıkla dinlerim uygularım. Gündüz evimin işini yapamıyorum böyle parça pinçik uyuduğu için
Doktorun söylediği tahmini doğum tarihi baz alınıyorDoğacağı tarihi derken 40 haftalık olarak mı baz almamız gerek. Çünkü biz de 60 gunluguz bizdede öyle şeyler yok henüz sesin geldiği tarafa bakma bile zar zor
Ya bence her şey daha da güzel olacak. Herkes başta daha tedirgin başlıyor sonra zamanla alışıyor. O alışma süreci kiminde kısa kiminde uzun oluyor ama bence oluyor. Sizde delirmeden keyifle yaşamaya başlayacaksınız. Bebeğiniz de size yardım edecek, yol gösterecek.Kendimden emin olamiyorim kuzum ilk cocuk diyemi acaba diyorum hop oturup hop kalkiyoruz esimle
Hayırlı uğurlu olsun Melissa yaHaklisin Ilk 3 ay makat dediler bize de.
Bi de kizim Turk vatandasi oldu bugun:)
Evet canım pampes. Koku olmuyor.. çok dolu olduğunda mı kokuyor anlamadım ?Bezden kaynakli olamaz mi , bizim bez hafiften belli ediyor bebek cok cis yapinca ? Deniz ya sizde koku var mi ? Pampers dimi ?dennisgo
Bize rota aşısını kreş için önerdiler. Göndermeyi düşündüğümüz için de yaptıracağız..Rotayı kuzenlerime yapmışlardı 6 yıl önce çocuklar mahvoldu sonrasında. İlk kızıma yaptırmadim yaşadığım bölgede görülmüyor diye doktor onermemisti. Şimdi de 3 farklı doktor 2 farklı hemşireye sordum sadece 1 doktor önerdi. 5 yasa kadar koruma sagliyormus, o yüzden çok kararsız kaldık bizde
Çok beğendim çok teşekkür ederimLohusa unutkanligi
Bebeklerde Büyüme Atakları: Belirtileri ve Yapmanız Gerekenler
Bebeğinizin hasta olduğunu düşünüp yaptırdığınız tetkiklerin sonucu olumsuzsa, aslında bunların hepsi bebeğinizdeki büyüme ataklarının habercisi olabilir.invidyo.com
Bende düşünüyorum rota. Ne oldu olumsuz acabaRotayı kuzenlerime yapmışlardı 6 yıl önce çocuklar mahvoldu sonrasında. İlk kızıma yaptırmadim yaşadığım bölgede görülmüyor diye doktor onermemisti. Şimdi de 3 farklı doktor 2 farklı hemşireye sordum sadece 1 doktor önerdi. 5 yasa kadar koruma sagliyormus, o yüzden çok kararsız kaldık bizde
Ben de dün Regl oldum sanırım. Çünkü aktif bir kanamam var.. 17 şubatta kontrolüm var kesilmezse daha erken giderim artık. Ama Regl olduğumu düşünüyorum.Kızlar bende regli oldum bugün. Sütüm çok az sağıp veriyorum toplasan 100 cc çıkmıyor günlük zaten. Ondan mı erken geldi acaba.
Kreşe göndeririz bizde ama muhtemelen 5 yaşında başlarBize rota aşısını kreş için önerdiler. Göndermeyi düşündüğümüz için de yaptıracağız..
Aşıdan sonra 10 gün aşırı ishal arkasından da kabız oldular canım, hatta hala daha afedersin keçi gibi yapıyorlar. Bilmiyorum aşıyla mı alakalı ama aşıdan sonra olunca tedirgin olduk açıkçası. Aşı sonrasi ishale de doktor bağışıklık kazanmaları için ishal oldular falan demiş, grip aşısı gibiBende düşünüyorum rota. Ne oldu olumsuz acaba
Benim önce eski kan sonra normal kan rengine döndü canım. Kırmızıysa reglidir.Ben de dün Regl oldum sanırım. Çünkü aktif bir kanamam var.. 17 şubatta kontrolüm var kesilmezse daha erken giderim artık. Ama Regl olduğumu düşünüyorum.
Sanki bana öyle gelmişti hatta burda bı yerde de okumuştum. ama anlaşıldı. Bu akşam parfüm niyetine çış koklayacağız :)))Evet canım pampes. Koku olmuyor.. çok dolu olduğunda mı kokuyor anlamadım ?
Biz sleepy kullaniyoruz canim.arkadasimin cocugu gecirdi idrar yolu enfeksiyonu belirtisi buymus hatta sunnet oldu bu sebepten ama.tabi kesim bsy diyememBezden kaynakli olamaz mi , bizim bez hafiften belli ediyor bebek cok cis yapinca ? Deniz ya sizde koku var mi ? Pampers dimi ?dennisgo
Bende ne asi gerekiyorsa yaptircamMutlaka yaptırmalısınız. Neden böyle düşünüyorsun
Ayy insallhh canimm zamanla alisicaz gecickkkYa bence her şey daha da güzel olacak. Herkes başta daha tedirgin başlıyor sonra zamanla alışıyor. O alışma süreci kiminde kısa kiminde uzun oluyor ama bence oluyor. Sizde delirmeden keyifle yaşamaya başlayacaksınız. Bebeğiniz de size yardım edecek, yol gösterecek.
Bizde sünnet yaptırıyoruz 14 şubat sevgililer günündeBiz sleepy kullaniyoruz canim.arkadasimin cocugu gecirdi idrar yolu enfeksiyonu belirtisi buymus hatta sunnet oldu bu sebepten ama.tabi kesim bsy diyemem
Yaa hadi hayirlisi kuzum bizde yaptircaz bakalimBizde sünnet yaptırıyoruz 14 şubat sevgililer gününde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?