- 13 Haziran 2022
- 83
- 112
- 13
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #38.941
Uyanmasın diye gürültü yapmamaya çalıştıkça sese duyarlı hale gelir ve çıt sesine uyanır ama gündelik işlerinizi aynı ayarda devam ettirirseniz doğal ortama alışır ve kendi doğalı kabul eder. Kısacası gürültü yapınBize geldiBir de sese çok duyarlı olmaya başladı. Babasıyla parmak ucunda yürüyoruz. İnan parke sesine kalkıyor Allahtan ki gece böyle değil.
Kurban olayım buna bir çözüm bulan varsa her öneriyi sabırsızlıkla dinlerim uygularım. Gündüz evimin işini yapamıyorum böyle parça pinçik uyuduğu için
Sanki bana öyle gelmişti hatta burda bı yerde de okumuştum. ama anlaşıldı. Bu akşam parfüm niyetine çış koklayacağız :)))
Kaç gunluk oglunuz benim 2.ayda 4850 57bucukta boyu kilosu az geliyo bana ama doktorda iyi diyorSelam kızlar biz de 9 gibi 2. Ay aşımızı olduk. Çok ağladı yavrum yapılırken ama sonrasında bu saate kadar aşırı huysuzluk olmadı. Ateş falan yok şimdilik. Ama uyumadı bu saate kadar. Şimdi dalar gibi oldu bakalım. İlacı huzursuzlanırsa vereyim mi ateşi çıkmasa bile?
Bu arada 59 cm 5 700 çıktı kilosu kıyafetleriyle. Sağlık ocağındaki doktora gece uyandırıp emzireyim mi dedim uzun süre aç kalmasın uyandır dedi. Aşağıda ebe gelişimi güzel bırak uyusun uyusun da büyüsün dedi. Ebenin de dediğini dinleyesim var
Geçmiş olsun ateşsiz atlatırsınız umarım. Bizim doktor ateşi çıkmadan verme diyor ateşe karşı savaşmaya başlamalıymış bağışıklıkları ben de aynı fikirdeyim. Aşı oldu işte kolay değil biz de aşı olunca huzursuzluk yaşıyoruz sonuçta öyle düşün geçici bi süreç sonuçta.Selam kızlar biz de 9 gibi 2. Ay aşımızı olduk. Çok ağladı yavrum yapılırken ama sonrasında bu saate kadar aşırı huysuzluk olmadı. Ateş falan yok şimdilik. Ama uyumadı bu saate kadar. Şimdi dalar gibi oldu bakalım. İlacı huzursuzlanırsa vereyim mi ateşi çıkmasa bile?
Bu arada 59 cm 5 700 çıktı kilosu kıyafetleriyle. Sağlık ocağındaki doktora gece uyandırıp emzireyim mi dedim uzun süre aç kalmasın uyandır dedi. Aşağıda ebe gelişimi güzel bırak uyusun uyusun da büyüsün dedi. Ebenin de dediğini dinleyesim var
63 günlük kuzucum. Kilo olayını takma, bünyeye yapıya göre değişirKaç gunluk oglunuz benim 2.ayda 4850 57bucukta boyu kilosu az geliyo bana ama doktorda iyi diyor
Kabızlık sanırım hassas bağırsak sendromu. Karın içi organlarda bi rahatsızlık varsa bağırsaklar buna tepki olarak kabız veya ishal olabiliyormuş. Bizim de rahim toparlanma sürecinde olduğundan geçici bi durumdur herhalde yani umarım.Kızlar günaydın.
Size 2 sorum var
Ben doğumdan beri kabızım (kayısı komposto frlan içiyorum ) bi türlü geçmedi normalde günde 4 5 defa çıkardım bağırsaklarım iyi çalışırdı. Neden böyle oldu anlamadım
Bir de bez numarasına nasıl karar veriyorsunuz ben 2 numara aldım ama sanki büyük geldi 4 kilo oldu bizim kız boyu 50 idi en son
Kimisi de huzursuz olursa ver demiş. Neye göre hareket edeceğimi şaşırdımGeçmiş olsun ateşsiz atlatırsınız umarım. Bizim doktor ateşi çıkmadan verme diyor ateşe karşı savaşmaya başlamalıymış bağışıklıkları ben de aynı fikirdeyim. Aşı oldu işte kolay değil biz de aşı olunca huzursuzluk yaşıyoruz sonuçta öyle düşün geçici bi süreç sonuçta.
Ben ebeyi dikkate alırdım
Ben vermedim canımKimisi de huzursuz olursa ver demiş. Neye göre hareket edeceğimi şaşırdım
canımmm amın cok sagolllYaa hadi gözün aydin kuzumm rabbim kucagina saglikla aldirsin insallahbebis kuduruk iste uyumaz durmaz gazli oyle büyümeye çalışıyorr
1 yaşına kadar kullanmak için besafe izigo x1 aldık canım. Hem puset hem oto koltuğuKızlar oto koltuğu olarak ne almayı düşünüyorsunuz? Yani alırken nelere dikkat edilmeli? Nasıl özellikleri olmalı? Fiyat olarak çok çok pahalı olmayacak orta halli bişey almak istiyorum bende ne alacağımı bilmiyorum
Normal göğüs doluluğu farklı mastit farklı. Benim göğsüm taş gibi olmuştu hiç dokunamıyordum bile sağmama rağmen artık süt bitiyodu ama hala taş gibiydi sonrasında zaten sıtma tuttu, ateşim çıktı, eklem yerlerim ağırdı mastit böyle oluyor antbiyotik kullandım şükür geçti. Suanda bende meme reddi yasıyorum çok çaresizim çok alıstı bıberona 2 dk emıp bırakıyor bazen hıc tutmuyor bıle sen nasıl aştın meme reddiniMastit olduğunu nasıl anladın bende göğsümü dolu hissediyorum ama Sağdığımda çıkmıyor elle sağıyorum bakıyorum var. Benimde işk zamandan beri çok fazla yok sütüm mama+meme gidiyoruz meme reddi de yaşadık hala da yaşıyoruz birlikte duş almanızı tavsiye ederim bunun için. Acaba Mastit miyim
Biz çok şükür meme reddini çözdük dediğim gibi birlikte duşa girin vakit geçirin birlikte orada teklif edin memeyi. bana da ebe tavsiye etmişti çok iyi geldi kesinlikle memede zıtlaşmayın teklif edin reddederse zorlamayın çok şükür 1,5 haftanın sonunda şimdi memeyi kendisi istiyorNormal göğüs doluluğu farklı mastit farklı. Benim göğsüm taş gibi olmuştu hiç dokunamıyordum bile sağmama rağmen artık süt bitiyodu ama hala taş gibiydi sonrasında zaten sıtma tuttu, ateşim çıktı, eklem yerlerim ağırdı mastit böyle oluyor antbiyotik kullandım şükür geçti. Suanda bende meme reddi yasıyorum çok çaresizim çok alıstı bıberona 2 dk emıp bırakıyor bazen hıc tutmuyor bıle sen nasıl aştın meme reddini
Eğer biberon kullanmadıysanız sakın biberona başvurmayın eğer bizimki gibi çoktan alışmışsa da mamayı şıkır lıkır içmesine izin vermeyin. Biraz boş çeksin biraz mamaya ulaşsın memedeki gibi yapın eds hortumu da kullanabilirsinizNormal göğüs doluluğu farklı mastit farklı. Benim göğsüm taş gibi olmuştu hiç dokunamıyordum bile sağmama rağmen artık süt bitiyodu ama hala taş gibiydi sonrasında zaten sıtma tuttu, ateşim çıktı, eklem yerlerim ağırdı mastit böyle oluyor antbiyotik kullandım şükür geçti. Suanda bende meme reddi yasıyorum çok çaresizim çok alıstı bıberona 2 dk emıp bırakıyor bazen hıc tutmuyor bıle sen nasıl aştın meme reddini
4-6 saat bekle canım.Ateş çok çıkarsa 4 saatte ver diyorlar az çıkarsa 6 saati bekleKızlar ali çok ağlıyordu 1 çay kaşığı parol verdim. Tekrar ateşi vs çıkarsa ne zaman vermeli araya ne kadar süre koymalı acaba? Bilgisi olan var mı
Benim dün bağırsaklarım bozuk gibiydi.bugün de kızımın kakası sırtını aşmış hatta heryeri kakaydı ilk defa çocuğu neresinden tutsam kakaydı böyle bişey görmedim.benim bağırsaklarımın bozukluğu mu etkiledi onu acaba?Kaka profesoru oldum ciktim bu sabah 5de bizimki bezi doldurmus ama bi yerinde hafif mukuslu gibiydi kakasi doktoruna sordum inek sutu alerjisi olabilir getirin bakalim dedi simdi yeni gundemim bu 3 gundur bokla yatip kalkiyoruz
Ateşi çıkmamıştı şuan. Ama inler gibi ağlıyordu verdim. İnşallah çıkmaz ateşi4-6 saat bekle canım.Ateş çok çıkarsa 4 saatte ver diyorlar az çıkarsa 6 saati bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?