2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Uyanmasın diye gürültü yapmamaya çalıştıkça sese duyarlı hale gelir ve çıt sesine uyanır ama gündelik işlerinizi aynı ayarda devam ettirirseniz doğal ortama alışır ve kendi doğalı kabul eder. Kısacası gürültü yapın

Sanki bana öyle gelmişti hatta burda bı yerde de okumuştum. ama anlaşıldı. Bu akşam parfüm niyetine çış koklayacağız :)))

Parfüm demişken aklıma geldi ya 2 aydır parfüm kullanmıyoruz eşimle. O mis gibi parfümlerimize hasret kaldım yeminle

Kaç gunluk oglunuz benim 2.ayda 4850 57bucukta boyu kilosu az geliyo bana ama doktorda iyi diyor

Geçmiş olsun ateşsiz atlatırsınız umarım. Bizim doktor ateşi çıkmadan verme diyor ateşe karşı savaşmaya başlamalıymış bağışıklıkları ben de aynı fikirdeyim. Aşı oldu işte kolay değil biz de aşı olunca huzursuzluk yaşıyoruz sonuçta öyle düşün geçici bi süreç sonuçta.

Ben ebeyi dikkate alırdım

Kabızlık sanırım hassas bağırsak sendromu. Karın içi organlarda bi rahatsızlık varsa bağırsaklar buna tepki olarak kabız veya ishal olabiliyormuş. Bizim de rahim toparlanma sürecinde olduğundan geçici bi durumdur herhalde yani umarım.

Bez idrar çıkarmıyorsa doğru numaradır

Kimisi de huzursuz olursa ver demiş. Neye göre hareket edeceğimi şaşırdım

Kızlar oto koltuğu olarak ne almayı düşünüyorsunuz? Yani alırken nelere dikkat edilmeli? Nasıl özellikleri olmalı? Fiyat olarak çok çok pahalı olmayacak orta halli bişey almak istiyorum bende ne alacağımı bilmiyorum

1 yaşına kadar kullanmak için besafe izigo x1 aldık canım. Hem puset hem oto koltuğu

Normal göğüs doluluğu farklı mastit farklı. Benim göğsüm taş gibi olmuştu hiç dokunamıyordum bile sağmama rağmen artık süt bitiyodu ama hala taş gibiydi sonrasında zaten sıtma tuttu, ateşim çıktı, eklem yerlerim ağırdı mastit böyle oluyor antbiyotik kullandım şükür geçti. Suanda bende meme reddi yasıyorum çok çaresizim çok alıstı bıberona 2 dk emıp bırakıyor bazen hıc tutmuyor bıle sen nasıl aştın meme reddini

Biz çok şükür meme reddini çözdük dediğim gibi birlikte duşa girin vakit geçirin birlikte orada teklif edin memeyi. bana da ebe tavsiye etmişti çok iyi geldi kesinlikle memede zıtlaşmayın teklif edin reddederse zorlamayın çok şükür 1,5 haftanın sonunda şimdi memeyi kendisi istiyor

Eğer biberon kullanmadıysanız sakın biberona başvurmayın eğer bizimki gibi çoktan alışmışsa da mamayı şıkır lıkır içmesine izin vermeyin. Biraz boş çeksin biraz mamaya ulaşsın memedeki gibi yapın eds hortumu da kullanabilirsiniz

Kızlar ali çok ağlıyordu 1 çay kaşığı parol verdim. Tekrar ateşi vs çıkarsa ne zaman vermeli araya ne kadar süre koymalı acaba? Bilgisi olan var mı

Kaka profesoru oldum ciktim bu sabah 5de bizimki bezi doldurmus ama bi yerinde hafif mukuslu gibiydi kakasi doktoruna sordum inek sutu alerjisi olabilir getirin bakalim dedi simdi yeni gundemim bu 3 gundur bokla yatip kalkiyoruz
Benim dün bağırsaklarım bozuk gibiydi.bugün de kızımın kakası sırtını aşmış hatta heryeri kakaydı ilk defa çocuğu neresinden tutsam kakaydı böyle bişey görmedim.benim bağırsaklarımın bozukluğu mu etkiledi onu acaba?

Ya sanırım biz diş sorunu yaşıyoruz son 10 gündür salyaları vardı birkaç gündür de ellerini ağzına götürüyordu Az önce emzik verdim emziği ısırmaya çalıştı Sonra parmağımı bir denedim ısırmak istiyor ısıramayınca da ağlıyor çok erken değil mi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…