- 18 Şubat 2021
- 1.297
- 1.591
- 83
- 31
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #38.921
Suanki asilara hic guvenemiyorum, cok oynadilar asilarla artik eskisi gibi degilMutlaka yaptırmalısınız. Neden böyle düşünüyorsun
Hicbiseye zorunlu degilsin canim, dilekce yaziyosun sadece imza atiyosun asi istemiyorum diye. Biz oyle yaptik. Tabi asilarin iyi yonleride var ama ters tepende var, devir okadar degistiki kimseye guvenemiyosun bu asi konusunda. Ornek mesela corona asisi, suan okadar cok yan etki ysayan varmis almanya tazminat odemeye baslamis bile, onada guvenmemistim vurdurmadim ve iyiki yapmamisim diyorum suan.Benim bildiğim zorunlu aşıları yaptırmak zorunlu.devlet tarafından yapılan aşıları yaptırmak istemiyorsanız mahkemeye vermeniz ve kazanmanız lazım öyle kafana göre ben yaptırmıyorum diyemiyorsun.hatta yaptırmak istemeyen bi baba çıkmıştı tv ye dava açmış kaybetmiş mecbur yaptırdı.rota aşısını ben oğluma yaptırdım hiçbir sıkıntı olmadı.rota virüsü sanılandan yaygın.aşıyı yaptıran kolay atlatırken yaptırmayan 1 hafta kusma ishal ateşten hastanede yatıyor.bence yaptırılmalı.menenjit oğlumun zamanında 5 li karma içinde vardı o yüzden özel aşı yaptırmamıştım.şimdiki 5 li karmada var mı soracağım yoksa onu da özel olarak yaptıracağım çünkü çok kötü bir hastalık Allah korusun
Evet canım benim de aklıma ilk siz geldiniz. Hatta seni bilmesem koku bana normal gelirdi. Başka bir belirtisi var mıydı pekiCanım aslan 20 günlükken çişinin kokusu ve renginden şüphelenip doktora gittik ve idrar yolu enfeksiyonundan 1 hafta hastanede yattık. Doktora gitmenizi tavsiye ederim.
Renk ve koku canım başka belirti yoktu.Evet canım benim de aklıma ilk siz geldiniz. Hatta seni bilmesem koku bana normal gelirdi. Başka bir belirtisi var mıydı peki
Nasıl bi kokusu vardı rengi çok mu koyuyduRenk ve koku canım başka belirti yoktu.
İlaçlı gibi kokuyordu ve koyu sarıNasıl bi kokusu vardı rengi çok mu koyuydu
Korona aşısı yeni bi aşıydı risk vardı evet ama bebeklere yapılan aşılar yılların aşıları.bence hastalık aşıdan daha tehlikeli ama siz bilirsiniz tabiHicbiseye zorunlu degilsin canim, dilekce yaziyosun sadece imza atiyosun asi istemiyorum diye. Biz oyle yaptik. Tabi asilarin iyi yonleride var ama ters tepende var, devir okadar degistiki kimseye guvenemiyosun bu asi konusunda. Ornek mesela corona asisi, suan okadar cok yan etki ysayan varmis almanya tazminat odemeye baslamis bile, onada guvenmemistim vurdurmadim ve iyiki yapmamisim diyorum suan.
Evet canım kırmızı.. önceden kahverengi az gelirdi..bir kaç gündür kesilmişti şimdi direk kırmızı geliyor.Benim önce eski kan sonra normal kan rengine döndü canım. Kırmızıysa reglidir.
Sana yazdıktan sonra kokladım kokmuyordu. Güzel de doldurmuştuSanki bana öyle gelmişti hatta burda bı yerde de okumuştum. ama anlaşıldı. Bu akşam parfüm niyetine çış koklayacağız :)))
Mastit olduğunu nasıl anladın bende göğsümü dolu hissediyorum ama Sağdığımda çıkmıyor elle sağıyorum bakıyorum var. Benimde işk zamandan beri çok fazla yok sütüm mama+meme gidiyoruz meme reddi de yaşadık hala da yaşıyoruz birlikte duş almanızı tavsiye ederim bunun için. Acaba Mastit miyimSelam kızlar, en basından beri sütüm az gelıyordu süt, mama o sekılde devam ettik. Süt arttırıcı cay, damla kullandım ve baya cogalmıstı sonra mastit oldum sımdı tekrar azaldı. Son bir kaç gündür mama coğaltmak zorunda kaldım ve biberona cok alıstı. Sımdıde meme reddi var. Napmam lazım tekrar alıstırmak ıcın
Geçenlerde bi haber okumuştum hangi aşı içindi bilmiyorum ama aile küçükken yaptırmamış ve çocuk büyüyünce hastalığa yakalanmış beynine sıçramış, konuşma yetisini yitirmiş engelli kalmış gibi bir şeyler olmuş. Olayı tam hatırlamadığım için çok detay veremiyorum ama o ailenin pişmanlığını düşünmek bile istemiyorum. Çok büyük vebal bence.Bebegine asi yaptirmayan varmii? Guvenemiyorum asilara yaa en azindan 1 yasina kadar yaptirmayi dusunmuyorum
Sorma evrak işlerine boğulduk biz de :)) İyi ki gidememişsiniz çünkü sistem çok yavaştı ve arada donuyordu. Onun dişinda kolay bir iş aslında . Biz kimlik çıkartmak için başvurduk , sadece ben gittim doğum belgesi ile yeterli bu. Pasaport içinse tüm aile gitmek gerekiyormuş o kaldı o yüzden.Hayırlı uğurlu olsun Melissa yaBiz daha gidemedik konsolosluğa.. kolay halledebildiniz mi? Posta ile de başvuru kabul ediyorlar galiba ama hiç o konuya gelemedim ben ya
canımm selam,Ben yedim tahinli bol bol bizim ki hep gazli artik neye baglicam sasirdim
canımm selam,
senınle konusmustuk hatırlarsan..
ben trasnfer oldum 9.gun degerım 367 cıktı bugun 11 gunum aksam yıne kan verıcem..
saglıkla ılerlesın ınsallahh
sen nasılsın canım ,bebiş nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?