2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Hicbiseye zorunlu degilsin canim, dilekce yaziyosun sadece imza atiyosun asi istemiyorum diye. Biz oyle yaptik. Tabi asilarin iyi yonleride var ama ters tepende var, devir okadar degistiki kimseye guvenemiyosun bu asi konusunda. Ornek mesela corona asisi, suan okadar cok yan etki ysayan varmis almanya tazminat odemeye baslamis bile, onada guvenmemistim vurdurmadim ve iyiki yapmamisim diyorum suan.

Canım aslan 20 günlükken çişinin kokusu ve renginden şüphelenip doktora gittik ve idrar yolu enfeksiyonundan 1 hafta hastanede yattık. Doktora gitmenizi tavsiye ederim.
Evet canım benim de aklıma ilk siz geldiniz. Hatta seni bilmesem koku bana normal gelirdi. Başka bir belirtisi var mıydı peki

Kızlar benim oğlan bugün beni mahvetti sırtını yere koyar koymaz canı yanmış gibi ağladı kuzum kucağıma alınca gülücük atıyordu atak belirtileri mi anlamadım şuan uyuyor ara ara mizmizlaniyir ne olduğunu anlamadım onunla birlikte bende ağladım baya ( bkz. Yengeç Burcu duygusallığı+ lohusa duygusallığı) ateşine baktım gaz damlası verdim inşallah huy edinmez.

Korona aşısı yeni bi aşıydı risk vardı evet ama bebeklere yapılan aşılar yılların aşıları.bence hastalık aşıdan daha tehlikeli ama siz bilirsiniz tabi

Mastit olduğunu nasıl anladın bende göğsümü dolu hissediyorum ama Sağdığımda çıkmıyor elle sağıyorum bakıyorum var. Benimde işk zamandan beri çok fazla yok sütüm mama+meme gidiyoruz meme reddi de yaşadık hala da yaşıyoruz birlikte duş almanızı tavsiye ederim bunun için. Acaba Mastit miyim

Bebegine asi yaptirmayan varmii? Guvenemiyorum asilara yaa en azindan 1 yasina kadar yaptirmayi dusunmuyorum
Geçenlerde bi haber okumuştum hangi aşı içindi bilmiyorum ama aile küçükken yaptırmamış ve çocuk büyüyünce hastalığa yakalanmış beynine sıçramış, konuşma yetisini yitirmiş engelli kalmış gibi bir şeyler olmuş. Olayı tam hatırlamadığım için çok detay veremiyorum ama o ailenin pişmanlığını düşünmek bile istemiyorum. Çok büyük vebal bence.

Hayırlı uğurlu olsun Melissa ya Biz daha gidemedik konsolosluğa.. kolay halledebildiniz mi? Posta ile de başvuru kabul ediyorlar galiba ama hiç o konuya gelemedim ben ya
Sorma evrak işlerine boğulduk biz de :)) İyi ki gidememişsiniz çünkü sistem çok yavaştı ve arada donuyordu. Onun dişinda kolay bir iş aslında . Biz kimlik çıkartmak için başvurduk , sadece ben gittim doğum belgesi ile yeterli bu. Pasaport içinse tüm aile gitmek gerekiyormuş o kaldı o yüzden.

Kızlar bu bele kadar çıkan kakalar nasıl engelleniyor ya sabaha karsi dolmus tabi biz eşimle gaflet uykusundayız bir saat yavrucum oyle uyumaya calismis tabi kıpırdanmaktan neredeyse boynuna kadar çıkmıştı

Kızlar günaydın.
Size 2 sorum var
Ben doğumdan beri kabızım (kayısı komposto frlan içiyorum ) bi türlü geçmedi normalde günde 4 5 defa çıkardım bağırsaklarım iyi çalışırdı. Neden böyle oldu anlamadım

Bir de bez numarasına nasıl karar veriyorsunuz ben 2 numara aldım ama sanki büyük geldi 4 kilo oldu bizim kız boyu 50 idi en son

Of off, sanırım evliliğimin son demlerindeyim. Bilmiyorum ben mi çok sabırsızım ve sinirliyim anlamıyorum. Biz aynı iş yerinde çalışan insanlardık öyle tanıştık ve evlendik tanışalı 4 yıl evleneli 2.5 yıl oldu. Hiç kavga etmezdik çok uyumluyduk tatillere giderdik gezerdik birlikte eğlenirdik her şeyi beraber yapardık çok mutluyduk eşim de çok anlayışlı insandır gerçekten. sonra bebeğiimiz oldu bebek oldukten sonra kısa bir süre ben sanırım lohusa sendromu yaşadım atlattım bu evliliğimizi oldukça sarstı ama geçti. Korunmadan birkaç kez ilişki yaşadık benim pek gönlüm olmadı tekrar hamile kalmamak için üç aylık iğne oldum. Spiral taktırmak istemiyorum hapı unuturum kesinlikle hal öyle olunca iğne yaptırdım ama pek istemedim çünkü sonuçta hormon kilo almak vs vs yan etkilerini istemiyorum prezervatif kullansan keşke diyorum neymiş evli insanlar prezervatif kullanmazmış ben öyle dedim diye bana savaş açtı yok sana bi daha dokunmam etmem de gece uyurken bana sarılmış kolunu çekmişim de bebeği zar zor uyuttuktan sonra uyumuşsam demek ki … ki zaten kendisi biliyor ben uykumda konuşurum hatırlamam yattığımı kalktığımı falan hatırlamayan bir tipim. Çalıştığımız yer tarafından eğitim çıkmış bana diyor ki az önce telefonda beraber gidelim ben de dedim ama çocukla zor olur daha 2.5 aylık otelde kalmak vs dedim bi de daha öncesinde eğitime katılanlardan duydum yer yok diye kabul etmemişler ailesini sen git gel dedim. Bu sefer ben her şeye bahane buluyormuşum sürekli bir itiraz halindeymişim yorulmuş, her şeye peki dicekmiş bana da bi daha dokunmayacakmış.. bu ne şimdi ben de öyle peki ile evlilik yürümüyor dedim kapattım telefonu çok üzgünüm biz çok mutluyduk resmen tamamen değiştik çok moralim bozuk, darlanıyorum ne oldu bize anlamıyorum. evet ben de doğumdan sonraki dönemde zor günler geçirdim biraz çekti o konuda haklı ama atlattım her geçen gün daha iyiyim bebeğimize tek bakıyorum işe başlayana kadar. Mutluyum gocunmuyorum artık normale dönmemiz lazımken çıkmaz sokağa giriyoruz sanki çok yoruldum.. sizin evlilikleriniz de doğumdan etkilendi mi?

Ben yedim tahinli bol bol bizim ki hep gazli artik neye baglicam sasirdim
canımm selam,
senınle konusmustuk hatırlarsan..
ben trasnfer oldum 9.gun degerım 367 cıktı bugun 11 gunum aksam yıne kan verıcem..
saglıkla ılerlesın ınsallahh
sen nasılsın canım ,bebiş nasıl

Yaa hadi gözün aydin kuzumm rabbim kucagina saglikla aldirsin insallahbebis kuduruk iste uyumaz durmaz gazli oyle büyümeye çalışıyorr
canımm selam,
senınle konusmustuk hatırlarsan..
ben trasnfer oldum 9.gun degerım 367 cıktı bugun 11 gunum aksam yıne kan verıcem..
saglıkla ılerlesın ınsallahh
sen nasılsın canım ,bebiş nasıl

Selam kızlar biz de 9 gibi 2. Ay aşımızı olduk. Çok ağladı yavrum yapılırken ama sonrasında bu saate kadar aşırı huysuzluk olmadı. Ateş falan yok şimdilik. Ama uyumadı bu saate kadar. Şimdi dalar gibi oldu bakalım. İlacı huzursuzlanırsa vereyim mi ateşi çıkmasa bile?

Bu arada 59 cm 5 700 çıktı kilosu kıyafetleriyle. Sağlık ocağındaki doktora gece uyandırıp emzireyim mi dedim uzun süre aç kalmasın uyandır dedi. Aşağıda ebe gelişimi güzel bırak uyusun uyusun da büyüsün dedi. Ebenin de dediğini dinleyesim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…