- 6 Şubat 2022
- 1.520
- 2.917
- 63
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #38.961
Kesinlikle ebeyi dinle benim doktorum üstüne basa basa uyuyan bebeği uyandırmak çok yanlış dedi kaldı ki kilosu çok iyi benim 4 kilo civarıydı 2. Ay kontrolünde daha yeni 5i geçmiştir. 6 saat idare eder dedi doktor ben hep öyle alarm kuruyorum uyuyunca ama daha fazla da kendisi uyumuyo zaten. bütün gece uyumayan bı bebe oldugi için sabaha uyuyo 6 saat.Selam kızlar biz de 9 gibi 2. Ay aşımızı olduk. Çok ağladı yavrum yapılırken ama sonrasında bu saate kadar aşırı huysuzluk olmadı. Ateş falan yok şimdilik. Ama uyumadı bu saate kadar. Şimdi dalar gibi oldu bakalım. İlacı huzursuzlanırsa vereyim mi ateşi çıkmasa bile?
Bu arada 59 cm 5 700 çıktı kilosu kıyafetleriyle. Sağlık ocağındaki doktora gece uyandırıp emzireyim mi dedim uzun süre aç kalmasın uyandır dedi. Aşağıda ebe gelişimi güzel bırak uyusun uyusun da büyüsün dedi. Ebenin de dediğini dinleyesim var
38 ateş olunca ver dediler banaKimisi de huzursuz olursa ver demiş. Neye göre hareket edeceğimi şaşırdım
3.ayda yaptıracagiz yan etkileri hiç duymadım ben ama çok bilgim yok yaşamayız inşallah en azından tek o yapılacak o gün diye seviniyorum. 2.ay aşısı zordu çünküKızlar rota virüsü aşısını yaptırdınız mı? Oral veriliyor sanırım. Yan etki vb yaşadınız mı?
Olabilir canim tukettigin seyler onun bağırsakları harekete gecirmis epeyBenim dün bağırsaklarım bozuk gibiydi.bugün de kızımın kakası sırtını aşmış hatta heryeri kakaydı ilk defa çocuğu neresinden tutsam kakaydı böyle bişey görmedim.benim bağırsaklarımın bozukluğu mu etkiledi onu acaba?
Canım 2. Ay aşısında huzursuzluk ne zaman geçti? En yoğun pik huzursuzluk kaç saat sonra olduKesinlikle ebeyi dinle benim doktorum üstüne basa basa uyuyan bebeği uyandırmak çok yanlış dedi kaldı ki kilosu çok iyi benim 4 kilo civarıydı 2. Ay kontrolünde daha yeni 5i geçmiştir. 6 saat idare eder dedi doktor ben hep öyle alarm kuruyorum uyuyunca ama daha fazla da kendisi uyumuyo zaten. bütün gece uyumayan bı bebe oldugi için sabaha uyuyo 6 saat.
38 ateş olunca ver dediler bana
3.ayda yaptıracagiz yan etkileri hiç duymadım ben ama çok bilgim yok yaşamayız inşallah en azından tek o yapılacak o gün diye seviniyorum. 2.ay aşısı zordu çünkü
Doktorun kalp benBiz de bugün doktora gittik. Çişindeki koku benim kullandığım antibiyotik yüzündenmiş. Ayrıca gece sakın uyandırma uyuyan çocuk uyandırılmaz dedi.
2.ci gün bizde fenaydı. Tüm gün öyle geçtiCanım 2. Ay aşısında huzursuzluk ne zaman geçti? En yoğun pik huzursuzluk kaç saat sonra oldukar_bella sen de cevap ver kuzucum. Başka kim yaptırmıştı
Ben geçen 20 gün önce falan yaptırdım hem de ikinci ay aşılarının olduğu gün. hiç huzursuzluk ateş yan etki vs yaşamadık doktor zaten sabırla yavaş yavaş içiriyor, bizimki onda da sıkıntı yapmadı şapır şapır içtiKızlar rota virüsü aşısını yaptırdınız mı? Oral veriliyor sanırım. Yan etki vb yaşadınız mı?
Canim aynisi kuzenimde de vardı biraz hasret kalmisti bir cok seye ama sonradan bebiş toparladı ve rahatladi simdi sekiz dokuz aylık oldu bile . Kuzenim ufaktan basladi tekrardanKizlar doktordan geldik inek sütü alerjisi çıktı sut ve sut urunleri yasaklandı bana. Cocugun sut proteini hazmından dolayi huzursuzlugu gazi oluyormuş. Sizlerde kakasini takip edij bebeklerin kanli yada sümüksü yapida ise cildindde ufak kuruluk ve dokuntuler var ise doktora gidin bizde sadece kakadaki sümüksü yapi vardi aklinizda bulunsun. Simdi yine yasaklar geldi gazdan sebep zaten cogu seyi yiyemiyorum simdi sut urunlerinede elveda dedik. Kalsiyim takviyesine baslicam bundan dolayi
Cok sukur gelisimi iyi bezdeki kakadan direk yakaladkk bakalm bzde denicez test edicez yemicz sut urunlerj insallah gecerde rahatlar cocuk ya sizinki nasil alisabildimi tekrardanCanim aynisi kuzenimde de vardı biraz hasret kalmisti bir cok seye ama sonradan bebiş toparladı ve rahatladi simdi sekiz dokuz aylık oldu bile . Kuzenim ufaktan basladi tekrardan
Bu süt alerjisi olunca ne oluyor? Yani çocuğa zararı ne kakadaki mukus dışındaCok sukur gelisimi iyi bezdeki kakadan direk yakaladkk bakalm bzde denicez test edicez yemicz sut urunlerj insallah gecerde rahatlar cocuk ya sizinki nasil alisabildimi tekrardan
Testmi yapildi nasil kesin olarak tesbit edildi acaba banada mukustan ve sesli kakadan olabilir dedi ama sonrada bu ikisi yeterli degil kan ve ciltte dokuntude gorulmeli dediKizlar doktordan geldik inek sütü alerjisi çıktı sut ve sut urunleri yasaklandı bana. Cocugun sut proteini hazmından dolayi huzursuzlugu gazi oluyormuş. Sizlerde kakasini takip edij bebeklerin kanli yada sümüksü yapida ise cildindde ufak kuruluk ve dokuntuler var ise doktora gidin bizde sadece kakadaki sümüksü yapi vardi aklinizda bulunsun. Simdi yine yasaklar geldi gazdan sebep zaten cogu seyi yiyemiyorum simdi sut urunlerinede elveda dedik. Kalsiyim takviyesine baslicam bundan dolayi
Ay uzunn bir süre olmam inşallah bir de onu çekemeyecemKızlar bende bugun regli oldum buyuk ihtimal kanamam var ve kasıklarım eskisi gibi tatli tatlı agrıyor . Biraz daha geç olurum diyordum ama
5 saat uyuduğu oldu. Ben de bayılıp kalmışım. Onun dışında max 4 saatte falan uyandırıyordum. Doktorumuz Prof hem de benim de baya dinleyesim geldi sözünüDoktorun kalp benpeki senin bebek kaç saat uyanmadan uyuyor?
Canım mukuslu kakayla normal bebek kakasının farkını ben görsellerden anlayamadım nasıl anlıcaz?birde döküntü dediğin nasıl bişey?vücutta kırmızı kırmızı falan mı?Cok sukur gelisimi iyi bezdeki kakadan direk yakaladkk bakalm bzde denicez test edicez yemicz sut urunlerj insallah gecerde rahatlar cocuk ya sizinki nasil alisabildimi tekrardan
Valla hatta kuzenim o surecte biraz zayifladı da kilo almişti dogumda çok fazla 6 ayi gecince rahatladı . Kendi de sut urunlerine başladı. Alıştı tabi simdi kocaman tosuncuk oldu bebis. Anneside istedigi kiloya döndü . Biraz zorlayacak ama sonra geciyor.benim kizimda da gaz problemi var mesela gaz diyetindeyimCok sukur gelisimi iyi bezdeki kakadan direk yakaladkk bakalm bzde denicez test edicez yemicz sut urunlerj insallah gecerde rahatlar cocuk ya sizinki nasil alisabildimi tekrardan
Ama daha olmazsin diyorlardı ama bugun 1 diye basladim neyse takvimim uygulamasina tekrardan döndükAy uzunn bir süre olmam inşallah bir de onu çekemeyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?