- 19 Aralık 2010
- 912
- 1.206
- 313
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #38.981
Gündüz full uyudu benimki, gece uyumadi huzursuzdu biraz ama normalde de geceleri huzursuz oluyo zaten aşırı ekstra değildi. Ertesi gün normale döndükCanım 2. Ay aşısında huzursuzluk ne zaman geçti? En yoğun pik huzursuzluk kaç saat sonra oldu @kar_bella sen de cevap ver kuzucum. Başka kim yaptırmıştı
Canım bizim kalpte sıkıntı cıktı o mermer görünümlü cilt ciddiye alınmalı istersen aratır doktora göster dolasım sıkıntısı demekKızlar bu arada Alinin Vucudunda damarları belirgin. Sizde de öyle bir şey var mı?
47 cm doğdu 1. Ay kontrolünde 53 cm olmuştu.Dr Osman beyin olayı nedir yahu ? Diyor ki ilk 4 hafta bebek 4-5 cm uzamalı , beşinci haftada bebek cisimleri sıkıca tutmalı, sesin geldiği yöne dönmeli, yoksa doktora götürün diyor .E benim kızım 1 cm uzadı ilk ayda , hala canı isterse elimizi. Parmağımızı tutuyor. Siz bu gelişmelerde ne durumdasınız hanimlar ?
Ben o doktorun dediklerini pek doğru bulmuyorum günde dedalarca burun yıkama yapın dıyor doktorlar onermıyor gelişimi dedikleriyle uyumlu degişDr Osman beyin olayı nedir yahu ? Diyor ki ilk 4 hafta bebek 4-5 cm uzamalı , beşinci haftada bebek cisimleri sıkıca tutmalı, sesin geldiği yöne dönmeli, yoksa doktora götürün diyor .E benim kızım 1 cm uzadı ilk ayda , hala canı isterse elimizi. Parmağımızı tutuyor. Siz bu gelişmelerde ne durumdasınız hanimlar ?
Kuzu korktum bak şimdi araştırınca, sende de mi vardı? Bu şekilde bazen daha da belirgin oluyorCanım bizim kalpte sıkıntı cıktı o mermer görünümlü cilt ciddiye alınmalı istersen aratır doktora göster dolasım sıkıntısı demek
Kesin söylemde bulunması doğru değil bence . Her çocuk aynı olmadığı gibi her doktorun görüşü de farklı hemen hemen her konuda. Zaten anneleri yeterince etraf geriyor bir de doktorlar üzerimize gelmesin benceBen o doktorun dediklerini pek doğru bulmuyorum günde dedalarca burun yıkama yapın dıyor doktorlar onermıyor gelişimi dedikleriyle uyumlu degiş
Maasallah tatli Ali’ye47 cm doğdu 1. Ay kontrolünde 53 cm olmuştu.
Doğduğu günden beri tutuyor benimki, özellikle yıkarken parmaklarımızı ya da filenin kenarlarını tutuyor
ses konusuna dikkat etmedim kaçıncı haftada tepki verdi, şuan 8 haftalık, sese dönüyor beni takip ediyor bana bakıp tepkilerime mimikleriyle gülmeye başladı. Ahu agu aaauu tarzı sesler çıkarıyor
Kesinlikle kuzu. Bir de aniden değişim oluyor. Mesela benimki bana bakıp gülmeye dünden beri başladı birden.Kesin söylemde bulunması doğru değil bence . Her çocuk aynı olmadığı gibi her doktorun görüşü de farklı hemen hemen her konuda. Zaten anneleri yeterince etraf geriyor bir de doktorlar üzerimize gelmesin bence
Hahaha, hiç takma kuzu. Bir de şöyle söyleyeyim. Birden boyları uzuyor. Benimki 47 cm doğdu, 2 hafta sonra kontrole gittik 53 dediler. Sonra 1 ay kontrolüne gittik hala 53tü. 1,5 aylık olunca kalça ultrasyonuna gittik hala 53 cmdi. Hatta ben kafaya taktım bu çocuk cücük kadar kaldı uzamıyor diye. Bugün 2 ay kontrolünde 59 olmuş birden atmış. Atak dönemlerinde birden uzuyorlar benceMaasallah tatli Ali’yeBen zaten 1.60 boyunda bir insanım baba 1.72 bebe 52 cm oldu , 51 den. Benim neredeyse üçte bir boyuma erişti daha ne yapsın bu bebiş
Oy butlar masallahKuzu korktum bak şimdi araştırınca, sende de mi vardı? Bu şekilde bazen daha da belirgin oluyor Eki Görüntüle 3201536
Size ne dedi doktor peki? Hafif şekilde her zaman var, ama bazen çok daha belirgin oluyorOy butlar masallahevet aynen böyle üşğyünce olması normal ama hep böyleyse dolasım sıkıntısıymış biz kardiyoloji takipliyiz
Aynen öyle happymom da yorumda osman hocaya muayeneye gittim Sorumu cevaplamadı videomu izleyın cevapladım orada dedi yazıyorduKesin söylemde bulunması doğru değil bence . Her çocuk aynı olmadığı gibi her doktorun görüşü de farklı hemen hemen her konuda. Zaten anneleri yeterince etraf geriyor bir de doktorlar üzerimize gelmesin bence
Aynı sekılde bizimde sadece yuzunde yokSize ne dedi doktor peki? Hafif şekilde her zaman var, ama bazen çok daha belirgin oluyor
Yaa, doku katlanması ne kuzu. Nasil takip ediliyor? Riskli bir şey miymişAynı sekılde bizimde sadece yuzunde yokkalpte doku katlanması varmıs.birde delik
İnanırmısım adam gibi yorum yapmadı 3 ayda bir gidecegiz insallah gecer gider buyudukce duzelır mı dedim düzeledebılır dediYaa, doku katlanması ne kuzu. Nasil takip ediliyor? Riskli bir şey miymiş
Çok geçmiş olsun kuzucum inşallah önemli bir şey yokturİnanırmısım adam gibi yorum yapmadı 3 ayda bir gidecegiz insallah gecer gider buyudukce duzelır mı dedim düzeledebılır dedieko ekg cekılıyor bakılıyor
Biz de dün olduk canım çok şükür tek sorun uyuması oldu. Bütün gün be gece uyudu, bugün normale döndüCanım 2. Ay aşısında huzursuzluk ne zaman geçti? En yoğun pik huzursuzluk kaç saat sonra oldu @kar_bella sen de cevap ver kuzucum. Başka kim yaptırmıştı
Her bebegin gelişimi kendine özgü canım, sonuçta her anne baba aynı boy ve kiloda değildi bebelerin standartı olsun. Bizim kız 1 hafta 10 gündür istemli gülüyor özellikle babasına, au agu gibi sesler çıkarıyor ama canı isterse, emerken parmağımı ben tutturuyorum onuda 1 hafta 10 gündür tutuyorDr Osman beyin olayı nedir yahu ? Diyor ki ilk 4 hafta bebek 4-5 cm uzamalı , beşinci haftada bebek cisimleri sıkıca tutmalı, sesin geldiği yöne dönmeli, yoksa doktora götürün diyor .E benim kızım 1 cm uzadı ilk ayda , hala canı isterse elimizi. Parmağımızı tutuyor. Siz bu gelişmelerde ne durumdasınız hanimlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?