2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Canım 2. Ay aşısında huzursuzluk ne zaman geçti? En yoğun pik huzursuzluk kaç saat sonra oldu @kar_bella sen de cevap ver kuzucum. Başka kim yaptırmıştı
Gündüz full uyudu benimki, gece uyumadi huzursuzdu biraz ama normalde de geceleri huzursuz oluyo zaten aşırı ekstra değildi. Ertesi gün normale döndük

Dr Osman beyin olayı nedir yahu ? Diyor ki ilk 4 hafta bebek 4-5 cm uzamalı , beşinci haftada bebek cisimleri sıkıca tutmalı, sesin geldiği yöne dönmeli, yoksa doktora götürün diyor .E benim kızım 1 cm uzadı ilk ayda , hala canı isterse elimizi. Parmağımızı tutuyor. Siz bu gelişmelerde ne durumdasınız hanimlar ?

47 cm doğdu 1. Ay kontrolünde 53 cm olmuştu.

Doğduğu günden beri tutuyor benimki, özellikle yıkarken parmaklarımızı ya da filenin kenarlarını tutuyor

ses konusuna dikkat etmedim kaçıncı haftada tepki verdi, şuan 8 haftalık, sese dönüyor beni takip ediyor bana bakıp tepkilerime mimikleriyle gülmeye başladı. Ahu agu aaauu tarzı sesler çıkarıyor

Ben o doktorun dediklerini pek doğru bulmuyorum günde dedalarca burun yıkama yapın dıyor doktorlar onermıyor gelişimi dedikleriyle uyumlu degiş

Ben o doktorun dediklerini pek doğru bulmuyorum günde dedalarca burun yıkama yapın dıyor doktorlar onermıyor gelişimi dedikleriyle uyumlu degiş
Kesin söylemde bulunması doğru değil bence . Her çocuk aynı olmadığı gibi her doktorun görüşü de farklı hemen hemen her konuda. Zaten anneleri yeterince etraf geriyor bir de doktorlar üzerimize gelmesin bence

Maasallah tatli Ali’ye Ben zaten 1.60 boyunda bir insanım baba 1.72 bebe 52 cm oldu , 51 den. Benim neredeyse üçte bir boyuma erişti daha ne yapsın bu bebiş

Kesinlikle kuzu. Bir de aniden değişim oluyor. Mesela benimki bana bakıp gülmeye dünden beri başladı birden.

Maasallah tatli Ali’ye Ben zaten 1.60 boyunda bir insanım baba 1.72 bebe 52 cm oldu , 51 den. Benim neredeyse üçte bir boyuma erişti daha ne yapsın bu bebiş
Hahaha, hiç takma kuzu. Bir de şöyle söyleyeyim. Birden boyları uzuyor. Benimki 47 cm doğdu, 2 hafta sonra kontrole gittik 53 dediler. Sonra 1 ay kontrolüne gittik hala 53tü. 1,5 aylık olunca kalça ultrasyonuna gittik hala 53 cmdi. Hatta ben kafaya taktım bu çocuk cücük kadar kaldı uzamıyor diye. Bugün 2 ay kontrolünde 59 olmuş birden atmış. Atak dönemlerinde birden uzuyorlar bence

Aynen öyle happymom da yorumda osman hocaya muayeneye gittim Sorumu cevaplamadı videomu izleyın cevapladım orada dedi yazıyordubiraz ilgi cekmek sanki derdi ger bebek gelısımı farklı annelik iç güdüsü baska bir şey eger için rahat etmezse doktora gidersin anneler hissedıyor

Canım 2. Ay aşısında huzursuzluk ne zaman geçti? En yoğun pik huzursuzluk kaç saat sonra oldu @kar_bella sen de cevap ver kuzucum. Başka kim yaptırmıştı
Biz de dün olduk canım çok şükür tek sorun uyuması oldu. Bütün gün be gece uyudu, bugün normale döndü
Her bebegin gelişimi kendine özgü canım, sonuçta her anne baba aynı boy ve kiloda değildi bebelerin standartı olsun. Bizim kız 1 hafta 10 gündür istemli gülüyor özellikle babasına, au agu gibi sesler çıkarıyor ama canı isterse, emerken parmağımı ben tutturuyorum onuda 1 hafta 10 gündür tutuyor

Bugün kardiyolojiye çıktık, çok şükür önemli değilmiş kalbindeki üfürüm o rahatlamayla gezindik durduk bugün ay nasıl iyi geldi kaç aydan sonra ama aynı zamanda çokta yorucu oldu, sürekli avm de bebek bakım odasının etrafindaydik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…