- 7 Şubat 2022
- 1.555
- 3.583
- 83
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #39.001
Çok sevindim canım, gözünüz aydınBugün kardiyolojiye çıktık, çok şükür önemli değilmiş kalbindeki üfürümo rahatlamayla gezindik durduk bugün ay nasıl iyi geldi kaç aydan sonra ama aynı zamanda çokta yorucu oldu, sürekli avm de bebek bakım odasının etrafindaydik
Ben sut urunleri tuketirsem bebege emdigi icin geciyo inek sutundeki proteini sindiremiyo bebek. Gelisim geriligine sebep olabiliyormuş ama 1 yasinda geciyomus genelde korkulcak bsy yk cogu bebekte oluyo dedi doktorumuzBu süt alerjisi olunca ne oluyor? Yani çocuğa zararı ne kakadaki mukus dışında
Geçmiş olsun, ciddi birşey olsa emin olsa söylerdi canımİnanırmısım adam gibi yorum yapmadı 3 ayda bir gidecegiz insallah gecer gider buyudukce duzelır mı dedim düzeledebılır dedieko ekg cekılıyor bakılıyor
Doktor muayene ederken kakasina bakti vücudunda da bi noktada ufak kuruluk gördü test yapilsa da 1 yas oncesi net sonuc vermiyo alerji testleri dedi. Bi sut diyeti uygula takip edelim dedi bakalim ins gecer 1 yaşına kalmadanTestmi yapildi nasil kesin olarak tesbit edildi acaba banada mukustan ve sesli kakadan olabilir dedi ama sonrada bu ikisi yeterli degil kan ve ciltte dokuntude gorulmeli dedi
O saçı çekmeler bizde de erken başladı, oğlak burcu bebesi ne olacakAslantoş, 5 haftalıkken nesne takibine başlamıştı. Nesne tutmuyor ama elimizi, küveti, saçımıönlüğünü sımsıkı tutuyor. Hatta ayak parmaklarıyla küveti tutuyor çok komik. Auulara gülmelere başladı zaten, 2 gündür sabah uyandığında beni görünce sevinip gülmeye başladı, acayip hoşuma gidiyor minik çoğğğğcuk
Bizim ki yay ama yükseleni koçO saçı çekmeler bizde de erken başladı, oğlak burcu bebesi ne olacak
Canım geçmiş olsun. Kakada sümüksülük nasıl bişey ? Dolu dolu sümük gibi mi ? Oğlumun bezini açarken hafif sümük gibi sünüyor kaka ama öbek öbek değil tarif edebildim mi bilmiyorum ya.Kizlar doktordan geldik inek sütü alerjisi çıktı sut ve sut urunleri yasaklandı bana. Cocugun sut proteini hazmından dolayi huzursuzlugu gazi oluyormuş. Sizlerde kakasini takip edij bebeklerin kanli yada sümüksü yapida ise cildindde ufak kuruluk ve dokuntuler var ise doktora gidin bizde sadece kakadaki sümüksü yapi vardi aklinizda bulunsun. Simdi yine yasaklar geldi gazdan sebep zaten cogu seyi yiyemiyorum simdi sut urunlerinede elveda dedik. Kalsiyim takviyesine baslicam bundan dolayi
Geçmiş olsun canım, genelde ek gıdaya başlayınca geçiyor diyorlar inşallah sizinde en kısa zamanda geçerKizlar doktordan geldik inek sütü alerjisi çıktı sut ve sut urunleri yasaklandı bana. Cocugun sut proteini hazmından dolayi huzursuzlugu gazi oluyormuş. Sizlerde kakasini takip edij bebeklerin kanli yada sümüksü yapida ise cildindde ufak kuruluk ve dokuntuler var ise doktora gidin bizde sadece kakadaki sümüksü yapi vardi aklinizda bulunsun. Simdi yine yasaklar geldi gazdan sebep zaten cogu seyi yiyemiyorum simdi sut urunlerinede elveda dedik. Kalsiyim takviyesine baslicam bundan dolayi
1 yasind da konuşmalı diyor miDr Osman beyin olayı nedir yahu ? Diyor ki ilk 4 hafta bebek 4-5 cm uzamalı , beşinci haftada bebek cisimleri sıkıca tutmalı, sesin geldiği yöne dönmeli, yoksa doktora götürün diyor .E benim kızım 1 cm uzadı ilk ayda , hala canı isterse elimizi. Parmağımızı tutuyor. Siz bu gelişmelerde ne durumdasınız hanimlar ?
TesekkurlerKalp dokusunda katlantı deyince bi ürkütücü geliyor bilemiyorum ki yarın kontrolde tekrar soracagım insallah güzel seyler duyarımGeçmiş olsun, ciddi birşey olsa emin olsa söylerdi canım
Canim nasil baktilar kakasindanmi baktilar alerjiye? Gecen cunku bizimkide sumuksu kaka yaptiydi doktora demistim, baktilar kakasina ama bisey cikmadi sonuclarda? Kanina filanmi bakiyolar alerji icin? Dunde sanki sumuksu gibiydiKizlar doktordan geldik inek sütü alerjisi çıktı sut ve sut urunleri yasaklandı bana. Cocugun sut proteini hazmından dolayi huzursuzlugu gazi oluyormuş. Sizlerde kakasini takip edij bebeklerin kanli yada sümüksü yapida ise cildindde ufak kuruluk ve dokuntuler var ise doktora gidin bizde sadece kakadaki sümüksü yapi vardi aklinizda bulunsun. Simdi yine yasaklar geldi gazdan sebep zaten cogu seyi yiyemiyorum simdi sut urunlerinede elveda dedik. Kalsiyim takviyesine baslicam bundan dolayi
Bu görüntüyü ben bazen elinde görüyorum ama neye göre görüyorum hiç dikkat etmedim. Bundan sonra ben de takip edeyim.Kuzu korktum bak şimdi araştırınca, sende de mi vardı? Bu şekilde bazen daha da belirgin oluyor Eki Görüntüle 3201536
Ya evet benim de moralimi bozdu o. 5. Haftada takip edemiyordu çünkü daha sonra takip etti. Biraz atıp tutuyor sanki.Dr Osman beyin olayı nedir yahu ? Diyor ki ilk 4 hafta bebek 4-5 cm uzamalı , beşinci haftada bebek cisimleri sıkıca tutmalı, sesin geldiği yöne dönmeli, yoksa doktora götürün diyor .E benim kızım 1 cm uzadı ilk ayda , hala canı isterse elimizi. Parmağımızı tutuyor. Siz bu gelişmelerde ne durumdasınız hanimlar ?
Kuzu korktum bak şimdi araştırınca, sende de mi vardı? Bu şekilde bazen daha da belirgin oluyor Eki Görüntüle 3201536
Oy butlar masallahevet aynen böyle üşğyünce olması normal ama hep böyleyse dolasım sıkıntısıymış biz kardiyoloji takipliyiz
Ben de ellerinde goruyorum damarları belli oluyor arada ama vücudunda görmedim hiç. Ellerinde de her zaman olmuyor, ten rengi açık ben o yüzden damarları belirginleşiyor diye düşünüyordum bak korktum şimdi takip edeyim ben de. Fotoğraflara baktım hepsinde normal çıkmış o halde bulamadimBu görüntüyü ben bazen elinde görüyorum ama neye göre görüyorum hiç dikkat etmedim. Bundan sonra ben de takip edeyim.
Yozgatta Necip Fazıl Aras a yaptırdık. Çok memnun kaldıkNerde yaptirdiniz sunneti?
1 yasind da konuşmalı diyor mio bizi aşar bizimki 8.haftada sesi geldiği tarafa dönmeye başladı o da canı isterse ses çok gelirse
Yakında okula yazdıracağız :))
Birbirinize bebeğe alışmak için zaman tanıyın bence. Eşin hayat arkadaşını bebeğe kaptırmış olduğunu hissediyor olabilir. Zamanla eminim hersey düzene girecek, sonuçta alışma süreci bu.Of off, sanırım evliliğimin son demlerindeyim. Bilmiyorum ben mi çok sabırsızım ve sinirliyim anlamıyorum. Biz aynı iş yerinde çalışan insanlardık öyle tanıştık ve evlendik tanışalı 4 yıl evleneli 2.5 yıl oldu. Hiç kavga etmezdik çok uyumluyduk tatillere giderdik gezerdik birlikte eğlenirdik her şeyi beraber yapardık çok mutluyduk eşim de çok anlayışlı insandır gerçekten. sonra bebeğiimiz oldu bebek oldukten sonra kısa bir süre ben sanırım lohusa sendromu yaşadım atlattım bu evliliğimizi oldukça sarstı ama geçti. Korunmadan birkaç kez ilişki yaşadık benim pek gönlüm olmadı tekrar hamile kalmamak için üç aylık iğne oldum. Spiral taktırmak istemiyorum hapı unuturum kesinlikle hal öyle olunca iğne yaptırdım ama pek istemedim çünkü sonuçta hormon kilo almak vs vs yan etkilerini istemiyorum prezervatif kullansan keşke diyorum neymiş evli insanlar prezervatif kullanmazmış ben öyle dedim diye bana savaş açtı yok sana bi daha dokunmam etmem de gece uyurken bana sarılmış kolunu çekmişim de bebeği zar zor uyuttuktan sonra uyumuşsam demek ki … ki zaten kendisi biliyor ben uykumda konuşurum hatırlamam yattığımı kalktığımı falan hatırlamayan bir tipim. Çalıştığımız yer tarafından eğitim çıkmış bana diyor ki az önce telefonda beraber gidelim ben de dedim ama çocukla zor olur daha 2.5 aylık otelde kalmak vs dedim bi de daha öncesinde eğitime katılanlardan duydum yer yok diye kabul etmemişler ailesini sen git gel dedim. Bu sefer ben her şeye bahane buluyormuşum sürekli bir itiraz halindeymişim yorulmuş, her şeye peki dicekmiş bana da bi daha dokunmayacakmış.. bu ne şimdi ben de öyle peki ile evlilik yürümüyor dedim kapattım telefonu çok üzgünüm biz çok mutluyduk resmen tamamen değiştik çok moralim bozuk, darlanıyorum ne oldu bize anlamıyorum.evet ben de doğumdan sonraki dönemde zor günler geçirdim biraz çekti o konuda haklı ama atlattım her geçen gün daha iyiyim bebeğimize tek bakıyorum işe başlayana kadar. Mutluyum gocunmuyorum artık normale dönmemiz lazımken çıkmaz sokağa giriyoruz sanki çok yoruldum.. sizin evlilikleriniz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?