2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Aslantoş, 5 haftalıkken nesne takibine başlamıştı. Nesne tutmuyor ama elimizi, küveti, saçımı önlüğünü sımsıkı tutuyor. Hatta ayak parmaklarıyla küveti tutuyor çok komik. Auulara gülmelere başladı zaten, 2 gündür sabah uyandığında beni görünce sevinip gülmeye başladı, acayip hoşuma gidiyor minik çoğğğğcuk

Bu süt alerjisi olunca ne oluyor? Yani çocuğa zararı ne kakadaki mukus dışında
Ben sut urunleri tuketirsem bebege emdigi icin geciyo inek sutundeki proteini sindiremiyo bebek. Gelisim geriligine sebep olabiliyormuş ama 1 yasinda geciyomus genelde korkulcak bsy yk cogu bebekte oluyo dedi doktorumuz

Testmi yapildi nasil kesin olarak tesbit edildi acaba banada mukustan ve sesli kakadan olabilir dedi ama sonrada bu ikisi yeterli degil kan ve ciltte dokuntude gorulmeli dedi
Doktor muayene ederken kakasina bakti vücudunda da bi noktada ufak kuruluk gördü test yapilsa da 1 yas oncesi net sonuc vermiyo alerji testleri dedi. Bi sut diyeti uygula takip edelim dedi bakalim ins gecer 1 yaşına kalmadan

O saçı çekmeler bizde de erken başladı, oğlak burcu bebesi ne olacak

Canım geçmiş olsun. Kakada sümüksülük nasıl bişey ? Dolu dolu sümük gibi mi ? Oğlumun bezini açarken hafif sümük gibi sünüyor kaka ama öbek öbek değil tarif edebildim mi bilmiyorum ya.

Geçmiş olsun canım, genelde ek gıdaya başlayınca geçiyor diyorlar inşallah sizinde en kısa zamanda geçer

1 yasind da konuşmalı diyor mio bizi aşar bizimki 8.haftada sesi geldiği tarafa dönmeye başladı o da canı isterse ses çok gelirse

Canim nasil baktilar kakasindanmi baktilar alerjiye? Gecen cunku bizimkide sumuksu kaka yaptiydi doktora demistim, baktilar kakasina ama bisey cikmadi sonuclarda? Kanina filanmi bakiyolar alerji icin? Dunde sanki sumuksu gibiydi

Ya evet benim de moralimi bozdu o. 5. Haftada takip edemiyordu çünkü daha sonra takip etti. Biraz atıp tutuyor sanki.
Kuzu korktum bak şimdi araştırınca, sende de mi vardı? Bu şekilde bazen daha da belirgin oluyor Eki Görüntüle 3201536
Oy butlar masallahevet aynen böyle üşğyünce olması normal ama hep böyleyse dolasım sıkıntısıymış biz kardiyoloji takipliyiz
Bu görüntüyü ben bazen elinde görüyorum ama neye göre görüyorum hiç dikkat etmedim. Bundan sonra ben de takip edeyim.
Ben de ellerinde goruyorum damarları belli oluyor arada ama vücudunda görmedim hiç. Ellerinde de her zaman olmuyor, ten rengi açık ben o yüzden damarları belirginleşiyor diye düşünüyordum bak korktum şimdi takip edeyim ben de. Fotoğraflara baktım hepsinde normal çıkmış o halde bulamadim

Bizim de bacaklarda mermer görüntüsü var ellerinde de bazen oluyor o zaman eller buz gibi oluyor. Yani sanmıyorum ki hepimizin bebeğinde sorun olsun. Umarım yeni doğdukları için geçicidir

1 yasind da konuşmalı diyor mio bizi aşar bizimki 8.haftada sesi geldiği tarafa dönmeye başladı o da canı isterse ses çok gelirse

Yakında okula yazdıracağız :))
Birbirinize bebeğe alışmak için zaman tanıyın bence. Eşin hayat arkadaşını bebeğe kaptırmış olduğunu hissediyor olabilir. Zamanla eminim hersey düzene girecek, sonuçta alışma süreci bu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…