Of off, sanırım evliliğimin son demlerindeyim. Bilmiyorum ben mi çok sabırsızım ve sinirliyim anlamıyorum. Biz aynı iş yerinde çalışan insanlardık öyle tanıştık ve evlendik tanışalı 4 yıl evleneli 2.5 yıl oldu. Hiç kavga etmezdik çok uyumluyduk tatillere giderdik gezerdik birlikte eğlenirdik her şeyi beraber yapardık çok mutluyduk eşim de çok anlayışlı insandır gerçekten. sonra bebeğiimiz oldu bebek oldukten sonra kısa bir süre ben sanırım lohusa sendromu yaşadım atlattım bu evliliğimizi oldukça sarstı ama geçti. Korunmadan birkaç kez ilişki yaşadık benim pek gönlüm olmadı tekrar hamile kalmamak için üç aylık iğne oldum. Spiral taktırmak istemiyorum hapı unuturum kesinlikle hal öyle olunca iğne yaptırdım ama pek istemedim çünkü sonuçta hormon kilo almak vs vs yan etkilerini istemiyorum prezervatif kullansan keşke diyorum neymiş evli insanlar prezervatif kullanmazmış ben öyle dedim diye bana savaş açtı yok sana bi daha dokunmam etmem de gece uyurken bana sarılmış kolunu çekmişim de bebeği zar zor uyuttuktan sonra uyumuşsam demek ki … ki zaten kendisi biliyor ben uykumda konuşurum hatırlamam yattığımı kalktığımı falan hatırlamayan bir tipim. Çalıştığımız yer tarafından eğitim çıkmış bana diyor ki az önce telefonda beraber gidelim ben de dedim ama çocukla zor olur daha 2.5 aylık otelde kalmak vs dedim bi de daha öncesinde eğitime katılanlardan duydum yer yok diye kabul etmemişler ailesini sen git gel dedim. Bu sefer ben her şeye bahane buluyormuşum sürekli bir itiraz halindeymişim yorulmuş, her şeye peki dicekmiş bana da bi daha dokunmayacakmış.. bu ne şimdi ben de öyle peki ile evlilik yürümüyor dedim kapattım telefonu çok üzgünüm biz çok mutluyduk resmen tamamen değiştik çok moralim bozuk, darlanıyorum ne oldu bize anlamıyorum.

evet ben de doğumdan sonraki dönemde zor günler geçirdim biraz çekti o konuda haklı ama atlattım her geçen gün daha iyiyim bebeğimize tek bakıyorum işe başlayana kadar. Mutluyum gocunmuyorum artık normale dönmemiz lazımken çıkmaz sokağa giriyoruz sanki çok yoruldum.. sizin evlilikleriniz de