2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Gece ben de uyandırmıyorum ama 3 saatte bir süt sağıyorum.kurulu saat gibi 3 saatte bir uyanıyor benimki.hatta dün gece 2 saatte bir uyandı mahvetti beni.öyle 5 saat uyuduğu falan olmadı hiç.umudum ek gıdaya geçişte inşallah ozaman katı yiyince daha uzun süre uyur geceleri.gündüz uykumuz zaten yok denecek kadar az

kızlar bişey sorcam.benim öyle çok sütüm yok 2 göğüsten 60 cm çıkıyor 3 saatte bir.ona rağmen sağmazsam taş gibi sert ve huzursuz hissediyorum.sizin bebişler 5-6 saat uyuduğunda sağıyor musunuz yoksa bişey yapmıyor musunuz?uyanınca mı emiyor?göğüslerinizin durumundan rahatsız olmuyor musunuz?birde 5-6 saat emzirmeyince tıkanma falan olmuyor mu?en çok ondan korkuyorum ben 3 saatte bir sağıyorum hatta 4 saat olunca geriliyorum benim göğüsler tıkanmaya çok müsait.birde 5-6 saatte bir emzirince süt azalmaz mı? Normalde 3 saatte bir sağın ya da emzirin deniyor ya başlarda.Aralık açılınca süt de azalır.benim ilk çocukta 3 saatte 120 çıkardı 9 ay sonra 4 saatte bir sağmaya başladım 1 haftada sütüm 80 cc ye düştü.emzirme de aynı mantık değil mi?

Gece uykusuna gecince uyandirmiyorum artik bende, ilk bi 5/6 saat uyuyor acikiyor zaten kendi uyaniyor. Ama oglenleri uyandiriyorum cok uyumasin diye 5 saati gecirmemeye calisiyorum gunduz uykularini gece iyi uyusun diye
Deliksiz 5 saat uyuyor mu ya benim kizım maksimum 2 saat sonra hadi meme geceleride oyle . Amanın ben sık emziriyorum büyük ihtimal ya

Bizde de öyle uzun uyuma yok hep mıyır mıyır uyuyor gözler kapalı ama hep huzursuz. Bi ara güzeldi sessiz derin uyuyordu. Ama son günlerde gece huzursuz sanırım diş döngüsüne girdik. Salyalarımız akıyor ısırmak istiyor sürekli. Emzikle savaşıyor. Emzirme süremizde 3 saatten 1.5 saate düştü çok zor oluyor

Benim de gece uzun uyursa 5-6 saat uyandığında göğüslerim taş gibi oluyor. Ama emince rahatlıyorum, tıkanma ya da süt azalması olmadı henüz. Gündüz öyle değil tabi 1.5-2 saatte 1 emziriyorum.

Kızlar selam oğlum zor bi çocuk. Kolik dediler ama laktoz intöleransı varmış. Relactaz diye bi damla kullanıyoruz. Kullanan var mı

kızlar merhaba kizım bugün 6da uyanip surekli huzursuzdu 11 e kadar gaz cikartiyordu sonrada uyudu suan saat 19.00 hala emip uyumak istiyor kaldiramıyorum hasta mi oldu noldu sabahtan 3 kere kakasini yapti gazinı cikartiyor ateşi yok surekli kontrol ediyorum bugün bi degisti normeline göre

Kızlar doktoru uyuyan bebeği uyandırma diyen ve uyandırmayan var mı? Bebiş kaç saat uyuyor?
Canım benim 5 6 saat uyuyor ellemiyorum. Mesela bugün gece 2de mama yedi sabah 8de kalktı. Kendisi uyanınca besliyorum. Artık sarılık tehlikesi kalmadığı için

Kızlar oğlum besledikten sonra beraber uyuduk. Huzursuzlandı uyandı çok değişik ağlamaya başladı ve kustu. Ardından 2 kez daha dolu dolu kustu. Kusmuğunda balgamımsı yapı vardı. Altını açtım kaka yapmıştı orada da balgamımsı kaka vardı. Sabahları serum fizyolojikle yıkama yapıyorum yuttuğu balgam olabilir mi? Hafta sonu girdi acil hastaneye gidecek bir durum var mı acaba? Benzer durumu olan yazabilir mi?

Canim mukus gibi mi kakasi böylee uzuyo jöle gibi

Bizim inek sutu alerjisi olabilir diye sut diyeti baslattilar bana. Sizin nasil anlasildi kuzum
Bu farklı bir şey yediğimden kaynaklı değil Ares anne sütünü bağırsakta sindirilen zorlanıyor. Devamlı gaz çıkartıyordu arka arkaya 10 kez falan buna rağmen sancı çekiyordu devamlı kaka yaparken de sanki poposu yırtılıyor gibi gürültülü kaka yapıyordu

Kızlar bebişleri kaç dk emziriyorsunuz? Ben süreye bakmıyordum ama farkında olmadan çok uzun süreler durduğunu farkettim. Bu sefer meme uçları yara oluyor o yüzden süreye bakmaya karar verdim yarım saatte bıraktırıyorum genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…