- 1 Eylül 2021
- 5.337
- 19.991
- 198
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #39.041
Kulaktan olcsen canim, bizde braun var kulakta ölcüyoruzTecrübeli anneler yazabilirmi bebeğin ateşi var alnından dijitalle ölçtüğümde daha az çıkıyor koltuk altından ölçülünce daha fazla çıkıyor hangisini kıstas alıyorsunuz
Deliksiz 5 saat uyuyor mu yaGece uykusuna gecince uyandirmiyorum artik bende, ilk bi 5/6 saat uyuyor acikiyor zaten kendi uyaniyor. Ama oglenleri uyandiriyorum cok uyumasin diye 5 saati gecirmemeye calisiyorum gunduz uykularini gece iyi uyusun diye
Benim de gece uzun uyursa 5-6 saat uyandığında göğüslerim taş gibi oluyor. Ama emince rahatlıyorum, tıkanma ya da süt azalması olmadı henüz. Gündüz öyle değil tabi 1.5-2 saatte 1 emziriyorum.kızlar bişey sorcam.benim öyle çok sütüm yok 2 göğüsten 60 cm çıkıyor 3 saatte bir.ona rağmen sağmazsam taş gibi sert ve huzursuz hissediyorum.sizin bebişler 5-6 saat uyuduğunda sağıyor musunuz yoksa bişey yapmıyor musunuz?uyanınca mı emiyor?göğüslerinizin durumundan rahatsız olmuyor musunuz?birde 5-6 saat emzirmeyince tıkanma falan olmuyor mu?en çok ondan korkuyorum ben 3 saatte bir sağıyorum hatta 4 saat olunca geriliyorum benim göğüsler tıkanmaya çok müsait.birde 5-6 saatte bir emzirince süt azalmaz mı? Normalde 3 saatte bir sağın ya da emzirin deniyor ya başlarda.Aralık açılınca süt de azalır.benim ilk çocukta 3 saatte 120 çıkardı 9 ay sonra 4 saatte bir sağmaya başladım 1 haftada sütüm 80 cc ye düştü.emzirme de aynı mantık değil mi?
Kızlar 3-4 gündür oğlumun tek yanağında böyle seyler cıktı sizce nedir alerjik olabilir mi
Eki Görüntüle 3202128
Bizimde kontrole daha var. Erken gidip sorsammı bilemedimBenimkinde de var böyle pütürler salı günü doktora gidene kadar geçmezse soracağım
Bebis kaç günlük bizimde böyleydi ben kiyafetlerden bazen opulmelerden boyle oldugunu dusundum sık banyo ile geçti çok şükürKızlar 3-4 gündür oğlumun tek yanağında böyle seyler cıktı sizce nedir alerjik olabilir mi
Eki Görüntüle 3202128
Yediğin yağlı bişeyden de olmuş olabilir. Minik sivilce tarzı şeyler benim bebeğimde de oluyor bazen ama çabuk geçiyorKızlar 3-4 gündür oğlumun tek yanağında böyle seyler cıktı sizce nedir alerjik olabilir mi
Eki Görüntüle 3202128
Canım benim 5 6 saat uyuyor ellemiyorum. Mesela bugün gece 2de mama yedi sabah 8de kalktı. Kendisi uyanınca besliyorum. Artık sarılık tehlikesi kalmadığı içinKızlar doktoru uyuyan bebeği uyandırma diyen ve uyandırmayan var mı? Bebiş kaç saat uyuyor?
Bizimkide ayni sekilde canim doktor krem verdiKızlar 3-4 gündür oğlumun tek yanağında böyle seyler cıktı sizce nedir alerjik olabilir mi
Eki Görüntüle 3202128
Bizim inek sutu alerjisi olabilir diye sut diyeti baslattilar bana. Sizin nasil anlasildi kuzumKızlar selam oğlum zor bi çocuk. Kolik dediler ama laktoz intöleransı varmış. Relactaz diye bi damla kullanıyoruz. Kullanan var mı
Canim mukus gibi mi kakasi böylee uzuyo jöle gibiKızlar oğlum besledikten sonra beraber uyuduk. Huzursuzlandı uyandı çok değişik ağlamaya başladı ve kustu. Ardından 2 kez daha dolu dolu kustu. Kusmuğunda balgamımsı yapı vardı. Altını açtım kaka yapmıştı orada da balgamımsı kaka vardı. Sabahları serum fizyolojikle yıkama yapıyorum yuttuğu balgam olabilir mi? Hafta sonu girdi acil hastaneye gidecek bir durum var mı acaba? Benzer durumu olan yazabilir mi?
Bu farklı bir şey yediğimden kaynaklı değil Ares anne sütünü bağırsakta sindirilen zorlanıyor. Devamlı gaz çıkartıyordu arka arkaya 10 kez falan buna rağmen sancı çekiyordu devamlı kaka yaparken de sanki poposu yırtılıyor gibi gürültülü kaka yapıyorduBizim inek sutu alerjisi olabilir diye sut diyeti baslattilar bana. Sizin nasil anlasildi kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?