- 25 Kasım 2014
- 884
- 952
- 103
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #39.061
Bence hiç bişey olmaz parmak aralarında tüyler omlar yumruk yapıp emiyolar elleriAynen canım ben de öyle yapıyorum mecburen sürekli ellerini kontrol ediyorum ama gece loş ışıkta emziriyorum gözümden kaçan oluyodur illa ellerini ağzına sokuyor bı de tedirgin oluyorum
5 6 saat kesintisiz mi yaGece uykusuna gecince uyandirmiyorum artik bende, ilk bi 5/6 saat uyuyor acikiyor zaten kendi uyaniyor. Ama oglenleri uyandiriyorum cok uyumasin diye 5 saati gecirmemeye calisiyorum gunduz uykularini gece iyi uyusun diye
Ben siseyle sutumu veriyorumm ondan uzun uyuyo herhalde karni doyuncaa :) meme olunca daha sk uyaniyorlar sanirimDeliksiz 5 saat uyuyor mu yabenim kizım maksimum 2 saat sonra hadi meme geceleride oyle . Amanın ben sık emziriyorum büyük ihtimal ya
Bizde var ondan doktor normal olduğunu söylrdi yenidoğan aknesiymişKızlar 3-4 gündür oğlumun tek yanağında böyle seyler cıktı sizce nedir alerjik olabilir mi
Eki Görüntüle 3202128
Ben 15-15 emzirmeye calısıyorum ama bazen daha uzun kalıyor bazen de 10 dk bi memeyi emip bırakıyor.Kızlar bebişleri kaç dk emziriyorsunuz? Ben süreye bakmıyordum ama farkında olmadan çok uzun süreler durduğunu farkettim. Bu sefer meme uçları yara oluyor o yüzden süreye bakmaya karar verdim yarım saatte bıraktırıyorum genelde
Balgam gibi, mukus gibi de uzadı evet. İkinciye kaka yaptığında yoktu. Sonraki mama yediğinde kusmaya devam etti ama balgamımsı gibi değil süt kesiği gibiydi yapısı.Canim mukus gibi mi kakasi böylee uzuyo jöle gibi
Bizede doktor laktoz intoleransi olabilir diye relaktaz verdi bikac kez kullandik sonrada doktorumuz kakada kan ve vucutta dokuntu yok damlayi kullanmana gerek yok alerjisi olmayabilir dedi sizin nasil tesbit edildi kesinKızlar selam oğlum zor bi çocuk. Kolik dediler ama laktoz intöleransı varmış. Relactaz diye bi damla kullanıyoruz. Kullanan var mı
Benim bebegimde de oldu hem kakasinda hem kusmugunda bebeklerin mide oz suyu balgamli yapidaymış zaten herhangi bisey yapmadık carsamba 2.ay kontrolu var ozaman sorucam bende doktora yinede soyliycemKızlar oğlum besledikten sonra beraber uyuduk. Huzursuzlandı uyandı çok değişik ağlamaya başladı ve kustu. Ardından 2 kez daha dolu dolu kustu. Kusmuğunda balgamımsı yapı vardı. Altını açtım kaka yapmıştı orada da balgamımsı kaka vardı. Sabahları serum fizyolojikle yıkama yapıyorum yuttuğu balgam olabilir mi? Hafta sonu girdi acil hastaneye gidecek bir durum var mı acaba? Benzer durumu olan yazabilir mi?
Bizim balgamli kusmuk ve mukuslu kaka vardi akcigerinlerinde balgam cikti hastaned eyattik 5 gün umarim sizin öyle degildir öksuruk var miKızlar oğlum besledikten sonra beraber uyuduk. Huzursuzlandı uyandı çok değişik ağlamaya başladı ve kustu. Ardından 2 kez daha dolu dolu kustu. Kusmuğunda balgamımsı yapı vardı. Altını açtım kaka yapmıştı orada da balgamımsı kaka vardı. Sabahları serum fizyolojikle yıkama yapıyorum yuttuğu balgam olabilir mi? Hafta sonu girdi acil hastaneye gidecek bir durum var mı acaba? Benzer durumu olan yazabilir mi?
benim kizım cok kisa emiyor ya 5 dk en fazla 10 oluyordur herhalde 3 saatte bir emiyor genelde kendi isteyince emiyor 3 saatte olmuş oluyor yinede saate bakiyorumKızlar bebişleri kaç dk emziriyorsunuz? Ben süreye bakmıyordum ama farkında olmadan çok uzun süreler durduğunu farkettim. Bu sefer meme uçları yara oluyor o yüzden süreye bakmaya karar verdim yarım saatte bıraktırıyorum genelde
Aynn benimde bu sekilde oldu 1 kusmugunda ve 1 kakali bezinde gordüm o gece esimle surekli ateş kontrol ettik gayet normeldi herseyiBalgam gibi, mukus gibi de uzadı evet. İkinciye kaka yaptığında yoktu. Sonraki mama yediğinde kusmaya devam etti ama balgamımsı gibi değil süt kesiği gibiydi yapısı.
Banada yazar mısın canım doktorun dediğini.Benim bebegimde de oldu hem kakasinda hem kusmugunda bebeklerin mide oz suyu balgamli yapidaymış zaten herhangi bisey yapmadık carsamba 2.ay kontrolu var ozaman sorucam bende doktora yinede soyliycem
Öksürük ya da hırıltı gibi bir şey yok canım. Siz öksürük ve mukuslu kusma ve kaka için mi gittiniz. Başka belirti var mıydı?Bizim balgamli kusmuk ve mukuslu kaka vardi akcigerinlerinde balgam cikti hastaned eyattik 5 gün umarim sizin öyle degildir öksuruk var mi
Bende takip edeyim bakalım canım.Aynn benimde bu sekilde oldu 1 kusmugunda ve 1 kakali bezinde gordüm o gece esimle surekli ateş kontrol ettik gayet normeldi herseyi
Günde kaç kez 5-6 saat uyuyacaklar ki zaten benimki 1 kez öyle uyuyor o da bütün gece kudurdugu içinkızlar bişey sorcam.benim öyle çok sütüm yok 2 göğüsten 60 cm çıkıyor 3 saatte bir.ona rağmen sağmazsam taş gibi sert ve huzursuz hissediyorum.sizin bebişler 5-6 saat uyuduğunda sağıyor musunuz yoksa bişey yapmıyor musunuz?uyanınca mı emiyor?göğüslerinizin durumundan rahatsız olmuyor musunuz?birde 5-6 saat emzirmeyince tıkanma falan olmuyor mu?en çok ondan korkuyorum ben 3 saatte bir sağıyorum hatta 4 saat olunca geriliyorum benim göğüsler tıkanmaya çok müsait.birde 5-6 saatte bir emzirince süt azalmaz mı? Normalde 3 saatte bir sağın ya da emzirin deniyor ya başlarda.Aralık açılınca süt de azalır.benim ilk çocukta 3 saatte 120 çıkardı 9 ay sonra 4 saatte bir sağmaya başladım 1 haftada sütüm 80 cc ye düştü.emzirme de aynı mantık değil mi?
Her göğsü 20 dk emziriyorum +/- 5 10 dakika oynayabiliyor.Kızlar bebişleri kaç dk emziriyorsunuz? Ben süreye bakmıyordum ama farkında olmadan çok uzun süreler durduğunu farkettim. Bu sefer meme uçları yara oluyor o yüzden süreye bakmaya karar verdim yarım saatte bıraktırıyorum genelde
Benimki ellerini açıp komple ağzına sokuyoBence hiç bişey olmaz parmak aralarında tüyler omlar yumruk yapıp emiyolar elleri
Oğlum 2 ay 12 günlük. 3 gün önce oldu bizimde daha geçmediBebis kaç günlük bizimde böyleydi ben kiyafetlerden bazen opulmelerden boyle oldugunu dusundum sık banyo ile geçti çok şükür
Takip et mutlaka bizimde oyleydi alerji cikti inek sutune karsi ama.bidaha olmazsa belki bagirsak yapisindn olmusturBalgam gibi, mukus gibi de uzadı evet. İkinciye kaka yaptığında yoktu. Sonraki mama yediğinde kusmaya devam etti ama balgamımsı gibi değil süt kesiği gibiydi yapısı.
Bundan dolayı mi emzirmek yerine sagiyorsunuzBen siseyle sutumu veriyorumm ondan uzun uyuyo herhalde karni doyuncaa :) meme olunca daha sk uyaniyorlar sanirim5/6 saat uyuyor gece, sut veriyorum bidaha uyuyo 3/4 saat filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?