2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Deliksiz 5 saat uyuyor mu ya benim kizım maksimum 2 saat sonra hadi meme geceleride oyle . Amanın ben sık emziriyorum büyük ihtimal ya
Ben siseyle sutumu veriyorumm ondan uzun uyuyo herhalde karni doyuncaa :) meme olunca daha sk uyaniyorlar sanirim 5/6 saat uyuyor gece, sut veriyorum bidaha uyuyo 3/4 saat filan

Ya kizlar bugun 3. Defa hazir mama kullandim. Biraz sutum az gibime geldi bide deniyim diye. Hipp kullanmistim gecen ben hasta olunca kendi sutumden vermek ustemedim hazir mama yaptim, 2 saat sonra hepsini kustu. Normalde hic kusmaz cunku, bugun sma aldim denemek icin olurda sutum yetmesse baska zaman diye, onuda 2 saat sonra kustuu cok uzuldumm neden boyle oluyor acaba bunu yasayan varmi? Olurda skistigim zaman bu cocuk ne icicekk dert edindim kendime simdi

Ben 15-15 emzirmeye calısıyorum ama bazen daha uzun kalıyor bazen de 10 dk bi memeyi emip bırakıyor.

Kızlar selam oğlum zor bi çocuk. Kolik dediler ama laktoz intöleransı varmış. Relactaz diye bi damla kullanıyoruz. Kullanan var mı
Bizede doktor laktoz intoleransi olabilir diye relaktaz verdi bikac kez kullandik sonrada doktorumuz kakada kan ve vucutta dokuntu yok damlayi kullanmana gerek yok alerjisi olmayabilir dedi sizin nasil tesbit edildi kesin

Benim bebegimde de oldu hem kakasinda hem kusmugunda bebeklerin mide oz suyu balgamli yapidaymış zaten herhangi bisey yapmadık carsamba 2.ay kontrolu var ozaman sorucam bende doktora yinede soyliycem

Bizim balgamli kusmuk ve mukuslu kaka vardi akcigerinlerinde balgam cikti hastaned eyattik 5 gün umarim sizin öyle degildir öksuruk var mi

benim kizım cok kisa emiyor ya 5 dk en fazla 10 oluyordur herhalde 3 saatte bir emiyor genelde kendi isteyince emiyor 3 saatte olmuş oluyor yinede saate bakiyorum

Balgam gibi, mukus gibi de uzadı evet. İkinciye kaka yaptığında yoktu. Sonraki mama yediğinde kusmaya devam etti ama balgamımsı gibi değil süt kesiği gibiydi yapısı.
Aynn benimde bu sekilde oldu 1 kusmugunda ve 1 kakali bezinde gordüm o gece esimle surekli ateş kontrol ettik gayet normeldi herseyi

Benim bebegimde de oldu hem kakasinda hem kusmugunda bebeklerin mide oz suyu balgamli yapidaymış zaten herhangi bisey yapmadık carsamba 2.ay kontrolu var ozaman sorucam bende doktora yinede soyliycem
Banada yazar mısın canım doktorun dediğini.
Bizim balgamli kusmuk ve mukuslu kaka vardi akcigerinlerinde balgam cikti hastaned eyattik 5 gün umarim sizin öyle degildir öksuruk var mi
Öksürük ya da hırıltı gibi bir şey yok canım. Siz öksürük ve mukuslu kusma ve kaka için mi gittiniz. Başka belirti var mıydı?

Günde kaç kez 5-6 saat uyuyacaklar ki zaten benimki 1 kez öyle uyuyor o da bütün gece kudurdugu için sütte bir değişiklik yok çünkü uyanıkken 2.5 saat olunca emziriyorum. Göğüsler biraz dolu oluyor tabi ama geçiyor emince.
Her göğsü 20 dk emziriyorum +/- 5 10 dakika oynayabiliyor.
Bence hiç bişey olmaz parmak aralarında tüyler omlar yumruk yapıp emiyolar elleri
Benimki ellerini açıp komple ağzına sokuyo

Balgam gibi, mukus gibi de uzadı evet. İkinciye kaka yaptığında yoktu. Sonraki mama yediğinde kusmaya devam etti ama balgamımsı gibi değil süt kesiği gibiydi yapısı.
Takip et mutlaka bizimde oyleydi alerji cikti inek sutune karsi ama.bidaha olmazsa belki bagirsak yapisindn olmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…