- 12 Temmuz 2022
- 562
- 380
- 23
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #39.081
Bebek emdikten sonra mı bu kadar çıkıyorPeki iki göğsümünde toplam sütün 3 saatte hala 60 cc çıkmasıbu süt denen şey asla artmıyor
Canım bende de kronik kabızlık var. Magnesine calcinee diye bir toz kullanıyorum maaşallah tıkır tıkır işliyorKızlar günaydın.
Size 2 sorum var
Ben doğumdan beri kabızım (kayısı komposto frlan içiyorum ) bi türlü geçmedi normalde günde 4 5 defa çıkardım bağırsaklarım iyi çalışırdı. Neden böyle oldu anlamadım
Bir de bez numarasına nasıl karar veriyorsunuz ben 2 numara aldım ama sanki büyük geldi 4 kilo oldu bizim kız boyu 50 idi en son
Canım uyanınca dolu oluyor ve sıkışmış oluyor birazı da akmış oluyor çok rahatsız edici ama uyku hepsinden tatlı. Baş ucuna Manuel sağma makinesini koyuyorum baktım bebek uyuyor memeleri sıkışmış 2 şer dakika sağıyorsunuz rahatlatıyorum geri uyumaya devamkekızlar bişey sorcam.benim öyle çok sütüm yok 2 göğüsten 60 cm çıkıyor 3 saatte bir.ona rağmen sağmazsam taş gibi sert ve huzursuz hissediyorum.sizin bebişler 5-6 saat uyuduğunda sağıyor musunuz yoksa bişey yapmıyor musunuz?uyanınca mı emiyor?göğüslerinizin durumundan rahatsız olmuyor musunuz?birde 5-6 saat emzirmeyince tıkanma falan olmuyor mu?en çok ondan korkuyorum ben 3 saatte bir sağıyorum hatta 4 saat olunca geriliyorum benim göğüsler tıkanmaya çok müsait.birde 5-6 saatte bir emzirince süt azalmaz mı? Normalde 3 saatte bir sağın ya da emzirin deniyor ya başlarda.Aralık açılınca süt de azalır.benim ilk çocukta 3 saatte 120 çıkardı 9 ay sonra 4 saatte bir sağmaya başladım 1 haftada sütüm 80 cc ye düştü.emzirme de aynı mantık değil mi?
Arkadaşım kullanıyor, kendi bebeğim de çok kolikmiş. Maflor + ve dediğin şeyi kullanıyor, şuan pamuk gibi görsenKızlar selam oğlum zor bi çocuk. Kolik dediler ama laktoz intöleransı varmış. Relactaz diye bi damla kullanıyoruz. Kullanan var mı
Ateşi yoksa bir şey olmaz. Allah tarafından sana huzur yollanmış sorgulamayı bırak ve uyu hahakızlar merhaba kizım bugün 6da uyanip surekli huzursuzdu 11 e kadar gaz cikartiyordu sonrada uyudu suan saat 19.00 hala emip uyumak istiyor kaldiramıyorum hasta mi oldu noldu sabahtan 3 kere kakasini yapti gazinı cikartiyor ateşi yok surekli kontrol ediyorum bugün bi degisti normeline göre
Benimki de balgamlı kusuyor bazen ama balgam varsa bile çıkarıyor diye seviniyorum hiç daha farklı düşünmedim ateş öksürük vs yok çünkü. Bazı kakalarında ben de mukus görüyorum ama önemsemedim açıkçasıKızlar oğlum besledikten sonra beraber uyuduk. Huzursuzlandı uyandı çok değişik ağlamaya başladı ve kustu. Ardından 2 kez daha dolu dolu kustu. Kusmuğunda balgamımsı yapı vardı. Altını açtım kaka yapmıştı orada da balgamımsı kaka vardı. Sabahları serum fizyolojikle yıkama yapıyorum yuttuğu balgam olabilir mi? Hafta sonu girdi acil hastaneye gidecek bir durum var mı acaba? Benzer durumu olan yazabilir mi?
Kuzu eskiden 30 dk emerdi artık 10 dk maksimum emiyor. Galiba çene gelişti hızlı emip doyuyorlar. Çünkü doymadığını düşünüp biberon verdim emdikten sorma onu da almadıKızlar bebişleri kaç dk emziriyorsunuz? Ben süreye bakmıyordum ama farkında olmadan çok uzun süreler durduğunu farkettim. Bu sefer meme uçları yara oluyor o yüzden süreye bakmaya karar verdim yarım saatte bıraktırıyorum genelde
Bende gece biberonla süt sağıp veriyorum uzun uyusun diye. İşe yarıyorBundan dolayı mi emzirmek yerine sagiyorsunuz
eğer öyleyse çok mantıklı
Tamam yazarımBanada yazar mısın canım doktorun dediğini.
Öksürük ya da hırıltı gibi bir şey yok canım. Siz öksürük ve mukuslu kusma ve kaka için mi gittiniz. Başka belirti var mıydı?
Haha sezilay demi ama rutini degisince insan korkuyorCanım bende de kronik kabızlık var. Magnesine calcinee diye bir toz kullanıyorum maaşallah tıkır tıkır işliyor
Canım uyanınca dolu oluyor ve sıkışmış oluyor birazı da akmış oluyor çok rahatsız edici ama uyku hepsinden tatlı. Baş ucuna Manuel sağma makinesini koyuyorum baktım bebek uyuyor memeleri sıkışmış 2 şer dakika sağıyorsunuz rahatlatıyorum geri uyumaya devamke
Arkadaşım kullanıyor, kendi bebeğim de çok kolikmiş. Maflor + ve dediğin şeyi kullanıyor, şuan pamuk gibi görsen
Ateşi yoksa bir şey olmaz. Allah tarafından sana huzur yollanmış sorgulamayı bırak ve uyu haha
Benimki de balgamlı kusuyor bazen ama balgam varsa bile çıkarıyor diye seviniyorum hiç daha farklı düşünmedim ateş öksürük vs yok çünkü. Bazı kakalarında ben de mukus görüyorum ama önemsemedim açıkçası
Kuzu eskiden 30 dk emerdi artık 10 dk maksimum emiyor. Galiba çene gelişti hızlı emip doyuyorlar. Çünkü doymadığını düşünüp biberon verdim emdikten sorma onu da almadı
Ne olur ne olmaz kontrol et bakalım canım ama dedigim gibi benim kızımda ateş olmadı başka sikayetide olmadı çok şükür inşallah sizdede bişey olmaz sende carşamban erken doktora gidersen buraya yaz canımBende takip edeyim bakalım canım.
Aynen gece sagip veriyim en azindan niyetiyle basladim baktim daha uzun uyuyo gunduzde sagiyorum artik fulBundan dolayı mi emzirmek yerine sagiyorsunuz
eğer öyleyse çok mantıklı
Doktorumuz 4 saati geçirmeyelim diyor ama ben 5 saate kadar uyandırmıyorum, sarılığı atlattığımızdan beriKızlar doktoru uyuyan bebeği uyandırma diyen ve uyandırmayan var mı? Bebiş kaç saat uyuyor
Guzel haberlerini bekliyoruzTesekkurlerKalp dokusunda katlantı deyince bi ürkütücü geliyor bilemiyorum ki yarın kontrolde tekrar soracagım insallah güzel seyler duyarım
Merhaba ecowell deneyebilirsiniz sağlık ocağındaki ebe anne sütüne en yakın mama olduğunu söylemişti, biz oğlumda bi problem yaşamadıkYa kizlar bugun 3. Defa hazir mama kullandim. Biraz sutum az gibime geldi bide deniyim diye. Hipp kullanmistim gecen ben hasta olunca kendi sutumden vermek ustemedim hazir mama yaptim, 2 saat sonra hepsini kustu. Normalde hic kusmaz cunku, bugun sma aldim denemek icin olurda sutum yetmesse baska zaman diye, onuda 2 saat sonra kustuucok uzuldumm neden boyle oluyor acaba bunu yasayan varmi? Olurda skistigim zaman bu cocuk ne icicekk dert edindim kendime simdi
Cok tesekkur ederim bide onu deniyim bakiyim, siz baska marka kullandinizmi hic?Merhaba ecowell deneyebilirsiniz sağlık ocağındaki ebe anne sütüne en yakın mama olduğunu söylemişti, biz oğlumda bi problem yaşamadık
Hastaneden eve geldiğimizde hipp kullanmıştık kısa bi süre onda da sıkıntı yaşamamıştık. Ne demek rica ederim umarım iyi gelir size deCok tesekkur ederim bide onu deniyim bakiyim, siz baska marka kullandinizmi hic?
Ecowell arattigim zaman sampuan filan cikiyo mama bulamadimm, ismini karistirdinizmi acabaMerhaba ecowell deneyebilirsiniz sağlık ocağındaki ebe anne sütüne en yakın mama olduğunu söylemişti, biz oğlumda bi problem yaşamadık
Gaz çıkarmasına rağmen devamlı gazı vardı. Yani çocuk devamlı pırtlıyor ama devamlı sancı da çekiyordu. Aşırı kaka yapıyorduBizede doktor laktoz intoleransi olabilir diye relaktaz verdi bikac kez kullandik sonrada doktorumuz kakada kan ve vucutta dokuntu yok damlayi kullanmana gerek yok alerjisi olmayabilir dedi sizin nasil tesbit edildi kesin
Kullanalı 2. Gün gerçekten bizde de durulma oldu normalde sadece gece 2 ile 6 arası uyurdu. Bi daha hiç uyumazdı gündüz de değil. Çok şükür şu anda daha iyi.Canım bende de kronik kabızlık var. Magnesine calcinee diye bir toz kullanıyorum maaşallah tıkır tıkır işliyor
Canım uyanınca dolu oluyor ve sıkışmış oluyor birazı da akmış oluyor çok rahatsız edici ama uyku hepsinden tatlı. Baş ucuna Manuel sağma makinesini koyuyorum baktım bebek uyuyor memeleri sıkışmış 2 şer dakika sağıyorsunuz rahatlatıyorum geri uyumaya devamke
Arkadaşım kullanıyor, kendi bebeğim de çok kolikmiş. Maflor + ve dediğin şeyi kullanıyor, şuan pamuk gibi görsen
Ateşi yoksa bir şey olmaz. Allah tarafından sana huzur yollanmış sorgulamayı bırak ve uyu haha
Benimki de balgamlı kusuyor bazen ama balgam varsa bile çıkarıyor diye seviniyorum hiç daha farklı düşünmedim ateş öksürük vs yok çünkü. Bazı kakalarında ben de mukus görüyorum ama önemsemedim açıkçası
Kuzu eskiden 30 dk emerdi artık 10 dk maksimum emiyor. Galiba çene gelişti hızlı emip doyuyorlar. Çünkü doymadığını düşünüp biberon verdim emdikten sorma onu da almadı
Ah çok pardon evet karıştırmışım isimleri :) uykusuzluk :) evolvia mamanın ismi kusura bakmayın tekrarEcowell arattigim zaman sampuan filan cikiyo mama bulamadimm, ismini karistirdinizmi acababenmi bulamadimm
Canım komple mi biraktin emzirmeyi? Çok erken değil mi ya emen bebekmiş ne güzel. Biberondan da anne sütü alıyor evet ama meme onlar için hem keyif hem anne ile arasındaki bağ. Ben işe başlayınca gündüz hep biberondan emecek diye tedirginim mesela ama akşamları ve gece memeden emmeye devam edecek sonuçta red yapmaz bu yüzden diye düşünüyorum. Şu anda dışarı çıkınca biberondan veriyorum sadece çünkü sevmiyorim dışarda emzirmeyi ev ortamı olmadıkçaAynen gece sagip veriyim en azindan niyetiyle basladim baktim daha uzun uyuyo gunduzde sagiyorum artik fulgogusumu vermiyorum daha tutmazda artik herhaldee yorucu oluyor biraz bazen hazirlikli gitmem lazim filan ama iyide oluyor disarda sutu sisede hazir oluyor
aynısı bizde oldu serum fizyolojik sıktıktan sonra kusmuğunda ve kakasında balgam vardı sonra bir daha olması alerjik kaka şle alakası yoktu sizinde öyle olmuştur muhtemelenKızlar oğlum besledikten sonra beraber uyuduk. Huzursuzlandı uyandı çok değişik ağlamaya başladı ve kustu. Ardından 2 kez daha dolu dolu kustu. Kusmuğunda balgamımsı yapı vardı. Altını açtım kaka yapmıştı orada da balgamımsı kaka vardı. Sabahları serum fizyolojikle yıkama yapıyorum yuttuğu balgam olabilir mi? Hafta sonu girdi acil hastaneye gidecek bir durum var mı acaba? Benzer durumu olan yazabilir mia
Bazen emmeden, bazen emdikten sonra değişiyorBebek emdikten sonra mı bu kadar çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?