2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Canım bende de kronik kabızlık var. Magnesine calcinee diye bir toz kullanıyorum maaşallah tıkır tıkır işliyor
Canım uyanınca dolu oluyor ve sıkışmış oluyor birazı da akmış oluyor çok rahatsız edici ama uyku hepsinden tatlı. Baş ucuna Manuel sağma makinesini koyuyorum baktım bebek uyuyor memeleri sıkışmış 2 şer dakika sağıyorsunuz rahatlatıyorum geri uyumaya devamke
Kızlar selam oğlum zor bi çocuk. Kolik dediler ama laktoz intöleransı varmış. Relactaz diye bi damla kullanıyoruz. Kullanan var mı
Arkadaşım kullanıyor, kendi bebeğim de çok kolikmiş. Maflor + ve dediğin şeyi kullanıyor, şuan pamuk gibi görsen
Ateşi yoksa bir şey olmaz. Allah tarafından sana huzur yollanmış sorgulamayı bırak ve uyu haha
Benimki de balgamlı kusuyor bazen ama balgam varsa bile çıkarıyor diye seviniyorum hiç daha farklı düşünmedim ateş öksürük vs yok çünkü. Bazı kakalarında ben de mukus görüyorum ama önemsemedim açıkçası
Kuzu eskiden 30 dk emerdi artık 10 dk maksimum emiyor. Galiba çene gelişti hızlı emip doyuyorlar. Çünkü doymadığını düşünüp biberon verdim emdikten sorma onu da almadı

Haha sezilay demi ama rutini degisince insan korkuyor

Bundan dolayı mi emzirmek yerine sagiyorsunuz
eğer öyleyse çok mantıklı
Aynen gece sagip veriyim en azindan niyetiyle basladim baktim daha uzun uyuyo gunduzde sagiyorum artik ful gogusumu vermiyorum daha tutmazda artik herhaldee yorucu oluyor biraz bazen hazirlikli gitmem lazim filan ama iyide oluyor disarda sutu sisede hazir oluyor

Merhaba ecowell deneyebilirsiniz sağlık ocağındaki ebe anne sütüne en yakın mama olduğunu söylemişti, biz oğlumda bi problem yaşamadık

Kızlar sünnet sürecinizi anlatabilir misiniz, ben biraz endişeliyim korkuyorjm açıkçası zaten ağlak bi oğlum var canısağolsun şimdi sanki günlerce ağlıycakmış gibi hissediyorum bide sünnet ettireceğimiz hastanede ameliyata almıyolar anne babayı ondan da çok tedirginim orda durmazsa ağlarsa diye. İşlem kaç dk sürüyo, zor mu geçirdiniz dönemi, iyileşme kaç gün içinde oluyor bilgilendirebilir misiniz biraz beni

Merhaba ecowell deneyebilirsiniz sağlık ocağındaki ebe anne sütüne en yakın mama olduğunu söylemişti, biz oğlumda bi problem yaşamadık
Ecowell arattigim zaman sampuan filan cikiyo mama bulamadimm, ismini karistirdinizmi acaba benmi bulamadimm

Bizede doktor laktoz intoleransi olabilir diye relaktaz verdi bikac kez kullandik sonrada doktorumuz kakada kan ve vucutta dokuntu yok damlayi kullanmana gerek yok alerjisi olmayabilir dedi sizin nasil tesbit edildi kesin
Gaz çıkarmasına rağmen devamlı gazı vardı. Yani çocuk devamlı pırtlıyor ama devamlı sancı da çekiyordu. Aşırı kaka yapıyordu

Kullanalı 2. Gün gerçekten bizde de durulma oldu normalde sadece gece 2 ile 6 arası uyurdu. Bi daha hiç uyumazdı gündüz de değil. Çok şükür şu anda daha iyi.

Canım komple mi biraktin emzirmeyi? Çok erken değil mi ya emen bebekmiş ne güzel. Biberondan da anne sütü alıyor evet ama meme onlar için hem keyif hem anne ile arasındaki bağ. Ben işe başlayınca gündüz hep biberondan emecek diye tedirginim mesela ama akşamları ve gece memeden emmeye devam edecek sonuçta red yapmaz bu yüzden diye düşünüyorum. Şu anda dışarı çıkınca biberondan veriyorum sadece çünkü sevmiyorim dışarda emzirmeyi ev ortamı olmadıkça

aynısı bizde oldu serum fizyolojik sıktıktan sonra kusmuğunda ve kakasında balgam vardı sonra bir daha olması alerjik kaka şle alakası yoktu sizinde öyle olmuştur muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…