- 1 Eylül 2021
- 5.463
- 20.538
- 298
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #39.301
Korkma canim ayni durumdayiz seninle bende geceleri geliyor ozellikle liseden bu yana panik atak vardir 5 senedir iyiydim dogumdan sonrs hortladi gene . Doktora gittin mi kotu oldugumda kullanacagim bir ilac verdi bana . Ama panik atagi sonucta taniyorsun gelse bile kovucaksin . Bende korkuyordum bebegime bakamam diye çok ciddiye almiyorum dusunceler geldigindeEvet canım bekarken ağır depresyon tedavisi görmüştüm 2 gündür kötüleştim
Ķizlae bende bugun kizimin kucuk gelenleri zaten cok kullanamadik bile tertemizler hepsini posetledim toplanma alanina birakacagim . Kendimden de bir suru battaniye mont koydum Rabbim yardimcilari olsun oradakilerin
Bu yaşanan takdiri ilahi falan değil. Bile isteye, göz göre göre insanları öldürmek. Bundan zerre rahatsızlık duyduklarını da sanmıyorum.Arkadaşlar her şeyi takdir buyuran Hz.Mevla,bol bol LA HAVLE VELA GUVVETE İLLA BİLLAHİLALİYYİLAZİİİM...
HASBÜNALLAHÜ VE NİĞMEL VEKİL NİĞMEL MEVLÂ VE NİĞMENNASÎR... okursanız ankisiyetenize devâ olur biiznillah...
Geçmiş olsun canım. Çok zor zamanlar etkilenmemek mümkün değil. Umarım bir an önce kaygıların biraz da olsa azalır. Bebeğine sarılmanın şansını ve keyifli hissetmek dilerim sana iyi gelir.Evet canım bekarken ağır depresyon tedavisi görmüştüm 2 gündür kötüleştim
Ağlamaktan içim dışıma çıktı. Görümcemler deprem bölgesinde burada mal gibi durmaktan da nefret ettim. Nasıl bir çağa denk geldiysek her şeyden nefret ettim. hemen her gün utanacak, sıkılacak, içimizi parça parça edecek bir şeyler yaşamadan geçmiyordu zaman. Öyle azar azar ölmekle olmaz üstünüze atom bombası atalım dediler herhalde.Dünden beri yataktayim
Mersindeler canim. Simdilik bir sikinti yok, kuzenim hataydaydi. Evleri yikilmis ama Allahtan iyilerTheDandelion senin ailen de deprem bölgesinde diye hatırlıyorum. doğru mu emin olamadım. Eğer öyle ise sizde durumlar nasıl ?
Mersin neyse ki daha iyi durumda çok geçmiş olsunMersindeler canim. Simdilik bir sikinti yok, kuzenim hataydaydi. Evleri yikilmis ama Allahtan iyiler
Hadi ya geçen ben 2 gün gazdan resmen kıvrandım yerlerde süründüm dedim ya dikişler açıldı ya da apandisit öyleydi yani hemen denicem inşallah bana da iyi gelirKabizlik sorunu olan hanimlar, yogurdunuza bir tatli kasigi ogutulmus keten tohumu ekleyin. Ise yariyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?