- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #39.281
Teşekkür ederiz bilgilendirmen için@Tiniminimavihanim iletişime geçmiş kızlar selizay iyiymis
Sıcak evde oturmak zul oldu. Çok üzgünüm.deprm bölgesinde olan arkadaslar umarım ailelerinizle birlikte iyisinizdir.... yürügemiz daglandı,sıcak yatakta uyumak vicdan azabı yarattı uyuyamadık... bebeğim 2 aylık olmasa bir saglıkcı olarak gitmek isterdim kendimi çok çaresiz hissediyorum.Elimizden hiç bir şey gelmiyor. Allahım sen koru sen o bebeklerin masum cocukların hatırana koru ya Rabbim
Allah yardımcımız olsun bütün millet olarak. Ben de çok kötüyüm dünden beri ne yemek yaptım ne bi iş. Elim ayağım titriyor. Kalbimde sürekli çarpıntı var.Kızlar anksiyetem tetikledi dualarınızda bana da yer verin lütfen bebeğimle doğru düzgün ilgilenemiyorum
Bende gördüm onu aklimda türlü seyelr geçti baktim ogluma kucagimda saglikli cok şükür dedim agladim cok kotu ortalik allahim yardim etsin hepsineO 2 aylık bebeği saatler sonra sağ çıkardıklarını gördükten beri sadece bebegıme bakıp ağlayıp duruyorum... Allahın mucizesi o minik yavru. Rabbim cocuklarımızı korusun. Yediğim yemek boğazıma düğümleniyor. İstanbulda oturmama rağmen bütün gece deprem olucakmı psikolojisindeydim bebegimi hıc kucağımdan indiremedim. O insanları hıc dusunemıyorum.. Allah yar ve yardımcımız olsun bol bol dua edelim
Evet dogumdan itibaren diyor. Premilch yani Anne sütüne en yakin olan süt. Biz de gaz sorunu oldugu icin Hipp Comfort aldik yarin doktora sorup oyle kullanacagimKızlar şu mama 0 6 aylik için mi y.disindayim çok hakim değilim marketlere. bundan kullanan var mi
Canımm panik atak mı ??Kızlar anksiyetem tetikledi dualarınızda bana da yer verin lütfen bebeğimle doğru düzgün ilgilenemiyorum
Evet canım bekarken ağır depresyon tedavisi görmüştüm 2 gündür kötüleştimCanımm panik atak mı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?