2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Dene canim. Sabah ac karnina al bir kase yogurda karistirip ya da ilik suya karistirip da tüketebilirsin. Ben dün iki defa yaptim, ögleden sonra Happy End oldu. Emzirdigimiz sürece kaderimiz galiba bu

Kızlar hepimiz aynı durumdayız sanırım. uyku tutmuyor uyanıkken aklımız kalbimiz almıyor olanları. ben de bebeğimi eşimle bile ayrı odada bırakamıyorum. sürekli eşimle deprem olursa oğlumuzu şöyle kaçıralım böyle götürelimi konusuyoruz. o küçücük bebekleri gördükçe içim yanıyor. bizim ufacık yakın çevremizde bile ailesini yakınını arayan bir sürü insan var felaketin hesabını burdan bile yapabiliriz. allah yardımcımız olsun insallah. dua edelim elimizden geleni yapalım. türkiyenin gerçeği deprem ama bir diğer gerçeği yıkım olmak zorunda değil. o yepyeni binaların yerle bir oluşunu şaşkınlıkla seyrediyorum anlım almıyor bir tane mi sağlam bina dikmediniz o kadar mı gözünüz açtı

Deprem yönetmeliğine uygun, depreme dayanıklı diye diye millete milyon liralara mezar satmış alçaklar. Bedel ödeyecekler mi ? Hayır? Deprem bu ülkenin gerçeği, depreme göre yapılaşma önerenlere ben depreme inanmıyorum diyen katil idareciler de bu ülkenin gerçeği maalesef. Sonuç olarak, Ölen öldüğüyle, eziyet çeken çektiği ile kalacak her zamanki gibi.. bence her şeyden kötüsü de bu.!

Dene canim. Sabah ac karnina al bir kase yogurda karistirip ya da ilik suya karistirip da tüketebilirsin. Ben dün iki defa yaptim, ögleden sonra Happy End oldu. Emzirdigimiz sürece kaderimiz galiba bu
Ya benim çok berbat oluyor. Sezeryan doğumdan sonra gaz sancısı olur ya onun 3 katını falan düşün ne çocuğumu emzirebiliyorum ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum. Valla işe yararsa acayip dua ederim sana her seferinde ılık su daha mantıklıymış yoğurtta gaz yapıyor bende

Bizde İzmirdeyiz canım. Ben 99 depremini de yaşadım bir de cidden aklım çıkıyor. Özellikle gece olan depremden çok korkuyorum

Ay Hadi Insallah ise yarar . Icinde Simeticon tarzi olan bir solusyon kullanmayi denedin mi doktoruna danisip, sab symplex kizim icin almistim, ise yaramadigini düsündügüm icin Ben kullaniyorum. Sonucta bizdeki sütün de gaz yapmamasi lazim, ebe iyi yapiyorsun Ben de öyle kullandim hatta dedi. Beni gaz konusunda rahatlatti sanki.

Yok canım ilaç alıyorum ama o da tembellik yapacak diye korkuyorum sen ne kullanıyorsun

Kızlar bebekleriniz de durumlar nasıl. Bizim kız çok huzursuz. Dalıyor bir anda sıçrayıp uyanıyor sanırım hissediyor
Bizimki de öyle canım bende etkilendiğini düşünüyorum. Haberleri izlememeye çalışıyorum ama elimde değil, orada olanları düşünmeden edemiyorum buralar bile soğuk oraları düşününce kalbim sıkışıyor

Yok canım ilaç alıyorum ama o da tembellik yapacak diye korkuyorum sen ne kullanıyorsun
Canim bende Ilk günlerdeki gibi degil zaten sutum de azaldi, moraller sifir. O yuzden su anda baska birsey kullanmiyorum bol kayisi tuketiyorum ayrica. Sen Simeticon olayini bir aile hekimine sor istersen, gaz sancilarini azaltir en azindan. Bana Doktorum geceden keten tohumunu istedigin sivinin icinde hazirla dolapta beklesin sabah ic ya da ye demisti ama Ben hep unuttugum icin sabah taze hazirliyorum. Deme bana da haber et olur mu ?:)

Asla uyutamıyorum maksimum 4- 5 dk sonra birden gözlerini açıyor. Böyle söylemeye de utanıyorum yavrucaklar oralarda perişan haldeyken
bizim ruh halimiz onları etkiliyor bence. ben de zihinsel ve ruhsal olarak o kadar yorgunum ki geceleri ayakta uyuyorum adeta. bebekler de hissediyor muhtemelen.

Arkadaşlar merhabalar ikiz bebeklerim var desteksiz kaka yapmıyor sıkıntıdan patlıycak gibi oluyor 2 haftadır bezi acıp kaka göremıyorum hep yagla kendim yaptırıyorum kulak copuyle manasının delıgıne yag surdugum an yapıyolarr .. yanı sureklı popoda bise hıssetmek ıstıyolar .. doktor 1 hafta yapmazsa müdahale et diyor ama cocuklsr kızarıyor cırlıyor mecburen destek yapıyorum neden olabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…