- 1 Eylül 2021
- 5.463
- 20.538
- 298
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #39.321
Dene canim. Sabah ac karnina al bir kase yogurda karistirip ya da ilik suya karistirip da tüketebilirsin. Ben dün iki defa yaptim, ögleden sonra Happy End oldu. Emzirdigimiz sürece kaderimiz galiba buHadi ya geçen ben 2 gün gazdan resmen kıvrandım yerlerde süründüm dedim ya dikişler açıldı ya da apandisit öyleydi yani hemen denicem inşallah bana da iyi gelirne zaman düzene girecek bu bağırsaklar ya
Deprem yönetmeliğine uygun, depreme dayanıklı diye diye millete milyon liralara mezar satmış alçaklar. Bedel ödeyecekler mi ? Hayır? Deprem bu ülkenin gerçeği, depreme göre yapılaşma önerenlere ben depreme inanmıyorum diyen katil idareciler de bu ülkenin gerçeği maalesef. Sonuç olarak, Ölen öldüğüyle, eziyet çeken çektiği ile kalacak her zamanki gibi.. bence her şeyden kötüsü de bu.!Kızlar hepimiz aynı durumdayız sanırım. uyku tutmuyor uyanıkken aklımız kalbimiz almıyor olanları. ben de bebeğimi eşimle bile ayrı odada bırakamıyorum. sürekli eşimle deprem olursa oğlumuzu şöyle kaçıralım böyle götürelimi konusuyoruz. o küçücük bebekleri gördükçe içim yanıyor. bizim ufacık yakın çevremizde bile ailesini yakınını arayan bir sürü insan var felaketin hesabını burdan bile yapabiliriz. allah yardımcımız olsun insallah. dua edelim elimizden geleni yapalım. türkiyenin gerçeği deprem ama bir diğer gerçeği yıkım olmak zorunda değil. o yepyeni binaların yerle bir oluşunu şaşkınlıkla seyrediyorum anlım almıyor bir tane mi sağlam bina dikmediniz o kadar mı gözünüz açtı
Ya benim çok berbat oluyor. Sezeryan doğumdan sonra gaz sancısı olur ya onun 3 katını falan düşün ne çocuğumu emzirebiliyorum ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum. Valla işe yararsa acayip dua ederim sana her seferindeDene canim. Sabah ac karnina al bir kase yogurda karistirip ya da ilik suya karistirip da tüketebilirsin. Ben dün iki defa yaptim, ögleden sonra Happy End oldu. Emzirdigimiz sürece kaderimiz galiba bu
Bizde İzmirdeyiz canım. Ben 99 depremini de yaşadım bir de cidden aklım çıkıyor. Özellikle gece olan depremden çok korkuyorumDünden beri ağlamaktan helak oldum. O yavrucuklar enkaz altında yapayalnız. O çıkan bebecik daha 2 aylık yavrum. İnsnalar evladım diye çırpınıyor. İnanamıyorum bu kadar aciz kalmamıza. Mahvoldular. Bizde bez, alt açma bezi, ıslak mendil, pamuk, mama ve battaniye hazırladık. Isıtıcı aldık. Gönderildi. Hızlıca gider inşallah. Kaç gündür 3-4 saatlik uykuyla duruyorum uyuyamıyorum üzüntüden. Evi beğenmiyordum, şimdi ne büyük bir nimetmiş anlıyorum, Üstünde kış vakti bir sığınak olması. Bizde egedeyiz ve bende deprem olur korkusundan aslanı yanımdan ayırmıyorum. Allah yardımcımız olsun, merhamet etsin bizlere.
Ay Hadi Insallah ise yarar . Icinde Simeticon tarzi olan bir solusyon kullanmayi denedin mi doktoruna danisip, sab symplex kizim icin almistim, ise yaramadigini düsündügüm icin Ben kullaniyorum. Sonucta bizdeki sütün de gaz yapmamasi lazim, ebe iyi yapiyorsun Ben de öyle kullandim hatta dedi. Beni gaz konusunda rahatlatti sanki.Ya benim çok berbat oluyor. Sezeryan doğumdan sonra gaz sancısı olur ya onun 3 katını falan düşün ne çocuğumu emzirebiliyorum ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum. Valla işe yararsa acayip dua ederim sana her seferindeılık su daha mantıklıymış yoğurtta gaz yapıyor bende
Yok canım ilaç alıyorum ama o da tembellik yapacak diye korkuyorum sen ne kullanıyorsunAy Hadi Insallah ise yarar . Icinde Simeticon tarzi olan bir solusyon kullanmayi denedin mi doktoruna danisip, sab symplex kizim icin almistim, ise yaramadigini düsündügüm icin Ben kullaniyorum. Sonucta bizdeki sütün de gaz yapmamasi lazim, ebe iyi yapiyorsun Ben de öyle kullandim hatta dedi. Beni gaz konusunda rahatlatti sanki.
Aynı durumdayız. Uykuya dalamıyor. Dalsa 25-30 dakikada bir uyanıyor.Kızlar bebekleriniz de durumlar nasıl. Bizim kız çok huzursuz. Dalıyor bir anda sıçrayıp uyanıyor sanırım hissediyor
Bizimki de öyle canım bende etkilendiğini düşünüyorum. Haberleri izlememeye çalışıyorum ama elimde değil, orada olanları düşünmeden edemiyorumKızlar bebekleriniz de durumlar nasıl. Bizim kız çok huzursuz. Dalıyor bir anda sıçrayıp uyanıyor sanırım hissediyor
Canim bende Ilk günlerdeki gibi degil zaten sutum de azaldi, moraller sifir. O yuzden su anda baska birsey kullanmiyorum bol kayisi tuketiyorum ayrica. Sen Simeticon olayini bir aile hekimine sor istersen, gaz sancilarini azaltir en azindan. Bana Doktorum geceden keten tohumunu istedigin sivinin icinde hazirla dolapta beklesin sabah ic ya da ye demisti ama Ben hep unuttugum icin sabah taze hazirliyorum. Deme bana da haber et olur mu ?:)Yok canım ilaç alıyorum ama o da tembellik yapacak diye korkuyorum sen ne kullanıyorsun
Huzursuz, zaten bugun rota asisi olduk bakalim nasil devam edecek geceKızlar bebekleriniz de durumlar nasıl. Bizim kız çok huzursuz. Dalıyor bir anda sıçrayıp uyanıyor sanırım hissediyor
Aynı durumdayiz canim benden de etkileniyor buyuk ihtimal . Dun gece bende sıcradım yataktanKızlar bebekleriniz de durumlar nasıl. Bizim kız çok huzursuz. Dalıyor bir anda sıçrayıp uyanıyor sanırım hissediyor
bizim ruh halimiz onları etkiliyor bence. ben de zihinsel ve ruhsal olarak o kadar yorgunum ki geceleri ayakta uyuyorum adeta. bebekler de hissediyor muhtemelen.Asla uyutamıyorum maksimum 4- 5 dk sonra birden gözlerini açıyor. Böyle söylemeye de utanıyorum yavrucaklar oralarda perişan haldeyken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?