2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Geçmiş olsun canım şu an nasıl ufaklık?
Günlerdir kucaktan inmeyen kızım, yan binada tadilat var, yatağına yakın duvarda matkap çalışıyor horul horul uyuyor. Ben şok. Bilseydim evdeki tüm tadilat işlerine girişirdik uyutmak için.
Benim oğlan da öyle matkap sesi var yukarıda tık demeden uyuyor, sinir ol alık yam. Parke çıt yapsa uyanır normalde
Çok merak ettik seni. Çok korkunç şeyler yaşıyorsunuz. Mal canın yongası biliyorum ama sizden sağlıklı haberler aldık ya o bir şekilde çözülür inşallah. Burada hepimiz sizin için bir şey yapılırsa destekleriz biliyorsunuz canım. Öğrencilerin için çok üzgünüm Allaha emanet olun.
Kızlar perşembe günü bebişin ameliyatı var dualarınızı bekliyorum
Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin inşallah.

Çok çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun. İstanbul’da yaşayan bi anne olarak korkularım iyice arttı. Son iki haftadır ağlama krizleri, korku ve kabuslarla doluyum. Rabbim bebeğinizle ailenizi korusun.

Yani ben sizin bebişlerin kiloları görünce kendi kızımın çiroz olduğuna üzülüyorum yalan yok. Benim kızım 11 haftalık 4.600 gram 57 cm. Karnımda da küçüktü 37 haftalık 2.740 doğdu. 8 gün küvezde kaldı çıkarken 2.430’du. Gerçi çiroz miroz çok seviyorum

Çok çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun. İstanbul’da yaşayan bi anne olarak korkularım iyice arttı. Son iki haftadır ağlama krizleri, korku ve kabuslarla doluyum. Rabbim bebeğinizle ailenizi korusun.
Aynı durumdayım canım. Normal hayatıma dönemiyorum sürekli ağlıyorum ev yemek hiçbirşey yapamıyorum. Kalp çarpıntısı korkudan titreme hepsi mevcut nasıl aşacağım bilmiyorum

Aynı durumdayım canım. Normal hayatıma dönemiyorum sürekli ağlıyorum ev yemek hiçbirşey yapamıyorum. Kalp çarpıntısı korkudan titreme hepsi mevcut nasıl aşacağım bilmiyorum
Bu konu benim zaten psikolojik destek aldığım bir konuydu. Bizim yapabileceğimiz güvenli zemini olduğu bilinen bir yere taşınmak, 99 sonrası inşa edilmiş bir binada oturmak ve deprem planı yapmak. Bir de tabi yöneticilerden belediye, ibb ve hükümet nezdinde vatandaş olarak İstanbul’un yapılanmasına yönelik taleplerimizi dile getirmek. Sonrası tevekkül maalesef.
Bebeğimiz var onları düşünerek sağlam durmalıyız olabildiğince

Kızlar doğanın gözü akmiş çapak olmuş süt damlattım sildim inşallah bir şey yoktur
Kızıma da olmuştu, netira göz damlası verdi doktor. Günde 3 kez bir damla şeklinde bir hafta kullandık. Tekrarlayınca da kullanabilirsin demişti. Bi de serum fizyolojikle pamukla sil demişti. Ama siz foto çekip doktora bi danışın isterseniz.

Yaa hemen hemen ayni ozamann iyi Bende mama bir iki kere verdim kustu sipa simdide almiyor hicc, kendi sutumu cogaltip kenara atabilsem iyi olucakta anca suan gun icinde sagdigim kendine yetistiriyorum
Aynı canım benim de sütüm ancak paşaya yetiyor ara sıra sağıp dolaba atmaya çalışıyorum ama 2-3 paket süt var o kadar zaten sağınca çok gelmiyor sütüm eylüle kadar evdeyim allahtan ondan sonra zaten ek gıda filan derken herhalde götürürüz bir şekilde

Benim kızım en az 90 yiyor bir öğünde canım ama genelde 120 rahat yiyor akşamları da 160-190 arası yiyor. Suyu da ben sabahtan kaynatıp soğutuyorum temiz bir kavanoza dolduruyorum gün içinde de o sudan ısıtıp veriyorum yoksa her seferinde kaynat soğut çok zor oluyor

Benim kız en fazla 90 yiyor bazen 60 zor yiyor. Neden öyle yapıyor ki.

Kollarım bacaklarım çok ağrıdı sonra geçti kas yaptım heralde . Sling değil ben kanguru aldım benimkiler de sewmedi

Erken dogmus annesii ondann, yoksa bence normal kilosuu 3 hafta geriden sayarsan Her hallerii cok minnooss bebislerimizin saglikli olsunlarda

Kızlar selam. Felaketten etkilenen tüm arkadaşlarıma geçmiş olsun. Dilerim bir daha yaşamayalım
Bir sorum var sizlere. Bebekleriniz bazen boğuluyormuş gibi ses çıkarıyor mu? Nefes alırken tıkanmış gibi sesler.. Bu doğal, bütün bebeklerde olan bir şey mi, yoksa hemen doktora götüreceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…