- 6 Nisan 2022
- 2.784
- 3.630
- 83
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #8.841
inşallah dualarınızı bekliyorummGönlünü ferah tut canım bebeğin inşallah sağlıklıdır. Sonuçları alır almaz bizi de haberdar et
nereye vermiştin canm hangi laboratuar? Beklemek çok fena yaaBende pazartesi kan verdim beklemek cok sıkıntılı psikolojim bozuldu
Aslında ense kalınlığınızda çok güzelmişMerhaba kızlar bugün 2 li test sonucumu aldım, ense kalınlığı 1.1 di, burun kemiği vardı ama Downey sendromu riski 1:248 çıkmış. Doktor yüksek riskli dedi, amniyosenteze yönlendirdi. Hiç beklemiyordum, kafam çok karıştı
Son gittiğimde 10+6'ydım. burun kemiği oluşmuş dedi. Ama ense ölçümü yapmadı. Daha erkendi sanırım. O gün kan vermiştim zaten. Bir sonraki gidişimde de 12+6 olmuş olacağım. Ölçer mi bilmiyorum ama gerek de yok yani.2li yapılmasa bile kontrolde ense kalınlığına burun kemiğine falan bakılmıyor mu? İkili için ayrıca kan vermek gerekiyor dimi öyle biliyorum ama
Genoksta yaptirdim ben 5 gune cikar dedilernereye vermiştin canm hangi laboratuar? Beklemek çok fena yaa
Bence sağlıklı bebeğin. Her şey normal görünüyor çünküinşallah dualarınızı bekliyorumm
Anladım canım sağlıkla kucağına al inşallahSon gittiğimde 10+6'ydım. burun kemiği oluşmuş dedi. Ama ense ölçümü yapmadı. Daha erkendi sanırım. O gün kan vermiştim zaten. Bir sonraki gidişimde de 12+6 olmuş olacağım. Ölçer mi bilmiyorum ama gerek de yok yani.
Fiyat neydi canımGenoksta yaptirdim ben 5 gune cikar dediler
Sağol canım geçen yıl 9 haftalık kalp durması sonucunda kürtaj oldum o yüzden endişelendim ağrılarımda oluncaBenimde oluyor 13. Haftadan beri ara ara bel agrisi ve kasiklarimda agri. Normal diyorlar artik bebis buyudugu icin kasilmalar ve bel agrilari merak etme
Kendi doktorumun yönlendirmesi ile gittiğim icin 5500lira ödedim ama normal fiyat 6bin küsur bisey demislerdiFiyat neydi canım
Bir de ilk gebeliğiniz mi hareket hissettiniz mi hiçBenimde oluyor 13. Haftadan beri ara ara bel agrisi ve kasiklarimda agri. Normal diyorlar artik bebis buyudugu icin kasilmalar ve bel agrilari merak etme
Ben de genoksta yaptırdım. Ama aynı ildeyiz 3 işgününde çıktı. Farklı şehir olunca 4'te çıkıyor.Genoksta yaptirdim ben 5 gune cikar dediler
ben istanbuldayım canım dün ulaştı kan artık bekliyoruz bakalımmmBen de genoksta yaptırdım. Ama aynı ildeyiz 3 işgününde çıktı. Farklı şehir olunca 4'te çıkıyor.
Aynı merkez neden bu kadar farklı fiyatlar alıyor acaba? Biz genoksla aynı şehirde olduğumuz için 4000 ödedik.Kendi doktorumun yönlendirmesi ile gittiğim icin 5500lira ödedim ama normal fiyat 6bin küsur bisey demislerdi
döviz kuruna göre değişkenlik gösteriyor dediler. 2-3gün öncesi bile kur farkından başka fiyat cıkıyor dedıler o stresle açıkcası fiyat üzerinde hiç durmadık bile yeterki güzel sonuç alalımAynı merkez neden bu kadar farklı fiyatlar alıyor acaba? Biz genoksla aynı şehirde olduğumuz için 4000 ödedik.rinapera farklı şehirde 4500 ödemişti yanlış hatırlamıyorsam. Sizden de 5500 almışlar. Enteresan.
aynen güzel sonuçlar gelsin inşallah. gerçi bize de doktor ilk fiyat söylediğinde 3800dü. 2 hafta sonra 4000 oldu.döviz kuruna göre değişkenlik gösteriyor dediler. 2-3gün öncesi bile kur farkından başka fiyat cıkıyor dedıler o stresle açıkcası fiyat üzerinde hiç durmadık bile yeterki güzel sonuç alalım
Aynej degisiyo canim iste. Bide mecbur kalinca 3 5 ne gerekirse verelim diyor insan.aynen güzel sonuçlar gelsin inşallah. gerçi bize de doktor ilk fiyat söylediğinde 3800dü. 2 hafta sonra 4000 oldu.
Free beta 72.5 düzeltilmiş mom 1.71, pappa 1.3 düzeltilmiş mom 0.60. Kombine risk 1:1522, ikili test 1:248, trisomy 13/18+nt < 1:10000. Bu şekilde canım çokta detaylı anlamıyorumKan degeri nasil peki orda bi sey olabilir mi bu dediginiz sartlarda risj fln cikmamasi gerek
Yanlış hatırlamıyorsam Ekim yada Kasım annelerinde bir annenin testi riskli gelmisti o zaman doktoru bunlar tani degil tarama testi. En net sonucu amniyosentez verir demişti. Bir kaç annenin doktoru da aynı şeyi söylemiştiHayır nipt, nifty yada fetan dna adı her neyse bir tarama testi değil. Kandan bebeğin dnasına bakılıyor ve 70 farklı kromozomal hastalığın olup olmadığına dair %99.9 doğru sonuç veren bir test. Down sendromu da dahil bu hastalıklara
Aynen canım öğleden sonra başka bir doktora randevu aldım bakalım inşallah o içimi rahatlatır birazCanım sonuçları başka bi doktora daha mı göstersen acaba
Çok şükür canım. Ultrasonda bi sorun çıkmış mıydı
Bende o yüzden hiç olumsuz düşünmemiştimAslında ense kalınlığınızda çok güzelmiş
Tıbbi olarak batın bölgesinin kesilmesi poponuzun kesilmesinden cok daha riskli, neden sizce 3. Yada 4. Sezeryani yapmiyor doktorlar ya da çok riskli olduğunu söylüyorlar bi düşünün lütfen, bn normal doğum yaptım, hersey dogum yapmadan önceki haline fazlasıyla döndü, yıllarca sezeryan yeri sızlayan insanlar var, dediğiniz şeyler 3 4 normal doğum sonrası için geçerli olabilir, burda ilk kez doğum yapacak olanlar var kötü örneklerden ziyade çocuğun ve annenin sağlığı için en uygunu neyse o anlatilmali kimsede on yargı olmamasi içinTabikide donmez canim benim sonucta ordan bebek cikiyor ve orasi genisliyor. Bak abimin karisi mesela iki cocuguda sezeryan yapti hep derki 18lik kiz gibiyim der. Yani hala dar anlaminda soyler. Normal dogumda tabiki genisliyo ve buda eşler icin iyi olmuyo ancak estetik yaptirman gerek ama onun hakkindada hic bir bilgim yok. Ki tavsiye de etmem. Yani ben şu mantikdayim normal dogumda da oraya diksi atiyolar sezeryanda da karnina dikis atiyolar. İki turlude dikiş var yani. Sende oranin dikişli olmasi mi daha iyi yoksa karnin mi daha iyi. ??
Benim bi arkadasim normal dogum yapmisti onunkinide kesmiş dikmişler bana diyoki ben her tuvalete girmemde aglayarak girerdim diyo cisimi bile aglayarak yapardim diyo cok aci cekermis. Yani dogumun kolayi yok iki turlusu de zor. Ama ben her zaman sezeryandan yanayim
Haber et canım kuzumuz sağlıklıdır inşallah. Bişey çıkacağını sanmıyorum ama inşallah umduğumuz gibi olurAynen canım öğleden sonra başka bir doktora randevu aldım bakalım inşallah o içimi rahatlatır biraz
Hayir hayır nifty ve fetal dna testleri, anne kanindan çocuğun dna lari ayiklanarak tamamıyla çocuğun kromozomlarina bakılarak yapılan bir test, yüzde 99.9 kesindir sonuç, aslında yüzde yüzdur ama o zaman tanı koymuş olacakları için yasal sorumluluk almamak adına öyle soylenirNipt test te kesin sonuç vermiyor demişti diğer grupta bazıları. Oda bir tarama testi demişti ve doktorların ısrarla yönlendirmesi de sadece prim aldıkları için demişti. O yüzden kafam allak bullak. Birde hiç ama hiç düşünmemiştim nasıl mutlu girdim kontrole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?