- 19 Aralık 2016
- 1.199
- 1.800
- 133
- 35
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #8.861
Ederim tabi canım, inşallah güzel şeyler yazarım burayaHaber et canım kuzumuz sağlıklıdır inşallah. Bişey çıkacağını sanmıyorum ama inşallah umduğumuz gibi olur
Doktor zaten zorunlu tutmuyo risk ciktiysa yada istiyosan yaptirabilirsin diyo bemim doktorum zorunlu tutmadi ama tüp bebek olup hassas ilerlediğimiz icin kafada soru işareti kalmasin diye ben yaptirdim ama dediginiz gibi bu testler %99.9 oranla.isliyo 70 kusur kromozama bakiliyo benim testimde ekstradan cinsiyeti söylüyor hayirlisi ile insallah guzel sonuc aliriz. Kimseyide allah sinamasinHayir hayır nifty ve fetal dna testleri, anne kanindan çocuğun dna lari ayiklanarak tamamıyla çocuğun kromozomlarina bakılarak yapılan bir test, yüzde 99.9 kesindir sonuç, aslında yüzde yüzdur ama o zaman tanı koymuş olacakları için yasal sorumluluk almamak adına öyle soylenir
Aynen canım bnm de 2 li testim riskli cikarsa yapalım dedi doktorum. Bakalim bn de onu bekliyorum, sen en iyisini yapmissinDoktor zaten zorunlu tutmuyo risk ciktiysa yada istiyosan yaptirabilirsin diyo bemim doktorum zorunlu tutmadi ama tüp bebek olup hassas ilerlediğimiz icin kafada soru işareti kalmasin diye ben yaptirdim ama dediginiz gibi bu testler %99.9 oranla.isliyo 70 kusur kromozama bakiliyo benim testimde ekstradan cinsiyeti söylüyor hayirlisi ile insallah guzel sonuc aliriz. Kimseyide allah sinamasin
Takılma kuzum hiç bunlar %100 doğruluk payı olan bi şey değil kesinlikle iyi düşün iyi olsun inşMerhaba kızlar bugün 2 li test sonucumu aldım, ense kalınlığı 1.1 di, burun kemiği vardı ama Downey sendromu riski 1:248 çıkmış. Doktor yüksek riskli dedi, amniyosenteze yönlendirdi. Hiç beklemiyordum, kafam çok karıştı
kesinlikle katılıyorum. Ben de normal doğum yaptım ve tamamen eskisi gibi her şey. Annem de zorunlu sezaryen ve 31 yıl geçmesine rağmen hala biraz üşütsün dikişlerim ağrıyor diyor. Zorunlu bir hal olmadıkça bence normal doğum (adı üzerinde normal olan bu) yapılmalı. Çünkü doğum sonrası tüm acılar bitiyor ve bebekle rahat rahat ilgilenebiliyor anneTıbbi olarak batın bölgesinin kesilmesi poponuzun kesilmesinden cok daha riskli, neden sizce 3. Yada 4. Sezeryani yapmiyor doktorlar ya da çok riskli olduğunu söylüyorlar bi düşünün lütfen, bn normal doğum yaptım, hersey dogum yapmadan önceki haline fazlasıyla döndü, yıllarca sezeryan yeri sızlayan insanlar var, dediğiniz şeyler 3 4 normal doğum sonrası için geçerli olabilir, burda ilk kez doğum yapacak olanlar var kötü örneklerden ziyade çocuğun ve annenin sağlığı için en uygunu neyse o anlatilmali kimsede on yargı olmamasi için
Amin canım inşallah hepimiz sağ salim hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım evlatlarımızaDoktor zaten zorunlu tutmuyo risk ciktiysa yada istiyosan yaptirabilirsin diyo bemim doktorum zorunlu tutmadi ama tüp bebek olup hassas ilerlediğimiz icin kafada soru işareti kalmasin diye ben yaptirdim ama dediginiz gibi bu testler %99.9 oranla.isliyo 70 kusur kromozama bakiliyo benim testimde ekstradan cinsiyeti söylüyor hayirlisi ile insallah guzel sonuc aliriz. Kimseyide allah sinamasin
Doğru diyorsun canım inşallah iyi olacakTakılma kuzum hiç bunlar %100 doğruluk payı olan bi şey değil kesinlikle iyi düşün iyi olsun inş
Tekrar atayım videoyu
İki gün önce bende de oldu gergin gibiydi korktum gittim doktora bi sıkıntı yoktu bebekte de bugünde hafif kasılmalar var batma var bilmiyorum panik yapıp gidiyorum bi sıkıntı olmuyor çok şükür kendim abartıyorum galiba diyorum inşallah büyüdükleri için normaldir isterseniz doktorunuzu arayıp görüşün yine deKızlar bugün karnımın alt tarafı sert uyandım gaz falan değil ama sertleşmiş normal mi acaba
Yani kombine riskiniz gayet güzel nasıl ikili test 1/248 anlamadım. İçinizi ferah tutun bence. Fetal DNA testi çok güzel gelecek Allahın izniyle.Free beta 72.5 düzeltilmiş mom 1.71, pappa 1.3 düzeltilmiş mom 0.60. Kombine risk 1:1522, ikili test 1:248, trisomy 13/18+nt < 1:10000. Bu şekilde canım çokta detaylı anlamıyorum
Yanlış hatırlamıyorsam Ekim yada Kasım annelerinde bir annenin testi riskli gelmisti o zaman doktoru bunlar tani degil tarama testi. En net sonucu amniyosentez verir demişti. Bir kaç annenin doktoru da aynı şeyi söylemişti
Aynen canım öğleden sonra başka bir doktora randevu aldım bakalım inşallah o içimi rahatlatır biraz
Bende o yüzden hiç olumsuz düşünmemiştim
İnşallah canımYani kombine riskiniz gayet güzel nasıl ikili test 1/248 anlamadım. İçinizi ferah tutun bence. Fetal DNA testi çok güzel gelecek Allahın izniyle.
Birazdan başka bir doktora daha görünücem o da aynı şeyleri soylerse içimin rahat etmesi için yaptiricam canım. İnşallah hepimiz sorunsuz sıkıntısız sağ salim alalım bebeklerimizi kulaklarımızanisan1990 ense kalınlığı ve burun ölçümü iyi gelmiş canım sonuçta bir şey çıkacağını sanmıyorum tarama testi sonuçta ihtimaller söz konusu çoğunlukla hiçbir şey çıkmıyor bebekler sağlıkla doğuyor ama yine de için rahat etsin istiyorsan fetal DNA yaptırabilirsin
Son gittiğimde 10+6'ydım. burun kemiği oluşmuş dedi. Ama ense ölçümü yapmadı. Daha erkendi sanırım. O gün kan vermiştim zaten. Bir sonraki gidişimde de 12+6 olmuş olacağım. Ölçer mi bilmiyorum ama gerek de yok yani.
Bakılıyor, ben fetal DNA yaptırdım doktorum yine de baktı başka şeyler de olabiliyormuş sanırım down dışında ama normal dediği için detay sormadım.2li yapılmasa bile kontrolde ense kalınlığına burun kemiğine falan bakılmıyor mu? İkili için ayrıca kan vermek gerekiyor dimi öyle biliyorum ama
Canım laboratuvara ne zaman iletildi kanın? İstanbul'dan verdim ben de pazartesi sabahtı cuma akşam çıktı ama perşembe resmi tatildi yani 4 iş günüGenoksta yaptirdim ben 5 gune cikar dediler
Arkadaşlar artık doğum şekli konuşmasak mı bir süre? Daha o günlere çok var, zaten süreç oldukça uzun ve kimilerimiz için de oldukça stresli. Her şey olacağına varır. Anne ve bebek için o an hangisi sağlıkliysa o olsun
Ya evet ben sıkıldım normal doğum normal olan muhabbetlerinden. İstediğimizi yaparız. Normal doğumdan çekincelerimiz olabilir etrafımızda kötü örnekler olabilir ki benim öyle. Herkes için tamamem normale dönmüyor olabilir vajina da bence o da değişiyordur kişiden kişiye bile. 4 doğum yapan insanla konuşmadım yani ben. Kaldi ki sezeryan düşünenler de söylüyor yani normal doğum her şey normal olduğu ve sıkıntı olmadığı sürece güzel bir şey ama sezeryan diyene hep laf geliyor nedense. Bir salalım artıkZaten dokuz ay karnımızda taşıyacağız bebeğimizi, dünyaya nasıl getireceğimize de her anne Özgür iradesiyle kendi karar versin
pazartesi 12 gibi verdim bende kan..dün ulaştı diye bilgi verdiler beklemedeyiz yarına çıkar herhaldeBakılıyor, ben fetal DNA yaptırdım doktorum yine de baktı başka şeyler de olabiliyormuş sanırım down dışında ama normal dediği için detay sormadım.
Canım laboratuvara ne zaman iletildi kanın? İstanbul'dan verdim ben de pazartesi sabahtı cuma akşam çıktı ama perşembe resmi tatildi yani 4 iş günü
Ya evet ben sıkıldım normal doğum normal olan muhabbetlerinden. İstediğimizi yaparız. Normal doğumdan çekincelerimiz olabilir etrafımızda kötü örnekler olabilir ki benim öyle. Herkes için tamamem normale dönmüyor olabilir vajina da bence o da değişiyordur kişiden kişiye bile. 4 doğum yapan insanla konuşmadım yani ben. Kaldi ki sezeryan düşünenler de söylüyor yani normal doğum her şey normal olduğu ve sıkıntı olmadığı sürece güzel bir şey ama sezeryan diyene hep laf geliyor nedense. Bir salalım artık
öyle mi canm o zaman benim de ense kalınlığını ölçer. Haftaya cuma randevum. 12+6 oluyorum geç olmaz umarım.Bakılıyor, ben fetal DNA yaptırdım doktorum yine de baktı başka şeyler de olabiliyormuş sanırım down dışında ama normal dediği için detay sormadım.
Canım laboratuvara ne zaman iletildi kanın? İstanbul'dan verdim ben de pazartesi sabahtı cuma akşam çıktı ama perşembe resmi tatildi yani 4 iş günü
Ya evet ben sıkıldım normal doğum normal olan muhabbetlerinden. İstediğimizi yaparız. Normal doğumdan çekincelerimiz olabilir etrafımızda kötü örnekler olabilir ki benim öyle. Herkes için tamamem normale dönmüyor olabilir vajina da bence o da değişiyordur kişiden kişiye bile. 4 doğum yapan insanla konuşmadım yani ben. Kaldi ki sezeryan düşünenler de söylüyor yani normal doğum her şey normal olduğu ve sıkıntı olmadığı sürece güzel bir şey ama sezeryan diyene hep laf geliyor nedense. Bir salalım artık
Evet canım yarın akşam çıkabilir ama cuma sabaha da kalabilir bı ihtimal. Ben sabah 9da vermiştim cuma tam mesai bitimi çıktı. Yarın akşam test için görüştüğünüz kişiyi ara muhakkak. Bana mail düşmemişti mesela o kişi attı sağolsun raporu whatsapptanpazartesi 12 gibi verdim bende kan..dün ulaştı diye bilgi verdiler beklemedeyiz yarına çıkar herhalde
Evet canım yine de bir bakın de sen sonuçta basit bir şekilde görebiliyor ama sıkıntı olmaz zaten. Kendisi de bakar yüksek ihtimal.öyle mi canm o zaman benim de ense kalınlığını ölçer. Haftaya cuma randevum. 12+6 oluyorum geç olmaz umarım.
Çok sağol valla ben bi konuşurum yetkilisi ile :)Evet canım yarın akşam çıkabilir ama cuma sabaha da kalabilir bı ihtimal. Ben sabah 9da vermiştim cuma tam mesai bitimi çıktı. Yarın akşam test için görüştüğünüz kişiyi ara muhakkak. Bana mail düşmemişti mesela o kişi attı sağolsun raporu whatsapptan
Evet canım yine de bir bakın de sen sonuçta basit bir şekilde görebiliyor ama sıkıntı olmaz zaten. Kendisi de bakar yüksek ihtimal.
aminnn inşallah. Artık hamilikten tat aldığımız zevkli günler gelsinSelam kizlar nasilsiniz? Bayadir giremedim gruba baya yogundu is yerinde.
Bu hafta 12. haftaya gidiyorum, ama bulantilar, reflü ve gogus agrilarim resmen biktirtirdi beni. Ne yapsam fayda etmiyor. Resmen pik gunlerindeyim. Insallah bu bulantilar ve reflu gittikce azalir haftaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?