- 6 Nisan 2022
- 2.784
- 3.630
- 83
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #8.901
ayyy inşallahh sürekli bişeyler okuyorum zaman geçmiyooAnladım canım inşallah korkma stres olma canını sıkma güzel gelecek sonuçlar
en güzelini yapmışşın ikili kafa karışıklığıı resmenTeşekkür ederimm inşallah sizin de iyi çıkar . İkili test yaptırmadık biz direkt genoksa gönderdik garanti olsun diye. Zaten benim için endişeli geçen bir süreç bir de ikili testle uğraşmak istemedik
benim de doktorum yönlendirdi. Hatta kanı doktorun muaynehanesinde verdim. Ödemeyi de doktoruma yaptım. 4000 tl aldı. Onlar gönderdiler laboratuara.Evet burda da 4000 bide yapıyolar ama illa doktor buna gidin diye yonlendirise 5500 6000 istiyorlar bende öyke oldu yani ama ben yaptımadım
Ben de Genox'a yaptırdım canım. Gayet güvenilir bence çok ilgililer ve çabuk çıkıyor sonuç.Nipt test için bir yerle görüştüm şimdi 4 farklı firma var 1i Türkiye de dedi sanırım genoks, diğerleri yurtdisi dedi. Genoks a yaptıran var mı? Yanlış sonuç çıkabilir mi
Evet benim de öyle oldu. Siz Ankarada değilseniz kaç günde çıktı sonucunuzbenim de doktorum yönlendirdi. Hatta kanı doktorun muaynehanesinde verdim. Ödemeyi de doktoruma yaptım. 4000 tl aldı. Onlar gönderdiler laboratuara.
banada daha yüksek fiyat verdiler doktorumun adını söyleyınce indirime gittiler kime ne tutturursak hesabı işte :)Evet burda da 4000 bide yapıyolar ama illa doktor buna gidin diye yonlendirise 5500 6000 istiyorlar bende öyke oldu yani ama ben yaptımadım
MaşallahAyy kızlar aynada dikkatli baktım karnım bu hafta çok büyüdü ya 5 6 aylık gibi duruyor2 hafta önce çok azdı bir anda çıktı sanki. Telefondaki uygulamalardan bakıyorum portakal kadar oldu diyor ondan herhalde şirkette artık gören de soruyor bilenler dışında
Ben yaptirdim beklemedeyim. Bu test 99 oranla çalışıyor deniyor
Genoksta yaptırdık hepimiz. Ankara'da gayet güvenilir, büyük bir merkez.
Teşekkür ederim kızlar karar verirsem bende genoksa yaptiririmBen de Genox'a yaptırdım canım. Gayet güvenilir bence çok ilgililer ve çabuk çıkıyor sonuç.
Benimde öyle valla bu hafta hele daha çok belli oldu, karnımın büyümesi bile nasıl bir mutlulukAyy kızlar aynada dikkatli baktım karnım bu hafta çok büyüdü ya 5 6 aylık gibi duruyor2 hafta önce çok azdı bir anda çıktı sanki. Telefondaki uygulamalardan bakıyorum portakal kadar oldu diyor ondan herhalde şirkette artık gören de soruyor bilenler dışında
evet kesinlikle demir ilacı bulantı yapıyor.sabah gayet iyi kalkıyorum, kahvaltı yapıyorum hiç sıkıntı yok, demir ilacını içtikten sonra midem başlıyor. normalde sabah aç karnina içiliyormuş ama ben tiroid ilacı içtiğim icin kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum.aksama kadar midemi mahvediyor.tam da sabah bulantılarım bitti derken.sizinkinin adı neydi acaba aynı ilaç mı? gyno ferro sanol benimkiMerhabalar 11+6 haftalık hamileyim. Geçen cuma hafif kanamam oldu doktora gittik baktı bir sıkıntı yok dedi yine de önlem amaçlı iğne ve hap verdi. Ve demir ilacına başlattı. Demir ilacı kullananlar var mı benim midem hiç bulanmazdı sanırım o bulandırıyor. Bir de cuma günü gitmişken fetal dna için kan alındı . Sonuç 10 güne çıkar dediler . Alanyada olduğumuz için mi öyle acaba
Gynoferon benimki . İlk trimister bitiyo rahatlıyoruz derken bu hapa başlayınca nevriö döndü tekrardan sabah aç karna içiyorum bir de benevet kesinlikle demir ilacı bulantı yapıyor.sabah gayet iyi kalkıyorum, kahvaltı yapıyorum hiç sıkıntı yok, demir ilacını içtikten sonra midem başlıyor. normalde sabah aç karnina içiliyormuş ama ben tiroid ilacı içtiğim icin kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum.aksama kadar midemi mahvediyor.tam da sabah bulantılarım bitti derken.sizinkinin adı neydi acaba aynı ilaç mı? gyno ferro sanol benimki
Bir anda oldu ya 2 hafta önce pek belli değildi şaşkınımMaşallahgerçekten bayağı belli olmuş göbüşünüz
Ben tok karnına içiyorum doktor öyle dedi ama kabızlık yaptı bende başlardaGynoferon benimki . İlk trimister bitiyo rahatlıyoruz derken bu hapa başlayınca nevriö döndü tekrardan sabah aç karna içiyorum bir de ben
ay maşallah canım çok güzelsiniz. kocaman göbüşş :)Ayy kızlar aynada dikkatli baktım karnım bu hafta çok büyüdü ya 5 6 aylık gibi duruyor2 hafta önce çok azdı bir anda çıktı sanki. Telefondaki uygulamalardan bakıyorum portakal kadar oldu diyor ondan herhalde şirkette artık gören de soruyor bilenler dışında
İyi ki başlamışım yağ sürmeye. Kullanmayan varsa başlayın kızlar bir anda büyüyor bebeleray maşallah canım çok güzelsiniz. kocaman göbüşş :)
Bende tam tersiBen tok karnına içiyorum doktor öyle dedi ama kabızlık yaptı bende başlarda
Herkeste başka demekki bünyeye etkisiiBende tam tersi
doktorum bana demir ilacın kabızlık yaparsa söyle değiştirelim demişti kabızlık da var şu an ama ondan önce şu bulantıdan dolayı söylesem diyorum.ama sanırım hepsi aynı.Gynoferon benimki . İlk trimister bitiyo rahatlıyoruz derken bu hapa başlayınca nevriö döndü tekrardan sabah aç karna içiyorum bir de ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?