2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Evet burda da 4000 bide yapıyolar ama illa doktor buna gidin diye yonlendirise 5500 6000 istiyorlar bende öyke oldu yani ama ben yaptımadım
benim de doktorum yönlendirdi. Hatta kanı doktorun muaynehanesinde verdim. Ödemeyi de doktoruma yaptım. 4000 tl aldı. Onlar gönderdiler laboratuara.

Ayy kızlar aynada dikkatli baktım karnım bu hafta çok büyüdü ya 5 6 aylık gibi duruyor 2 hafta önce çok azdı bir anda çıktı sanki. Telefondaki uygulamalardan bakıyorum portakal kadar oldu diyor ondan herhalde şirkette artık gören de soruyor bilenler dışında

Eklentiler

• IMG_20220608_154927.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 120
Maşallah gerçekten bayağı belli olmuş göbüşünüz

Ben yaptirdim beklemedeyim. Bu test 99 oranla çalışıyor deniyor

Genoksta yaptırdık hepimiz. Ankara'da gayet güvenilir, büyük bir merkez.

Ben de Genox'a yaptırdım canım. Gayet güvenilir bence çok ilgililer ve çabuk çıkıyor sonuç.
Teşekkür ederim kızlar karar verirsem bende genoksa yaptiririm
Benimde öyle valla bu hafta hele daha çok belli oldu, karnımın büyümesi bile nasıl bir mutluluk

evet kesinlikle demir ilacı bulantı yapıyor.sabah gayet iyi kalkıyorum, kahvaltı yapıyorum hiç sıkıntı yok, demir ilacını içtikten sonra midem başlıyor. normalde sabah aç karnina içiliyormuş ama ben tiroid ilacı içtiğim icin kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum.aksama kadar midemi mahvediyor.tam da sabah bulantılarım bitti derken.sizinkinin adı neydi acaba aynı ilaç mı? gyno ferro sanol benimki

Gynoferon benimki . İlk trimister bitiyo rahatlıyoruz derken bu hapa başlayınca nevriö döndü tekrardan sabah aç karna içiyorum bir de ben

ay maşallah canım çok güzelsiniz. kocaman göbüşş :)

Gynoferon benimki . İlk trimister bitiyo rahatlıyoruz derken bu hapa başlayınca nevriö döndü tekrardan sabah aç karna içiyorum bir de ben
doktorum bana demir ilacın kabızlık yaparsa söyle değiştirelim demişti kabızlık da var şu an ama ondan önce şu bulantıdan dolayı söylesem diyorum.ama sanırım hepsi aynı.

arkadaşlar selam, geçen hafta ikili test yaptırmıştım sonuclarımı aldım, doktora haftasonu göstericem bir aksilik çıkmazsa.
Sizce sonuçlarım nasıl, bilenler tecrübe edenler yorumlayabilir mi?
yaş riski: 1:504
biyokimyasal trisomy 21 riski: 1:3257
kombine trisomy 21 riski: <1:10000
trisomy 13/18 + NT: <1:10000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…