- 7 Haziran 2022
- 157
- 306
- 53
- 32
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #8.921
Ben bir de progestan kullandığım için belki ondan da olmuşturHerkeste başka demekki bünyeye etkisii
Aay benimde göbüşüm çıktı diyorum herhalde şişkinliktenAyy kızlar aynada dikkatli baktım karnım bu hafta çok büyüdü ya 5 6 aylık gibi duruyor2 hafta önce çok azdı bir anda çıktı sanki. Telefondaki uygulamalardan bakıyorum portakal kadar oldu diyor ondan herhalde şirkette artık gören de soruyor bilenler dışında
bende kullanıyorum günde 3 tane fitil o bende sindirim problemi yaptı çok sürekli gaz şişkinliği yaratıyooooBen bir de progestan kullandığım için belki ondan da olmuştur
Benim kanamam olmuştu ondan verdi siz ne için kullanıyosunuzz . Bir de ben oral yolla kullanıyoeumbende kullanıyorum günde 3 tane fitil o bende sindirim problemi yaptı çok sürekli gaz şişkinliği yaratıyoooo
Ya benim kızımda 20ye kadar hiç yoktu 20 den sonra da çok büyüktü. Şimdi bunda erken çıktı. Benim de baya varAyy kızlar aynada dikkatli baktım karnım bu hafta çok büyüdü ya 5 6 aylık gibi duruyor2 hafta önce çok azdı bir anda çıktı sanki. Telefondaki uygulamalardan bakıyorum portakal kadar oldu diyor ondan herhalde şirkette artık gören de soruyor bilenler dışında
tüp bebek ile hamile kalınca progestan fitil ve iğne kaçınılmaz oluyor :)Benim kanamam olmuştu ondan verdi siz ne için kullanıyosunuzz . Bir de ben oral yolla kullanıyoeum
Aa bilmiyorumdum. Gerçekten çok emek isteyen bir süreç. Umarım sonucunuz da çok güzel çıkar tüm ağrılara acılara değertüp bebek ile hamile kalınca progestan fitil ve iğne kaçınılmaz oluyor :)
ben de kullanıyorum aynen. Benim de neredeyse senin kadar. Ama benm önceden de armut bir göbeğim vardı. O yüzden büyük duruyor benimki, yoksa benim bebeğim daha turp kadar :))İyi ki başlamışım yağ sürmeye. Kullanmayan varsa başlayın kızlar bir anda büyüyor bebelersağol canım
15 aydir bu süreç icindeyim.ilk deneme negatif sonuclandi 2.denemede pozitifi gördük hep bi stres tutundu mu kese.kalp atisi derken ikilide sorun cikinca yine stres bi nefes alamadik rahatca ama buna da şükürAa bilmiyorumdum. Gerçekten çok emek isteyen bir süreç. Umarım sonucunuz da çok güzel çıkar tüm ağrılara acılara değer
İnşallah iyi gelir sonuçlarımız15 aydir bu süreç icindeyim.ilk deneme negatif sonuclandi 2.denemede pozitifi gördük hep bi stres tutundu mu kese.kalp atisi derken ikilide sorun cikinca yine stres bi nefes alamadik rahatca ama buna da şükürinsallah sonuc iyi gelirde rahatlariz allah razi olsun❤
Vallaa her aşama stres doğum sonrası kafayı yemezsek iyi :))İnşallah iyi gelir sonuçlarımızBizim tedavisiz oldu ama yine de aşırı endişeli bi süreç benim için de asla iyiye odaklanmıyorum nedense
Çatlak kremleri yğlarını gerçekten önemsemeliyiz demek ki anında çıkıyor göbüşlerBir anda oldu ya 2 hafta önce pek belli değildi şaşkınım
Ben kilo verdim. Kusmam falan olmamasına rağmen 2 kiloya yakın gitti. Ama göbeğim kocamanÇatlak kremleri yğlarını gerçekten önemsemeliyiz demek ki anında çıkıyor göbüşlerkilonda fark oldu mu canım 2 hafta içinde. Yoksa kilo sabitken mi göbek çıktı
Ben de sabit kilodayım şu an hiç kilo almadım ama önceden hiç göbeğim yoktu karnım dümdüzdü buna rağmen şu an inanamıyorum baya öne doğru şişti.Ben kilo verdim. Kusmam falan olmamasına rağmen 2 kiloya yakın gitti. Ama göbeğim kocaman
4 kilo eksiğimBen de sabit kilodayım şu an hiç kilo almadım ama önceden hiç göbeğim yoktu karnım dümdüzdü buna rağmen şu an inanamıyorum baya öne doğru şişti.kilo almakla alakası yok o zaman
Ordaki hemşire alıyor kanı. Sonra doktor gönderiyor firmayaKızlar benim cuma hem kontrolüm hem de fetal DNA testim var. Nasıl oluyor doktor mu söylüyor şurda yaptırın diye. Nerde kan alınıyor?
Bazı doktorlar biyerle anlaşmalı oluyor duydugum kadariylada prim alıyorlar ben de bu şekilde tecrube ettim vallahibenim de doktorum yönlendirdi. Hatta kanı doktorun muaynehanesinde verdim. Ödemeyi de doktoruma yaptım. 4000 tl aldı. Onlar gönderdiler laboratuara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?