2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Amin canım inşallah hepimiz sağ salim hayırlısıyla kavuşalım evlatlarımıza

Canım valla süper bilgi bu çatlakla alakalı detayları bilmiyordum çok teşekkür ederim

Aynn canım çok haklısın

Çatlak kremleri yğlarını gerçekten önemsemeliyiz demek ki anında çıkıyor göbüşler kilonda fark oldu mu canım 2 hafta içinde. Yoksa kilo sabitken mi göbek çıktı
Canım galiba total 1.5-2 kilo aldım şu ana kadar ama o kilo yapmaz bu göbeği. Gerçi hamilelik öncesi de vardı göbeğim biraz ama böyle değildi son iki haftada olsa olsa 2 kilonun 1ini almisimdir maximum.
Kızlar benim cuma hem kontrolüm hem de fetal DNA testim var. Nasıl oluyor doktor mu söylüyor şurda yaptırın diye. Nerde kan alınıyor?
Ben dışarda bir yere yaptırdım canım genox eve gelip kan aldılar. İstediğin yere geliyorlardı ama bazı arkadaşlar hastanede vermiş doktorları iletmiş.
4 kilo eksiğim göbeğime bak. Hiç alakası yok. Fırtlıyor bi anda. İlk gebelikte biraz geç fırtlıyor haberiniz olsun 2 de böyle
Ay çok tatlısın maşallah size
Canım bugün kaç hafta kaç günlük ben 12+3 deyim ve hiç belli değil hafif bir çıkıntım var senin bayağı bayağı belli oluyor
14+0 bugün canım. 12de bende de hafifti bir anda şistim eşim de şaşırdı göbeğin çıktı birden diyo
Bir kızımız daha oluyor
Ayyy maşallah kızlar geliyor bizeeee çoook sevindim

Canlarım ya bende çok fazla gaz oluyor karnım 2 katı oluyor nasıl çözcez az yemeye calişıyorum ama birden sişiyor karnım sizde de oluyor mu
Olmaz olurmu ben nerdeyse 5 yada 6.haftadan beri gaz sorunu yasiyorum yedigim herseye dikkat ediyorum gaz yapici gidalardan uzak duruyorum ama su bile icsem gaz yapiyo bazen sisiriyo karnimi catlayacak gibi oluyorum nefes almakta bile zorlaniyorum bazen gazdan doktora sordum normal dedi progesteron hormonu nedeniyle olabiliyo dedi fitil ve igne kullandigim icin bu hormon dahada etkiledi beni igne bitti fitil devam fitilde biterse gaz azslir umuduyla bekliyorum

Kızlar telefonunuzda hangi hamilelik uygulamaları var? Ben baya bir indirdim. Hafta hafta açıp okuyorum çok hoşuma gidiyor. Tavsiye ettiğiniz olursa onlara da bakayım

Canlarım ya bende çok fazla gaz oluyor karnım 2 katı oluyor nasıl çözcez az yemeye calişıyorum ama birden sişiyor karnım sizde de oluyor mu
Benimde var bi çoğumuz da vardır bu haftalarda normalmiş
Sade soda içiyorum canısı akşamları yemekten sonra bi nebze rahatlatıyor beni
Zaten tavsiyede ediyorlar sade sodayı hatta hergün farklı markalardan içmek lazımmış minarel kaynağı

Ben aradim bulamadim açiklama bekliyorum

İnternetten baktım şimdi ama çıkmadı bir şey karşıma sadece Amazon da çıktı o da tükenmiş zaten

Ben aradim hic cikmadi
Zayiflicam diye dolabimi yenilemedim ama tekrar hamile kalinca 6 aylik hamile saniyorlar o kadar göbekliyim yani, üstlerin çogu oluyor da pantolonlar eyvah eyvah giyecek bir sey bulamiyorum ya

Aay maşallah
Sağlıkla kucağınıza alın rabbim yardımcınız olsun

seritose aaaaa süper haber Hep kız kardeşim olsun istemiştim kız kardeş dostluğu bi başka oluyor Sağlıkla gelsin prensesin

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Ben de kızımın kız kardeşi olmasını çok istiyordum ama nedense hep erkek hissediyordum. Eşim de erkek bekliyordu. O yüzden baya bir şok olduk

Kızlar telefonunuzda hangi hamilelik uygulamaları var? Ben baya bir indirdim. Hafta hafta açıp okuyorum çok hoşuma gidiyor. Tavsiye ettiğiniz olursa onlara da bakayım
Dr banu çiftçi ve Hamilelik diye 2 program takip ediyorum canm. Kızımda da aynılarından takip etmiştim. Senin önereceğin varsa onu da indirebilirim ama :)

Bunlar var şimdilik

Eklentiler

• F91E14BB-2F51-4DE5-AECD-E8C195714F86.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 83

Kızlar ben de gazdan çok muzdaribim ama ben hamilelikten önce de bununla alakalı çok sorun yaşıyordum. İbs var bende. Hangi yiyecekler gaz yapıyor bir gün birini bir gün birini yiyerek kendinizi test edebilirsiniz. Benim pek çok var. Öncesinden tespit ettiklerim ve hamilelikte tespit ettiklerim. Yoğurt süt kuru kayısı armut bunlar beni çok çok kötü yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…