2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Merhaba şimdi nasılsın. Benim pazartesi bir avuç bugün 2ped kanamam oldu hastanedeyim.yarin keseyi kontrol edicekler. Kürtaja alabiriz kese bozulduysa dediler
Stres yapma canım inş hayırlı haberleri alırsın hepimiz kanama yaşadık
Dün sağlık ocağındaydım doktor ben hamileliğim boyunca kanama yaşadım kızım 3 yaşında şimdi dedi çok normalmiş sakin ol inş kötü bi haber gelmesin Allahı yardımcı olsun
Kaç haftadasın

6+3 um canım. 6+1 ve 6+3 de kanama oldu. Saat 9u bekliyorum doktorun gelmesi için

Canim 11+3 bugün ve 2li teste gidicez yapabilir senin doktorunda
Pazartesi günü gittim ama günüyle uyumsuz çıktı benim bebisim 9 haftalık gözüküyor kustugum için besin alıp gelişmemiş bide idrar yollarında enfeksiyon çıktı şuan ilaç kullanıyorum o da fayda etmezse yatış yapılacak Allah yardımcımız olsun bu zamanlarda

Haftasıyla uyumsuz olduğu için iki hafta sonra çağırdı o zaman da uyumsuz çıkarsa yatış yapicaz

Idrar yolu enfeksiyonu bende de vardi 2 doz ilac ile bitti kafana takma onu geciyo bol su icmelisin bide temizlik kismina dikakt et. Ilk zamanlar cogumuz bulantidan yiyemiyoruz bisey icini ferah tut❤

Haftasıyla uyumsuz olduğu için iki hafta sonra çağırdı o zaman da uyumsuz çıkarsa yatış yapicaz
Sıkma hiç canını rabbim yardımcın olsun dinlen güzelce yemek ye bebişler birden gelişip büyüyo kalp atışı var sağlıklıysa bi sorun olmaz inş
gerçi burda haftasıyla uyumsuz olan arkadaşlarda var geç döllenme deniyor sat günü değiştiriliyor belki öyledir rabbim yavrularımızı bize bağışlasın

Merhaba şimdi nasılsın. Benim pazartesi bir avuç bugün 2ped kanamam oldu hastanedeyim.yarin keseyi kontrol edicekler. Kürtaja alabiriz kese bozulduysa dediler
Canım çok geçmiş olsun allah şifa versin inşallah hiçbir şey olmayacak bebeğine. Hepimiz dua edelim. Moralini bozma sakın. Birçok kişinin kanama sorunu olmasına rağmen doğurup bebek büyüten çok. Kendine dikkat et moral çok önemli stres yapma

Teşekkür ederim.doktorun gelmesine az kaldı duaniza ihtiyacım var.

Deniyim bende canım sagol

Teşekkür ederim.doktorun gelmesine az kaldı duaniza ihtiyacım var.
İnşallah güzel haberler alacaksın canım içini ferah tut arkadaşlar da söylemiş kanama yaşayan ve sağlıkla bebeğini kucağına alan nice kişi var eminim birazdan doktor içini rahatlatacak

Valla ya bende de aynı ya salatalık ilk tespitim benimde canım cekiyor ama yiyinde 5 aylık gobek oluyor nefes almakda be de zorlanıyorum karnım şişince

Günaydın
En son ne zaman kan, idrar gibi değerlerinize bakıldı kızlar bana mayısın başında bakıldı bir sonraki kontrolüm 22 haziran 2 ayda bir bakılmış olacak çok mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…