- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #9.001
Stres yapma canım inş hayırlı haberleri alırsın hepimiz kanama yaşadıkMerhaba şimdi nasılsın. Benim pazartesi bir avuç bugün 2ped kanamam oldu hastanedeyim.yarin keseyi kontrol edicekler. Kürtaja alabiriz kese bozulduysa dediler
6+3 um canım. 6+1 ve 6+3 de kanama oldu. Saat 9u bekliyorum doktorun gelmesi içinStres yapma canım inş hayırlı haberleri alırsın hepimiz kanama yaşadık
Dün sağlık ocağındaydım doktor ben hamileliğim boyunca kanama yaşadım kızım 3 yaşında şimdi dedi çok normalmiş sakin ol inş kötü bi haber gelmesin Allahı yardımcı olsun
Kaç haftadasın
Benim de 11+1 de oldu kanama. Bana da iğne ve ilaç verildi. Şimdilik tekrarlamadı. İnşallah senin de bebeğin iyidir zor biliyorum ama içini ferah tut6+3 um canım. 6+1 ve 6+3 de kanama oldu. Saat 9u bekliyorum doktorun gelmesi için
İyi düşün iyi olsun canım benim inş hayırlı haberleri alırsın6+3 um canım. 6+1 ve 6+3 de kanama oldu. Saat 9u bekliyorum doktorun gelmesi için
İnsBenim de 11+1 de oldu kanama. Bana da iğne ve ilaç verildi. Şimdilik tekrarlamadı. İnşallah senin de bebeğin iyidir zor biliyorum ama içini ferah tut
Pazartesi günü gittim ama günüyle uyumsuz çıktı benim bebisim 9 haftalık gözüküyor kustugum için besin alıp gelişmemiş bide idrar yollarında enfeksiyon çıktı şuan ilaç kullanıyorum o da fayda etmezse yatış yapılacak Allah yardımcımız olsun bu zamanlardaCanim 11+3 bugün ve 2li teste gidicez yapabilir senin doktorunda
Haftasıyla uyumsuz olduğu için iki hafta sonra çağırdı o zaman da uyumsuz çıkarsa yatış yapicazKuzum söylemiyorlar genelde sanırım geldiğinde test yaparız diye 12 yada 13 de yapılıyor ama bildiğim kadarıyla
benim sonraki kontrolüm 12+5 de o zaman yapar mı onuda bilmiyorum başka yeremi yönlendirir aynı hastanede mi yapılıyor hiç bi fikrim yok
12 haftalık olduk bugün . Ve lekelenme falan değil baya kırmızıydı. Anladığım kadarıyla olabilen birşeymiş . Ama korkusu bile yetiyo insanaİnsKaç haftaliksin?
Benim ki de öyle kırmızı aynı adet kanamanın renginde ve 1,5 pedi tam doldurdu12 haftalık olduk bugün . Ve lekelenme falan değil baya kırmızıydı. Anladığım kadarıyla olabilen birşeymiş . Ama korkusu bile yetiyo insana
Idrar yolu enfeksiyonu bende de vardi 2 doz ilac ile bitti kafana takma onu geciyo bol su icmelisin bide temizlik kismina dikakt et. Ilk zamanlar cogumuz bulantidan yiyemiyoruz bisey icini ferah tut❤Pazartesi günü gittim ama günüyle uyumsuz çıktı benim bebisim 9 haftalık gözüküyor kustugum için besin alıp gelişmemiş bide idrar yollarında enfeksiyon çıktı şuan ilaç kullanıyorum o da fayda etmezse yatış yapılacak Allah yardımcımız olsun bu zamanlarda
Sıkma hiç canını rabbim yardımcın olsun dinlen güzelce yemek ye bebişler birden gelişip büyüyo kalp atışı var sağlıklıysa bi sorun olmaz inşHaftasıyla uyumsuz olduğu için iki hafta sonra çağırdı o zaman da uyumsuz çıkarsa yatış yapicaz
Canım çok geçmiş olsun allah şifa versin inşallah hiçbir şey olmayacak bebeğine. Hepimiz dua edelim. Moralini bozma sakın.Merhaba şimdi nasılsın. Benim pazartesi bir avuç bugün 2ped kanamam oldu hastanedeyim.yarin keseyi kontrol edicekler. Kürtaja alabiriz kese bozulduysa dediler
Teşekkür ederim.doktorun gelmesine az kaldı duaniza ihtiyacım var.Canım çok geçmiş olsun allah şifa versin inşallah hiçbir şey olmayacak bebeğine. Hepimiz dua edelim. Moralini bozma sakın.Birçok kişinin kanama sorunu olmasına rağmen doğurup bebek büyüten çok. Kendine dikkat et moral çok önemli stres yapma
Deniyim bende canım sagolKalp atışı çoook zor bir ihtimal o da son aylarda falan olması lazım ancak benim başıma gelmişti nabız gibi atıyordu karnımın bir köşesi ama kendi nabzın ile karşılaştırmistim arada çok fark vardı...ama onun dışında göbek büyüdükçe insan kendi nabzını heryerde hissediyor o da ayrı mesele
Bende de oluyor aşırı gaz sorunu için probiyotik prebiyotik destek yardımcı olabiliyor canım arkadaşım öyle çözmüştü
Elika ve Philips, elika bilgi açısından daha zengin Philips de üç boyutlu olması hoş... İlk zamanlar daha hoştu gerçi şimdi hepsi aynı görüntü sadece bebek büyümüş oluyor
İnşallah güzel haberler alacaksın canım içini ferah tut arkadaşlar da söylemiş kanama yaşayan ve sağlıkla bebeğini kucağına alan nice kişi var eminim birazdan doktor içini rahatlatacakTeşekkür ederim.doktorun gelmesine az kaldı duaniza ihtiyacım var.
Valla ya bende de aynı ya salatalık ilk tespitim benimde canım cekiyor ama yiyinde 5 aylık gobek oluyor nefes almakda be de zorlanıyorum karnım şişinceOlmaz olurmu ben nerdeyse 5 yada 6.haftadan beri gaz sorunu yasiyorum yedigim herseye dikkat ediyorum gaz yapici gidalardan uzak duruyorum ama su bile icsem gaz yapiyo bazen sisiriyo karnimi catlayacak gibi oluyorum nefes almakta bile zorlaniyorum bazen gazdan doktora sordum normal dedi progesteron hormonu nedeniyle olabiliyo dedi fitil ve igne kullandigim icin bu hormon dahada etkiledi beni igne bitti fitil devam fitilde biterse gaz azslir umuduyla bekliyorum
içimde bir gaz kütlesiyle dolaşıyorumValla ya bende de aynı ya salatalık ilk tespitim benimde canım cekiyor ama yiyinde 5 aylık gobek oluyor nefes almakda be de zorlanıyorum karnım şişince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?