2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Bu arada sizlere bir şey sormak istiyorum, fikirlerinizi merak ediyorum. 2li testten sonra 3lü tarama yaptırmayı düşünenler var mı? Fikirleriniz ve en önemlisi tecrübeleriniz nelerdir ? Benim gibi acemi annelere yardım eden fikir veren annelere şimdiden bin teşekkür

Gerek yok canım çünkü 3lü testin hata payı daha yüksek boşuna yapıp aklını karıştırma

Kızlar telefonunuzda hangi hamilelik uygulamaları var? Ben baya bir indirdim. Hafta hafta açıp okuyorum çok hoşuma gidiyor. Tavsiye ettiğiniz olursa onlara da bakayım
Canım şimdilik sadece Elika hamile uygulaması var. Her hafta ile ilgili bildirimler geliyor fena değil. Senin takip ettiklerin hangileri?

Vayyy baya hamilesin yaa benim hala dümdüz

Evett ilk, yokk daha bisey hissetmiyorum yaa bazen elimi koyunca sanki kalp atisini hissediyorum gibime geliyor ama degil sanirim ama bana gore kalp atisi seviyorum oglumu
Kalp atışı çoook zor bir ihtimal o da son aylarda falan olması lazım ancak benim başıma gelmişti nabız gibi atıyordu karnımın bir köşesi ama kendi nabzın ile karşılaştırmistim arada çok fark vardı...ama onun dışında göbek büyüdükçe insan kendi nabzını heryerde hissediyor o da ayrı mesele
Canlarım ya bende çok fazla gaz oluyor karnım 2 katı oluyor nasıl çözcez az yemeye calişıyorum ama birden sişiyor karnım sizde de oluyor mu
Bende de oluyor aşırı gaz sorunu için probiyotik prebiyotik destek yardımcı olabiliyor canım arkadaşım öyle çözmüştü
Kızlar telefonunuzda hangi hamilelik uygulamaları var? Ben baya bir indirdim. Hafta hafta açıp okuyorum çok hoşuma gidiyor. Tavsiye ettiğiniz olursa onlara da bakayım
Elika ve Philips, elika bilgi açısından daha zengin Philips de üç boyutlu olması hoş... İlk zamanlar daha hoştu gerçi şimdi hepsi aynı görüntü sadece bebek büyümüş oluyor

Merhaba şimdi nasılsın. Benim pazartesi bir avuç bugün 2ped kanamam oldu hastanedeyim.yarin keseyi kontrol edicekler. Kürtaja alabiriz kese bozulduysa dediler

Merhaba şimdi nasılsın. Benim pazartesi bir avuç bugün 2ped kanamam oldu hastanedeyim.yarin keseyi kontrol edicekler. Kürtaja alabiriz kese bozulduysa dediler
Çok geçmiş olsun. benim geçti şu anda kanamam yok. yarın kontrolüm var inşallah her şey yolundadır.
Sakin ol tanıdığım çok kişide kanama oldu. inşallah senin de geçecek bu sürecin.

Çok geçmiş olsun. benim geçti şu anda kanamam yok. yarın kontrolüm var inşallah her şey yolundadır.
Sakin ol tanıdığım çok kişide kanama oldu. inşallah senin de geçecek bu sürecin.
İçimi ferahlattin canım bu saatte cevap verdiğin için çok teşekkür ederim uyuyamıyorum sabah nasıl olacak bilmiyorum,

İçimi ferahlattin canım bu saatte cevap verdiğin için çok teşekkür ederim uyuyamıyorum sabah nasıl olacak bilmiyorum,
çok iyi anlıyorum seni. ben de ilk kanı gördüğümde ağlamıştım korkudan. ama sakin olmak gerekiyor. hastaneye giderek iyi yapmışsın. benim doktorum kan sulandırıcıyı kesmişti. proluton iğne oldum hemen. inşallah kesen ve bebeğin iyidir, gerisi önemli değil. dinlenerek geçirirsin bir an önce.

Çok geçmiş olsun, inşallah hayırlı haberler verirsin bize. Sonuç ne olursa olsun her şeyde hayır vardır bunu unutma gönlünü ferah tut.

Çok geçmiş olsun, inşallah hayırlı haberler verirsin bize. Sonuç ne olursa olsun her şeyde hayır vardır bunu unutma gönlünü ferah tut.
İnşallah bir bucuk ay önce kürtaj oldum bebeğimin kalbi durduğu için(11.hafta) bu seferki de de bir kanamadir gidiyor inşallah Allah aynı şeyleri yaşatmaz

Nipt test için bir yerle görüştüm şimdi 4 farklı firma var 1i Türkiye de dedi sanırım genoks, diğerleri yurtdisi dedi. Genoks a yaptıran var mı? Yanlış sonuç çıkabilir mi
Ben geçen çarşamba genoxa yaptırdım pazartesi akiamı sonuç geldi. Yanlışlık yoktu

Ben de boyatacağım temmuz sonu ilk hamileliğimde de orgabik boya ile boyatmıştım.

doktorum bana demir ilacın kabızlık yaparsa söyle değiştirelim demişti kabızlık da var şu an ama ondan önce şu bulantıdan dolayı söylesem diyorum.ama sanırım hepsi aynı.
Senin ilacınla aynı bende de bulantı yapıyor. Ben tiroid ilacı ile aynı anda alıyorum ama doktor farklı bir kullanım önermedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…