- 15 Mart 2021
- 557
- 352
- 33
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #9.021
Valla benimde cok oldu en son ilk zaman bakıldı 6+4 de nisan sonuydu 29 nisan onun dişında önceden gelen tiroid rahatsizligım var ayda 1 dahiliye ye cıkıyorum baska idrar kan tahlilim olmadi en son tansiyon ölcüldü bukadarGünaydın
En son ne zaman kan, idrar gibi değerlerinize bakıldı kızlar bana mayısın başında bakıldı bir sonraki kontrolüm 22 haziran 2 ayda bir bakılmış olacak çok mu acaba
Valla sonra beni kocam görüyor aşkım bu baya buyudü göbeğin baya ciktı diyor onun yarisı gaz diyorum ama habire eli göbeğimdeiçimde bir gaz kütlesiyle dolaşıyorum
Evet yorumlar içimi rahatlattı bir de doktor goruversin daha iyi olucam İnsİnşallah güzel haberler alacaksın canım içini ferah tut arkadaşlar da söylemiş kanama yaşayan ve sağlıkla bebeğini kucağına alan nice kişi var eminim birazdan doktor içini rahatlatacak
inşallah bu sorun azalırda yoksa bebek büyüdükçe bide gaz varsa hepten top gibi olcaz hahaha :)Valla sonra beni kocam görüyor aşkım bu baya buyudü göbeğin baya ciktı diyor onun yarisı gaz diyorum ama habire eli göbeğimde
Aynı demek canım bu sefer ihmale geldi ama bundan sonra ayda bir baktıracağım tedirgin oldum birazValla benimde cok oldu en son ilk zaman bakıldı 6+4 de nisan sonuydu 29 nisan onun dişında önceden gelen tiroid rahatsizligım var ayda 1 dahiliye ye cıkıyorum baska idrar kan tahlilim olmadi en son tansiyon ölcüldü bukadar
Neden canım her ay baktırmak mı gerekiyormuş bende önlem alayım tiroid var önce insulün problemim vardı ona gore baktirırim bendeAynı demek canım bu sefer ihmale geldi ama bundan sonra ayda bir baktıracağım tedirgin oldum biraz
bende de tiroid var ayda 1atakipte ol demişti doktor pazartesi gidicem hatta değerlerime bakılması içinNeden canım her ay baktırmak mı gerekiyormuş bende önlem alayım tiroid var önce insulün problemim vardı ona gore baktirırim bende
Günaydın canım bana da en son mayıstı bakıldı birde beni sağlık ocağından arayıp soran olmadı hiç ben kendim mi randevu almalıyım acaba sağlık ocağına hiç gitmedimGünaydın
En son ne zaman kan, idrar gibi değerlerinize bakıldı kızlar bana mayısın başında bakıldı bir sonraki kontrolüm 22 haziran 2 ayda bir bakılmış olacak çok mu acaba
Ever canım bende bakiyorum 18 inden 18sine gidiyorum bende ilk 2 si gayet iyi cıkti bakalım bu sefer nasılbende de tiroid var ayda 1atakipte ol demişti doktor pazartesi gidicem hatta değerlerime bakılması için
ben randevu almadan hamileyim kan tahlili yaptırcam dediğimde direk aldılarGünaydın canım bana da en son mayıstı bakıldı birde beni sağlık ocağından arayıp soran olmadı hiç ben kendim mi randevu almalıyım acaba sağlık ocağına hiç gitmedim
Kuzum benimde nisanda bakıldı kan tahlillerimeGünaydın canım bana da en son mayıstı bakıldı birde beni sağlık ocağından arayıp soran olmadı hiç ben kendim mi randevu almalıyım acaba sağlık ocağına hiç gitmedim
Enfeksiyondan korkuyorum biraz o yüzden en azından idrara ve kandaki enfeksiyona baktırılabilir ayda bir canım tabi bunun dışında tiroid şeker vs zaten sorun varsa baktırmak lazımNeden canım her ay baktırmak mı gerekiyormuş bende önlem alayım tiroid var önce insulün problemim vardı ona gore baktirırim bende
Beni defalarca aradılar canım en sonunda dün kalkıp gittim gebelik kaydı açtırmak gerekiyormuş herhalde bir uğra istersen müsait anında randevuya gerek yok direk gidebilirsinGünaydın canım bana da en son mayıstı bakıldı birde beni sağlık ocağından arayıp soran olmadı hiç ben kendim mi randevu almalıyım acaba sağlık ocağına hiç gitmedim
Her gittiğimde dr kan tahliline bakıyor canım 3 haft önce bakıldı. Sağlık ocağında tsh a baktır istersen randevudan önce.Günaydın
Anladım canım cok şükür gebe kalmadan insulin problemim duzelmisti su ana kadarda tekrarlamadi inşallah tekrarlamaz trioid de dahiliye aylık kontrol ediyor çok sükür onun dozunda da bi degişiklik olmadı sonuna kadar böyle gider inşallahEnfeksiyondan korkuyorum biraz o yüzden en azından idrara ve kandaki enfeksiyona baktırılabilir ayda bir canım tabi bunun dışında tiroid şeker vs zaten sorun varsa baktırmak lazım
Beni defalarca aradılar canım en sonunda dün kalkıp gittim gebelik kaydı açtırmak gerekiyormuş herhalde bir uğra istersen müsait anında randevuya gerek yok direk gidebilirsin
Neden canım her ay baktırmak mı gerekiyormuş bende önlem alayım tiroid var önce insulün problemim vardı ona gore baktirırim bende
Kalp atışından sonra sağlık ocağına kayda gittim. Bilgilerimi sisteme girdi. Ve doğuma kadar her ay randevu ayarladı kağıda yazdı. Bu tarihlerde gelip tahlillerini yaptıracaksın dedi. Ve temmuz - ağustosta tetanos vuracağız dedi.Günaydın canım bana da en son mayıstı bakıldı birde beni sağlık ocağından arayıp soran olmadı hiç ben kendim mi randevu almalıyım acaba sağlık ocağına hiç gitmedim
hatta bazi ulkelerde tamamen karsilaniyor :/İşte bu durum bana hiç insanca gelmiyor. Bu fetal dna testi çok pahalı bi test bu kadar pahalı olmasa herkes yaptırır zaten. Doktorların biraz vicdanlı olması gerektiğini düşünüyorum. Prim alacaklar diye bi anne babayı strese sokmak onların göz yaşını akıtmak çok çok büyük bir vebal. Bana göre asla para için yapılmayacak bir şey. Allah herkesi vicdanlı doktorlarla karşılaştırsın. Ben de duydum maalesef böyleleri var
tebrik ederim!Bir kızımız daha oluyor
Ne dedi doktor yazmamışsın bir şeyTeşekkür ederim.doktorun gelmesine az kaldı duaniza ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?