2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Günaydın
En son ne zaman kan, idrar gibi değerlerinize bakıldı kızlar bana mayısın başında bakıldı bir sonraki kontrolüm 22 haziran 2 ayda bir bakılmış olacak çok mu acaba
Valla benimde cok oldu en son ilk zaman bakıldı 6+4 de nisan sonuydu 29 nisan onun dişında önceden gelen tiroid rahatsizligım var ayda 1 dahiliye ye cıkıyorum baska idrar kan tahlilim olmadi en son tansiyon ölcüldü bukadar

İnşallah güzel haberler alacaksın canım içini ferah tut arkadaşlar da söylemiş kanama yaşayan ve sağlıkla bebeğini kucağına alan nice kişi var eminim birazdan doktor içini rahatlatacak
Evet yorumlar içimi rahatlattı bir de doktor goruversin daha iyi olucam İns

Aynı demek canım bu sefer ihmale geldi ama bundan sonra ayda bir baktıracağım tedirgin oldum biraz

Günaydın
En son ne zaman kan, idrar gibi değerlerinize bakıldı kızlar bana mayısın başında bakıldı bir sonraki kontrolüm 22 haziran 2 ayda bir bakılmış olacak çok mu acaba
Günaydın canım bana da en son mayıstı bakıldı birde beni sağlık ocağından arayıp soran olmadı hiç ben kendim mi randevu almalıyım acaba sağlık ocağına hiç gitmedim

Günaydın canım bana da en son mayıstı bakıldı birde beni sağlık ocağından arayıp soran olmadı hiç ben kendim mi randevu almalıyım acaba sağlık ocağına hiç gitmedim
Kuzum benimde nisanda bakıldı kan tahlillerime
3 günde 1 iğnem var sağlık ocağına gittim iğne için eski sonuçlara baktı ben test isteyim epey zaman geçmiş burda da takip edelim sen sonuçları alır doktoruna götürürsün yine dedi sonra ebeye yönlendirdi oda gebelik kaydımı açtı kanamam olur hastaneye yatarsan mutlaka haber ver bana dedi ebeyle iletişimde kalmam lazımmış
20. Haftada aşıların var uğra mutlaka dedi aklınızda bulunsun bi uğrayın isterseniz sağlık ocağına

Neden canım her ay baktırmak mı gerekiyormuş bende önlem alayım tiroid var önce insulün problemim vardı ona gore baktirırim bende
Enfeksiyondan korkuyorum biraz o yüzden en azından idrara ve kandaki enfeksiyona baktırılabilir ayda bir canım tabi bunun dışında tiroid şeker vs zaten sorun varsa baktırmak lazım
Beni defalarca aradılar canım en sonunda dün kalkıp gittim gebelik kaydı açtırmak gerekiyormuş herhalde bir uğra istersen müsait anında randevuya gerek yok direk gidebilirsin

Günaydın
Her gittiğimde dr kan tahliline bakıyor canım 3 haft önce bakıldı. Sağlık ocağında tsh a baktır istersen randevudan önce.

Sağlık ocağına hamilelik için kan vermek için gittiğimde kaydımı yapmışlardı. Sonra kalp atışını duyduktan sonra gel dediler. Gitmeyi unuttum telefonla aradı hemşirem doktorumu kulllandığım ilaçlarınfalan sordu. 20. Haftada aşı vurulacakmışım onu söyledi gelmeme gerek var mı dedim sorun olmazsa gelmene gerek yok aşı için gelirsin vakti geldiğinde dedi bu kadae

Anladım canım cok şükür gebe kalmadan insulin problemim duzelmisti su ana kadarda tekrarlamadi inşallah tekrarlamaz trioid de dahiliye aylık kontrol ediyor çok sükür onun dozunda da bi degişiklik olmadı sonuna kadar böyle gider inşallah

Neden canım her ay baktırmak mı gerekiyormuş bende önlem alayım tiroid var önce insulün problemim vardı ona gore baktirırim bende

Kalp atışından sonra sağlık ocağına kayda gittim. Bilgilerimi sisteme girdi. Ve doğuma kadar her ay randevu ayarladı kağıda yazdı. Bu tarihlerde gelip tahlillerini yaptıracaksın dedi. Ve temmuz - ağustosta tetanos vuracağız dedi.

hatta bazi ulkelerde tamamen karsilaniyor :/

Bunlar var bende kızlar, teşekkür ediyorum hepinizee Elika'ya bakicam

Eklentiler

• IMG_20220609_120537.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…