- 6 Şubat 2022
- 1.520
- 2.917
- 63
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #9.041
Canım nasıl oldun gördü mü doktor?Evet yorumlar içimi rahatlattı bir de doktor goruversin daha iyi olucam İns
erkek hissediyorduk ben ve çevremdeki herkes :)) canm herşeyi çekiyordu valla herşeyi yiyebiliyorum, iştahımda hiç bir değişiklik yok :) sivilcelenme olmadı hiç.tebrik ederim!
sen ne hissediyordun?
ve sana da sorayim, canin neler cekiyordu, yuzunde sivilceler filan varmiydi?
Doktor baktı şimdi kese bozulmamış çok şükürCanım nasıl oldun gördü mü doktor?
Doktor şimdi baktı şimdi kese bozulmamış çok şükürNe dedi doktor yazmamışsın bir şey
kontrol iyidir bozulmamış ya bişey olmaz çok sevindim sağlıkla gelsinDoktor şimdi baktı şimdi kese bozulmamış çok şükür6+4 um kalp atışlarını bekleyeceğiz mecbur dedi , 1 gün daha hastanede kontrol altında kalacağım
Çok sevindimmDoktor şimdi baktı şimdi kese bozulmamış çok şükür6+4 um kalp atışlarını bekleyeceğiz mecbur dedi , 1 gün daha hastanede kontrol altında kalacağım
Canım nasıl oldun gördü mü doktor?
Doktor şimdi baktı şimdi kese bozulmamış çok şükürNe dedi doktor yazmamışsın bir şey
Merhaba bende gruba katılabilir miyimMerhaba grup çok iyi olmuşAllah nasip ederse benim de Aralık ayinca olcak
Merhaba Bende Aralık'ta doğum yapacağım bende katılmak istiyorumHayırlı olsun, grubu açan olmayınca gereksinim duydum, hep birlikte bu süreci sağlıkla tamamlarız inşallah
SAT ve öğrenme sürecinizi paylaşır mısınız?
Ben ikili yaptirdim doktoruma üçlü testi istemedigimi söyledim.Bu arada sizlere bir şey sormak istiyorum, fikirlerinizi merak ediyorum. 2li testten sonra 3lü tarama yaptırmayı düşünenler var mı? Fikirleriniz ve en önemlisi tecrübeleriniz nelerdir ? Benim gibi acemi annelere yardım eden fikir veren annelere şimdiden bin teşekkür
Tabi canım sormana bile gerek yokMerhaba bende gruba katılabilir miyim
Boyanin markasi neydi ?Ben de boyatacağım temmuz sonu ilk hamileliğimde de orgabik boya ile boyatmıştım.
Troid ilaci ile ayni anda farkli ilac önerilmiyor.Senin ilacınla aynı bende de bulantı yapıyor. Ben tiroid ilacı ile aynı anda alıyorum ama doktor farklı bir kullanım önermedi.
Kaçıncı haftadasin canım herkeste aynı olmuyor 13.haftaya girince başladı bendeKızlar selam benim göbek daha çok çıkmadı.birde göğüslerim şiş değil neden acaba bugünde buna takıldım
Ben de şeker ve troid oldugundan rutin testlerim sık tekrarlaniyor.Günaydın
En son ne zaman kan, idrar gibi değerlerinize bakıldı kızlar bana mayısın başında bakıldı bir sonraki kontrolüm 22 haziran 2 ayda bir bakılmış olacak çok mu acaba
bana eczacı söyledi. sabah aç karnına iç deyince ben tiroid ilacı kullanıyorum dedim.o da o zaman kahvaltıdan 2 saat sonra iç dedi. ama midemi mahvediyor nefret ettimSenin ilacınla aynı bende de bulantı yapıyor. Ben tiroid ilacı ile aynı anda alıyorum ama doktor farklı bir kullanım önermedi.
Gayet iyi maşallah.Kızlar 2li testim çıkmış anlayan bir baksın bana düşük risk gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?