2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Onla alakalı bi şey dedi mi doktor canım kesin mi rahim uzunluğunq güzel demişti sanki
Şimdilik güzel canım ama üstüme kabus gibi çöküyor ya ileride kısalma olursa keşke dememek için önlem amaçlı attıracağım sanırım
Neden rahim ağzında kısalma oldu mu ki? Takip edildiğinizi biliyorum sorun mu oldu?
Yok canım kısalma yok şimdilik 42 mm ama işte yine kısalırsa açılma olursa diye endişelerim çok fazla serklajı yaptırıp kafam rahat etsin istiyorum

Canım ben olsam ben de riske atmayıp serklaj yaptırırım. Allah korusun aniden kısalma olsa bir sıkıntı olsa sonra keşke dememek lazım. Sonuçta kötü bir tecrübe yaşamışsın önlem alsanız için rahat olur. Doktor sıkıntı yokken yapacak mı peki serklaj senin isteğine bağlı olarak?

Önlem amaçlı da yapıyorlar bakayım ısrar edeceğim canım eğer kabul etmezse doktor doktor gezerim artık biri kabul eder herhalde

Benide telefondan kayıt ettiler ama kontrole cağırmadılar sadece arayıp 2li test var dedi tetanos nezaman bilmiyorum ararlar herhalde

Canım kısalma olmasa da açılma olursa kısalıyormuş. Doktorun vajinal muayenede baksın karar verir. Yarın benim de kontrolüm var. Umarım benim de herşey yolunda gider

Canım kısalma olmasa da açılma olursa kısalıyormuş. Doktorun vajinal muayenede baksın karar verir. Yarın benim de kontrolüm var. Umarım benim de herşey yolunda gider
Tabi sadece kısalma değil açılma var mı hunileşme var mı ona da bakılması gerekiyor çarşamba belli olur artık sen de yarın inşallah güzel haberlerle gel 2li veya fetal DNA yaptıracak mıydın

Tabi sadece kısalma değil açılma var mı hunileşme var mı ona da bakılması gerekiyor çarşamba belli olur artık sen de yarın inşallah güzel haberlerle gel 2li veya fetal DNA yaptıracak mıydın
Önce ayrıntılı yaptıracağız. Ben fetal istiyorum. Doktorum da kızımda wgs testim var diye bakarız değerlendiririz dedi. Şimdi ayrıntılı yaptıracağım ama fetal de yapılsın aklım kalmasın diyorum

Merhaba güzel anneler
1 hafta aradan sonra Allaha çok şükür güzel haberle dönüş yaptım aranıza.
Aviditem bugün çıktı. % 84 yüksek avidite ile bu korku dolu günleri geride bırakıyorum. Her ihtimale karşı 3 hafta sonra tekrarlanacak kontrol amaçlı.
İkili tarama testi ise yaş riski dışında iyi. Doktor bu yaşta olduğun için normal böyle çıkması dedi. İleri düzey tetkik için önerileri oldu. Ama ona ultrason iyi geçtiği için kabul etmedim.
Dualarınız ve destek mesajlarınız için minnettarım...

Ben de ayrıntılı yaptırdım önce sonra 2li yaptırdım eğer riskli gelseydi fetal yaptıracaktım biraz pahalı bir test diye ama tabi insanın içi daha rahat ediyor onu yaptırınca zaten inşallah hiçbir şey çıkmayacak

Çok sevindim canım zaten emindim güzel haberlerle döneceğine bından sonra her şey çok güzel geçecek ve hep güzel haberler alacaksın inşallah

Idrar yolu enfeksiyonu bende de vardi 2 doz ilac ile bitti kafana takma onu geciyo bol su icmelisin bide temizlik kismina dikakt et. Ilk zamanlar cogumuz bulantidan yiyemiyoruz bisey icini ferah tut❤
Inşallah bisi olmasın yeter ki de bende ilaç kullandım bu ikinci antibiyotik kullanisim fayda aynı enfeksiyon değerlerim ama inşallah bu sefer geçecek bulantım için zofer kullanıyorum o fayda etti biraz en azından ufak bisiler yiyebiliyorum

Cinsiyeti belli olan annelerimiz olmuştur büyük ihtimalle gözünüz aydın olsun. Belli olan arkadaşların bana özel mesaj atarak bilgilendirmesini rica ediyorum . Listemiz çiçeklensin ve böceklensinbiraz değil mi?
Gruba yeni katılmak isteyen arkadaşlarımız ise bana özel mesaj atarak, yaş, şehir, son adet tarihi, muhtemel doğum tarihi, kese görme tarihi, kalp atışı görme tarihi ve belli ise cinsiyet bilgilerini gönderirse listeye ekleme yaparım.
Sevgiler..

Amin inşallah canım benim evet başta öyle dedi doktor ama iki hafta sonragittigim de bile bihaftalik büyümüştü ondan sonra doktor yatırmak istedi ama imkanım olmadığı için olmadı evde de küçük çocuğum var 1 buçuk yaşında o yüzden yani Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah sağ salim kucağımıza alırız minikleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…