2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Hoş geldin ve ne de hoş geldin

Hoşgeldin canım çok sevindim güzel haberlerine

Canım doktorun ve sen en iyi kararı verirsiniz inşallah bu kez öyle bi şey yaşamayacaksın olumlu düşün stres yapma

Geçmiş olsun canım.. bundan sonra da sağlıklı devam etsin ve keyifli şekilde geçsin hamileliğin

Oooo harika bir haber canım çooook mutlu oldum gözün aydın. 3 hafta sonra da kafan rahat olacak merak etme simdiden keyif yapmaya başla

İyi düşün iyi olsun inş canım bol bol meyve kuruyemiş ye süt iç inş gelişimi toparlar rabbim yardımcın olsun
Benimde riskli 15 gündür yataktayım kayınvalidemle kocam ev işlerini yapıyorlar sağolsunlar
Şimdi 3 ayı atlatalım toparlarız hayırlısıyla

Gözümüz aydın. Gerçekten merak ettik seni. Tüm süreç boyunca korkma ve endişe hakkını savmış ol başından böylelikle

Kızlar anlayan bakabilir mi rica etsem hafif notch izlendi ne demek doktor bir açıklama yapmadı da çünkü
Eki Görüntüle 3081373
Eski konularda böyle bi soru buldum canım Google yazarsan ulaşabilirsin bağlantı koyunca açılmadı kötü bi şey olmaz hayırlısıyla doktorun en sağlıklı bilgiyi vericektir

Çok sevindim canım zaten emindim güzel haberlerle döneceğine bından sonra her şey çok güzel geçecek ve hep güzel haberler alacaksın inşallah

Hoş geldin ve ne de hoş geldin

Hoşgeldin canım çok sevindim güzel haberlerine

Geçmiş olsun canım.. bundan sonra da sağlıklı devam etsin ve keyifli şekilde geçsin hamileliğin

Oooo harika bir haber canım çooook mutlu oldum gözün aydın. 3 hafta sonra da kafan rahat olacak merak etme simdiden keyif yapmaya başla

Gözümüz aydın. Gerçekten merak ettik seni. Tüm süreç boyunca korkma ve endişe hakkını savmış ol başından böylelikle
Hepinize teşekkür ederim çiçeklerim eksik olmayın

Canım bişey daha sorucam NT yani ense kalınlığı 0,96 normal mi biliyor musun
Sınırın üstünde olduğunda sıkıntı oluyo diye biliyorum 2.5-3 galiba oda takılma ama bunlara bebişin konumu duruş şeklide önemli çünkü bu ölçümlerde
doktoruna göster oda tekrar ultrason yapar zaten
Canını sıkma hiç kuzucum bi şey oldu mu diye hepimiz stres yapıyoruz rabbim yardım etsin inş sağlıkla kucağımıza alalım

Amin canım hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin mevlam

Merhabalar, kız kardeşimin bebeği de aralık ayında doğacak inşallah. 13+3 günlük hamile rica etsem cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz

Eklentiler

• 7E5F4F7A-E5B0-48E8-9E8C-BE38FB8A0B00.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 81
  • 64557759-AE0A-459F-9707-3863E6506855.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 80
Ben çok anlamıyorum ama risk azmış tebrikler canım. Hep böyle devam etsin. Kafandaki soru işaretleri tek tek çözüme ulaşsın
Sağ ol canım inşallah
Canım bu kısalma bi anda oluyorsa sebebi ne qcaba doktor tarafından öngörülemez bi şey mi
Bebek kilosu arttıkça yetmezlik olanları rahim ağzında açılma başlıyor bebeği taşıyamıyor canım kasılma oluyor ve rahim ağzı kısalıyor ancak dikişle kapalı olması sağlanıyor vajinal olarak bakıldığında anlaşılıyor karından rahim ağzı uzunluğu normal çıksa da açılma olabiliyor veya kısalma olduğu anlaşılıyor ilk hamileliklerde pek anlaşılmıyor zaten vajinal bakılmadığı için hep karından yapılıyor ultrason benim bundan sonra vajinal bakılacak hep herhalde on beş günde bir gider ölçtürürüm

Mesajını görünce çok sevindim canım. Geçmiş olsun. Korkulu günler geride kaldı inşallah bundan sonraki sürecin su gibi aksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…