- 25 Ağustos 2021
- 220
- 278
- 53
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #9.081
Hoş geldin ve ne de hoş geldinMerhaba güzel anneler
1 hafta aradan sonra Allaha çok şükür güzel haberle dönüş yaptım aranıza.
Aviditem bugün çıktı. % 84 yüksek avidite ile bu korku dolu günleri geride bırakıyorum. Her ihtimale karşı 3 hafta sonra tekrarlanacak kontrol amaçlı.
İkili tarama testi ise yaş riski dışında iyi. Doktor bu yaşta olduğun için normal böyle çıkması dedi. İleri düzey tetkik için önerileri oldu. Ama ona ultrason iyi geçtiği için kabul etmedim.
Dualarınız ve destek mesajlarınız için minnettarım...
Hoşgeldin canım çok sevindim güzel haberlerineMerhaba güzel anneler
Aviditem bugün çıktı. % 84 yüksek avidite ile bu korku dolu günleri geride bırakıyorum. Her ihtimale karşı 3 hafta sonra tekrarlanacak kontrol amaçlı.
İkili tarama testi ise yaş riski dışında iyi. Doktor bu yaşta olduğun için normal böyle çıkması dedi. İleri düzey tetkik için önerileri oldu. Ama ona ultrason iyi geçtiği için kabul etmedim.
Canım doktorun ve sen en iyi kararı verirsiniz inşallah bu kez öyle bi şey yaşamayacaksın olumlu düşün stres yapmaŞimdilik güzel canım ama üstüme kabus gibi çöküyor ya ileride kısalma olursa keşke dememek için önlem amaçlı attıracağım sanırım
Yok canım kısalma yok şimdilik 42 mm ama işte yine kısalırsa açılma olursa diye endişelerim çok fazla serklajı yaptırıp kafam rahat etsin istiyorum
Merhaba güzel anneler
Kızlar 2li testim çıkmış anlayan bir baksın bana düşük risk gibi geldi
Canım bu kısalma bi anda oluyorsa sebebi ne qcaba doktor tarafından öngörülemez bi şey miÖnlem amaçlı da yapıyorlar bakayım ısrar edeceğim canım eğer kabul etmezse doktor doktor gezerim artık biri kabul eder herhalde
Oooo harika bir haber canım çooook mutlu oldumMerhaba güzel anneler
İyi düşün iyi olsun inş canım bol bol meyve kuruyemiş ye süt iç inş gelişimi toparlar rabbim yardımcın olsunAmin inşallah canım benim evet başta öyle dedi doktor ama iki hafta sonragittigim de bile bihaftalik büyümüştü ondan sonra doktor yatırmak istedi ama imkanım olmadığı için olmadı evde de küçük çocuğum var 1 buçuk yaşında o yüzden yani Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah sağ salim kucağımıza alırız minikleri
Gözümüz aydın. Gerçekten merak ettik seni. Tüm süreç boyunca korkma ve endişe hakkını savmış ol başından böylelikleMerhaba güzel anneler
Eski konularda böyle bi soru buldum canım Google yazarsan ulaşabilirsin bağlantı koyunca açılmadı kötü bi şey olmaz hayırlısıyla doktorun en sağlıklı bilgiyi vericektirKızlar anlayan bakabilir mi rica etsem hafif notch izlendi ne demek doktor bir açıklama yapmadı da çünkü
Eki Görüntüle 3081373
Canım bişey daha sorucam NT yani ense kalınlığı 0,96 normal mi biliyor musunEski konularda böyle bi soru buldum canım Google yazarsan ulaşabilirsin bağlantı koyunca açılmadı kötü bi şey olmaz hayırlısıyla doktorun en sağlıklı bilgiyi vericektir
Çok sevindim canım zaten emindim güzel haberlerle döneceğine bından sonra her şey çok güzel geçecek ve hep güzel haberler alacaksın inşallah
Hoş geldin ve ne de hoş geldin
Hoşgeldin canım çok sevindim güzel haberlerine
Geçmiş olsun canım.. bundan sonra da sağlıklı devam etsin ve keyifli şekilde geçsin hamileliğin
Oooo harika bir haber canım çooook mutlu oldumgözün aydın. 3 hafta sonra da kafan rahat olacak merak etme simdiden keyif yapmaya başla
Hepinize teşekkür ederim çiçeklerim eksik olmayınGözümüz aydın. Gerçekten merak ettik seni. Tüm süreç boyunca korkma ve endişe hakkını savmış ol başından böylelikle
Sınırın üstünde olduğunda sıkıntı oluyo diye biliyorum 2.5-3 galiba oda takılma ama bunlara bebişin konumu duruş şeklide önemli çünkü bu ölçümlerdeCanım bişey daha sorucam NT yani ense kalınlığı 0,96 normal mi biliyor musun
Amin canım hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin mevlamSınırın üstünde olduğunda sıkıntı oluyo diye biliyorum 2.5-3 galiba oda takılma ama bunlara bebişin konumu duruş şeklide önemli çünkü bu ölçümlerde
doktoruna göster oda tekrar ultrason yapar zaten
Canını sıkma hiç kuzucum bi şey oldu mu diye hepimiz stres yapıyoruzrabbim yardım etsin inş sağlıkla kucağımıza alalım
Kız gibi tahmin ettimMerhabalar, kız kardeşimin bebeği de aralık ayında doğacak inşallah. 13+3 günlük hamile rica etsem cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz
Teşekkürler bilgi içinTroid ilaci ile ayni anda farkli ilac önerilmiyor.
Benim doktorum sadece troid ilacini kullanmami söylemisti.
Yarim saat 40 dakika sonra diger ilaclarini alabilirsin demisti.
Sağ ol canım inşallahBen çok anlamıyorum ama risk azmış tebrikler canım. Hep böyle devam etsin. Kafandaki soru işaretleri tek tek çözüme ulaşsın
Bebek kilosu arttıkça yetmezlik olanları rahim ağzında açılma başlıyor bebeği taşıyamıyor canım kasılma oluyor ve rahim ağzı kısalıyor ancak dikişle kapalı olması sağlanıyor vajinal olarak bakıldığında anlaşılıyor karından rahim ağzı uzunluğu normal çıksa da açılma olabiliyor veya kısalma olduğu anlaşılıyor ilk hamileliklerde pek anlaşılmıyor zaten vajinal bakılmadığı için hep karından yapılıyor ultrason benim bundan sonra vajinal bakılacak hep herhalde on beş günde bir gider ölçtürürümCanım bu kısalma bi anda oluyorsa sebebi ne qcaba doktor tarafından öngörülemez bi şey mi
Mesajını görünce çok sevindim canım. Geçmiş olsun. Korkulu günler geride kaldı inşallah bundan sonraki sürecin su gibi aksınMerhaba güzel anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?