2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar yıkanabilir bebek bezleri hakkında düşünceniz nedir? Bugün karşıma çıktı araştırmaya başladım mantıklı geliyor gibi bana yavaş yavaş

Çok teşekkür ederim canım bilgi için. İnşallah hiç bu sorunu yaşamazsın

Maşallah canım süper bir haber içinin rahatlamasına çok sevindim başka stresli günlerimiz hiç olmasın inşallah

Kızlar ya benim diş etimde şişlik var 2-3 hafta oldu nerdeyse. Dişim ağrımıyor da ama şişlik de inmedi bir türlü. Diş doktoruma yazdım bebeğe zararı olmaz dedi, geçen hafta kadın doğum doktoruma da sordum diş tedavisi yaptırabilirsin dedi ama ben çekiniyorum yine de. Daha önce başına gelen var mı? Ben böyle idare edebilirim tedavi olmadan sadece bebeğe Bir zararı olur mu diye biraz korkuyorum, tedavi olursam zararı olursa diye de korkuyorum kaldım böyle

Bugun doktora gittim. Cinsiyet icin. Ve kesin olarak gördü. Kagita yazdi zarfa koydu. Ultrasondan bakarken dayanamadim ebnde baktim ve ne oldugunu gordum. zarfla eve gittigimizde de zarfi elime aldim. Acip bakmadim ama şoyle gun isigina tuttum gorucek miyim diye. Ve gordum buyuk harflerle kocaman KIZ yazmislar cumartesi cinsiyet partim var ama ben yine bilmiyomus gibi devam edicem herseye. Suan ben gorumcem kocam kaynanam kayinbabam biliyoruz kiz istiyodum cok sukur dualarim kabul olduu binlerce şükürler olsun. Rahmetli annemin adini koymak istiyorum İPEĞİM geliyo insaAllaah

Hahahahah yalnız değilmişim bende dayanayıp bakmıştım partide de oscarlık oynadım gözün aydın canım

Kızlar yıkanabilir bebek bezleri hakkında düşünceniz nedir? Bugün karşıma çıktı araştırmaya başladım mantıklı geliyor gibi bana yavaş yavaş
Çok zahmetli , vakit çok gider ve hijyen konusunda sıkıntı canim.
Ben tercih etmem ona ayiracagim vakti kendime ve bebegime ayiririm.
Ama çok denemek istiyorsan denemeden önce dogum sonrasi süreci görmeni ve bebegini tanimani tavsiye ederim.
Yikanabilir bezler kaba oldugundan anne icin de yorucu oldugundan ilk ay pek kullanilamiyor zaten.
Ilk ay kullan at deneyip bebegini tanirsin , ne kadar vakit bulabiliyorsun neler yapabiliyorsun onu görursun , yapabilecegini dusunursen denersin , zor gelirse kullan at ile devam edersin bosuna yikanan beze masraf etmemis olursun.

oh hadi çok şükür gözün aydınn

Hahahahah yalnız değilmişim bende dayanayıp bakmıştım partide de oscarlık oynadım gözün aydın canım
Çoook teşekkürler bende cumartesi gunu bilmiyomus gibi ogrenicem cunku hala kabullenemiyorum ancak o pembe dumanlari gormem lazim çook sevindim çok şükür dualarim kabul olduuu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin hepimizin gönlüne göre versin inşaAllaah hayırlısıyla

rinapera Canim vallahi sana helal olsun nasıl dayandın sabrettin de bir hafta boyunca o zarfa bakmadın hayret ettim ben sadece bir kac saat dayanabildim

Merhaba ne zmn gorebildiniz bebeği?
Ben 6+3 um halen görünmedi sadece kese var. Kanamalarım da var ama kese bozulmadıgi için düşük yok diyor doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…