- 8 Ağustos 2020
- 2.794
- 3.295
- 83
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #9.101
Ben uğraşamam sanki yaKızlar yıkanabilir bebek bezleri hakkında düşünceniz nedir? Bugün karşıma çıktı araştırmaya başladım mantıklı geliyor gibi bana yavaş yavaş
Ya videolar falan izliyorum da o kadar da zahmetli değili gibi sankiBen uğraşamam sanki ya
Çok teşekkür ederim canım bilgi için. İnşallah hiç bu sorunu yaşamazsınSağ ol canım inşallah
Bebek kilosu arttıkça yetmezlik olanları rahim ağzında açılma başlıyor bebeği taşıyamıyor canım kasılma oluyor ve rahim ağzı kısalıyor ancak dikişle kapalı olması sağlanıyor vajinal olarak bakıldığında anlaşılıyor karından rahim ağzı uzunluğu normal çıksa da açılma olabiliyor veya kısalma olduğu anlaşılıyor ilk hamileliklerde pek anlaşılmıyor zaten vajinal bakılmadığı için hep karından yapılıyor ultrason benim bundan sonra vajinal bakılacak hep herhalde on beş günde bir gider ölçtürürüm
Fiyatları düşününce birde tabi insanın aklını çelmiyor değilYa videolar falan izliyorum da o kadar da zahmetli değili gibi sanki
Araştırmalara başladım iyice araştırmak lazım dediğin gibi ama aklım yatıyor yaFiyatları düşününce birde tabi insanın aklını çelmiyor değilvideosuna bakmak iyice araştırmak lazım
Çok sağol kuzum, amin inşallahMesajını görünce çok sevindim canım. Geçmiş olsun. Korkulu günler geride kaldı inşallah bundan sonraki sürecin su gibi aksın
Maşallah canım süper bir haberMerhaba güzel anneler
1 hafta aradan sonra Allaha çok şükür güzel haberle dönüş yaptım aranıza.
Aviditem bugün çıktı. % 84 yüksek avidite ile bu korku dolu günleri geride bırakıyorum. Her ihtimale karşı 3 hafta sonra tekrarlanacak kontrol amaçlı.
İkili tarama testi ise yaş riski dışında iyi. Doktor bu yaşta olduğun için normal böyle çıkması dedi. İleri düzey tetkik için önerileri oldu. Ama ona ultrason iyi geçtiği için kabul etmedim.
Dualarınız ve destek mesajlarınız için minnettarım...
Ben uğraşamam ya onla nasıl temizlencek onlar pek hijyenik gelmediKızlar yıkanabilir bebek bezleri hakkında düşünceniz nedir? Bugün karşıma çıktı araştırmaya başladım mantıklı geliyor gibi bana yavaş yavaş
Hahahahah yalnız değilmişim bende dayanayıp bakmıştımBugun doktora gittim. Cinsiyet icin. Ve kesin olarak gördü. Kagita yazdi zarfa koydu. Ultrasondan bakarken dayanamadim ebnde baktim ve ne oldugunu gordum. zarfla eve gittigimizde de zarfi elime aldim. Acip bakmadim ama şoyle gun isigina tuttum gorucek miyim diye. Ve gordumbuyuk harflerle kocaman KIZ yazmislar cumartesi cinsiyet partim var ama ben yine bilmiyomus gibi devam edicem herseye. Suan ben gorumcem kocam kaynanam kayinbabam biliyoruz kiz istiyodum cok sukur dualarim kabul olduu binlerce şükürler olsun. Rahmetli annemin adini koymak istiyorum İPEĞİM geliyo insaAllaah
Çok zahmetli , vakit çok gider ve hijyen konusunda sıkıntı canim.Kızlar yıkanabilir bebek bezleri hakkında düşünceniz nedir? Bugün karşıma çıktı araştırmaya başladım mantıklı geliyor gibi bana yavaş yavaş
oh hadi çok şükür gözün aydınnMerhaba güzel anneler
1 hafta aradan sonra Allaha çok şükür güzel haberle dönüş yaptım aranıza.
Aviditem bugün çıktı. % 84 yüksek avidite ile bu korku dolu günleri geride bırakıyorum. Her ihtimale karşı 3 hafta sonra tekrarlanacak kontrol amaçlı.
İkili tarama testi ise yaş riski dışında iyi. Doktor bu yaşta olduğun için normal böyle çıkması dedi. İleri düzey tetkik için önerileri oldu. Ama ona ultrason iyi geçtiği için kabul etmedim.
Dualarınız ve destek mesajlarınız için minnettarım...
Çoook teşekkürlerHahahahah yalnız değilmişim bende dayanayıp bakmıştımpartide de oscarlık oynadım gözün aydın canım
Merhaba ne zmn gorebildiniz bebeği?Kızlar ben de şimdi kontrolden geldim. Normalde 5+6’yım ama geç döllenme olabilir dedi doktor. Sadece keseyi görebildik. Daha kese çok küçük o yüzden bebek görünmüyor dedi. Haftaya cumartesi sabah aç karnına gel hem kalp atışını duyalım hem de kan idrar alalm tahliller için dedi. Hala bebeğin görünmemesi tedirgin etti beni. Bayram nasıl geçer bu halde bilmiyorum. Bu haftalarda hala bebeği göremeyen var mıydı?
Canım ben de pazartesi gideceğim şimdiden heyecan sardı. İnşallah her şey yolunda ve güzel şeyler duyacaksınGünaydın herkese ayrıntılı ultrasona gidiyorumgece uyuyamadım çok heyecan yaptım. Umarım herşey yolunda gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?