2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Günaydın kızlar babalar günü için aklınızda neler var bizim cinsiyet netleşmedi pozisyondan dolayı. Cinsiyeti öğrenip onu sürpriz yaparım gibi ama biraz üzerinde düşünmem lazım
Günaydin.
Babalar günü için hicbir sey dusunmuyorum.
Cinsiyetini ben ögrenip , meraktan çatlatana kadar da ona söylememeyi dusunuyorum , hoş söylesem de duyar mi bilmiyorum da

Nar suyu diş eti iltihaplarını yok ederek dişteki şişliği ve ağrıyı azaltır. tek yapmanız gereken nar suyu ile gargara yapmak.

Malzemeler

1. 1 tatlı kaşığı kekik (bulabiliyorsanız mutlaka dağ kekiği temin ediniz)
  2. 1 bardak su
Hazırlanışı ve kullanışı:

Bir bardak suyun içerisine bir tatlı kaşığı kekiği koyun ve ocakta kısık ateşte kaynamaya bırakın. 5 dakika kaynamasının ardından ocağın altını kapatın ve ılımaya bırakın. Her gün kekik kürü ile dişlerinizi fırçalayın. Ve gargara yapın. Diş eti hastalıklarının bitkisel tedavisi için kekik kürü 1 -2 ay süresince düzenli biçimde uygulanmalıdır.

Şifa olsun inşallah

Günaydın kızlar babalar günü için aklınızda neler var bizim cinsiyet netleşmedi pozisyondan dolayı. Cinsiyeti öğrenip onu sürpriz yaparım gibi ama biraz üzerinde düşünmem lazım
Günaydın canim evlilik yildonumumde hamile olduğumu öğrenmiştim tup bebek olunca pek bir supriz olmadi tabi babalar gununde cinsiyet belli olur bizim fetal dna sonucuna gore erken belli olcak ondada bi supriz yapamam biz dümdüz sürprizsiz gidiyoruz

Emsey canan hanımda yaptırıcam canım. Fetal dna yap ya da ikili test dedi. İkili yaptırmaya karar verdim
Ben de 2li yaptırdım canım ama beni detaylıya yönlendirdi başka bir yerde yaptırdım kurtköyden tee Fenerbahçe’ye gittik şehir dışı gezisi gibiydi eğer ikilide riskli bir şey görünürse o zaman yaptırırsın fetal DNA

Merhaba ne zmn gorebildiniz bebeği?
Ben 6+3 um halen görünmedi sadece kese var. Kanamalarım da var ama kese bozulmadıgi için düşük yok diyor doktor
Merhaba 7+0'da hem bebeği gördük hem kalp atışını duyduk. Geç döllenme diye tahmin etmiştik ama şuan tam gününde gidiyor gelişimi. Hatta 1-2 gün önde de çıkabiliyor. Siz de sağlıkla görürsünüz inşallah endişe etmeyin.

Merhabalar. Yıllaaar geçti ve ben bir anne adayı olarak buraya yazıyorum. Herkese hayırlı olsun ne güzel bi sürü insan aynı dönemlerde aynı şeyleri yaşayarak birbiri ile paylaşıyor. Yaş eğitim hepsi bir kenarda kalıyor bu süreçte. Sudan çıkmış balık gibiyim . Sanki yeni bir dünyaya adapte olmaya çalışıyorum.

Günaydın herkese ayrıntılı ultrasona gidiyorum gece uyuyamadım çok heyecan yaptım. Umarım herşey yolunda gider.
Güzel haberleri olacak inşallah siz kaçıncı haftadasiniz detaylı ultrason 20 haftadan sonra dediler bana daha küçükken yapılıyorsa ben de ısrar edeyim

Doğru söylüyorsun canım en başta kullan at kullanmak daha mantıklı sürece göre belki geçilebilir

Kızlar gunaydin decavit vitamin aldın acayip baş ağrısı yaptı sizdede oldumu sanırım icmicem içinde de yazıyor baş ağrısı yapar diye birde misal gece yattım tuvalete hiç kalkmadim ilk idrardan sonra kasıklarım ağrıyor uzun süre idrara çıkmayınca oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…