- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.437
- 133
- 41
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #9.121
Günaydin.Günaydın kızlarbabalar günü için aklınızda neler var bizim cinsiyet netleşmedi pozisyondan dolayı. Cinsiyeti öğrenip onu sürpriz yaparım gibi ama biraz üzerinde düşünmem lazım
Maşallah canım süper bir haberiçinin rahatlamasına çok sevindim başka stresli günlerimiz hiç olmasın inşallah
Sağolun kızlaroh hadi çok şükür gözün aydınn
Günaydin canim.Günaydın herkese ayrıntılı ultrasona gidiyorumgece uyuyamadım çok heyecan yaptım. Umarım herşey yolunda gider.
Güzel haberlerini bekliyoruz canım eminin her şey yolunda gidecekGünaydın herkese ayrıntılı ultrasona gidiyorumgece uyuyamadım çok heyecan yaptım. Umarım herşey yolunda gider.
Sen nerede yaptıracaksın canımCanım ben de pazartesi gideceğim şimdiden heyecan sardı. İnşallah her şey yolunda ve güzel şeyler duyacaksın❤
Nar suyu diş eti iltihaplarını yok ederek dişteki şişliği ve ağrıyı azaltır. tek yapmanız gereken nar suyu ile gargara yapmak.Kızlar ya benim diş etimde şişlik var 2-3 hafta oldu nerdeyse. Dişim ağrımıyor da ama şişlik de inmedi bir türlü. Diş doktoruma yazdım bebeğe zararı olmaz dedi, geçen hafta kadın doğum doktoruma da sordum diş tedavisi yaptırabilirsin dedi ama ben çekiniyorum yine de. Daha önce başına gelen var mı? Ben böyle idare edebilirim tedavi olmadan sadece bebeğe Bir zararı olur mu diye biraz korkuyorum, tedavi olursam zararı olursa diye de korkuyorum kaldım böyle
Emsey canan hanımda yaptırıcam canım. Fetal dna yap ya da ikili test dedi. İkili yaptırmaya karar verdimSen nerede yaptıracaksın canım
Günaydın canim evlilik yildonumumde hamile olduğumu öğrenmiştim tup bebek olunca pek bir supriz olmadi tabiGünaydın kızlarbabalar günü için aklınızda neler var bizim cinsiyet netleşmedi pozisyondan dolayı. Cinsiyeti öğrenip onu sürpriz yaparım gibi ama biraz üzerinde düşünmem lazım
Ben de 2li yaptırdım canım ama beni detaylıya yönlendirdi başka bir yerde yaptırdım kurtköyden tee Fenerbahçe’ye gittik şehir dışı gezisi gibiydiEmsey canan hanımda yaptırıcam canım. Fetal dna yap ya da ikili test dedi. İkili yaptırmaya karar verdim
Merhaba 7+0'da hem bebeği gördük hem kalp atışını duyduk. Geç döllenme diye tahmin etmiştik ama şuan tam gününde gidiyor gelişimi. Hatta 1-2 gün önde de çıkabiliyor. Siz de sağlıkla görürsünüz inşallah endişe etmeyin.Merhaba ne zmn gorebildiniz bebeği?
Ben 6+3 um halen görünmedi sadece kese var. Kanamalarım da var ama kese bozulmadıgi için düşük yok diyor doktor
Canım benim de bugün ikili testim var sana dua edicem ben de çok heyecanlıyım inşallah mutlu çıkarız doktordanGünaydın herkese ayrıntılı ultrasona gidiyorumgece uyuyamadım çok heyecan yaptım. Umarım herşey yolunda gider.
Güzel haberleri olacak inşallahGünaydın herkese ayrıntılı ultrasona gidiyorumgece uyuyamadım çok heyecan yaptım. Umarım herşey yolunda gider.
Doğru söylüyorsun canım en başta kullan at kullanmak daha mantıklı sürece göre belki geçilebilirÇok zahmetli , vakit çok gider ve hijyen konusunda sıkıntı canim.
Ben tercih etmem ona ayiracagim vakti kendime ve bebegime ayiririm.
Ama çok denemek istiyorsan denemeden önce dogum sonrasi süreci görmeni ve bebegini tanimani tavsiye ederim.
Yikanabilir bezler kaba oldugundan anne icin de yorucu oldugundan ilk ay pek kullanilamiyor zaten.
Ilk ay kullan at deneyip bebegini tanirsin , ne kadar vakit bulabiliyorsun neler yapabiliyorsun onu görursun , yapabilecegini dusunursen denersin , zor gelirse kullan at ile devam edersin bosuna yikanan beze masraf etmemis olursun.
Paylaşsabilirsin canım sorun olmuyorBirde ben anne yanı park yatağı ve araba olarak bir şey buldum ama marka paylaşabiliyor muyuz? belki bilen tecrübeli anneler yorum yapabilir?
Ben varım canım Kurtköydeyim sen neresindesinKızlarcımmmm Pendik civarında oturan hamiledaşım var mı? Merak ettim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?