2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Birde ben anne yanı park yatağı ve araba olarak bir şey buldum ama marka paylaşabiliyor muyuz? belki bilen tecrübeli anneler yorum yapabilir?
Paylaş canım sorun olmaz ben geçen sene joienin almıştım ama anne yanı değil onlar daha rahat oluyor tabi bebek arabası konusu benim için tam bir muamma şu an sanırım travel sistem almayacağım kabin olanlardan alacağım

Kızlar selam ayrıntılıdan yeni çıktım. cinsiyeti öğrendim oğlum olacak. Gönül kız isterdi elbet ama sağlıkla gelsin yeter. Ares bebek geliyor
Hayırlı olsun canım oğluşun tabi gönülden geçen oluyor ama sağlıkla vakitlice gelsinler hiç önemi kalmıyor

Benim de gece uyanamamışsam sabah uyanıp tuvalete girdikten sonra kasıklarıma kramp giriyor baya da sürüyor. Sanırım mesane ağrısı o.

Bir sorum olacak. Benim idrarda ve özellikle sonrasında sızlama oluyor. İdrar tahlili temiz çıktı. Çok koyu sarı hatta kirli sarı bi akıntım var. Dün leke gördüm çok az ama şükür devamı olmadı çok korktum kanuni acilde alttan muayene etmek istediler kabul etmedim. Büyükler hep normal diyorlar. Bu konularda beni aydınlatma şansı olan varsa çok sevinirim.

Decavit kullanmadım zanım o konuda bilgim yok. Gece sıkışık olarak kalktığım ilk idrardan sonra benimde kasık ağrım oluyor. 2 hafta sonra kontrolüm var idrar tahlili isticem ama sorun olacağını düşünmüyorum, inşallah olmaz
Kızlar selam ayrıntılıdan yeni çıktım. cinsiyeti öğrendim oğlum olacak. Gönül kız isterdi elbet ama sağlıkla gelsin yeter. Ares bebek geliyor
Gözün aydın canım, sağlıkla kucağına al inşallah

Doktor şimdi baktı şimdi kese bozulmamış çok şükür 6+4 um kalp atışlarını bekleyeceğiz mecbur dedi ,1 gün daha hastanede kontrol altında kalacağım
Bugün üstten baktılar kese biraz bozulmuş dediler.alttan baktık evet biraz bozulmuş dedi son anda bebeği gördük ve kalbi atıyordu.haftaya tekrar bakalım dedi.ya çok moralim bozukkk

rinapera Canim vallahi sana helal olsun nasıl dayandın sabrettin de bir hafta boyunca o zarfa bakmadın hayret ettim ben sadece bir kac saat dayanabildim
Kız bende onu diyecektim siz ne sabırsız çıktınız partide öğrenmek istedim ben sürprizi kaçsın istemedim ama çok zor oldu gerçekten
Canım çok teşekkür ederim deneyeceğim çok sağol

anne yanı park yatakla ilgili ben de ciddi düşünüyordum. Hem park yatak olduğu için uzun süre kullanılır hem de kesinlikle anne yanı özelliği olan bir yatak alınmalı bence. Kızımda çok rahat etmiştim. Ama geçen bana arkadaşım oğlunbdan kalan ikea sundvik karyolayı verebileceğini söyledi. Onun da yan yatak özelliği var. Ben de kabul ettim çok da sevindim. Zaten 1 yaşına yakın ablasıyla aynı odayı kullanmaya başlar.
Bebek arabası olarak da dediğiniz modeli biliyorum bence kullanışlı. Çok büyük bir travel sistem değil. Bebek arabası kısmını da uzun süre kullanırsınız. Ben kızımdan kalan ve tam yatma özelliği olan peg perego baston puseti kullanmaya karar verdim. Tam yatma özelliği olduğu için doğumdan itibaren kullanılabiliyor. Bir de 0-13 kg falan oto koltuğu alırım bitti gitti :) ana kucağı kısmı çok kısa süre kullanılabiliyor ve bebeklerimiz kış aylarında doğacak. Ben kızımda yaz başında yani 6-7 aylıkken baston pusete geçmiştim.

çok teşekkür ederim

Bir_Kucuk_Mars güzel haberlerle dönmene çok sevindim
Çok sağol canım
İlk aklıma gelen bu yakışıklı oğlan annesine tüm hayatı boyunca koruyup kollar üzmelerine hiç izin vermez diye geçti. Gözünüz aydın canım
Bugün üstten baktılar kese biraz bozulmuş dediler.alttan baktık evet biraz bozulmuş dedi son anda bebeği gördük ve kalbi atıyordu.haftaya tekrar bakalım dedi.ya çok moralim bozukkk
Canım sakin ol öncelikle, burada arkadaşlarımız ne sıkıntılardan geçti ama hepsi o süreci aştı tek tek. Tablo o şekilde görünse bile emin ol düzelebiliyor, yavrunun kalp atışını da görmüşsün ne güzel bak. O sana sen ona ona tutun ve Allaha dualarınla sığın eminim bu riskli süreci sağlıkla atlatacaksınız.

Benim de tam tersi ara ara diş ağrım var canım farklı doktorlardan tedavi olabilirsin görüşü aldıysam da cesaret edemedim sadece enfeksiyon olursa daha riskli olabilir dediler o yüzden öyle bişey olduğunda giderim diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…