- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #9.141
Paylaş canım sorun olmaz ben geçen sene joienin almıştım ama anne yanı değil onlar daha rahat oluyor tabi bebek arabası konusu benim için tam bir muamma şu an sanırım travel sistem almayacağım kabin olanlardan alacağımBirde ben anne yanı park yatağı ve araba olarak bir şey buldum ama marka paylaşabiliyor muyuz? belki bilen tecrübeli anneler yorum yapabilir?
Ben perinatolog takibindeyim ondan ayrıntılı oldum.Güzel haberleri olacak inşallahsiz kaçıncı haftadasiniz detaylı ultrason 20 haftadan sonra dediler bana daha küçükken yapılıyorsa ben de ısrar edeyim
Bende Gözdağı :)Ben varım canım Kurtköydeyim sen neresindesin
Hayırlı olsun canım oğluşun tabi gönülden geçen oluyor ama sağlıkla vakitlice gelsinler hiç önemi kalmıyorKızlar selam ayrıntılıdan yeni çıktım.cinsiyeti öğrendim oğlum olacak. Gönül kız isterdi elbet ama sağlıkla gelsin yeter. Ares bebek geliyor
Benim de gece uyanamamışsam sabah uyanıp tuvalete girdikten sonra kasıklarıma kramp giriyor baya da sürüyor. Sanırım mesane ağrısı o.Kızlar gunaydin decavit vitamin aldın acayip baş ağrısı yaptı sizdede oldumu sanırım icmicem içinde de yazıyor baş ağrısı yapar diyebirde misal gece yattım tuvalete hiç kalkmadim ilk idrardan sonra kasıklarım ağrıyor uzun süre idrara çıkmayınca oluyor
Decavit kullanmadım zanım o konuda bilgim yok. Gece sıkışık olarak kalktığım ilk idrardan sonra benimde kasık ağrım oluyor. 2 hafta sonra kontrolüm var idrar tahlili isticem ama sorun olacağını düşünmüyorum, inşallah olmazKızlar gunaydin decavit vitamin aldın acayip baş ağrısı yaptı sizdede oldumu sanırım icmicem içinde de yazıyor baş ağrısı yapar diyebirde misal gece yattım tuvalete hiç kalkmadim ilk idrardan sonra kasıklarım ağrıyor uzun süre idrara çıkmayınca oluyor
Gözün aydın canım, sağlıkla kucağına al inşallahKızlar selam ayrıntılıdan yeni çıktım.cinsiyeti öğrendim oğlum olacak. Gönül kız isterdi elbet ama sağlıkla gelsin yeter. Ares bebek geliyor
Canım gözünüz aydın. Annesinin arkasında dağ gibi duracak bir delikanlı geliyorKızlar selam ayrıntılıdan yeni çıktım.cinsiyeti öğrendim oğlum olacak. Gönül kız isterdi elbet ama sağlıkla gelsin yeter. Ares bebek geliyor
Günaydin.
Babalar günü için hicbir sey dusunmuyorum.
Cinsiyetini ben ögrenip , meraktan çatlatana kadar da ona söylememeyi dusunuyorum , hoş söylesem de duyar mi bilmiyorum da
Merhaba 7+0'da hem bebeği gördük hem kalp atışını duyduk. Geç döllenme diye tahmin etmiştik ama şuan tam gününde gidiyor gelişimi. Hatta 1-2 gün önde de çıkabiliyor. Siz de sağlıkla görürsünüz inşallah endişe etmeyin.
Bugün üstten baktılar kese biraz bozulmuş dediler.Doktor şimdi baktı şimdi kese bozulmamış çok şükür6+4 um kalp atışlarını bekleyeceğiz mecbur dedi , 1 gün daha hastanede kontrol altında kalacağım
Kız bende onu diyecektim siz ne sabırsız çıktınızrinapera Canim vallahi sana helal olsun nasıl dayandın sabrettin de bir hafta boyunca o zarfa bakmadın hayret ettim ben sadece bir kac saat dayanabildim
Canım çok teşekkür ederim deneyeceğim çok sağolNar suyu diş eti iltihaplarını yok ederek dişteki şişliği ve ağrıyı azaltır. tek yapmanız gereken nar suyu ile gargara yapmak.
Malzemeler
Hazırlanışı ve kullanışı:
- 1 tatlı kaşığı kekik (bulabiliyorsanız mutlaka dağ kekiği temin ediniz)
- 1 bardak su
Bir bardak suyun içerisine bir tatlı kaşığı kekiği koyun ve ocakta kısık ateşte kaynamaya bırakın. 5 dakika kaynamasının ardından ocağın altını kapatın ve ılımaya bırakın. Her gün kekik kürü ile dişlerinizi fırçalayın. Ve gargara yapın. Diş eti hastalıklarının bitkisel tedavisi için kekik kürü 1 -2 ay süresince düzenli biçimde uygulanmalıdır.
Şifa olsun inşallah
ayy hayırlı olsun zamanında, sağlıkla gelsin inşallah :)Kızlar selam ayrıntılıdan yeni çıktım.cinsiyeti öğrendim oğlum olacak. Gönül kız isterdi elbet ama sağlıkla gelsin yeter. Ares bebek geliyor
anne yanı park yatakla ilgili ben de ciddi düşünüyordum. Hem park yatak olduğu için uzun süre kullanılır hem de kesinlikle anne yanı özelliği olan bir yatak alınmalı bence. Kızımda çok rahat etmiştim. Ama geçen bana arkadaşım oğlunbdan kalan ikea sundvik karyolayı verebileceğini söyledi. Onun da yan yatak özelliği var. Ben de kabul ettim çok da sevindim. Zaten 1 yaşına yakın ablasıyla aynı odayı kullanmaya başlar.Yatak olarak Elele Madre Anne Yanı Park Yatak Oyun Parkı 70x110 cm Kahverengi | Elele Baby trendyolda yrumları okudum memnun herkes. Daha önce bu markayı kullanan tecrübeli anneler var mı?
Araba olarak da çok araştırdım Joie Litetrax 4 Travel Sistem Bebek Arabası
çok teşekkür ederimanne park yatakla ilgili ben de ciddi düşünüyordum. Hem park yatak olduğu için uzun süre kullanılır hem de kesinlikle anne yanı özelliği olan bir yatak alınmalı bence. Kızımda çok rahat etmiştim. Ama geçen bana arkadaşım oğlunbdan kalan ikea sundvik karyolayı verebileceğini söyledi. Onun da yan yatak özelliği var. Ben de kabul ettim çok da sevindim. Zaten 1 yaşına yakın ablasıyla aynı odayı kullanmaya başlar.
Bebek arabası olarak da dediğiniz modeli biliyorum bence kullanışlı. Çok büyük bir travel sistem değil. Bebek arabası kısmını da uzun süre kullanırsınız. Ben kızımdan kalan ve tam yatma özelliği olan peg perego baston puseti kullanmaya karar verdim. Tam yatma özelliği olduğu için doğumdan itibaren kullanılabiliyor. Bir de 0-13 kg falan oto koltuğu alırım bitti gitti :)
Çok sağol canım
İlk aklıma gelen bu yakışıklı oğlan annesine tüm hayatı boyunca koruyup kollar üzmelerine hiç izin vermez diye geçti. Gözünüz aydın canımKızlar selam ayrıntılıdan yeni çıktım.cinsiyeti öğrendim oğlum olacak. Gönül kız isterdi elbet ama sağlıkla gelsin yeter. Ares bebek geliyor
Canım sakin ol öncelikle, burada arkadaşlarımız ne sıkıntılardan geçti ama hepsi o süreci aştı tek tek. Tablo o şekilde görünse bile emin ol düzelebiliyor, yavrunun kalp atışını da görmüşsün ne güzel bak. O sana sen ona ona tutun ve Allaha dualarınla sığın eminim bu riskli süreci sağlıkla atlatacaksınız.Bugün üstten baktılar kese biraz bozulmuş dediler.alttan baktık evet biraz bozulmuş dedi son anda bebeği gördük ve kalbi atıyordu.haftaya tekrar bakalım dedi.ya çok moralim bozukkk
Yaa maşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin AllahKızlar selam ayrıntılıdan yeni çıktım.cinsiyeti öğrendim oğlum olacak. Gönül kız isterdi elbet ama sağlıkla gelsin yeter. Ares bebek geliyor
Benim de tam tersi ara ara diş ağrım var canım farklı doktorlardan tedavi olabilirsin görüşü aldıysam da cesaret edemedim sadece enfeksiyon olursa daha riskli olabilir dediler o yüzden öyle bişey olduğunda giderim diye düşünüyorumKızlar ya benim diş etimde şişlik var 2-3 hafta oldu nerdeyse. Dişim ağrımıyor da ama şişlik de inmedi bir türlü. Diş doktoruma yazdım bebeğe zararı olmaz dedi, geçen hafta kadın doğum doktoruma da sordum diş tedavisi yaptırabilirsin dedi ama ben çekiniyorum yine de. Daha önce başına gelen var mı? Ben böyle idare edebilirim tedavi olmadan sadece bebeğe Bir zararı olur mu diye biraz korkuyorum, tedavi olursam zararı olursa diye de korkuyorum kaldım böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?