2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar bi sayfada hamileyken akıllı saat kullanımına karşı çıkmış doktor onu yazmışlar aranızda kullanan var mı bende işim dolayısıyla pratiklik benim için diye ama tedirgin oldum tlfnlarımızda hep elimizde zaten ama saat tehlikeli vs demiş

Kızlar selam ayrıntılıdan yeni çıktım. cinsiyeti öğrendim oğlum olacak. Gönül kız isterdi elbet ama sağlıkla gelsin yeter. Ares bebek geliyor
canımm tebrik ederim, sağlıkla kucağına alırsın inşallah Ares bebeği kaç haftalıkken öğrenmş oldun şimdi,
bende yarın kontrole gideceğim, 12+6 olacak, cinsiyet belli olabilir mi sence

canımm tebrik ederim, sağlıkla kucağına alırsın inşallah Ares bebeği kaç haftalıkken öğrenmş oldun şimdi,
bende yarın kontrole gideceğim, 12+6 olacak, cinsiyet belli olabilir mi sence
Ben perinatalog da öğrendim 12+1 idi. Ultrason kalitesine göre değişiyor. 1 hafta önce başka bi klinlik bana kız demişti

Bende gece gündüz takılı doktorum da birşey demedi.

Yeteri kadar su içmiyo olabilirsin kuzum

Ben perinatalog da öğrendim 12+1 idi. Ultrason kalitesine göre değişiyor. 1 hafta önce başka bi klinlik bana kız demişti
beni de perinatolog muayene etmişti ikili testte o zaman 11+2 ydim, arafta kaldım kız erkek yorum yapamıyorum demişti. yarın normal ultrason a gireceğim belli olmayabilir

hiç stres yapmayın paylaşırız tabii ki listelerimizi ve deneyimlerimizi :)

Her gün dua ediyorum ve ona o kadar tutundum ki ne ev ne iş umrumda değil.ne günlerdir yediğim iğneler ne de put gibi yatmam. Allah da onun bana tutunmasıni nasip etsin Bir kez daha aynı acıyı yaşamak istemiyorum

aa ilk defa duydum :) ben kullanıyorum valla. Hiç çıkarmam hatta. Doktorum da her gittiğimde görüyor. Hiç öyle bir uyarıda bulunmadı.

Doğru söylüyorsun canım en başta kullan at kullanmak daha mantıklı sürece göre belki geçilebilir
Bazi bebekler anneye vakit birakmiyor.
Bazn de dogumdan sonra anne yavas toparlanabiliyor.
O yuzden böyle vakit alici bir seye baslamadan önce süreci görüp bebegi tanimak daha iyi

Kızlar selam ayrıntılıdan yeni çıktım. cinsiyeti öğrendim oğlum olacak. Gönül kız isterdi elbet ama sağlıkla gelsin yeter. Ares bebek geliyor

Hayatınıza hoşgeldi Ares.. sağlıkla gelişmeye annesine huzurlu keyifli bir hamilelik yaşatmaya çok kararlı ve harika gidiyor

Birde ben anne yanı park yatağı ve araba olarak bir şey buldum ama marka paylaşabiliyor muyuz? belki bilen tecrübeli anneler yorum yapabilir?
Kullananlar memnun kizkardesim de kulllanmisti onda da gordum kulllanimi güzel , ben de bir ara almayi dusunmustum.
Fazla yer kaplamayan tasimasi pratik kucuk besik tercih ettim sonradan kullanimi rahat our diye.
Odasini hemen yapmayacagim , yaşina gelince oda yapacagim o yüzden kücük ve pratik tercih ettim.
Odasini yapinca maestro almayi dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…