- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #9.161
canımm tebrik ederim, sağlıkla kucağına alırsın inşallah Ares bebeğiKızlar selam ayrıntılıdan yeni çıktım.cinsiyeti öğrendim oğlum olacak. Gönül kız isterdi elbet ama sağlıkla gelsin yeter. Ares bebek geliyor
Ben perinatalog da öğrendim 12+1 idi. Ultrason kalitesine göre değişiyor. 1 hafta önce başka bi klinlik bana kız demişticanımm tebrik ederim, sağlıkla kucağına alırsın inşallah Ares bebeğikaç haftalıkken öğrenmş oldun şimdi,
bende yarın kontrole gideceğim, 12+6 olacak, cinsiyet belli olabilir mi sence
Bende gece gündüz takılı doktorum da birşey demedi.Kızlar bi sayfada hamileyken akıllı saat kullanımına karşı çıkmış doktor onu yazmışlar aranızda kullanan var mı bende işim dolayısıyla pratiklik benim için diye ama tedirgin oldum tlfnlarımızda hep elimizde zaten ama saat tehlikeli vs demiş
ben varım :) Medipole gidiyorum kontrole.Kızlarcımmmm Pendik civarında oturan hamiledaşım var mı? Merak ettim :)))
Yeteri kadar su içmiyo olabilirsin kuzumBir sorum olacak. Benim idrarda ve özellikle sonrasında sızlama oluyor. İdrar tahlili temiz çıktı. Çok koyu sarı hatta kirli sarı bi akıntım var. Dün leke gördüm çok az ama şükür devamı olmadı çok korktum kanuni acilde alttan muayene etmek istediler kabul etmedim. Büyükler hep normal diyorlar. Bu konularda beni aydınlatma şansı olan varsa çok sevinirim.
sağlıkla gelsin inşallah :) Dr neye göre kıza benzetmişti acaba? ben daha öğrenemedim ayın 20 sinde kontrolüm var o zamana öğrenirim sanırımKızlar selam ayrıntılıdan yeni çıktım.cinsiyeti öğrendim oğlum olacak. Gönül kız isterdi elbet ama sağlıkla gelsin yeter. Ares bebek geliyor
Kraft almıştı bizimkiler çok memnunlar ben de onu almayı düşünüyorumYatak olarak Elele Madre Anne Yanı Park Yatak Oyun Parkı 70x110 cm Kahverengi | Elele Baby trendyolda yrumları okudum memnun herkes. Daha önce bu markayı kullanan tecrübeli anneler var mı?
Araba olarak da çok araştırdım Joie Litetrax 4 Travel Sistem Bebek Arabası
beni de perinatolog muayene etmişti ikili testte o zaman 11+2 ydim, arafta kaldım kız erkek yorum yapamıyorum demişti. yarın normal ultrason a gireceğim belli olmayabilirBen perinatalog da öğrendim 12+1 idi. Ultrason kalitesine göre değişiyor. 1 hafta önce başka bi klinlik bana kız demişti
hiç stres yapmayın paylaşırız tabii ki listelerimizi ve deneyimlerimizi :)Sağlıkla gelsin bütün bebişler .Kızlar ne alacağımla ilgili hiç bir fikrim yok 37 yaşındayım hastaneye ne götülür valize ne konur nasıl yapacamstres sardı beni tecrübeli anneler liste yapsa bizde onlara bakarak alsak bana çok yardımcı olur
Her gün dua ediyorum ve ona o kadar tutundum ki ne ev ne iş umrumda değil.ne günlerdir yediğim iğneler ne de put gibi yatmam. Allah da onun bana tutunmasıni nasip etsinÇok sağol canım
İlk aklıma gelen bu yakışıklı oğlan annesine tüm hayatı boyunca koruyup kollar üzmelerine hiç izin vermez diye geçti. Gözünüz aydın canım
Canım sakin ol öncelikle, burada arkadaşlarımız ne sıkıntılardan geçti ama hepsi o süreci aştı tek tek. Tablo o şekilde görünse bile emin ol düzelebiliyor, yavrunun kalp atışını da görmüşsün ne güzel bak. O sana sen ona ona tutun ve Allaha dualarınla sığın eminim bu riskli süreci sağlıkla atlatacaksınız.
Valla yakın olanlar buluşabiliriz isterseniz hem destek oluruz hem sohbet olur :)ben varım :) Medipole gidiyorum kontrole.
aa ilk defa duydum :) ben kullanıyorum valla. Hiç çıkarmam hatta. Doktorum da her gittiğimde görüyor. Hiç öyle bir uyarıda bulunmadı.Kızlar bi sayfada hamileyken akıllı saat kullanımına karşı çıkmış doktor onu yazmışlar aranızda kullanan var mı bende işim dolayısıyla pratiklik benim için diye ama tedirgin oldum tlfnlarımızda hep elimizde zaten ama saat tehlikeli vs demiş
olabilir tabi :)Valla yakın olanlar buluşabiliriz isterseniz hem destek oluruz hem sohbet olur :)
Bazi bebekler anneye vakit birakmiyor.Doğru söylüyorsun canım en başta kullan at kullanmak daha mantıklı sürece göre belki geçilebilir
Kızlar selam ayrıntılıdan yeni çıktım.cinsiyeti öğrendim oğlum olacak. Gönül kız isterdi elbet ama sağlıkla gelsin yeter. Ares bebek geliyor
Kullananlar memnun kizkardesim de kulllanmisti onda da gordum kulllanimi güzel , ben de bir ara almayi dusunmustum.Birde ben anne yanı park yatağı ve araba olarak bir şey buldum ama marka paylaşabiliyor muyuz? belki bilen tecrübeli anneler yorum yapabilir?
Bugün üstten baktılar kese biraz bozulmuş dediler.alttan baktık evet biraz bozulmuş dedi son anda bebeği gördük ve kalbi atıyordu.haftaya tekrar bakalım dedi.ya çok moralim bozukkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?