- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.437
- 133
- 41
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #9.181
Saglikla gelsin Ares bebek ❤Kızlar selam ayrıntılıdan yeni çıktım.cinsiyeti öğrendim oğlum olacak. Gönül kız isterdi elbet ama sağlıkla gelsin yeter. Ares bebek geliyor
Ben perinatalog da öğrendim 12+1 idi. Ultrason kalitesine göre değişiyor. 1 hafta önce başka bi klinlik bana kız demişti
Dikkat ediyorum suya da ancak dendiği gibi 2,5 3 lt yi bulmuyodurYeteri kadar su içmiyo olabilirsin kuzum
Pozisyon uygunsa görür elbetteBenim detaylı ultrason 12+6 da.. acaba orada gelişimine bakarken cinsiyet de görecek mi net olarak?
Hamilelik hormonlari mi kocamin hödüklügü mü bilmiyorum ama şahsina karşi çok gerginim , çatacak yer ariyorum
Canım peki grupta bazı tezler vardı ya tuttu mu sende el ayak üşümesi erkek demişlerdi meselaPozisyon uygunsa görür elbettebizim başta uygun değildi son anda yakaladık
Benim tüm hepsi kızdı bi tek ayaklarım başta üşüdü ama 6. Haftaya kadar. Çin Rus takvimi kese konumu kızdıCanım peki grupta bazı tezler vardı ya tuttu mu sende el ayak üşümesi erkek demişlerdi meselabide senin baktığın ultrason da sağda solda kese şekli falan
Benim bebegimin her şeyi var bir bebek arabasi ve salincak bakicaz sadece.Ben de alış verişin bir aşamasında sanki doğum yaklaşmış gibi silikon göğüs ucu, gümüş kapak falan aldım. Biliyorum çok erken ama göğüs konusu bende sıkıntılı, belki biraz da takılıyordum. Aldım rahatladım ohhh
Kızlar ya benim diş etimde şişlik var 2-3 hafta oldu nerdeyse. Dişim ağrımıyor da ama şişlik de inmedi bir türlü. Diş doktoruma yazdım bebeğe zararı olmaz dedi, geçen hafta kadın doğum doktoruma da sordum diş tedavisi yaptırabilirsin dedi ama ben çekiniyorum yine de. Daha önce başına gelen var mı? Ben böyle idare edebilirim tedavi olmadan sadece bebeğe Bir zararı olur mu diye biraz korkuyorum, tedavi olursam zararı olursa diye de korkuyorum kaldım böyle
Hanimlar Ben olsam dis doktoruna görünürdüm, hamilelikte agiz ve dis sagligi Cok önemli cünkü. Hatta bu ay benim de randevum iptal ettirmedim. Dolgu Dahil yapiliyorBenim de tam tersi ara ara diş ağrım var canım farklı doktorlardan tedavi olabilirsin görüşü aldıysam da cesaret edemedim sadece enfeksiyon olursa daha riskli olabilir dediler o yüzden öyle bişey olduğunda giderim diye düşünüyorum
Ben dahil öncesinde bir çok annemizin kayıpları var. Aynı şeyi yaşamaktan hepimiz korktuk ama her hamilelik yeni bir deneyim canım. Mübarek cuma günü hürmetine dua ediyorum her şey sağlıkla ilerlesin ve kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah.Her gün dua ediyorum ve ona o kadar tutundum ki ne ev ne iş umrumda değil.ne günlerdir yediğim iğneler ne de put gibi yatmam. Allah da onun bana tutunmasıni nasip etsinBir kez daha aynı acıyı yaşamak istemiyorum
Havuc suyu da Cok iyi geliyor diye burada okumustum canimKızlar ikili tarama yaptırdım. Burun kemiği oluşmuş ense kalınlığı 1 mm dedi (aslında birden daha azdı ama en az 1 yazmamız lazım o yüzden 1 yazıyoeum dedi çok şükür. 11+4 ama ultrasonda 12 günlük çıktı tam. Kan verdim bie hafta sonra çıkacak.
Doktor suyunu hiç beğenmedim dedi suyum çok azmış çocuk içeride sosis gibi sıkışık duruyo bak böyle olmaz dedi. Günde 2 bardak süt iç 3 hafta sonra kontrole geldiğinde suyun artmış görmek istiyorum dedi. Üzüldüm biraz.
Şimdi sorum şu sadece ense kalınlığı ölçtü burun kemiğine baktı. Organ incelemesi falan yapmadı. Sizinkiler yaptı mı eğer atlanan bi şey varsa başka yerw gidip telafi edicem çünkü. Yoksa herkesin ikili testi böyle mi oluyor
Biraz daha arttır kuzum su çok önemli bizim içinDikkat ediyorum suya da ancak dendiği gibi 2,5 3 lt yi bulmuyodur
Allah razı olsunBen dahil öncesinde bir çok annemizin kayıpları var. Aynı şeyi yaşamaktan hepimiz korktuk ama her hamilelik yeni bir deneyim canım. Mübarek cuma günü hürmetine dua ediyorum her şey sağlıkla ilerlesin ve kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah.
Benim de öyleydi banyo yıkama filesine kadar vardı. Şimdi erkek olunca mecbur pembe küvette yıkanacakBenim bebegimin her şeyi var bir bebek arabasi ve salincak bakicaz sadece.
Kendim icin de bir suru sey almistim , pijama takimi alicam sadece hepsini eskittim.
Erkek olursa kiyafet aliriz bir , kiz olursa kiyafetleri de var.
Benim ultrasona da böyle bakildi.Kızlar ikili tarama yaptırdım. Burun kemiği oluşmuş ense kalınlığı 1 mm dedi (aslında birden daha azdı ama en az 1 yazmamız lazım o yüzden 1 yazıyoeum dedi çok şükür. 11+4 ama ultrasonda 12 günlük çıktı tam. Kan verdim bie hafta sonra çıkacak.
Doktor suyunu hiç beğenmedim dedi suyum çok azmış çocuk içeride sosis gibi sıkışık duruyo bak böyle olmaz dedi. Günde 2 bardak süt iç 3 hafta sonra kontrole geldiğinde suyun artmış görmek istiyorum dedi. Üzüldüm biraz.
Şimdi sorum şu sadece ense kalınlığı ölçtü burun kemiğine baktı. Organ incelemesi falan yapmadı. Sizinkiler yaptı mı eğer atlanan bi şey varsa başka yerw gidip telafi edicem çünkü. Yoksa herkesin ikili testi böyle mi oluyor
Evet görüneceğim canım zaten ama 4 ayı doldursun öyle giderim diye düşündüm. Telefonda konuştum diş doktorumla bebeğe zarar vermez dedi o biraz rahatlattı. Biraz daha büyüsün en azından 3.ayı bitsin emin olayım zarari olmayacağından başka türlü içim içimi yerHanimlar Ben olsam dis doktoruna görünürdüm, hamilelikte agiz ve dis sagligi Cok önemli cünkü. Hatta bu ay benim de randevum iptal ettirmedim. Dolgu Dahil yapiliyor
Bende gecen hafta gitmiştim tarama testi için canım, bana perinatolog baktı, kalp kapakçığına, kafa ölçüsüne, bacak kemiğine vs kadar baktı, ölçüm yaptı. serviks uzunluğuma , suyuma falan hepsine baktı. 25 dk falan sürdü kontrol işlemi.Kızlar ikili tarama yaptırdım. Burun kemiği oluşmuş ense kalınlığı 1 mm dedi (aslında birden daha azdı ama en az 1 yazmamız lazım o yüzden 1 yazıyoeum dedi çok şükür. 11+4 ama ultrasonda 12 günlük çıktı tam. Kan verdim bie hafta sonra çıkacak.
Diğerlerini bilmiyorum ama biz kol bacak el baktık. Kalp;. Böbrek varlığı, mide varlığı, Kafa yapısı ve beyin sıvısı baktık. Omurilik baktık. Burun kemiği, Plesanta baktık. Kordon kan akımı, Amino sıvı baktık. Yüze bakıldı gözü var mı baktık. Elime 4 sayfa rapor var. Bi kısmını ekleyeyim böyle ayrıntılı bir rapor var belki işinize yararKızlar ikili tarama yaptırdım. Burun kemiği oluşmuş ense kalınlığı 1 mm dedi (aslında birden daha azdı ama en az 1 yazmamız lazım o yüzden 1 yazıyoeum dedi çok şükür. 11+4 ama ultrasonda 12 günlük çıktı tam. Kan verdim bie hafta sonra çıkacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?