- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.437
- 133
- 41
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #9.201
Ben ortak renk almaya çalistim ama pembe seyleri cokBenim de öyleydi banyo yıkama filesine kadar vardı. Şimdi erkek olunca mecbur pembe küvette yıkanacak
Evet kızımda erkek bunda kız gördümBen ortak renk almaya çalistim ama pembe seyleri cok
Erkek olursa idare edicek artik
Rüyamda iki oldu erkek bebek göruyorum bilinçalti degilse , rüyada erkek gorenin kizi olurmuş
Kuzum bana perinatolog baktı, kalp kapakçığına, ense kalınlığına, burun kemiğine bakmış benimle paylaştıkları bunların gayet normal dedi. ama başka bişi demedi.Kızlar ikili tarama yaptırdım. Burun kemiği oluşmuş ense kalınlığı 1 mm dedi (aslında birden daha azdı ama en az 1 yazmamız lazım o yüzden 1 yazıyoeum dedi çok şükür. 11+4 ama ultrasonda 12 günlük çıktı tam. Kan verdim bie hafta sonra çıkacak.
Doktor suyunu hiç beğenmedim dedi suyum çok azmış çocuk içeride sosis gibi sıkışık duruyo bak böyle olmaz dedi. Günde 2 bardak süt iç 3 hafta sonra kontrole geldiğinde suyun artmış görmek istiyorum dedi. Üzüldüm biraz.
Şimdi sorum şu sadece ense kalınlığı ölçtü burun kemiğine baktı. Organ incelemesi falan yapmadı. Sizinkiler yaptı mı eğer atlanan bi şey varsa başka yerw gidip telafi edicem çünkü. Yoksa herkesin ikili testi böyle mi oluyor
Denerim tabi teşekkür ederimBiraz daha arttır kuzum su çok önemli bizim için
en az 3 lt ye çıkarmaya çalış harici meyve suyu soda sütle de sıvı alımını arttırabilirsin sade su zor geliyorsa limon ilave edebilirsin tat vermesi için
Hormonlardan diyelimHamilelik hormonlari mi kocamin hödüklügü mü bilmiyorum ama şahsina karşi çok gerginim , çatacak yer ariyorum
Az önce fena kavga ettik , eve geldigime pişman ettin dedi , ben de gelme o zaman dişarda ye dedim
Artik ögle yemegine gelmez heralde , kurtuldum galiba her gün ögle yemegi olayindan
İkidir ruyamda erkek bebegim oldugunu görüyorum tuhaf ama gamzesi de vardiEvet kızımda erkek bunda kız gördüm
Ben rüyamda kızım varmış yavruağzı tulumu var ama bi çirkin bi çirkin maymun gibi kıllıİkidir ruyamda erkek bebegim oldugunu görüyorum tuhaf ama gamzesi de vardi
Bebegim yatiyor ben de puzzle yapiyordum ne alakaysa , ikincisinde de kucagimdaydi gamzesini öpmeye calisiyordum yuzunu ceviriyordu
Hamilelikte rüyalar bir garip ya
benim dr um ikili test yapmıyormuş perinatoloğa yönlendirdi ama kendisi rutin kontrol olarak burnuna, ense kalınlığına, midesine, kafasına her şeyine baktı oluşmuş mu diye.Kızlar ikili tarama yaptırdım. Burun kemiği oluşmuş ense kalınlığı 1 mm dedi (aslında birden daha azdı ama en az 1 yazmamız lazım o yüzden 1 yazıyoeum dedi çok şükür. 11+4 ama ultrasonda 12 günlük çıktı tam. Kan verdim bie hafta sonra çıkacak.
Doktor suyunu hiç beğenmedim dedi suyum çok azmış çocuk içeride sosis gibi sıkışık duruyo bak böyle olmaz dedi. Günde 2 bardak süt iç 3 hafta sonra kontrole geldiğinde suyun artmış görmek istiyorum dedi. Üzüldüm biraz.
Şimdi sorum şu sadece ense kalınlığı ölçtü burun kemiğine baktı. Organ incelemesi falan yapmadı. Sizinkiler yaptı mı eğer atlanan bi şey varsa başka yerw gidip telafi edicem çünkü. Yoksa herkesin ikili testi böyle mi oluyor
rüyada kız bebek görünce erkek oluyormuş, erkek görünce kız oluyormuş. Ben de oğluma hamileyken kızım olacağını görmüştüm meselaBen rüyamda kızım varmış yavruağzı tulumu var ama bi çirkin bi çirkin maymun gibi kıllıbenim güzel kızım falan diye seviyorum annem de bana kızım bunun neresi güzel diyor kese yapsam dökülür tüyleri sen anlamazsın diyorum.
Ya canım benim analık duygusu gelmiş yavrusu da pamuk gibi görünmüş gözüne. Çok beğendim rüyanı, hayırlara çıksınBen rüyamda kızım varmış yavruağzı tulumu var ama bi çirkin bi çirkin maymun gibi kıllıbenim güzel kızım falan diye seviyorum annem de bana kızım bunun neresi güzel diyor kese yapsam dökülür tüyleri sen anlamazsın diyorum.
Umarim hormonlardandirHormonlardan diyelimsiz kendinizi yormayın üzmeyin yeter
Bebe bizim olunca rüyada bile kimseye laf ettirmiyoruz cirkin de degil güzel hepBen rüyamda kızım varmış yavruağzı tulumu var ama bi çirkin bi çirkin maymun gibi kıllıbenim güzel kızım falan diye seviyorum annem de bana kızım bunun neresi güzel diyor kese yapsam dökülür tüyleri sen anlamazsın diyorum.
Umudum yerle bir oldu şu anben rüyamda erkek gördüm erkek oldu diyerek tezi hemen çürüteyim
ben kullaniyorum, hatta adimlarimi ve kalp atisimi filan bu sekilde takip ediyorum. sakincali olsa, hic biryerde wifi veya telefon kullanimi yasaklanirdi.Kızlar bi sayfada hamileyken akıllı saat kullanımına karşı çıkmış doktor onu yazmışlar aranızda kullanan var mı bende işim dolayısıyla pratiklik benim için diye ama tedirgin oldum tlfnlarımızda hep elimizde zaten ama saat tehlikeli vs demiş
ben de durmadan erkek goruyorum, kiz gormuyorumBen ortak renk almaya çalistim ama pembe seyleri cok
Erkek olursa idare edicek artik
Rüyamda iki oldu erkek bebek göruyorum bilinçalti degilse , rüyada erkek gorenin kizi olurmuş
Benimde ikili testte sadece o burun kemiği ve ense kalınlığına baktı, test için gerekli kriter bunlar zaten bildiğim kadarıyla canımKızlar ikili tarama yaptırdım. Burun kemiği oluşmuş ense kalınlığı 1 mm dedi (aslında birden daha azdı ama en az 1 yazmamız lazım o yüzden 1 yazıyoeum dedi çok şükür. 11+4 ama ultrasonda 12 günlük çıktı tam. Kan verdim bie hafta sonra çıkacak.
Gözün aydın canım darısı başımaKizlar nipt testi çıktı sorun yok risk saptanmamıştır yaziyo allahima şükürler olsun 1 haftadir yaşadığım stresi anlatamam ❤❤❤
ilkinde almamıştım ama bunda ben de kesinlikle gümüş kapak alacağım :) aventin koruyucu kapaklarını falan asla kullanamadım hiç bir işe de yaramadı.Ben de alış verişin bir aşamasında sanki doğum yaklaşmış gibi silikon göğüs ucu, gümüş kapak falan aldım. Biliyorum çok erken ama göğüs konusu bende sıkıntılı, belki biraz da takılıyordum. Aldım rahatladım ohhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?