2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Benim de öyleydi banyo yıkama filesine kadar vardı. Şimdi erkek olunca mecbur pembe küvette yıkanacak
Ben ortak renk almaya çalistim ama pembe seyleri cok
Erkek olursa idare edicek artik
Rüyamda iki oldu erkek bebek göruyorum bilinçalti degilse , rüyada erkek gorenin kizi olurmuş

Kuzum bana perinatolog baktı, kalp kapakçığına, ense kalınlığına, burun kemiğine bakmış benimle paylaştıkları bunların gayet normal dedi. ama başka bişi demedi.

Hormonlardan diyelim siz kendinizi yormayın üzmeyin yeter

Evet kızımda erkek bunda kız gördüm
İkidir ruyamda erkek bebegim oldugunu görüyorum tuhaf ama gamzesi de vardi
Bebegim yatiyor ben de puzzle yapiyordum ne alakaysa , ikincisinde de kucagimdaydi gamzesini öpmeye calisiyordum yuzunu ceviriyordu
Hamilelikte rüyalar bir garip ya

Ben rüyamda kızım varmış yavruağzı tulumu var ama bi çirkin bi çirkin maymun gibi kıllı benim güzel kızım falan diye seviyorum annem de bana kızım bunun neresi güzel diyor kese yapsam dökülür tüyleri sen anlamazsın diyorum.

benim dr um ikili test yapmıyormuş perinatoloğa yönlendirdi ama kendisi rutin kontrol olarak burnuna, ense kalınlığına, midesine, kafasına her şeyine baktı oluşmuş mu diye.

rüyada kız bebek görünce erkek oluyormuş, erkek görünce kız oluyormuş. Ben de oğluma hamileyken kızım olacağını görmüştüm mesela

Ya canım benim analık duygusu gelmiş yavrusu da pamuk gibi görünmüş gözüne. Çok beğendim rüyanı, hayırlara çıksın

Bebe bizim olunca rüyada bile kimseye laf ettirmiyoruz cirkin de degil güzel hep annelik iste rüyada bile olsa
Ama cidden erkek bebek işareti olmus bu rüya

ben kullaniyorum, hatta adimlarimi ve kalp atisimi filan bu sekilde takip ediyorum. sakincali olsa, hic biryerde wifi veya telefon kullanimi yasaklanirdi.

Benimde ikili testte sadece o burun kemiği ve ense kalınlığına baktı, test için gerekli kriter bunlar zaten bildiğim kadarıyla canım
Kizlar nipt testi çıktı sorun yok risk saptanmamıştır yaziyo allahima şükürler olsun 1 haftadir yaşadığım stresi anlatamam ❤❤❤
Gözün aydın canım darısı başıma nereye yaptırmıştın? ne zaman kan verdin?

ilkinde almamıştım ama bunda ben de kesinlikle gümüş kapak alacağım :) aventin koruyucu kapaklarını falan asla kullanamadım hiç bir işe de yaramadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…