- 18 Nisan 2022
- 915
- 1.882
- 33
- 41
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #9.241
ben ilkinde yaptırmadım. Bunda doktorum perinotolog. Yapar mı bilmiyorum haftaya gideceğim. Ama yapmazsa da özel olarak yapın demem. O nasıl isterse kabulümdür :)seritose , M mrv_mrv_06 benim de 20. Haftada o şekilde bakılacak sanırım. Sizce o zamana kalmasında sorun var mı yoksa biz de yaptırmalı mıyız bu haftalarda? İlk gebeliğim de kararaız kaldım
Allalah daha 2 gün önce söylediler bizim doktora. yeni yasaklanmış demek.doktorum talep etse diye de sordum o da yasaklanmış. ne diye o zaman cinsiyeti öğreniyorz diyorlarsa saçma :)
o da bizim şansımıza :) neyse risk çıkmadı ya çok şükür onuda öğreniriz vakti gelince :)Allalah daha 2 gün önce söylediler bizim doktora. yeni yasaklanmış demek.
teşekkür ederim canım, bende dün verdim o zaman salı yada çarşamba belli olur. ben dün kan verirken cinsiyeti öğrenmeyi de sordum, doktora bilgi geliyor o sana söyler demişlerdi bakalımpazartesi kan verdim genoksa yaptırdım salı günü ankaraya ulaştı kan bugunde sonuç çıktıı :)
Canim bu şekilde perinatologlar yapiyor.seritose , M mrv_mrv_06 benim de 20. Haftada o şekilde bakılacak sanırım. Sizce o zamana kalmasında sorun var mı yoksa biz de yaptırmalı mıyız bu haftalarda? İlk gebeliğim de kararaız kaldım
banada öyle dediler şimdi ise bilgi paylaşımı yasak diyorlar anlamadım aman 1 2 haftaya öğrenirizz nasılsa :)teşekkür ederim canım, bende dün verdim o zaman salı yada çarşamba belli olur. ben dün kan verirken cinsiyeti öğrenmeyi de sordum, doktora bilgi geliyor o sana söyler demişlerdi bakalım
Aynen hayırlısıyla güzel haber alayım da elbet öğrenilir cinsiyetbanada öyle dediler şimdi ise bilgi paylaşımı yasak diyorlar anlamadım aman 1 2 haftaya öğrenirizz nasılsa :)
inşallah senden de güzel haber bekliyoruzzAynen hayırlısıyla güzel haber alayım da elbet öğrenilir cinsiyet
Bilmem benim ikinci çocuğum ilkinde de aynı süreçleri yaşadım. Bir de ben küçük yerde yaşıyorum zaten öyle bir uygulama da yok olsa söylerlerdi mutlaka diye düşünüyorumseritose , M mrv_mrv_06 benim de 20. Haftada o şekilde bakılacak sanırım. Sizce o zamana kalmasında sorun var mı yoksa biz de yaptırmalı mıyız bu haftalarda? İlk gebeliğim de kararaız kaldım
ben de herseyi yeni almam gerek. Sen belcika'nin neresindensin canim?Ne güzel.. hem ne alacağını biliyorsun, hem eksiklerin az.. bizde bebek için hiç bir şey yok ama ne alacağız onu da pek bilmiyorum.
yeğenlerimizden saklanan şeyler var. Mesela Türkiye’de kullanacak bebek arabamız var ama evimizde kullanacağımızı almamız gerekiyor. Saklanan kıyafetlerin hangileri olacak, hangileri bize ulaşacak henüz bilmiyorum. Ama çoğunlukla baştan alacağız bence..
ben kendime kıyafet olarak hemen her şeyi aldım. Son zamanlar alınan kiloları da göz önünde bulundurarak yaptım alış verişi. Öngörülmez şekilde kilo almazsam bu kıyafetler ile doğururum
detaylı ultrason ve fetal DNA bir geçsin sağlıkla devam ettiğimiz netleşsin.. sıra bebeğe gelecek ve hepsini keyifle yapacağız bakalım
Çok sevindim sonucunabanada öyle dediler şimdi ise bilgi paylaşımı yasak diyorlar anlamadım aman 1 2 haftaya öğrenirizz nasılsa :)
Galiba öyle kızımda benim böyle bakılmamıştıCanım harika bakılmış valla süper bakılmayan yeri kalmamış. Bunu bu şekilde sadece perinatologlar mı bakıyor ya
sabah eşim ankaradaki merkezi aradı sonuç çıktı raporlamada bekliyo dediler olumlu olumsuz bişey demediler 6ya kadar bugün çıkar dediler saat 1 gibide mail adresime sonuç geldi.Çok sevindim sonucunasonucu doktorun mu attı sana ben geçen cuma kan verdim benimki hala çıkmadı firmayı arayıp sorsam mı
Gümüş kapak güzel ama lansinoh krem yeterli geliyor inan. Ben makine ile sağmıştım aylarca krem yeterli geldi gümüş kapaklar olsa da kremsiz olmazYaa ben avent almistim işe yaramiyor mu demek ?
Aldigim zaman da çok övmüşlerdi herkes ondan aliyordu
Oğluşunu hayırlısı ile kucağına alırsın inşallahKızlar selam ayrıntılıdan yeni çıktım.cinsiyeti öğrendim oğlum olacak. Gönül kız isterdi elbet ama sağlıkla gelsin yeter. Ares bebek geliyor
Canım sonucunun güzel gelmesine sevindim. Önemli olan sağlıklı olması kız/erkek her türlü kabülümüz zatensabah eşim ankaradaki merkezi aradı sonuç çıktı raporlamada bekliyo dediler olumlu olumsuz bişey demediler 6ya kadar bugün çıkar dediler saat 1 gibide mail adresime sonuç geldi.
aynen cnm allah sağlıklı evlat nasip etsin hepimize kız erkek hepsi bizim canmızdan bir parça nasılsaOğluşunu hayırlısı ile kucağına alırsın inşallahsenin için farklı bir deneyim olacak, bu sefer çok güzel olacak
Canım sonucunun güzel gelmesine sevindim. Önemli olan sağlıklı olması kız/erkek her türlü kabülümüz zaten
Şöyle diyeyim ben her şeyi ilk gebeligimde almistim , acemiliklerim de oldu tabi onun da tecrübesi var şimdi , bebek icin ve kendim için ayri liste yapmistim.Ne güzel.. hem ne alacağını biliyorsun, hem eksiklerin az.. bizde bebek için hiç bir şey yok ama ne alacağız onu da pek bilmiyorum.
yeğenlerimizden saklanan şeyler var. Mesela Türkiye’de kullanacak bebek arabamız var ama evimizde kullanacağımızı almamız gerekiyor. Saklanan kıyafetlerin hangileri olacak, hangileri bize ulaşacak henüz bilmiyorum. Ama çoğunlukla baştan alacağız bence..
ben kendime kıyafet olarak hemen her şeyi aldım. Son zamanlar alınan kiloları da göz önünde bulundurarak yaptım alış verişi. Öngörülmez şekilde kilo almazsam bu kıyafetler ile doğururum
detaylı ultrason ve fetal DNA bir geçsin sağlıkla devam ettiğimiz netleşsin.. sıra bebeğe gelecek ve hepsini keyifle yapacağız bakalım
Aynen canim kelebek gibi olandan.silikon dediğin hangisi canım. Büyük yuvarlak kapaklardan bahsettim ben. Silikon dediğin küçük kelebek gibi olansa onu hiç ama hiç kullanamadım :))
Lansinoh da bende işe yaramadı. sadece Garmastan pomad biraz hafifletmişti. Yine Garmastan alırım sanırım.Gümüş kapak güzel ama lansinoh krem yeterli geliyor inan. Ben makine ile sağmıştım aylarca krem yeterli geldi gümüş kapaklar olsa da kremsiz olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?