2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
ben ilkinde yaptırmadım. Bunda doktorum perinotolog. Yapar mı bilmiyorum haftaya gideceğim. Ama yapmazsa da özel olarak yapın demem. O nasıl isterse kabulümdür :)

pazartesi kan verdim genoksa yaptırdım salı günü ankaraya ulaştı kan bugunde sonuç çıktıı :)
teşekkür ederim canım, bende dün verdim o zaman salı yada çarşamba belli olur. ben dün kan verirken cinsiyeti öğrenmeyi de sordum, doktora bilgi geliyor o sana söyler demişlerdi bakalım

Canim bu şekilde perinatologlar yapiyor.
Bizim doktorlar burun kemigine ense kalinligina bakiyor.
18.haftada ayrintili yaptirabiliyorsun.

teşekkür ederim canım, bende dün verdim o zaman salı yada çarşamba belli olur. ben dün kan verirken cinsiyeti öğrenmeyi de sordum, doktora bilgi geliyor o sana söyler demişlerdi bakalım
banada öyle dediler şimdi ise bilgi paylaşımı yasak diyorlar anlamadım aman 1 2 haftaya öğrenirizz nasılsa :)

Bilmem benim ikinci çocuğum ilkinde de aynı süreçleri yaşadım. Bir de ben küçük yerde yaşıyorum zaten öyle bir uygulama da yok olsa söylerlerdi mutlaka diye düşünüyorum

ben de herseyi yeni almam gerek. Sen belcika'nin neresindensin canim?

Çok sevindim sonucuna sonucu doktorun mu attı sana ben geçen cuma kan verdim benimki hala çıkmadı firmayı arayıp sorsam mı
sabah eşim ankaradaki merkezi aradı sonuç çıktı raporlamada bekliyo dediler olumlu olumsuz bişey demediler 6ya kadar bugün çıkar dediler saat 1 gibide mail adresime sonuç geldi.

Kızlar selam ayrıntılıdan yeni çıktım. cinsiyeti öğrendim oğlum olacak. Gönül kız isterdi elbet ama sağlıkla gelsin yeter. Ares bebek geliyor
Oğluşunu hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah senin için farklı bir deneyim olacak, bu sefer çok güzel olacak
sabah eşim ankaradaki merkezi aradı sonuç çıktı raporlamada bekliyo dediler olumlu olumsuz bişey demediler 6ya kadar bugün çıkar dediler saat 1 gibide mail adresime sonuç geldi.
Canım sonucunun güzel gelmesine sevindim. Önemli olan sağlıklı olması kız/erkek her türlü kabülümüz zaten

aynen cnm allah sağlıklı evlat nasip etsin hepimize kız erkek hepsi bizim canmızdan bir parça nasılsa

Şöyle diyeyim ben her şeyi ilk gebeligimde almistim , acemiliklerim de oldu tabi onun da tecrübesi var şimdi , bebek icin ve kendim için ayri liste yapmistim.
O listeye göre almistim.
Her seyi tamamlamistim bebek arabasini dogum sonrasina birakmistik.
Insallah güzel haberlerle gelirsin canim cinsiyet de ögrenilince alisveris kismi çok keyifli
Ben her şeyi kendim seçip almiştim eşimin şu olsun dedigi ya da heves edip aldigi hiçbir şey (dişlik aldi sadece) yok diyebilirim.
Hala ayni gecen gün bebek arabasi bakiyorum netten , kendine de göstereyim dedim sen ne istiyorsan onu al benim için farketmez dedi
Hicbir şeye karismiyor her seyi ben seçiyorum iyi mi kötü mü hiç bilmiyorum

silikon dediğin hangisi canım. Büyük yuvarlak kapaklardan bahsettim ben. Silikon dediğin küçük kelebek gibi olansa onu hiç ama hiç kullanamadım :))
Aynen canim kelebek gibi olandan.
Benim cildim hassas sert kapak bilmiyorum nasil olur.
Silikonu yumusak diye tercih etmistim.

Kızlar bebek arabası düşünenler şuna bi bakar belki gri rengi 6700 TL imiş. Kırmızısı indirimde. Travel sistem için iyi fiyat gibi geldi. Arkadaşım bana göndermiş. Benim bebek arabam vardı belki burada işine yarayan olur.

Eklentiler

• IMG_20220610_152701.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…