- 18 Nisan 2022
- 915
- 1.882
- 33
- 41
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #9.261
valla bilemiyorum ki herkesin cildi farklı. Ben hiç kullanamadım 2 kapağı da. Ve çok çektim ağrı sızılardanAynen canim kelebek gibi olandan.
Benim cildim hassas sert kapak bilmiyorum nasil olur.
Silikonu yumusak diye tercih etmistim.
Ben de lansinoh almistim canim kullanmak nasip olmadi.Gümüş kapak güzel ama lansinoh krem yeterli geliyor inan. Ben makine ile sağmıştım aylarca krem yeterli geldi gümüş kapaklar olsa da kremsiz olmaz
ben de herşeyi kendim araştırıp seçip karar verip alırım. Eşim hiç karışmaz, bilmez. SAadece eve gelince gösteriyorum güzelmiş diyor :)))Şöyle diyeyim ben her şeyi ilk gebeligimde almistim , acemiliklerim de oldu tabi onun da tecrübesi var şimdi , bebek icin ve kendim için ayri liste yapmistim.
O listeye göre almistim.
Her seyi tamamlamistim bebek arabasini dogum sonrasina birakmistik.
Insallah güzel haberlerle gelirsin canim cinsiyet de ögrenilince alisveris kismi çok keyifli
Ben her şeyi kendim seçip almiştim eşimin şu olsun dedigi ya da heves edip aldigi hiçbir şey (dişlik aldi sadece) yok diyebilirim.
Hala ayni gecen gün bebek arabasi bakiyorum netten , kendine de göstereyim dedim sen ne istiyorsan onu al benim için farketmez dedi
Hicbir şeye karismiyor her seyi ben seçiyorum iyi mi kötü mü hiç bilmiyorum
Insallah gümüş kapak işe yarar o agrinin çok zor oldugunu duyuyorum hepvalla bilemiyorum ki herkesin cildi farklı. Ben hiç kullanamadım 2 kapağı da. Ve çok çektim ağrı sızılardanBu kez gümüş deneyeceğim bakalım.
kızımın ilk arabası buydu. Kuzeninden almıştık. Tekerlek manevraları falan çok güzel ama çok büyük hantal bir araba. sadece pusetli halini 4-5 ay kullandık sonra geri verdim arabayı, bastona geçtik.Kızlar bebek arabası düşünenler şuna bi bakar belki gri rengi 6700 TL imiş. Kırmızısı indirimde. Travel sistem için iyi fiyat gibi geldi. Arkadaşım bana göndermiş. Benim bebek arabam vardı belki burada işine yarayan olur.
Ben bu modelin ikinci elini alacağım.Kızlar bebek arabası düşünenler şuna bi bakar belki gri rengi 6700 TL imiş. Kırmızısı indirimde. Travel sistem için iyi fiyat gibi geldi. Arkadaşım bana göndermiş. Benim bebek arabam vardı belki burada işine yarayan olur.
Ben kremi sürünmesin diye gümüş kapak kullanmıştım kremi tuttuğu için belki işe yaramıştır.Ben de lansinoh almistim canim kullanmak nasip olmadi.
Denemek icin küçük almistim iyi gelirse yine getirtirim diye dusunmustum.
Bazi kullananlar işe yaramadigini söylüyorlar kişiye göre degisiyor biraz da.
Bir de ayva çekirdegi jeli deneyecegim en iyisi o diyorlar.
2. El fiyatları ne kadar acaba ortalamBen bu modelin ikinci elini alacağım.
Travel sistemlerin hazin sonu bastona geçişkızımın ilk arabası buydu. Kuzeninden almıştık. Tekerlek manevraları falan çok güzel ama çok büyük hantal bir araba. sadece pusetli halini 4-5 ay kullandık sonra geri verdim arabayı, bastona geçtik.
gümüşün bence gerçekten tedavi edici özelliği var. Kullanıp memnun kalmayana rastlamadım hiç.Ben kremi sürünmesin diye gümüş kapak kullanmıştım kremi tuttuğu için belki işe yaramıştır.
kesinlikle. O yüzden sıfırdan alacak olsam bebek arabası kısmı baston olan travel sistemleri tercih ederdim.Travel sistemlerin hazin sonu bastona geçiş
ilkinde almamıştım ama bunda ben de kesinlikle gümüş kapak alacağım :) aventin koruyucu kapaklarını falan asla kullanamadım hiç bir işe de yaramadı.
Kizlar nipt testi çıktı sorun yok risk saptanmamıştır yaziyo allahima şükürler olsun 1 haftadir yaşadığım stresi anlatamam ❤❤❤
bence gümüş kapağın markası da önemli değil. Bir 925 ayar bir de 999 ayar olanı var. İkisi de iş görür bence. Gerçek gümüş sertifikalı olsun yeter. Ebebekte 170 civarı falan sanırım.Ben de yorumlarda gümüş kapaktan çok memnun olduklarını görünce almak istedim. Aventin silikon göğüs ucunu aldım sadece.
inşallahhh hepimizinnnnnnHarika haber. Bundan sonra keyifle devam etsin hamileliğin
Ne bileyim o da bir şey yapsin istiyorumben de herşeyi kendim araştırıp seçip karar verip alırım. Eşim hiç karışmaz, bilmez. SAadece eve gelince gösteriyorum güzelmiş diyor :)))
Çok iyi canım ya sevindim inşallah ilerleyen haftalarda da böyle devam eder kısalma açılma olmadan süreci tamamlarsınhzlsel canım vajinal açıklık ve serviks baktık vajinal serviks 6mm çıktı vajinal açıklık da yok
İsteyen olursa neden olmasın 1-2 arkadaş daha vardı sankiValla yakın olanlar buluşabiliriz isterseniz hem destek oluruz hem sohbet olur :)
Ben detaylı yaptırdığım için mide kalp vb şekilde ayrıntılı olarak bakıldı canım ama normalde ense kalınlığı ve burun ölçüsüne bakılıyor sadece o yüzden sıkıntı yok canım 20. Haftada yaptırırsın detaylı ve tabi suyun artması için havuç suyu canım net sütü duymamıştım hiçKızlar ikili tarama yaptırdım. Burun kemiği oluşmuş ense kalınlığı 1 mm dedi (aslında birden daha azdı ama en az 1 yazmamız lazım o yüzden 1 yazıyoeum dedi çok şükür. 11+4 ama ultrasonda 12 günlük çıktı tam. Kan verdim bie hafta sonra çıkacak.
Doktor suyunu hiç beğenmedim dedi suyum çok azmış çocuk içeride sosis gibi sıkışık duruyo bak böyle olmaz dedi. Günde 2 bardak süt iç 3 hafta sonra kontrole geldiğinde suyun artmış görmek istiyorum dedi. Üzüldüm biraz.
Şimdi sorum şu sadece ense kalınlığı ölçtü burun kemiğine baktı. Organ incelemesi falan yapmadı. Sizinkiler yaptı mı eğer atlanan bi şey varsa başka yerw gidip telafi edicem çünkü. Yoksa herkesin ikili testi böyle mi oluyor
ben de herseyi yeni almam gerek. Sen belcika'nin neresindensin canim?
Şöyle diyeyim ben her şeyi ilk gebeligimde almistim , acemiliklerim de oldu tabi onun da tecrübesi var şimdi , bebek icin ve kendim için ayri liste yapmistim.
O listeye göre almistim.
Her seyi tamamlamistim bebek arabasini dogum sonrasina birakmistik.
Insallah güzel haberlerle gelirsin canim cinsiyet de ögrenilince alisveris kismi çok keyifli
Ben her şeyi kendim seçip almiştim eşimin şu olsun dedigi ya da heves edip aldigi hiçbir şey (dişlik aldi sadece) yok diyebilirim.
Hala ayni gecen gün bebek arabasi bakiyorum netten , kendine de göstereyim dedim sen ne istiyorsan onu al benim için farketmez dedi
Hicbir şeye karismiyor her seyi ben seçiyorum iyi mi kötü mü hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?