2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ben bebek arabasından cok korkuyorum ya, yürüyen merdiven ya da metroda falan kullanırken elimden kayar gibi geliyor o yüzden muhteşem bir hafiflikte ve küçük olmalı.
Bazı anneler görüyorum Maasallah dev gibi arabaları çok güzel kullanıyorlar. Ben onlardan olamam sanırım bir tek parka giderken falan herhalde

Aynı şekilde ben de neler neler denedim en son kalkan ile çözmüştüm sorunu aylarca acı çektim 6-7 ay falan.

Sezeryan olacaklar icin gecelik çok mantikli.
Ben pijama takimi da gecelikte goturmustum her ihtimali dusunmustüm, acil sezeryan olunca geceligi kullanmistim. Lavabo ve bez degistirme rahat oluyor. Bir de ben depend külot bezi kullanamamiştim sezeryan yerini rahatsiz etmisti , cirtli bez daha rahat olmuştu.

evet cırt bez de olabilir. Külot biraz daha pratik ama tabi acıtma yaptıysa sıkıntı.

Evet bence mesane sıkıştırma yapıyor ağrı ile oluyor enfeksiyon değildir bence

Benimde gece uzun süre kalkmayinca oluyor sabah misal gün içinde olmiyor ama normal sanırım

Kıyafet seçimlerini nasıl yaptınız kızlar. Ben pantolon almak istiyorum ama karnım her geçen gün büyüycek ya o nasıl olacak hamile pantolonları her aya uygun mudur

Aynı şekilde ben de neler neler denedim en son kalkan ile çözmüştüm sorunu aylarca acı çektim 6-7 ay falan.
İnşallah bu sefer bunları yaşamayız
Insallah gerek duyulmasin canim.
Genelde bu sorun yasaniyor maalesef.
Ben ayva cekirdegi jeli de kullanacagim cok iyi diyorlar.
Onu bende duymuştum ama yapamamıştım bir türlü, aslında nemli tutmak ve havalandırmak en büyük ilacı

Vakit ayırıp yazmışsın ellerin dert görmesin kuzum. Hemen ekran görüntüsü aldım. Teşekkür ederim

Kızlar benim de naçizane bir önerim olacak.Benim de oğlumda göğsümde yarıklar oluşmuştu.Garmastan pomad falan aldım iyi geliyor diye ama acılarıma çare doğal saf zeytinyağı oldu.O kadar iyi geldi ki.Az çok her evde de bulunan bir şey.Denerseniz pişman olmazsınız :)

ben kullaniyorum, hatta adimlarimi ve kalp atisimi filan bu sekilde takip ediyorum. sakincali olsa, hic biryerde wifi veya telefon kullanimi yasaklanirdi.
Ya ben telefonu çok fazla kullanmak sakıncalı diye bir video izlemiştim beni biraz korkutuyor açıkçası ama günümüzde kullanmayan da yok.
cinsiyet bilgisi vermek yasaklanmış artık aradım merkezi öyle dediler . zaten hiç önemi yok sağlığı iyi olsundaa :)
Ne ara yasaklanmış ya verdiler bize daha yeni. Doktoruna sor yine de canım ona gitmiş olabilir
Kıyafet seçimlerini nasıl yaptınız kızlar. Ben pantolon almak istiyorum ama karnım her geçen gün büyüycek ya o nasıl olacak hamile pantolonları her aya uygun mudur
Hamile pantalonlarında belde ayarlanabilir lastikliler oluyor onlar çok kullanışlı. Ben birkaç tayt aldım o şekilde ve giymeye başladım 10 gündür. Pantalonlar hafiften sıkıyor. Şirkette kıyafet bulmak zorlaşmaya başladı kumaş pantalon daha almadım onları da alacağım bir iki tane. Bence yazlık elbiseler çok rahat günlük kullanım için bir de tayt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…