- 6 Nisan 2022
- 2.784
- 3.630
- 83
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #9.321
doktorlada konuştum oda doğruladı maalesef ögrenme sansı yok zamanını beklicz napalım :)Ya ben telefonu çok fazla kullanmak sakıncalı diye bir video izlemiştim beni biraz korkutuyor açıkçası ama günümüzde kullanmayan da yok.
Ne ara yasaklanmış ya verdiler bize daha yeni. Doktoruna sor yine de canım ona gitmiş olabilir
Hamile pantalonlarında belde ayarlanabilir lastikliler oluyor onlar çok kullanışlı. Ben birkaç tayt aldım o şekilde ve giymeye başladım 10 gündür. Pantalonlar hafiften sıkıyor. Şirkette kıyafet bulmak zorlaşmaya başladı kumaş pantalon daha almadım onları da alacağım bir iki tane. Bence yazlık elbiseler çok rahat günlük kullanım için bir de tayt
Ben şimdilik Pantolonlarımı fermuar düğme açığ üzerine uzun bi şeu giyerek kullanıyorumKıyafet seçimlerini nasıl yaptınız kızlar. Ben pantolon almak istiyorum ama karnım her geçen gün büyüycek ya o nasıl olacak hamile pantolonları her aya uygun mudur
Kendını uzme toparlanır insallah bu haftalarda banada demişti doktor cok su içiyordum oysaki 2lt geckin içerdim bulantılarıma ragmen 33.haftalara kadar idare etti 36da doğurdum eger coook düşük cıkarsa su degeri hastaneye yatırarak tamamlanabılıyor .merak etmeCanım yazdım sandım yazmamışım. Evet kesin bilgi doktorum da söyledi. Bol bol süt ve havuç duyu içeceksin 3 hafta sınra suyunu çok görücem dedi. Gerçekten de çocuk sıkışık alanı yık gibi duruyodu çok üzüldüm içmeyen varsa içsin kızlar
Sezeryan olacaklar icin gecelik çok mantikli.
Ben pijama takimi da gecelikte goturmustum her ihtimali dusunmustüm, acil sezeryan olunca geceligi kullanmistim. Lavabo ve bez degistirme rahat oluyor. Bir de ben depend külot bezi kullanamamiştim sezeryan yerini rahatsiz etmisti , cirtli bez daha rahat olmuştu.
Lcw tesettür kısmında bolca keten pantolon var yazlık ve belleri lastikli. Ben bi tane 40 beden aldım normalde 38 giyiyordum. Çok rahat oldu en az 1 ay götürür beni.Kıyafet seçimlerini nasıl yaptınız kızlar. Ben pantolon almak istiyorum ama karnım her geçen gün büyüycek ya o nasıl olacak hamile pantolonları her aya uygun mudur
Çok anlamam canım ama erkek gibi hissettim içime öyle doğduKızlar doktor cinsiyet söylemedi ya. Siz bakar mısınız anlayan arkadaş varsa yorumlaraa çok mutlu olurum
Teşekkür ederim canım yorumun içinÇok anlamam canım ama erkek gibi hissettim içime öyle doğdu
Canım benim çok sevindim yaaaKizlar nipt testi çıktı sorun yok risk saptanmamıştır yaziyo allahima şükürler olsun 1 haftadir yaşadığım stresi anlatamam ❤❤❤
Esimle biz resmen uçuyoruz cok stresli bir süreç allah kimseyi sinamasin vallaa❤❤❤Canım benim çok sevindim yaaa
Tecrübeli annelerimiz, bu tulumlarda ayakları kapatanlar mı daha iyi oluyor, bütün olanlar? Yoksa sizce ayrı çorap giydirmek mi hangisi daha kullanışlı bir de sanırım bacak arası çıtçıtlı olanlar kullanışlı değil mi
Çitcitli bady çok kullanisli ne kadar olursa kullaniliyor.Hastane cikisi kendinden eldivenliler daha iyi.
Canım ben hiç anlamam ama bana bugün doktorum suyunu hiç beğenmedim suyun az bebek sosis gibi sıkışmış orda suyunu artırcaksın havuç suyu ve de günde 2 bardak süt içeceksin dedi. Korkulacak bir şey değil ama. Belki seninki se öyle bi şeydir. Belki de normaldir dediğim gibi anlamam ama önlem amaçlı bu tavsiyeleri yapabilirsinKızlar merhaba, benim doktorum izne ayrılmış. Özele de gidemedim henüz. Doğumhanede şöyle bir baktırdım. Bir şey demedi. İyi dedi yolladı. Biraz sıkışmış geldi bana. Sizce bu görüntü normal mi?
Evet ya ben de bu aralat az su içiyorum. İşe gidiyorum. Sık sık lavaboya gitmek istemediğimden. Arttıracağım ama haklısın canımCanım ben hiç anlamam ama bana bugün doktorum suyunu hiç beğenmedim suyun az bebek sosis gibi sıkışmış orda suyunu artırcaksın havuç suyu ve de günde 2 bardak süt içeceksin dedi. Korkulacak bir şey değil ama. Belki seninki se öyle bi şeydir. Belki de normaldir dediğim gibi anlamam ama önlem amaçlı bu tavsiyeleri yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?