2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
doktorlada konuştum oda doğruladı maalesef ögrenme sansı yok zamanını beklicz napalım :)

Kıyafet seçimlerini nasıl yaptınız kızlar. Ben pantolon almak istiyorum ama karnım her geçen gün büyüycek ya o nasıl olacak hamile pantolonları her aya uygun mudur
Ben şimdilik Pantolonlarımı fermuar düğme açığ üzerine uzun bi şeu giyerek kullanıyorum biraz tasarruf etmem lazım bol elbiselerimde sorun olmuyor. Bi sürü bol kesim elbisem var onlarla idare edip karnım iyice çıkınca hamile şortu falan almayı düşünüyırum

Kendını uzme toparlanır insallah bu haftalarda banada demişti doktor cok su içiyordum oysaki 2lt geckin içerdim bulantılarıma ragmen 33.haftalara kadar idare etti 36da doğurdum eger coook düşük cıkarsa su degeri hastaneye yatırarak tamamlanabılıyor .merak etme

seritose @Kendikendine
şimdi sizi okudum ya koşa koşa gidip almazsam iyi şaka bir yana sezeryan olacağı için önerinizi dikkate alacağım teşekkürler

Kızlar ben de bildiğim kadar ekleyeyim. Bebek konusunda pek bilgim yok malum . Ama sezaryen olacaklar gecelik alsın ben 2. Gün pijama giyebilmiştim. Eve dönerken o da. Gecelik kurtarıcı. Üşürüm falan diye de düşünmedim. Nisan ayı idi doğum yaptığım ay. Hiç üşümedim aksine çok terledim. Kıyafet konusunda kendinize de cömert davranın çünkü lohusa teri diye birşey var sucuk gibi terliyorsunuz. Eğer odaya geldikten hemen sonra çekim yapmayacaksanız (ki epidural olursa ayaklarınızı hissetmeniz yaklaşık 5 saat sürüyor) hemen üstünüze geçireceğiniz birşey alın. Bir de kanama için ben ped almıştım ama hastane kullandırmadı onların kendi pamuk pedleri oluyor (özeller için bu geçerli devlette olduğunu sanmıyorum) benim aşırı kanamam olmamıştı o yüzden bi bulaşma yaşamadım. Ama 3 takım gecelik götürmüştüm az bile geldi.

Kızlar hepinize yeniden bir merhaba. Birkaç gündür yazamadım ama takip etmeye çalıştım konuyu.
İkili tarama testi sonucum çıktı bu arada çok şükür düşük risk. Tek takıldığım nokta yaş riskinin 1/1117 çıkması. Diğerleri 20.000-70.000 gibi dilimlerdeyken yaş riski daha çok gibi geldi ve 28 yaşındayım bu kadar etkiler mi merak ediyorum açıkçası.
Onun dışında ikinci trimester ile ben daha iyi hissetmeye başladım o bulantı hissi, mide yanması filan çok çok azaldı yeme içme düzenim oturdu. Önceki haftalarda boş mide bulantı yapıyordu aşırı ama şimdi standart aralıklarla yemek yiyorum çok iyi gidiyor.
Benden haberler bu şekilde,okuyamadım tüm yazılanları ama hepiniz iyisinizdir umarkm

Kıyafet seçimlerini nasıl yaptınız kızlar. Ben pantolon almak istiyorum ama karnım her geçen gün büyüycek ya o nasıl olacak hamile pantolonları her aya uygun mudur
Lcw tesettür kısmında bolca keten pantolon var yazlık ve belleri lastikli. Ben bi tane 40 beden aldım normalde 38 giyiyordum. Çok rahat oldu en az 1 ay götürür beni.

Çok anlamam canım ama erkek gibi hissettim içime öyle doğdu
Teşekkür ederim canım yorumun için Ben de hiç anlamam. Benim dışında herkes erkek olacak diyor zaten arkadaşlarım bile oğluşun iyi mi yazıyor 3 hafta sonra pozisyon uygun olursa söyleyeceğim dedi bakalım meraktan dayanabilirim inşallah

Tecrübeli annelerimiz, bu tulumlarda ayakları kapatanlar mı daha iyi oluyor, bütün olanlar? Yoksa sizce ayrı çorap giydirmek mi hangisi daha kullanışlı bir de sanırım bacak arası çıtçıtlı olanlar kullanışlı değil mi

Hastane cikisi kendinden eldivenliler daha iyi.
Çitcitli bady çok kullanisli ne kadar olursa kullaniliyor.
Yegenlerimin tulumu cesit cesit hepsinden giydirdim rahatti .
Bütün olanlar daha kullanisli.
O corap durmuyor ayakta
Ellerinde de eldiven durmuyor

Kızlar merhaba, benim doktorum izne ayrılmış. Özele de gidemedim henüz. Doğumhanede şöyle bir baktırdım. Bir şey demedi. İyi dedi yolladı. Biraz sıkışmış geldi bana. Sizce bu görüntü normal mi?

Eklentiler

• 69BEC940-F344-4A88-997E-C9300D944579.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 86
Canım ben hiç anlamam ama bana bugün doktorum suyunu hiç beğenmedim suyun az bebek sosis gibi sıkışmış orda suyunu artırcaksın havuç suyu ve de günde 2 bardak süt içeceksin dedi. Korkulacak bir şey değil ama. Belki seninki se öyle bi şeydir. Belki de normaldir dediğim gibi anlamam ama önlem amaçlı bu tavsiyeleri yapabilirsin

Reactions: zan
Evet ya ben de bu aralat az su içiyorum. İşe gidiyorum. Sık sık lavaboya gitmek istemediğimden. Arttıracağım ama haklısın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…