2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Evet ya ben de bu aralat az su içiyorum. İşe gidiyorum. Sık sık lavaboya gitmek istemediğimden. Arttıracağım ama haklısın canım
Yani sanırım yerleri darsa sebebi suyun az olması ben bugün öyle anladım canım sen de dikkat et bu tavsiyeleri uygula inşallah daha da artar o zaman. Normalde ben aşırı su tüketirim bu arada sanırım içerdeki suya buna rağmen etki etmedi bilmiyorum

Merhaba kızlar. Bugün druma gittim kontrole herşey normal. Rahime giden damarda yine çentik var galiba inşaallah gelişimi etkilemez. Veeee cinsiyeti öğrendim. Kağıda yazdı organizasyoncudan bakmadan kağıda balon aldım. Evde çocuklara anlattım kardeşleri olacağını ve balonu patlattılar. ERKEK miş.bana da sürpriz oldu. İkilitestte farklı Dr %70 kız dedi sonraki hafta ikiliyi yapan Dr kız da erkek de diyemem dedi. Benim Dr kesin mi dedim kesin dedi yazdı. Çok güzel oldu çocukların öğrenmesi için.

Kıyafet almaya başladınız mı

Ahahaha benim gibi olmuşsun. Bana da %70 kız denilmişti. Şimdi erkek denildi. :))))

Başlamadım ama araştırıyorum canım zamlara bakınca erken araştırıp erkenden alırım diye düsündüm
Ben 7-8. aylara kadar bekleyecektim ama şu sıralar çok heyecan dolu içim. Cinsiyeti öğrenirsem içimi rahatlatmak için 1-2 kıyafet almayı düşünüyorum.

Resmen bebiş kıyafeti aşeriyorum

Ben tulumlarla çok rahat ediyorum. Alt üst takımlarla hiç rahat edemedim. Bez değiştirmek için altını tamamen çıkarmak gerekiyor. Bebek emekleyene kadar ayaklı tulum, oturmaya yada emeklemeye başladıktan sonra ayaksız tulum her zaman tercihim Ve fermuarlı tulumlar her zaman daha pratik. Çıtçıtlılarda çıtların arası açılabiliyor içeri hava giriyor :) Çıtçıtlı olacaksa da bacak arası mutlaka çıtçıtlı olmalı. Arkadan çıtçıtlı tulumlar çook kullanışsız. Genelde zara’nın tulumları arkadan çıtçıtlı oluyor. Hiç kullanamadım onları.

Son düzenleme:
Eldiven hakkında bir görüş
Tam anlamıyla böyle düşünüyorum. Kızımda da kullanmadım o yüzden tırnağı uzadıysa kesene kadar kendini çizmesin diye tulumun elini kapatıyordum ama kesince hemen açıyordum. Sürekli öpüyorsun kokluyorsun zaten ellerini. Ah şimdi burnuma geldi minik ellerinin kokusu. Allah hepimize o duyguyu tatmayı nasibetsin

Süper bilgiler canım teşekkür ederim hemen ss aldım bile. Çünkü ben de kullanım kolaylığına göre kafamda liste oluşturucam böyle deneyimli birilerinin yorumları çok değerli
Ayyy hayal ettim duygulandım Allahım hepimize yaşatsın

benim fetal dna ile belli olmasına rağmen dün baktı daha oluşmaya yeni başlamış dedi. bilmeseydik yorum yapmazdım dedi. dün 12+2 ydim
Sağlıklı olsunda gerisi işin şımarıklığı. Bugün ense ve buruna da baktı çok şükür her şey yolunda. Sanki pozitifi ilk duyduğum gün gibi heyecanlıyım

Sağlıklı olsunda gerisi işin şımarıklığı. Bugün ense ve buruna da baktı çok şükür her şey yolunda. Sanki pozitifi ilk duyduğum gün gibi heyecanlıyım
evet cinsiyet şu anda benim için de sonraki planda. biz bilmemize rağmen isim düşünmeye bile başlayamadık. yok kanaması yok bulantısı. önce sağlık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…