- 29 Mart 2021
- 1.074
- 1.683
- 53
- 32
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #9.341
Yani sanırım yerleri darsa sebebi suyun az olması ben bugün öyle anladım canım sen de dikkat et bu tavsiyeleri uygula inşallah daha da artar o zaman. Normalde ben aşırı su tüketirim bu arada sanırım içerdeki suya buna rağmen etki etmedi bilmiyorumEvet ya ben de bu aralat az su içiyorum. İşe gidiyorum. Sık sık lavaboya gitmek istemediğimden. Arttıracağım ama haklısın canım
Kıyafet almaya başladınız mıTecrübeli annelerimiz, bu tulumlarda ayakları kapatanlar mı daha iyi oluyor, bütün olanlar? Yoksa sizce ayrı çorap giydirmek mi hangisi daha kullanışlı bir de sanırım bacak arası çıtçıtlı olanlar kullanışlı değil mi
Ahahaha benim gibi olmuşsun. Bana da %70 kız denilmişti. Şimdi erkek denildi. :))))Merhaba kızlar. Bugün druma gittim kontrole herşey normal. Rahime giden damarda yine çentik var galiba inşaallah gelişimi etkilemez. Veeee cinsiyeti öğrendim. Kağıda yazdı organizasyoncudan bakmadan kağıda balon aldım. Evde çocuklara anlattım kardeşleri olacağını ve balonu patlattılar. ERKEK miş.bana da sürpriz oldu. İkilitestte farklı Dr %70 kız dedi sonraki hafta ikiliyi yapan Dr kız da erkek de diyemem dedi. Benim Dr kesin mi dedim kesin dedi yazdı. Çok güzel oldu çocukların öğrenmesi için.
Ben o elleri yerim, küçücük şey kordonunu mu tutuyormuşEldiven hakkında bir görüş
Kesin dedi inşaallah değişmez tekrar herkese videoda attımAhahaha benim gibi olmuşsun. Bana da %70 kız denilmişti. Şimdi erkek denildi. :))))
Bana yine kesin demedi ama değişmez bence erkek %90 dedi.Kesin dedi inşaallah değişmez tekrar herkese videoda attım
Başlamadım ama araştırıyorum canım zamlara bakınca erken araştırıp erkenden alırım diye düsündümKıyafet almaya başladınız mı
Ben 7-8. aylara kadar bekleyecektim ama şu sıralar çok heyecan dolu içim. Cinsiyeti öğrenirsem içimi rahatlatmak için 1-2 kıyafet almayı düşünüyorum.Başlamadım ama araştırıyorum canım zamlara bakınca erken araştırıp erkenden alırım diye düsündüm
Ben tulumlarla çok rahat ediyorum. Alt üst takımlarla hiç rahat edemedim. Bez değiştirmek için altını tamamen çıkarmak gerekiyor. Bebek emekleyene kadar ayaklı tulum, oturmaya yada emeklemeye başladıktan sonra ayaksız tulum her zaman tercihimTecrübeli annelerimiz, bu tulumlarda ayakları kapatanlar mı daha iyi oluyor, bütün olanlar? Yoksa sizce ayrı çorap giydirmek mi hangisi daha kullanışlı bir de sanırım bacak arası çıtçıtlı olanlar kullanışlı değil mi
Tam anlamıyla böyle düşünüyorum. Kızımda da kullanmadım o yüzdenEldiven hakkında bir görüş
Süper bilgiler canım teşekkür ederim hemen ss aldım bile. Çünkü ben de kullanım kolaylığına göre kafamda liste oluşturucam böyle deneyimli birilerinin yorumları çok değerliBen tulumlarla çok rahat ediyorum. Alt üst takımlarla hiç rahat edemedim. Bez değiştirmek için altını tamamen çıkarmak gerekiyor. Bebek emekleyene kadar ayaklı tulum, oturmaya yada emeklemeye başladıktan sonra ayaksız tulum her zaman tercihimVe fermuarlı tulumlar her zaman daha pratik. Çıtçıtlılarda çıtların arası açılabiliyor içeri hava giriyor :) Çıtçıtlı olacaksa da bacak arası mutlaka çıtçıtlı olmalı. Arkadan çıtçıtlı tulumlar çook kullanışsız. Genelde zara’nın tulumları arkadan çıtçıtlı oluyor. Hiç kullanamadım onları.
Ayyy hayal ettim duygulandım Allahım hepimize yaşatsınTam anlamıyla böyle düşünüyorum. Kızımda da kullanmadım o yüzdentırnağı uzadıysa kesene kadar kendini çizmesin diye tulumun elini kapatıyordum ama kesince hemen açıyordum. Sürekli öpüyorsun kokluyorsun zaten ellerini. Ah şimdi burnuma geldi minik ellerinin kokusu. Allah hepimize o duyguyu tatmayı nasibetsin
Hiç anlamam. ama benim çok benzer görüntüydü böyleBi tahminlik ultrasonda bizden gelsin
Doktor tahmin etti ama DNA testi gelsin net söyleyeyim dedi. Yorum yapmayı sevmiyor kesinlikle.Hiç anlamam. ama benim çok benzer görüntüydü böyleerkek benimki
benim fetal dna ile belli olmasına rağmen dün baktı daha oluşmaya yeni başlamış dedi. bilmeseydik yorum yapmazdım dedi. dün 12+2 ydimDoktor tahmin etti ama DNA testi gelsin net söyleyeyim dedi. Yorum yapmayı sevmiyor kesinlikle.
Sağlıklı olsunda gerisi işin şımarıklığı. Bugün ense ve buruna da baktı çok şükür her şey yolunda. Sanki pozitifi ilk duyduğum gün gibi heyecanlıyımbenim fetal dna ile belli olmasına rağmen dün baktı daha oluşmaya yeni başlamış dedi. bilmeseydik yorum yapmazdım dedi. dün 12+2 ydim
evet cinsiyet şu anda benim için de sonraki planda. biz bilmemize rağmen isim düşünmeye bile başlayamadık. yok kanaması yok bulantısı. önce sağlık olsunSağlıklı olsunda gerisi işin şımarıklığı. Bugün ense ve buruna da baktı çok şükür her şey yolunda. Sanki pozitifi ilk duyduğum gün gibi heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?