2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Canım hamileliğimi öğrendiğimden beri ablam bana havuç suyu iç dedi hep ihmal ettim Şimdi bende başlamak istedim acaba hazır olanlardan içsek olur mu illa evde kendimiz mi yapacağız

İyi geceler kızlar. Biz 13+3 olduk ama cinsiyet hala öğrenemedik. Doktorum 16. Haftada net söylemek istiyorum dedi. Tahmini olan var mı

Eklentiler

• 2452E4CD-151B-4D5C-B1B6-06A3B5861BB9.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 93
Benim normal seyirde olan bulantım bugün öğünlerden sonra pik yaptı istifra ettim bir sürü ama çok fena başımda dönüyor sizde dönme varmı kızlar
Ben de baş dönmesi yok ama 12. haftadan sonra geçmesini beklerken kusmaktan 3 kez acillik oldum, serum takviyesi yaptılar.

Gebelik haftalarınıza bakıyorum 14 var 16 var. Ben 12 olunca bitecek sanıyodum 11+2yim hiçte bitmiyo daha devam edecek herhalde. Karın kasık kuyruk sokumu meme ağrıları da cabası. Ama tuhaf bi şekilde bunşar olurken bile insan içindrn çok şükür iyiki diyor.
Şuan bulantıdan dolayı uyuyamıyorum

Ben de her zaman şükrediyorum. Hem 5 yıl bekledim hem de tüp bebekle olduğu için süreç çok zordu. Rabbim evlatlarımızı bağışlasın.

Ama artık yemek yapmak istiyorum. Bebeğim beslenemiyor diye çok üzülüyorum. Gerçekten çok zormuş gebelik. Tek yiyebildiğim şey hamur işi, pilav ve erik.

Bu hafta kasık ağrılarım yok denecek kadar azaldı. Göğüs hassasiyetim tamamen bitti.

Ben de baş dönmesi yok ama 12. haftadan sonra geçmesini beklerken kusmaktan 3 kez acillik oldum, serum takviyesi yaptılar.
Benimde bugün artması korkuttu beni salı randevum var inşallah iyidir her şey bebek büyüdükçe acaba yukarı baskımı var benim ayak üşümem var Gine ekstra inşallah tadını çıkarırız bunda sonra 12+1 im ben

Kusmalar günde 4-5 buluyorsa kontrolü bekleme. Riskli olabiliyor Allah korusun.

İyi geceler kızlar. Biz 13+3 olduk ama cinsiyet hala öğrenemedik. Doktorum 16. Haftada net söylemek istiyorum dedi. Tahmini olan var mı
Canım ben erkeğe benzettim kafa şeklinden.

Kızların yuvarlak oluyor bak benim bebişim kız

Eklentiler

• IMG_20220611_004051.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 83
Ben de meyve ve yoğurt ekmek oğlumda 9 ay bulanmıştı kızımda 12. Hafta tık diye kesilmişti bu da erkek olacak ondan mı acaba

İyi geceler kızlar, birkaç gündür gelemedim ama hepsini okudum cinsiyetler kızdan erkeğe dönmüş eyvah eyvah, 11+5 de doktorum kıza benziyor dedi çok kaptırdım kendimi kızım kızım diye seviyorum göbeğimi çarşamba tekrar gidicem bakalım değişti mi

Bebek arabası konuşulmuş, travel sistemler çok hantal oluyor. Kabin tipi alacağım ben aparatla travel olan modellerden. Mamas papas airo istiyorum fiyatları düşmüyor hiç sürekli yükseliyor, gözümü karartıp erkenden alacağım sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…