- 11 Nisan 2022
- 1.346
- 3.138
- 83
- 45
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #9.361
Çok şükür ilk dönemi atlattık diyeceğiz artıkevet cinsiyet şu anda benim için de sonraki planda. biz bilmemize rağmen isim düşünmeye bile başlayamadık. yok kanaması yok bulantısı. önce sağlık olsun
Canım hamileliğimi öğrendiğimden beri ablam bana havuç suyu iç dedi hep ihmal ettimCanım ben hiç anlamam ama bana bugün doktorum suyunu hiç beğenmedim suyun az bebek sosis gibi sıkışmış orda suyunu artırcaksın havuç suyu ve de günde 2 bardak süt içeceksin dedi. Korkulacak bir şey değil ama. Belki seninki se öyle bi şeydir. Belki de normaldir dediğim gibi anlamam ama önlem amaçlı bu tavsiyeleri yapabilirsin
Kız diyorumBi tahminlik ultrasonda bizden gelsin
Şuan bulantıdan dolayı uyuyamıyorumArkadaşlar ise bulantınız ne durumda benim azalacağı yerde artıyorvar mı devam eden
Şuan bulantıdan dolayı uyuyamıyorum
Benim normal seyirde olan bulantım bugün öğünlerden sonra pik yaptı istifra ettim bir sürü ama çok fena başımda dönüyor sizde dönme varmı kızlarArkadaşlar ise bulantınız ne durumda benim azalacağı yerde artıyorvar mı devam eden
Ben de baş dönmesi yok ama 12. haftadan sonra geçmesini beklerken kusmaktan 3 kez acillik oldum, serum takviyesi yaptılar.Benim normal seyirde olan bulantım bugün öğünlerden sonra pik yaptı istifra ettim bir sürü ama çok fena başımda dönüyor sizde dönme varmı kızlar
Şuan bulantıdan dolayı uyuyamıyorum
Ben de her zaman şükrediyorum. Hem 5 yıl bekledim hem de tüp bebekle olduğu için süreç çok zordu. Rabbim evlatlarımızı bağışlasın.Gebelik haftalarınıza bakıyorum 14 var 16 var. Ben 12 olunca bitecek sanıyodum 11+2yim hiçte bitmiyo daha devam edecek herhalde. Karın kasık kuyruk sokumu meme ağrıları da cabası. Ama tuhaf bi şekilde bunşar olurken bile insan içindrn çok şükür iyiki diyor.
Benimde bugün artması korkuttu beni salı randevum var inşallah iyidir her şey bebek büyüdükçe acaba yukarı baskımı var benim ayak üşümem var Gine ekstra inşallah tadını çıkarırız bunda sonra 12+1 im benBen de baş dönmesi yok ama 12. haftadan sonra geçmesini beklerken kusmaktan 3 kez acillik oldum, serum takviyesi yaptılar.
Kusmalar günde 4-5 buluyorsa kontrolü bekleme. Riskli olabiliyor Allah korusun.Benimde bugün artması korkuttu beni salı randevum var inşallah iyidir her şey bebek büyüdükçe acaba yukarı baskımı var benim ayak üşümem var Gine ekstra inşallah tadını çıkarırız bunda sonra 12+1 im ben
Canım ben erkeğe benzettim kafa şeklinden.İyi geceler kızlar. Biz 13+3 olduk ama cinsiyet hala öğrenemedik. Doktorum 16. Haftada net söylemek istiyorum dedi. Tahmini olan var mı
Ben de meyve ve yoğurt ekmekBen de her zaman şükrediyorum. Hem 5 yıl bekledim hem de tüp bebekle olduğu için süreç çok zordu. Rabbim evlatlarımızı bağışlasın.
Ama artık yemek yapmak istiyorum. Bebeğim beslenemiyor diye çok üzülüyorum. Gerçekten çok zormuş gebelik. Tek yiyebildiğim şey hamur işi, pilav ve erik.
Bu hafta kasık ağrılarım yok denecek kadar azaldı. Göğüs hassasiyetim tamamen bitti.
9 ay mıBen de meyve ve yoğurt ekmekoğlumda 9 ay bulanmıştı kızımda 12. Hafta tık diye kesilmişti bu da erkek olacak ondan mı acaba
Evet üzgünüm9 ay mı
İnşaallah hepimizinki çabucak geçerEvet üzgünümkarnımdan çıkardılar öyle geçti spinalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?