- 7 Şubat 2022
- 1.555
- 3.583
- 83
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #9.381
Benim devam ediyor bulantı, baş dönmesi ve hatta dün bi kokudan istifra ettim. Bu hafta bursa balıkesir arası 3 kez yol yaptık o aralarda kasık ağrım çok oldu, dr dinlen dedi, yarın kocaeli de sünnet var yine yollardayım, yoruldum.Arkadaşlar ise bulantınız ne durumda benim azalacağı yerde artıyorvar mı devam eden
Benim bebeğimin cinsiyeti sizce ne bak bende merak ettimCanım ben erkeğe benzettim kafa şeklinden.
Kızların yuvarlak oluyor bak benim bebişim kız
Canım seninkinde biraz kararsız kaldım başka fotoğraf var mı? Erkeğe daha yakın gibi geldi ama kız da olabilir. Bak aşağıda fotoğrafı koydum erkeklerin genelde alın ve kafa kısmı çıkıntılı kızların yuvarlak. Benim kızın kafası aynı sol attaki gibi olunca en gerçekçi cinsiyet yaklaşımı bu geldi banaBenim devam ediyor bulantı, baş dönmesi ve hatta dün bi kokudan istifra ettim. Bu hafta bursa balıkesir arası 3 kez yol yaptık o aralarda kasık ağrım çok oldu, dr dinlen dedi, yarın kocaeli de sünnet var yine yollardayım, yoruldum.
Benim bebeğimin cinsiyeti sizce ne bak bende merak ettim
Bunlar var canımCanım seninkinde biraz kararsız kaldım başka fotoğraf var mı? Erkeğe daha yakın gibi geldi ama kız da olabilir. Bak aşağıda fotoğrafı koydum erkeklerin genelde alın ve kafa kısmı çıkıntılı kızların yuvarlak. Benim kızın kafası aynı sol attaki gibi olunca en gerçekçi cinsiyet yaklaşımı bu geldi bana
Bak burda çıkıntı göremedim canım yuvarlak duruyor kız gibiBunlar var canım
Yapamadı aç gitmiştim tahlil için, pozisyonu uygun değil dedi uğraştı ama göremedikBak burda çıkıntı göremedim canım yuvarlak duruyor kız gibibazen açıdan da değişiyor ya birkaç fotoğrafa bakmak lazım. Doktor bir yorum yaptı mi sana hiç? En yakın zamanda öğrenirsin inşallah
Canım valla söyleyen doğru söylüyomuş bana da söylemişlerdi takmamıştım. Bizim evde katı meyve sıkacağı vardı ben onunla yapacağım evde öyle bi cihaz yoksa hazır da alabilirsin. Elite diye bi marka vardı migroslarda başka yerde var nı bilmiyorum cam şişede havuç zerdeçal vs öyle doğal karışımlı suyu vardı. O markayı gıda mühendisleri falan öneriyordu o yüzden önceden tüketmiştim bikaç kez ona da bakabilirsin. Yani önemli olan doğal olması bence. Ya da internetten katı meyve sıkacağı da bakabiliesin hangisi hesaplı gelecekseCanım hamileliğimi öğrendiğimden beri ablam bana havuç suyu iç dedi hep ihmal ettimŞimdi bende başlamak istedim acaba hazır olanlardan içsek olur mu illa evde kendimiz mi yapacağız
Teşekkür ederim canım öyle yapayım ben bakayım şimdi nettenCanım valla söyleyen doğru söylüyomuş bana da söylemişlerdi takmamıştım. Bizim evde katı meyve sıkacağı vardı ben onunla yapacağım evde öyle bi cihaz yoksa hazır da alabilirsin. Elite diye bi marka vardı migroslarda başka yerde var nı bilmiyorum cam şişede havuç zerdeçal vs öyle doğal karışımlı suyu vardı. O markayı gıda mühendisleri falan öneriyordu o yüzden önceden tüketmiştim bikaç kez ona da bakabilirsin. Yani önemli olan doğal olması bence. Ya da internetten katı meyve sıkacağı da bakabiliesin hangisi hesaplı gelecekse
Devam ediyor da 14te biter yazmışlardı beklemedeyizArkadaşlar ise bulantınız ne durumda benim azalacağı yerde artıyorvar mı devam eden
Günaydın canım 1 kere perinataloğa gittimKizlar merhaba,bi suredir bakamamistim,iki gundur butun mesajlari okuyorum anca bitirdim,bizimde ikili test sonucumuz geldi dusuk risk cikti cok sukur ,cinsiyet ogrenenler olmus ogullariniz kizlariniz saglikla gelsin insallah ,biz ne zaman ogreniriz artik bilmem,21 temmuza burada 20.hafta ultrason randevusu verdiler ,ama bu ay sonu istanbula gelicez sanirim o zaman bi gider gozukurum doktora ,bu arada gorumcem arda lembet diye bi doktor onerdi duyaniniz var mi acaba perinatologmus,bi de perinatologlar her zaman alttan mi muayene ediyorlar acaba,bilenler varsa aramizda yardimci olursaniz sevinirim.Bebek arabalari konusulmus ,cok seyahat edenler icin tavsiyem babyzen Yoyo,cok hafif katlanip kola asilabiliyor ve heryere cok rahat sigiyor,ulasim araclarinda kullanmasi da cok rahat,ilk 7 ay bebek arabasi almamistim ben slingle tasimistim oglumu o yuzden yeni dogan aparatini almamistim.Hastane cantasi listesi hazirlayanlardan allah razi olsun ,gecen dogumum acilen olunca hastanelerde rezil olmustum,hastane onlugu ile,bu sefer erkenden hazirlayacagim tek sey sanirim bu olacak,yatak icin de bu arada chico next to me tam bir hayat kurtarici.Kusura bakmayin biraz daldan dala oldu ama aklimda kalan postlarin icin biseyler yazmak istedim ,herkese hayirli ve saglikli gunler
Doktorum farklı bir hastaneye geçtiğinden dün yeni bir doktora başladım. Perinatolog aynı zamanda. Baya detaylı baktı. Önceki gün lekem olmuştu tedirgin oldum bunu söyleyince vajinal muayene ve ultrason yaptı. Açıklama olarak da kanama olup olmadığını görmek gerekir alttan dedi. Yani leke durumum olmasa muhtemelen alttan bakmıcaktı. Zaten bebeğe de yine karnımdan ultrasonla baktı. Gebeliğim 12. Haftada. Hiç tereddüt etmedim vajinal kontrolde çevrenin söylediği gibi bi şeyle bebeği dürtmüyolarmışKizlar merhaba,bi suredir bakamamistim,iki gundur butun mesajlari okuyorum anca bitirdim,bizimde ikili test sonucumuz geldi dusuk risk cikti cok sukur ,cinsiyet ogrenenler olmus ogullariniz kizlariniz saglikla gelsin insallah ,biz ne zaman ogreniriz artik bilmem,21 temmuza burada 20.hafta ultrason randevusu verdiler ,ama bu ay sonu istanbula gelicez sanirim o zaman bi gider gozukurum doktora ,bu arada gorumcem arda lembet diye bi doktor onerdi duyaniniz var mi acaba perinatologmus,bi de perinatologlar her zaman alttan mi muayene ediyorlar acaba,bilenler varsa aramizda yardimci olursaniz sevinirim.Bebek arabalari konusulmus ,cok seyahat edenler icin tavsiyem babyzen Yoyo,cok hafif katlanip kola asilabiliyor ve heryere cok rahat sigiyor,ulasim araclarinda kullanmasi da cok rahat,ilk 7 ay bebek arabasi almamistim ben slingle tasimistim oglumu o yuzden yeni dogan aparatini almamistim.Hastane cantasi listesi hazirlayanlardan allah razi olsun ,gecen dogumum acilen olunca hastanelerde rezil olmustum,hastane onlugu ile,bu sefer erkenden hazirlayacagim tek sey sanirim bu olacak,yatak icin de bu arada chico next to me tam bir hayat kurtarici.Kusura bakmayin biraz daldan dala oldu ama aklimda kalan postlarin icin biseyler yazmak istedim ,herkese hayirli ve saglikli gunler
Arda lembet çok iyidir gerçekten özellikle rahim ağzı yetmezliği konusunda 1 numara perinatoloğa geçen gün gittim canım 2li için ve karından muayene etti ama vajinal bakılmasının da bir sakıncası yok ben sürekli baktıracağımKizlar merhaba,bi suredir bakamamistim,iki gundur butun mesajlari okuyorum anca bitirdim,bizimde ikili test sonucumuz geldi dusuk risk cikti cok sukur ,cinsiyet ogrenenler olmus ogullariniz kizlariniz saglikla gelsin insallah ,biz ne zaman ogreniriz artik bilmem,21 temmuza burada 20.hafta ultrason randevusu verdiler ,ama bu ay sonu istanbula gelicez sanirim o zaman bi gider gozukurum doktora ,bu arada gorumcem arda lembet diye bi doktor onerdi duyaniniz var mi acaba perinatologmus,bi de perinatologlar her zaman alttan mi muayene ediyorlar acaba,bilenler varsa aramizda yardimci olursaniz sevinirim.Bebek arabalari konusulmus ,cok seyahat edenler icin tavsiyem babyzen Yoyo,cok hafif katlanip kola asilabiliyor ve heryere cok rahat sigiyor,ulasim araclarinda kullanmasi da cok rahat,ilk 7 ay bebek arabasi almamistim ben slingle tasimistim oglumu o yuzden yeni dogan aparatini almamistim.Hastane cantasi listesi hazirlayanlardan allah razi olsun ,gecen dogumum acilen olunca hastanelerde rezil olmustum,hastane onlugu ile,bu sefer erkenden hazirlayacagim tek sey sanirim bu olacak,yatak icin de bu arada chico next to me tam bir hayat kurtarici.Kusura bakmayin biraz daldan dala oldu ama aklimda kalan postlarin icin biseyler yazmak istedim ,herkese hayirli ve saglikli gunler
Günaydın canım 1 kere perinataloğa gittim
Karından baktı ama aşırı detaylıydı cihazı inanılmaz iyiydi projeksiyon ile duvara yansıtmıştı herşey kocaman gözüküoyurdu fiyatı çok yüksek olduğu için (800tl) tekrarlayamıyorum yoksa sürekli giderim bana kalsa malesef doktorum riskli gördüğü yönlendirdiği zaman mecburiyetten gidicem sadece
Doktorum farklı bir hastaneye geçtiğinden dün yeni bir doktora başladım. Perinatolog aynı zamanda. Baya detaylı baktı. Önceki gün lekem olmuştu tedirgin oldum bunu söyleyince vajinal muayene ve ultrason yaptı. Açıklama olarak da kanama olup olmadığını görmek gerekir alttan dedi. Yani leke durumum olmasa muhtemelen alttan bakmıcaktı. Zaten bebeğe de yine karnımdan ultrasonla baktı. Gebeliğim 12. Haftada. Hiç tereddüt etmedim vajinal kontrolde çevrenin söylediği gibi bi şeyle bebeği dürtmüyolarmış
Tesekkur ederim hepinize,gebeligim boyunca bir kere gelebilecegim gibi istanbula,onu da iyi degerlendireyim bariArda lembet çok iyidir gerçekten özellikle rahim ağzı yetmezliği konusunda 1 numara perinatoloğa geçen gün gittim canım 2li için ve karından muayene etti ama vajinal bakılmasının da bir sakıncası yok ben sürekli baktıracağım
Çok haklısınız kötü bi tecrübeniz varsa dünya ne derse desin gözünüzde o durum değişmezTesekkur ederim hepinize,gebeligim boyunca bir kere gelebilecegim gibi istanbula,onu da iyi degerlendireyim bari,alttan kontrolle alakali durum onceki hamileligimde yasadigim korku ile alakali bu arada yoksa tibben ne yapilmasi gerekiyor yapilsin bir sikinti yok
Evet canım benimkinin sivri geliyor. Ayy cok heyecanlıyız bakalım çatlıycam meraktanCanım ben erkeğe benzettim kafa şeklinden.
Kızların yuvarlak oluyor bak benim bebişim kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?