- 18 Nisan 2021
- 14.896
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.494
- 548
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #9.401
Canımmm m hayırlı olsun2 gün önce gördüğüm rüyam gerçek oldu.. Cinsiyetimiz belli oldu Erkek14+2 olmuşuz Bir_Kucuk_Mars Selizay
Canım sende de çıkıntı yok gibi kıza daha yakın görünüyor
Yaaa şunun tipe bak yerim
Canım kızlar geç belli ettiği için öyle, bundan sonra çok kız haberi gelecek bence deDiğer gruplara baktım kız erkek nerdeyse eşit biz de erkek açık ara öndeistatistiğe göre bundan sonra öğreneceklerin çoğu kız olmalı ki eşitlensin
Yaaa kız bence bu ama sana erkek mi demişlerdi
Sağlıklı hayırlı bi oğlan çocuğu olsun canım inşallah2 gün önce gördüğüm rüyam gerçek oldu.. Cinsiyetimiz belli oldu Erkek14+2 olmuşuz Bir_Kucuk_Mars Selizay
Gözün aydın canım, prens geliyor demek2 gün önce gördüğüm rüyam gerçek oldu.. Cinsiyetimiz belli oldu Erkek14+2 olmuşuz Bir_Kucuk_Mars Selizay
Aaa haklısın canım mantıklı ama benim kızım 12 haftalık netti ondan düşünemedimCanım kızlar geç belli ettiği için öyle, bundan sonra çok kız haberi gelecek bence de
Senin grupta mavi totemi yapmistik hakkını verdikCanımmm m hayırlı olsunerkek önde gidiyor
Amin canimSağlıklı hayırlı bi oğlan çocuğu olsun canım inşallah
İnşallah kuzum 10 gün sonra tam net soylicek çok hareketliydi yüzde 90 erkek dediGözün aydın canım, prens geliyor demek
Hayırlı olsun ins bende haftaya aldım bakayım randevu bekleyemedimSenin grupta mavi totemi yapmistik hakkını verdik
Amin canim
İnşallah kuzum 10 gün sonra tam net soylicek çok hareketliydi yüzde 90 erkek dedi
Aminnn amin canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahEsimle biz resmen uçuyoruz cok stresli bir süreç allah kimseyi sinamasin vallaa❤❤❤
Yaa ben 1 Tane aldım çok beğendimKıyafet almaya başladınız mı
Bende 11 haftalıkken öğrendim ama tabi fetal DNA sayesinde. Gerçi orda öğrenmesem 13+3teki doktor kontrolünde poposunu gördük orda söylerdi doktorumuz kesin ben bile anladım çünküAaa haklısın canım mantıklı ama benim kızım 12 haftalık netti ondan düşünemedim
Bir hurç dolusuKıyafet almaya başladınız mı
Erkek de kız da diyen var canım ama bana da kız gibi geliyor bakalım ne zaman öğreneceğizYaaa kız bence bu ama sana erkek mi demişlerditamamen hissettiğimi bi de rinaperanın teorisiyle söyledim
Tebrikler sağlıkla gelsin ve mutluluğuna mutluluk katsın oğlun..2 gün önce gördüğüm rüyam gerçek oldu.. Cinsiyetimiz belli oldu Erkek14+2 olmuşuz Bir_Kucuk_Mars Selizay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?