2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Sizlerden fetal dna yaptıranları okuyorum. Ben sadece ikili test yaptırdım sonuç bekliyorum. Hiç bi doktor da fenal dna yı belirtmedi. Bunu yaptırmak şart mı. Yoksa daha mı güvenli. İstanbulda olan arkadaşlar nerede kaça yaptırdı bilgi alabilir miyim

İkili tarama sonrası herhangi bir risk görürlerse söylüyorlar zaten. Benim yaş riskim yüksekti teklif ettiler mesela.

Benim ikili test sonucum riskli çıkınca önerdi doktor, genoksa yaptirdim bende sonuç bekliyorum

Ayy son adet tarihimiz aynı hoşgeldin canım
Teşekkür ediyorum hoşbuldum cinsiyeti öğrenebildiniz mi ? Geçmişe dönük mesajları okumaya çalışıyordum bende keşke daha önce öğrenip gelseydim. İlk gebelik olduğu için haliyke acemiyim

Eger risk görülürse yapılıyor demekki hersey güzel gerek duyulmamış ikili testinde çok güzel gelsin inşallah illa fetal dna yapılcak diye bişey yok canım istantanbulda degilim ama fiyatlar 4000 den başlıyor yukarı dogru gidiyor

Teşekkür ediyorum hoşbuldum cinsiyeti öğrenebildiniz mi ? Geçmişe dönük mesajları okumaya çalışıyordum bende keşke daha önce öğrenip gelseydim. İlk gebelik olduğu için haliyke acemiyim
Benimde ilk gebeliğim 12+2de %85 kız dedi ama simdi 30 haziranda ne der bilmiyorum değişirmi ben kızım diye sevmeye cok alıştım

Benimde ilk gebeliğim 12+2de %85 kız dedi ama simdi 30 haziranda ne der bilmiyorum değişirmi ben kızım diye sevmeye cok alıştım
Bana da 13+2de erkek dendi %30 yanılma payıyla. Hoş ben daha hamilelik müjdemi almadan rüyamda görmüştüm erkek diye o yüzden hiç şaşırmadım hayırlısıyla sağlıkla doğsunlar inşallah

Bana da 13+2de erkek dendi %30 yanılma payıyla. Hoş ben daha hamilelik müjdemi almadan rüyamda görmüştüm erkek diye o yüzden hiç şaşırmadım hayırlısıyla sağlıkla doğsunlar inşallah
Evet canım saglıklıca doğsunlarda cinsiyeti önemli değil benimde ense kalınlığında biraz korkutmuştuk ikili de sorun çıkmayınca cok şükür nify yaptırmadım

Evet canım saglıklıca doğsunlarda cinsiyeti önemli değil benimde ense kalınlığında biraz korkutmuştuk ikili de sorun çıkmayınca cok şükür nify yaptırmadım
Ay çok şükür. Ben de geçen hafta baktırdım ultrason görüntüleri normal dedi kan da bugün çıktı bir sorun yokmuş çok şükür. Nify ne bilmiyorum

Ikili testte riskli cikinca doktor önerdi ben genoksta yaptirdim 5500lira ödedim sonucu dün çıktı çok şükür bir sorun risk yokmuş

Tebrikler sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle

Merhabalar sevgili anne adayları Böyle grupların olduğunu henüz yeni öğrendim, beni de alırsanız sevinirim bilgi paylaşımlarınıza ortak olmak isterim SAT: 7 mart
Merhaba. Ben de 2 gün önce geldim gruba ve çok sevdim aynı dönemi yaşadığım bi sürü arkadaşım var gibi ikide bir telefonu elime alıp sadece bu sayfaya bakıyorum. Hayırlı olsun sizin de

Şekerle başım belada. Günlerim yarı aç yarı tok geçiyor. Tatildeyim, özlediğim sevdiğim bir çok şeyi pas geçiyorum. Yürüyorum bol su içiyorum. Yine de bir şekilde yükseliyor.

Öğlen sadece sebze yoğurt bir dilim ekmek yedim, 185 çıktı inanılır gibi değil. Baktıklarımın ve geri çevirdiklerimin şekeri de bana yazıyor herhalde.

Hemşire sürekli kontrol ediyor, doktor dengelemek için en az haftada bir insülin dozu değiştiriyor ama resmen onlarla dalga geçiyor gibi hissediyorum kendimi. Hep bir açıklama halindeydim, bir şey yemiyorum diye anlatıp duruyorum. Bir ara ilaçlar sıcaktan bozuldu herhalde diye yenilerini aldım. Ama sonuç yine aynı yine aynı. Bir de yetmiyor bana psikolojik destek veriyorlar. Ne olacak bu böyle bilmem..

Ya benim de açlık 100 - 120 civarı tokluk 150 üstü. Ama doktorum ne insülin verdi ne ilaç. Gerek yok dedi. Gebelikte şeker risklidir. Ama bu kadar yükselme ancak bebişi az tonton yapar dedi (ki kızım da haftasından 1.5 hafta ileri doğmuştu.) 200ü geçerse haberim olsun dedi. 300 olursa bakarız dedi. Suyuma bakıyor genelde su da artış olursa da başlarız insülin dedi. Durum bu. Stres yapmamamı iletti. Ben de bekliyorum bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…