- 24 Şubat 2022
- 2.530
- 5.881
- 108
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #9.461
Ay inanki artik neyin ne oldugunu bilemiyorum.
2 gudur aniden cikan bulanti var.
Zaten cok istahsizim zorla yiyorum ne zaman yesem halsizlik uyku çökuyor.
Dün tansuyonum çok duşmus gozlerim karardi ayaga kalkamadim esim tansiyona bakti dusmus.
Ayranla falan kendime geldim.
Normalde bulanti kusma agri kanama vs çok şukur yasamadim.
Ama bende de böyle hep bir yorgunluk halsizlk uyku hali var buna şükür.
Kızlar şeker olduğu zaman ağzınız acı oluyor çok fazla su içme isteğiniz oluyor. Gece ağzınız kuruyor. litrelerce su içme isteğiniz oluyor. Ağzınızın içi yapış yapış oluyor. Ve bu genelde hamilelik öncesi olan bir şey ben deBenimde şekerim yok hatta çok düşük yemek yiyip koltukta bugün hatta sizmisim.normal sanirim
Ay inanki artik neyin ne oldugunu bilemiyorum.
2 gudur aniden cikan bulanti var.
Zaten cok istahsizim zorla yiyorum ne zaman yesem halsizlik uyku çökuyor.
Dün tansuyonum çok duşmus gozlerim karardi ayaga kalkamadim esim tansiyona bakti dusmus.
Ayranla falan kendime geldim.
Normalde bulanti kusma agri kanama vs çok şukur yasamadim.
Ama bende de böyle hep bir yorgunluk halsizlk uyku hali var buna şükür.
Kızlar şeker olduğu zaman ağzınız acı oluyor çok fazla su içme isteğiniz oluyor. Gece ağzınız kuruyor. litrelerce su içme isteğiniz oluyor. Ağzınızın içi yapış yapış oluyor. Ve bu genelde hamilelik öncesi olan bir şey ben dedennisgo gibi öncesinde şeker hastalığı (tip 2 kontrollü diyabet tanısı) almıştım. Yeni yüksek insülin direnci. (4 civarındaydı)
Vitamin ve kan ilaci neye başladınız bazı vitaminler evet yapar tok karna alınBenimde midem alt üst oldu. Dün istifra ettim sanki kapı açıldı en ufak şeye çıkarasım geliyor. Vitamin ve kan ilacına başladım onlar mı yapıyor bilmiyorum. Tüm gün ekmek arası süzme peynir yiyorum
Vitaminden olabilir mide bulantısı ilacı kullanmama rağmen vitamin kullandığımdan beri çok bulantı yaşıyorum içerisinde balık yağı olduğu için çok kötü balık tadı geliyor ağzıma ve hemen çıkartıyorum doktoruma sordum çok normal bir saat uzan çıkarma sabret dedi sadeceBenimde midem alt üst oldu. Dün istifra ettim sanki kapı açıldı en ufak şeye çıkarasım geliyor. Vitamin ve kan ilacına başladım onlar mı yapıyor bilmiyorum. Tüm gün ekmek arası süzme peynir yiyorum
Ben vitamini yatarken alıyorumBenimde midem alt üst oldu. Dün istifra ettim sanki kapı açıldı en ufak şeye çıkarasım geliyor. Vitamin ve kan ilacına başladım onlar mı yapıyor bilmiyorum. Tüm gün ekmek arası süzme peynir yiyorum
Doğal bulantılar kesilmeden bunlar başladıysa biz 9 ay bulantı mı yaşayacağız yandık valla. Bulantı ilacım elimde sayılı kaldı bitecek diye kullanmak istemiyorum.Vitaminden olabilir mide bulantısı ilacı kullanmama rağmen vitamin kullandığımdan beri çok bulantı yaşıyorum içerisinde balık yağı olduğu için çok kötü balık tadı geliyor ağzıma ve hemen çıkartıyorum doktoruma sordum çok normal bir saat uzan çıkarma sabret dedi sadece
Akşam alınabiliniyorsa bende öyle yapayım bari.Ben vitamini yatarken alıyorumhapın kokusu ağzıma geliyor hep sabah alırsam
Bana diyet listesi verdi doktor onu uyguluyorum ben.Böyle olması, hamilelikte yükselmesi çok normal.. Sizden farklı olarak benim insülin direncimin vardı hamilik öncesinde. Tüp bebekle hamile kaldım, tedavinin bir parçası olarak yaklaşık 4 aydır kortizon kullanıyorum. Öyle bir iştahım açıldı ki, kötü beslenmem nedeniyle zaten şeker metabolizmam sınırdaymış. İlaçtan ayrılınca da direk yükseldi. kontrol altındayken bile böyle dengesiz olmasını normal buluyor aslında endokrin. Ben hemşireye yediklerimi yazıyorum ve bir şey yemedim anlamıyorum niye yüksek diye.. bazen sen iyi beslenirken de yükselir ama dengeleyeceğiz diyor hop doz değişiyor
Canim yemekten sonra yorgunluk çöküupr uyku geliyor benim de.
Eşim çok yiyorsun ondan oluyor diyor az yiyorum halbuki.
Ben sebebini anlamamistim sekerden oluyormus demek.
Bir iki saat kadar sonra geciyor ama.
Bazen uyuyakliyorum uzandigim yerde.
Bilgiler icin sag ol canim dikkat edeyim bunlara.Kızlar şeker olduğu zaman ağzınız acı oluyor çok fazla su içme isteğiniz oluyor. Gece ağzınız kuruyor. litrelerce su içme isteğiniz oluyor. Ağzınızın içi yapış yapış oluyor. Ve bu genelde hamilelik öncesi olan bir şey ben dedennisgo gibi öncesinde şeker hastalığı (tip 2 kontrollü diyabet tanısı) almıştım. Yeni yüksek insülin direnci. (4 civarındaydı)
Yaa stresten nasil oluyormus şaşirdim.Kac gündür internette araştırıyorum acaba kolesterolden mi oluyor acaba bu yemekten sonra ki uyku hali diye ..doktora sordum stresten dedi
Aynı şekilde bende tam uyurken alıyorum yoksa çok midem bulanıyorBen vitamini yatarken alıyorumhapın kokusu ağzıma geliyor hep sabah alırsam
Ben de cihazda yok ögrenemiyorum ne durumda şekerimBende de hiç şikayet yok. Ağrı bulantı kanama yok. Çok enerjik ve keyifliyim. Ama 22 nisanda öğrendim hamileliğimi.. ilacı kestim şeker ölçmeye başladım. 5. Hafta insülin başladım. mesela yüksek çıktığı zamanlar da dahil yemekten sonra ağırlık çökmüyor. Yüksek çıkınca hemen cihaz bozuldu diyorum :) benimle yemek yiyenlerin de şekerini ölçüyorum.. onlar normal çıkıyor ben yüksek o zaman ikna oluyorum cihazın iyi çalıştığına
Baya kişi yazmış hep ayni seyi yaşıyorlar demek ki normalYaa stresten nasil oluyormus şaşirdim.
Strestense ciddi bir sey degil demektir
Ben yemege yakin aliyorum , bazen de yemekten hemen önce , erken alirsam kusuyorum.Akşam alınabiliniyorsa bende öyle yapayım bari.
Ben bittikçe yazdırıyorum bulantı ilacını son aya kadar kullanan bile varmış eczanede öyle dedilerDoğal bulantılar kesilmeden bunlar başladıysa biz 9 ay bulantı mı yaşayacağız yandık valla. Bulantı ilacım elimde sayılı kaldı bitecek diye kullanmak istemiyorum.
Sat aynı ben öğrendimTeşekkür ediyorum hoşbuldumcinsiyeti öğrenebildiniz mi ? Geçmişe dönük mesajları okumaya çalışıyordum bende keşke daha önce öğrenip gelseydim. İlk gebelik olduğu için haliyke acemiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?