2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Çok farkli gercekten biraz enerji istiyorum ama yok
7/24 yatsam yok demicem ev berbat halde hicbir sey yapamiyorum
Mevsimden oldugunu sanmiyorum canim ilk bebegimde son aylarim yaza gelmisti agirlasmis olmama ragmen sürekli ayaktaydim surekli bir seyler yapiyordum.
Tabi bacak agrisindan yatamiyordum o kadar ayakta durunca

Ben de hiç beslenemiyorum bulantımdan dolayı ve çok üzülüyorum bu duruma sadece hazır şeyler tüketebiliyorum dürüm,hamburger,poğaça vs. bebek gelişemicek diye çok korkuyorum
12.haftadan sonra yediklerin bebegi etkiliyor canim.
Ben günde bir ögün yiyordum çogu zaman o da besleyici şeyler degildi.
Ama yumurta süt ve yogurt günlük mutlaka tükettim.
Bebegimin gelisimi iyi hatta önde çok şükür.
Şimdi yediklerimden besleniyor diye ben de tedirginim.
Fazla yemek yiyemesem de meyve yiyorum , zaten canim da meyve istiyor.

Meyveyi ben de bol tüketiyorum ama onun dışında yiyemiyorum bugün eşim zorla balıkçıya götürdü. Zaten yemek yapamıyorum kokusundan tiksindiğim için ne olacak böyle hiç bilmiyorum

Meyveyi ben de bol tüketiyorum ama onun dışında yiyemiyorum bugün eşim zorla balıkçıya götürdü. Zaten yemek yapamıyorum kokusundan tiksindiğim için ne olacak böyle hiç bilmiyorum
Benim koku ile problemim yok ama ben de yapamiyorum çok hicbir sey yapasim gelmiyor. Zaten cabuk yoruluyorum biraz bir iş yapsam tansiyonum dusuyor ya da basim dönüyor.
3 aydan sonra insallah bulantilarin gecer canim genelde 3 ay sonrasi bitiyor.

3 ayı devirdik ama geçmedi maalesef. Biraz uğraştırıcak beni sıpa öyle gözüküyor

Ben dün gece kafama göre prilam içmeyeyim nolacak ki dedim. sabah ilk defa kustum. bulantım oluyordu çok değildi ama hissettiriyordu. bugünüm korkunç geçti diyebilirim. prilam gerçekten işe yarıyormuş demek ki. daha geçecek gibi de durmuyor

Bende çok yoruluyorum nefes nefese kalıyorum daha diyom 4 aya yeni girdik tiroid hastasıyım büyük ihtimalle oda etkiliyor dur vitamin eksikliği vs

Slingler bile pahalanmış küvet de almıyorum leğende yıkayacam aha
Aynen baktım şimdi fiyatlara o yüzden esnek bir kumaş işimizi görür
Hahahha yavaş yavaş oraya doğru evriliyoruz

Hadi tosun kilolu oldu diyelim

En son yıkabilir bez araştırıyordum
Anasına çekerse kaçarı yok kesin tosun olur olsun artık taşıyabildiğim kadar taşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…