- 25 Kasım 2014
- 884
- 952
- 103
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #9.501
Benim 11+3 oldu. Anlaşılan daha çok hafta var böyle geçecekValla zorluktan hamilelik sevincimi yaşayamadım çok şükür yine de dediğiniz gibi geçici bir süreç iyi olsunlar yeterki. 14+3 olduk siz?
Sling ile taşıma planları olan benOshin gibi Sırıtma çarşaf bağlayıp öyle gezdiricem ya vazgeçtim arabadan
Slingler bile pahalanmışSling ile taşıma planları olan ben
Valla 12de geçer diyolardı çok umutluydum ama geçmediBenim 11+3 oldu. Anlaşılan daha çok hafta var böyle geçecek
Bana da innate verdi doktor.Bana sadece innate diye bir takviyeye başladı folik bırakıp
Erkek bir civcivHayırlı olsun nedir cinsiyeti
Maşallah baya erkek varErkek bir civciv
Çok farkli gercekten biraz enerji istiyorum ama yokAynı insan bile iki hamileliğini farklı yaşıyor ne değişik bir şey. Mevsim etkisi olabilir mi bu hareketsizliğe neden ? Hava çok sıcak sonuçta.
Ben normalde daha hareketsiz biriydim, hamilelik bu açıdan bana yaradı aslında.
Bana da diyetisyen liste verdi. Ölçümlerde düşük çıkarsa ne yiyeceğimi, yüksek çıkarsa ne yiyeceğimi anlattı. Ama sonuçta hamilesin canın yasak dediğim şeylerden de isteyebilir nadiren ekstra insülin vurarak biraz yemelisin dedi. Bu esnekliği sevdim ama çok kullanmamaya çalışıyorum
Oshin gibi Sırıtma çarşaf bağlayıp öyle gezdiricem ya vazgeçtim arabadan
Hadi tosun kilolu oldu diyelimSling ile taşıma planları olan ben
En son yıkabilir bez araştırıyordumSlingler bile pahalanmışküvet de almıyorum leğende yıkayacam aha
Hangi bulantı ilacını sgk karşılıyor? Ben de prilam içiyorum ama sgk karşılıyorsa yazdırayım bari. Baya pahalı çünkü.Ben bittikçe yazdırıyorum bulantı ilacını son aya kadar kullanan bile varmış eczanede öyle dediler
12.haftadan sonra yediklerin bebegi etkiliyor canim.Ben de hiç beslenemiyorum bulantımdan dolayı ve çok üzülüyorum bu duruma sadece hazır şeyler tüketebiliyorum dürüm,hamburger,poğaça vs. bebek gelişemicek diye çok korkuyorum
Kızımda Slingi kumaş alıp bağlamıştım yine öyle yapıcam. Zaten hazır slingler de sadece uzun bir kumaş parçasıSlingler bile pahalanmışküvet de almıyorum leğende yıkayacam aha
Ben de öyle yapacagim kişin bir yere çikilmaz zaten.Bebek arabasını hemen almıyorum kızlar kışın nere çıkacak minnaklar nisan 2023 hedefim
Meyveyi ben de bol tüketiyorum ama onun dışında yiyemiyorum bugün eşim zorla balıkçıya götürdü. Zaten yemek yapamıyorum kokusundan tiksindiğim için ne olacak böyle hiç bilmiyorum12.haftadan sonra yediklerin bebegi etkiliyor canim.
Ben günde bir ögün yiyordum çogu zaman o da besleyici şeyler degildi.
Ama yumurta süt ve yogurt günlük mutlaka tükettim.
Bebegimin gelisimi iyi hatta önde çok şükür.
Şimdi yediklerimden besleniyor diye ben de tedirginim.
Fazla yemek yiyemesem de meyve yiyorum , zaten canim da meyve istiyor.
Benim koku ile problemim yok ama ben de yapamiyorum çok hicbir sey yapasim gelmiyor. Zaten cabuk yoruluyorum biraz bir iş yapsam tansiyonum dusuyor ya da basim dönüyor.Meyveyi ben de bol tüketiyorum ama onun dışında yiyemiyorum bugün eşim zorla balıkçıya götürdü. Zaten yemek yapamıyorum kokusundan tiksindiğim için ne olacak böyle hiç bilmiyorum
3 ayı devirdik ama geçmedi maalesef. Biraz uğraştırıcak beni sıpa öyle gözüküyorBenim koku ile problemim yok ama ben de yapamiyorum çok hicbir sey yapasim gelmiyor. Zaten cabuk yoruluyorum biraz bir iş yapsam tansiyonum dusuyor ya da basim dönüyor.
3 aydan sonra insallah bulantilarin gecer canim genelde 3 ay sonrasi bitiyor.
Bende çok yoruluyorum nefes nefese kalıyorum daha diyom 4 aya yeni girdikBenim koku ile problemim yok ama ben de yapamiyorum çok hicbir sey yapasim gelmiyor. Zaten cabuk yoruluyorum biraz bir iş yapsam tansiyonum dusuyor ya da basim dönüyor.
3 aydan sonra insallah bulantilarin gecer canim genelde 3 ay sonrasi bitiyor.
AminMaşallah baya erkek varsağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim
Aynen baktım şimdi fiyatlara o yüzden esnek bir kumaş işimizi görürSlingler bile pahalanmışküvet de almıyorum leğende yıkayacam aha
Anasına çekerse kaçarı yok kesin tosun olur olsun artık taşıyabildiğim kadar taşırımHahahha yavaş yavaş oraya doğru evriliyoruz
Hadi tosun kilolu oldu diyelim
En son yıkabilir bez araştırıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?