- 25 Kasım 2021
- 780
- 1.066
- 43
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #9.481
Prilam mı kullanıyorsunuz ? Günde kaç taneBen bittikçe yazdırıyorum bulantı ilacını son aya kadar kullanan bile varmış eczanede öyle dediler
Decavit fena bulantı yapıyorseyma4 Decavit, ferro sanol ikisinide tok alıyorum. Hatta ferroyu gün aşırı alıyorum mideme dokunuyor.
Prifemyn diye bir ilaç çok bulantı olursa sabah 1 akşam 2 alabilirsin demişti doktorum ben sadece her akşam iki tane alıyorum rahat geçiriyorum günü sadece vitaminden sonra kötü oluyorPrilam mı kullanıyorsunuz ? Günde kaç tane
Maalesef canım ben de bu yüzden her şeyi erken alacağım. Keşke abi abla vs olsaydı da onlarınkini kullansaydık. Tam krize doğuyo çocuklarımızKızlar 1 ay önce baktığım bebek arabası şuan +1500 eklenmiş. Bekledikçe zarara giriyoruz, erken almak istemiyorum hiçbir şeyi ama bu gidişle iflas bayrağını çekecez
Ben 9. Haftada başladım canım doktorumun isteği ileMagnezyum başlayan varmı kızlar doktor bana yazmıştı
Benimde yeni verdi ama ben içeriği daha zengin aldım cinsiyet belli olsa biraz alırdım bende ama daha değilMaalesef canım ben de bu yüzden her şeyi erken alacağım. Keşke abi abla vs olsaydı da onlarınkini kullansaydık. Tam krize doğuyo çocuklarımız
Ben 9. Haftada başladım canım doktorumun isteği ile
Ben sadece beşik ile bebek arabası alacağım beşiğin parasını da Allahtan euro olarak koymuştuk. Diğer banyo malzemeleri, sallanan ana kucağı, puset vb görümcem vericek hep. Yepyeni duruyor onunkilerKızlar 1 ay önce baktığım bebek arabası şuan +1500 eklenmiş. Bekledikçe zarara giriyoruz, erken almak istemiyorum hiçbir şeyi ama bu gidişle iflas bayrağını çekecez
Travel olan kabin tipi olanlara bakBen sadece beşik ile bebek arabası alacağım beşiğin parasını da Allahtan euro olarak koymuştuk. Diğer banyo malzemeleri, sallanan ana kucağı, puset vb görümcem vericek hep. Yepyeni duruyor onunkilerbebek arabasını da nasıl alsam kararsızım.
Bana sadece innate diye bir takviyeye başladı folik bırakıpMagnezyum başlayan varmı kızlar doktor bana yazmıştı
Hayırlı olsun nedir cinsiyetiSat aynı ben öğrendim
Ben de cihazda yok ögrenemiyorum ne durumda şekerim
Doktora sordum cihaza gerek yok şekerin dusuyor bir bakalim önce dedi.
Ilk gebelikte cok enerjiktim ben biraz otur diyorlardi yerimde duramiyordum gerci bebem de öyleydi cok hareketliydi.
Bunda çok uyuşugum kimildayaskm gelmiyor cabuk yoruluyorum
Ben de hiç beslenemiyorum bulantımdan dolayı ve çok üzülüyorum bu duruma sadece hazır şeyler tüketebiliyorum dürüm,hamburger,poğaça vs. bebek gelişemicek diye çok korkuyorumBana diyet listesi verdi doktor onu uyguluyorum ben.
Şeker durumundan pek anlamiyorum yeni yeni alismaya basladim
Bebege bir sey olmasin yeter modundayim.
Benim istahim hiç yok hamileligin basindan beri iştahsizim.
Meyve ya da kahvaltilik yiyesim geliyor yemek canim istemiyor.
Valla zorluktan hamilelik sevincimi yaşayamadım çok şükür yine de dediğiniz gibi geçici bir süreç iyi olsunlar yeterki. 14+3 olduk siz?Büyük çoğunluğumuz zor geçiriyoruz aslında bulantılar ağrılar halsizlik. Ama geçici bir süreç seneye bu zamanlar meleklerimiz kucağımızda olacak ve biz bu günleri hayırlıycsz. Rabbim sabır verain hepimize her sıkıntı çektiğimiz an bebeğimiz biraz daha büyüyor ben en çok bunu hissetmeye çalışıyorum şu an kaç hafta sizin
Al benden de o kadar canım ben de nisan ayında kabin boy olanlardan alacağımBebek arabasını hemen almıyorum kızlar kışın nere çıkacak minnaklar nisan 2023 hedefim
Kızlar 1 ay önce baktığım bebek arabası şuan +1500 eklenmiş. Bekledikçe zarara giriyoruz, erken almak istemiyorum hiçbir şeyi ama bu gidişle iflas bayrağını çekecez
Yaaa aslında mantıklıBebek arabasını hemen almıyorum kızlar kışın nere çıkacak minnaklar nisan 2023 hedefim
Oshin gibi Sırıtma çarşaf bağlayıp öyle gezdiricem ya vazgeçtim arabadanYaaa aslında mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?