2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar 1 ay önce baktığım bebek arabası şuan +1500 eklenmiş. Bekledikçe zarara giriyoruz, erken almak istemiyorum hiçbir şeyi ama bu gidişle iflas bayrağını çekecez
Maalesef canım ben de bu yüzden her şeyi erken alacağım. Keşke abi abla vs olsaydı da onlarınkini kullansaydık. Tam krize doğuyo çocuklarımız
Magnezyum başlayan varmı kızlar doktor bana yazmıştı
Ben 9. Haftada başladım canım doktorumun isteği ile

Maalesef canım ben de bu yüzden her şeyi erken alacağım. Keşke abi abla vs olsaydı da onlarınkini kullansaydık. Tam krize doğuyo çocuklarımız

Ben 9. Haftada başladım canım doktorumun isteği ile
Benimde yeni verdi ama ben içeriği daha zengin aldım cinsiyet belli olsa biraz alırdım bende ama daha değil

Kızlar 1 ay önce baktığım bebek arabası şuan +1500 eklenmiş. Bekledikçe zarara giriyoruz, erken almak istemiyorum hiçbir şeyi ama bu gidişle iflas bayrağını çekecez
Ben sadece beşik ile bebek arabası alacağım beşiğin parasını da Allahtan euro olarak koymuştuk. Diğer banyo malzemeleri, sallanan ana kucağı, puset vb görümcem vericek hep. Yepyeni duruyor onunkiler bebek arabasını da nasıl alsam kararsızım.

Travel olan kabin tipi olanlara bak

Aynı insan bile iki hamileliğini farklı yaşıyor ne değişik bir şey. Mevsim etkisi olabilir mi bu hareketsizliğe neden ? Hava çok sıcak sonuçta.
Ben normalde daha hareketsiz biriydim, hamilelik bu açıdan bana yaradı aslında.

Bana da diyetisyen liste verdi. Ölçümlerde düşük çıkarsa ne yiyeceğimi, yüksek çıkarsa ne yiyeceğimi anlattı. Ama sonuçta hamilesin canın yasak dediğim şeylerden de isteyebilir nadiren ekstra insülin vurarak biraz yemelisin dedi. Bu esnekliği sevdim ama çok kullanmamaya çalışıyorum

Ben de hiç beslenemiyorum bulantımdan dolayı ve çok üzülüyorum bu duruma sadece hazır şeyler tüketebiliyorum dürüm,hamburger,poğaça vs. bebek gelişemicek diye çok korkuyorum

Valla zorluktan hamilelik sevincimi yaşayamadım çok şükür yine de dediğiniz gibi geçici bir süreç iyi olsunlar yeterki. 14+3 olduk siz?

Haklısın, her geçen gün fiyatlar yükseliyor.. ne zaman almayı düşünüyorsun bilmiyorum ama yükselmeye devam etmemesi için bir neden de yok maalesef. ben bir kere baktım ama bu konu bana zor geldi şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…