- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.438
- 133
- 41
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #9.521
Cok zorlamadan gecer insallah canim .3 ayı devirdik ama geçmedi maalesef. Biraz uğraştırıcak beni sıpa öyle gözüküyor
Tek umudum oCok zorlamadan gecer insallah canim .
4 te dursun umalim da
Benm geçen gün bitmişti. 1 gün içmeyeyim deneyim geçmiş mi dedim 3-4 kere kustum çok kötü bir gündü. Ama içtiğim günler sıfır bulantı. Hatta bulantın oldumu diye soranlara yoo olmadı falan diyorum. O kadar unutuyorum yani bulantıyıBen dün gece kafama göre prilam içmeyeyim nolacak ki dedim. sabah ilk defa kustum. bulantım oluyordu çok değildi ama hissettiriyordu. bugünüm korkunç geçti diyebilirim. prilam gerçekten işe yarıyormuş demek ki. daha geçecek gibi de durmuyor
Ben de ilk gebelikte de troid vardi lakin yerimde duramiyordum.Bende çok yoruluyorum nefes nefese kalıyorum daha diyom 4 aya yeni girdiktiroid hastasıyım büyük ihtimalle oda etkiliyor dur vitamin eksikliği vs
Amiin sizinki de geçer en kısa sürede umarım tadını çıkarmaya başlarız hepimizValla 12de geçer diyolardı çok umutluydum ama geçmediinşallah sizinki geçer
keşke önceden paylaşsaydın ben de yapmasaydım aynısınıBenm geçen gün bitmişti. 1 gün içmeyeyim deneyim geçmiş mi dedim 3-4 kere kustum çok kötü bir gündü. Ama içtiğim günler sıfır bulantı. Hatta bulantın oldumu diye soranlara yoo olmadı falan diyorum. O kadar unutuyorum yani bulantıyıBence de kesinlikle işe yarıyor
Ben de ara ara içiyorum prilam. Bende bi kaç saat sonra sersemlik yapıyor sizde de oluyor muBen dün gece kafama göre prilam içmeyeyim nolacak ki dedim. sabah ilk defa kustum. bulantım oluyordu çok değildi ama hissettiriyordu. bugünüm korkunç geçti diyebilirim. prilam gerçekten işe yarıyormuş demek ki. daha geçecek gibi de durmuyor
uyumadan önce iki tane içiyorum ben 23:00 gibiBen de ara ara içiyorum prilam. Bende bi kaç saat sonra sersemlik yapıyor sizde de oluyor mu
Gece önce prilam alıp deneyeceğim olmazsa değiştirsinler napiyimDecavit fena bulantı yapıyorondandır sanırım geçmez se doktora şöyle degistirirsin
Merhaba, bana da ferro sanol verdi doktor ancak yemekten bi saat önce aç karna almamı belirtti. Doktorun özellikle mi tok almanı istedi?@seyma4 Decavit, ferro sanol ikisinide tok alıyorum. Hatta ferroyu gün aşırı alıyorum mideme dokunuyor.
Canım bu hangi uygulama bakayım ben joie alacağım zatenKızlar İstanbulda olan varsa kaçırmasın
canım aç yada tok fark etmiyor bildiğim. Tarama anında doktor bebeğin boy, ense kalınlığı vb ölçümlerini yapıyor sonrasında da kan vermiştim ben. Ki benim kan verdiğim saat 17:30 falandı. Karından ultrason ile bakılıyor. Sonuçlar bende ertesi gün çıkmıştı ama bir haftayı bulan da var.Kızlar günaydın o kadar yoğunum ki buraya bakamıyorum yazdıklarınızı okumayı takip etmeyi özledimyarın 2li tarama testim var ve doktora sormayı unuttum. Bu test öncesinde bişey yenilebiliyor mu yoksa aç karnına mı gitmem lazım? Dikkat etmem gereken başka bişey var mı? Bi de vajinal mı bakıyorlar acaba ? çok soru sordum kusura bakmayın
Dolap canımCanım bu hangi uygulama bakayım ben joie alacağım zaten
Aç tok fark etmiyor canım karından bakıyorlar ense kalınlığı burun kemiğini filan ölçüyorlar sonda da kan veriyorsun 2-3 güne çıkıyor zaten sonuçları gitmeden bebiş hareketlensin diye çikolata yiyebilirsinKızlar günaydın o kadar yoğunum ki buraya bakamıyorum yazdıklarınızı okumayı takip etmeyi özledimyarın 2li tarama testim var ve doktora sormayı unuttum. Bu test öncesinde bişey yenilebiliyor mu yoksa aç karnına mı gitmem lazım? Dikkat etmem gereken başka bişey var mı? Bi de vajinal mı bakıyorlar acaba ? çok soru sordum kusura bakmayın
Tüm hamilelik sürecinde ilk defa dün durduk yere kustum. Ben de kan ilacına dün başladım. Sanırım yapabiliyorBenimde midem alt üst oldu. Dün istifra ettim sanki kapı açıldı en ufak şeye çıkarasım geliyor. Vitamin ve kan ilacına başladım onlar mı yapıyor bilmiyorum. Tüm gün ekmek arası süzme peynir yiyorum
Geçen gittiğim perinatolog plasentanın biraz aşağıda olduğunu o yüzden lekelenme olabileceğini söylemişti canım belki öyle bir şey olabilir git tabi acile aklın kalmasın hem de bebişi görürsün12+3 den herkese selamlar
Bugün kahverengi lekelenme oldu yine
Proluton iğne oluyorum +Progestan fitil kullanıyorum ama işte oldu mu oluyo demek ki
Progestan fitil kullanırken zarar mı veriyorum acaba o yüzden mi oluyor
2 haftadır görmüyoduk bu bahaneyle acile gidiceminş herşey yolundadır
Rahim ağzı sınırdaydı benim korkuyorum en ufak bi şeyde telaş yapıyorumGeçen gittiğim perinatolog plasentanın biraz aşağıda olduğunu o yüzden lekelenme olabileceğini söylemişti canım belki öyle bir şey olabilir git tabi acile aklın kalmasın hem de bebişi görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?