2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Benm geçen gün bitmişti. 1 gün içmeyeyim deneyim geçmiş mi dedim 3-4 kere kustum çok kötü bir gündü. Ama içtiğim günler sıfır bulantı. Hatta bulantın oldumu diye soranlara yoo olmadı falan diyorum. O kadar unutuyorum yani bulantıyı Bence de kesinlikle işe yarıyor

Bende çok yoruluyorum nefes nefese kalıyorum daha diyom 4 aya yeni girdik tiroid hastasıyım büyük ihtimalle oda etkiliyor dur vitamin eksikliği vs
Ben de ilk gebelikte de troid vardi lakin yerimde duramiyordum.
Bunda da troid var hatta dusmuyor ilac degisti en son doktor.
Troidden degildir bence vitamin kansizlik olabilir belki

keşke önceden paylaşsaydın ben de yapmasaydım aynısını
neyse tecrübe oldu. demek ki napıyormuşuz prilama gözümüz gibi bakıyormuşuz

Kızlar İstanbulda olan varsa kaçırmasın

Eklentiler

• Screenshot_20220612_004338_com.dolap.android.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 96
Ben de ara ara içiyorum prilam. Bende bi kaç saat sonra sersemlik yapıyor sizde de oluyor mu

Kızlar günaydın o kadar yoğunum ki buraya bakamıyorum yazdıklarınızı okumayı takip etmeyi özledim yarın 2li tarama testim var ve doktora sormayı unuttum. Bu test öncesinde bişey yenilebiliyor mu yoksa aç karnına mı gitmem lazım? Dikkat etmem gereken başka bişey var mı? Bi de vajinal mı bakıyorlar acaba ? çok soru sordum kusura bakmayın

canım aç yada tok fark etmiyor bildiğim. Tarama anında doktor bebeğin boy, ense kalınlığı vb ölçümlerini yapıyor sonrasında da kan vermiştim ben. Ki benim kan verdiğim saat 17:30 falandı. Karından ultrason ile bakılıyor. Sonuçlar bende ertesi gün çıkmıştı ama bir haftayı bulan da var.

12+3 den herkese selamlar
Bugün kahverengi lekelenme oldu yine
Proluton iğne oluyorum +Progestan fitil kullanıyorum ama işte oldu mu oluyo demek ki
Progestan fitil kullanırken zarar mı veriyorum acaba o yüzden mi oluyor
2 haftadır görmüyoduk bu bahaneyle acile gidicem inş herşey yolundadır

Aç tok fark etmiyor canım karından bakıyorlar ense kalınlığı burun kemiğini filan ölçüyorlar sonda da kan veriyorsun 2-3 güne çıkıyor zaten sonuçları gitmeden bebiş hareketlensin diye çikolata yiyebilirsin

Tüm hamilelik sürecinde ilk defa dün durduk yere kustum. Ben de kan ilacına dün başladım. Sanırım yapabiliyor

Geçen gittiğim perinatolog plasentanın biraz aşağıda olduğunu o yüzden lekelenme olabileceğini söylemişti canım belki öyle bir şey olabilir git tabi acile aklın kalmasın hem de bebişi görürsün

Rahim ağzı sınırdaydı benim korkuyorum en ufak bi şeyde telaş yapıyorum gittim gördüm içim rahat etti boşuna panik yapmışsın bişi yok dedi doktorda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…