2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar selam. Bir şey sorucaktım. Henüz daha erken farkındayım ama hiç bebeğini hisseden oldu mu? Yani tekme kastetmiyorum kayışlarını nerde olduğunu veya kendini dönderdiğini falan hisseden varmı? Ben nerdeyse 10 gündür sırt üstü yattığım zaman nerde durduğunu ve minik hareketlerini hissediyorum. Benim gibi olan varmı ?

Rahim ağzı sınırdaydı benim korkuyorum en ufak bi şeyde telaş yapıyorum gittim gördüm içim rahat etti boşuna panik yapmışsın bişi yok dedi doktorda
Sevindim canım olsun için rahat etti insanın elinde değil panik oluyor ister istemez benim de geçen biraz rahimde ağrım oldu acaba kısalma mı oldu bir şey mi var diye endişe ettim ama çarşamba randevum var bekliyorum rahim ağzı uzunluğun ne çıktı

Tabi insan pimpirikleniyo hemen şükür iyiyiz 27 ölçtü doktor çokda sınırda değil dedi ama bakalım kendi doktorum ne diyicek

16 haftadaysan çok normal canısı
Kiloda etkiliyor sanırım ben tombul bi gebeyim benim 20 yi bulur herhalde

Kızlar göbüşümün üst derisi yanıyor gibi ve kaşınıyor kreme başlamadım henüz çatlıyor mu acaba?
Çatlıyo olabilir canısı benim karnımın altı kaşınıyordu mor mor çizgiler oldu sonra birden meğer kaşımamak lazımmış vucüt kremi losyon gibi bi şey varsa sür istersen nemli olsun yeterki

Tabi insan pimpirikleniyo hemen şükür iyiyiz 27 ölçtü doktor çokda sınırda değil dedi ama bakalım kendi doktorum ne diyicek
doktorun ne diyecek bakalım canım buraya da yaz gidince inşallah uzar kısalma olmaz da serklaja gerek kalmaz

Ben birkaç gündür hissediyorum canım özellikle yemeklerden sonra hatta meyve yediğimde pit pit pit yapıyor. Bu benim 2.hamileligim ilkinde 20.haftalarda aynı bu şekilde hissetmiştim

Ben birkaç gündür hissediyorum canım özellikle yemeklerden sonra hatta meyve yediğimde pit pit pit yapıyor. Bu benim 2.hamileligim ilkinde 20.haftalarda aynı bu şekilde hissetmiştim
Kyliebaci Bende hissediyorum iki gündür minik minik pıt pıtlarını istirahat halinde iken sadece içerden hissedebiliniyor ilkinde 20. Hafta 2. De 17. Hafta bunda 15. Haftada hissettim

Kızlar göbüşümün üst derisi yanıyor gibi ve kaşınıyor kreme başlamadım henüz çatlıyor mu acaba?
Canım başla kremlere hemen ve kaşımamaya çalış çatlayabilir
Ya ben de onu soracaktım. 15.haftadayim ve ilk hamileliğim daha erken diye pek ihtimal vermiyorum ama karnimda bir şeyler oluyor gibi iki gündür. Direkt hareket hissetmiyorum ama ben böyle bir dalgalanma hissi gibi bir şey var.

Bebiş o bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…