- 18 Nisan 2022
- 915
- 1.882
- 33
- 41
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #9.541
Ben gece yatmadan önce 2 tane içiyorum. Hiç bir yan etkisi olmadı. Multivitamini de aynı anda içiyorum. Gündüz içince bulantı yapıyor o da.Ben de ara ara içiyorum prilam. Bende bi kaç saat sonra sersemlik yapıyor sizde de oluyor mu
Gastrit im var canım, doktora söyleyince tok olarak kullan o zaman dedi.Merhaba, bana da ferro sanol verdi doktor ancak yemekten bi saat önce aç karna almamı belirtti. Doktorun özellikle mi tok almanı istedi?
Canım merhaba. Rahim ağzı boyun kaç mmRahim ağzı sınırdaydı benim korkuyorum en ufak bi şeyde telaş yapıyorumgittim gördüm içim rahat etti boşuna panik yapmışsın bişi yok dedi doktorda
Sevindim canım olsun için rahat etti insanın elinde değil panik oluyor ister istemez benim de geçen biraz rahimde ağrım oldu acaba kısalma mı oldu bir şey mi var diye endişe ettim ama çarşamba randevum var bekliyorum rahim ağzı uzunluğun ne çıktıRahim ağzı sınırdaydı benim korkuyorum en ufak bi şeyde telaş yapıyorumgittim gördüm içim rahat etti boşuna panik yapmışsın bişi yok dedi doktorda
27 ölçtü bugün doktor 25 sınır dedi en son 14 gün önce kendi doktoruma gittim dikiş atabiliriz demişti bilmiyorum şimdi ne der salı günü görüşücezCanım merhaba. Rahim ağzı boyun kaç mm
Tabi insan pimpirikleniyo hemen şükür iyiyizSevindim canım olsun için rahat etti insanın elinde değil panik oluyor ister istemez benim de geçen biraz rahimde ağrım oldu acaba kısalma mı oldu bir şey mi var diye endişe ettim ama çarşamba randevum var bekliyorum rahim ağzı uzunluğun ne çıktı
16 haftadaysan çok normal canısıKızlar selam. Bir şey sorucaktım. Henüz daha erken farkındayım ama hiç bebeğini hisseden oldu mu? Yani tekme kastetmiyorum kayışlarını nerde olduğunu veya kendini dönderdiğini falan hisseden varmı? Ben nerdeyse 10 gündür sırt üstü yattığım zaman nerde durduğunu ve minik hareketlerini hissediyorum. Benim gibi olan varmı ?
Dün kaşıntı bende de vardı canım sanırım büyürken gerilen deri kaşınıyor krem yağ vs vaktimiz geldi benceKızlar göbüşümün üst derisi yanıyor gibi ve kaşınıyor kreme başlamadım henüz çatlıyor mu acaba?
Çatlıyo olabilir canısı benim karnımın altı kaşınıyordu mor mor çizgiler oldu sonra birden meğer kaşımamak lazımmış vucüt kremi losyon gibi bi şey varsa sür istersen nemli olsun yeterkiKızlar göbüşümün üst derisi yanıyor gibi ve kaşınıyor kreme başlamadım henüz çatlıyor mu acaba?
doktorun ne diyecek bakalım canım buraya da yaz gidince inşallah uzar kısalma olmaz da serklaja gerek kalmazTabi insan pimpirikleniyo hemen şükür iyiyiz27 ölçtü doktor çokda sınırda değil dedi ama bakalım kendi doktorum ne diyicek
Benim 25 di sonra 28 32 çok şükür şuan 36. İlaçlar çok işe yarıyor.27 ölçtü bugün doktor 25 sınır dedi en son 14 gün önce kendi doktoruma gittim dikiş atabiliriz demişti bilmiyorum şimdi ne der salı günü görüşücez
Ben birkaç gündür hissediyorum canım özellikle yemeklerden sonra hatta meyve yediğimde pit pit pit yapıyor. Bu benim 2.hamileligim ilkinde 20.haftalarda aynı bu şekilde hissetmiştimKızlar selam. Bir şey sorucaktım. Henüz daha erken farkındayım ama hiç bebeğini hisseden oldu mu? Yani tekme kastetmiyorum kayışlarını nerde olduğunu veya kendini dönderdiğini falan hisseden varmı? Ben nerdeyse 10 gündür sırt üstü yattığım zaman nerde durduğunu ve minik hareketlerini hissediyorum. Benim gibi olan varmı ?
Ben birkaç gündür hissediyorum canım özellikle yemeklerden sonra hatta meyve yediğimde pit pit pit yapıyor. Bu benim 2.hamileligim ilkinde 20.haftalarda aynı bu şekilde hissetmiştim
Canım başla kremlere hemen ve kaşımamaya çalış çatlayabilirKızlar göbüşümün üst derisi yanıyor gibi ve kaşınıyor kreme başlamadım henüz çatlıyor mu acaba?
Ya ben de onu soracaktım. 15.haftadayim ve ilk hamileliğim daha erken diye pek ihtimal vermiyorum ama karnimda bir şeyler oluyor gibi iki gündür. Direkt hareket hissetmiyorum ama ben böyle bir dalgalanma hissi gibi bir şey var.Kızlar selam. Bir şey sorucaktım. Henüz daha erken farkındayım ama hiç bebeğini hisseden oldu mu? Yani tekme kastetmiyorum kayışlarını nerde olduğunu veya kendini dönderdiğini falan hisseden varmı? Ben nerdeyse 10 gündür sırt üstü yattığım zaman nerde durduğunu ve minik hareketlerini hissediyorum. Benim gibi olan varmı ?
Bebiş o bebişCanım başla kremlere hemen ve kaşımamaya çalış çatlayabilir
Ya ben de onu soracaktım. 15.haftadayim ve ilk hamileliğim daha erken diye pek ihtimal vermiyorum ama karnimda bir şeyler oluyor gibi iki gündür. Direkt hareket hissetmiyorum ama ben böyle bir dalgalanma hissi gibi bir şey var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?