- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #9.561
Hayırlı pazarlar canım aynı durumdayım birde kızım var 5 yaşında onunla da ilgilenmek istiyor. 5 dk iş yapıp yarım saat dinleniyorum valla. Temizlik işini de eşimle yapıyorum başka türlü olmuyor. Haftaici çalışıyorum haftasonu ev işleri dinlenme yok anlayacağınKızlar hayırlı Pazarlar ya ev işini nasıl yapiyonuz iki iş yapiyom aşırı nefese kaliyorum ya normalmi bu durum bilemedim daha erken değilmi ya
Ay Allah yardım etsin sana bende.iki iş yapıp oturuyorum nefes nefeseHayırlı pazarlar canım aynı durumdayım birde kızım var 5 yaşında onunla da ilgilenmek istiyor. 5 dk iş yapıp yarım saat dinleniyorum valla. Temizlik işini de eşimle yapıyorum başka türlü olmuyor. Haftaici çalışıyorum haftasonu ev işleri dinlenme yok anlayacağın
Hepimiz ayniyiz canim kendimi yormadan yapmaya calisiyorum iste robot süpürge sagolsun benim yerime süpürüyo ama sadece onla olmuyo tabiki diger isler illa bzie bakiyo esim yardimci çoğu seydeKızlar hayırlı Pazarlar ya ev işini nasıl yapiyonuz iki iş yapiyom aşırı nefese kaliyorum ya normalmi bu durum bilemedim daha erken değilmi ya
Benimde almam lazım çokta pahalandi robot süpürge eşim arada yapar genel bende hep işler hatta bazen hamile değilim gibi anlamaz yoruluncaHepimiz ayniyiz canim kendimi yormadan yapmaya calisiyorum iste robot süpürge sagolsun benim yerime süpürüyo ama sadece onla olmuyo tabiki diger isler illa bzie bakiyo esim yardimci çoğu seyde
Allahım sana bağışlasın yavrunu inşallah zamanında sağlıkla doğacak.. dua edicem senin içinCanım anneler, ben cinsiyet heyecanıyla doktora gitmeyi iple çekerken bugün yine kanamam oldu. Çok korktum
Çok şükür yavrum iyi ama rahimde kanama alanı var. Progestan fitile yeniden başladım bir de proluton ve 10 gün istirahat
Evet canım olabilir ben 56 kilo hamile kaldım hala 56 kiloyum göbeğimde hiç yağ yok gerçekten net hissetmemin nedeni de olabilir27 ölçtü bugün doktor 25 sınır dedi en son 14 gün önce kendi doktoruma gittim dikiş atabiliriz demişti bilmiyorum şimdi ne der salı günü görüşücez
Maşallah canım benim ilk gebeliğim ve kimse inanmıyor hareketini hissettiğimeBen birkaç gündür hissediyorum canım özellikle yemeklerden sonra hatta meyve yediğimde pit pit pit yapıyor. Bu benim 2.hamileligim ilkinde 20.haftalarda aynı bu şekilde hissetmiştim
Ben o kadar zayıf değilim ama geçen yıl göbeğe liposuction yaptırdım be hiç yağ kalmadı ben de o yüzden erken hissettimEvet canım olabilir ben 56 kilo hamile kaldım hala 56 kiloyum göbeğimde hiç yağ yok gerçekten net hissetmemin nedeni de olabilir
Çok güzel bi his, benim ilk gebeliğim ben hep sağda hissediyorum solda hissetsem aslında bağırsak hareketleriyle karıştırabilirdim fakat hep sağda geziniyor kayıyor balık gibi kimi tanısam ilk gebeliğinde 19-20. Haftalarda hissetmiş ben 14. Haftada sırt üstü uzanınca içerde kımıldayışını çok net hissediyorumKyliebaci Bende hissediyorum iki gündür minik minik pıt pıtlarını istirahat halinde iken sadece içerden hissedebiliniyor ilkinde 20. Hafta 2. De 17. Hafta bunda 15. Haftada hissettim
Nasıl yükseldi kuzum doktor yat hep hareket etme dedi 15 gündür yatıyorum progestan ilaç bide iğne kullanıyorum başka yapabileceğim bi şey var mı ki acabaBenim 25 di sonra 28 32 çok şükür şuan 36. İlaçlar çok işe yarıyor.
EVet canım benim de öyle dalgalanıyor kayıyor dışarıdan belli olmuyor ama bende erkenden hissettim cinsiyeti belli mi? Diyorlarki erkek erken hareket edermiş sağda dolanırmış ben daha öğrenmedim ama merak ediyorum açıkçası. İlk hamile kaldığımda bile sağ kasıklarım sızlıyordu, sağ göğsüm daha hassastı ve ilk siyah dalgalar sağ göğsümde oluştu garip, tecrübesi olanlar varmıCanım başla kremlere hemen ve kaşımamaya çalış çatlayabilir
Ya ben de onu soracaktım. 15.haftadayim ve ilk hamileliğim daha erken diye pek ihtimal vermiyorum ama karnimda bir şeyler oluyor gibi iki gündür. Direkt hareket hissetmiyorum ama ben böyle bir dalgalanma hissi gibi bir şey var.
Çok geçmiş olsun. Rabbim evladını size sağlıkla bağışlasın inşallah bol bol istirahat etCanım anneler, ben cinsiyet heyecanıyla doktora gitmeyi iple çekerken bugün yine kanamam oldu. Çok korktum
Çok şükür yavrum iyi ama rahimde kanama alanı var. Progestan fitile yeniden başladım bir de proluton ve 10 gün istirahat
Rabbim şifa versin kuzucum hiç sıkma canını 3 ay bitirmişsin şükür bi şey olmaz inşCanım anneler, ben cinsiyet heyecanıyla doktora gitmeyi iple çekerken bugün yine kanamam oldu. Çok korktum
Normal canım havalarda çok dengesiz onlarda bu hale getiriyor biziAy Allah yardım etsin sana bende.iki iş yapıp oturuyorum nefes nefeseeşim evdeyken bazı şeyleri yaptırıyorum ama yinede temizlik vs bana bakıyor dedim bende mi sorun var vitamin vsmi eksik bu kadar nedir yorulmak
Aynı durumu yasadım bende garmatan rahatlatmıştı. Gümüş kapak almayı planlıyorum ben. Simdi düşününce bile sızladı ya gögüs uçlarımLansinoh da bende işe yaramadı. sadece Garmastan pomad biraz hafifletmişti. Yine Garmastan alırım sanırım.
Çok geçmiş olsun canım benim bol bol meyve ye ve vitamin almaya çalışKızlar merhabalar. Sesim kısıldı. Boğazım kasınıyor ya burnumdan içeri akıntı oluyor balgamda mide bulandırıyor. İlaç alamıyorum malum. Önereceğiniz bitkisel çözümler var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?