2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar hayırlı Pazarlar ya ev işini nasıl yapiyonuz iki iş yapiyom aşırı nefese kaliyorum ya normalmi bu durum bilemedim daha erken değilmi ya
Valla öyleyiz canım hep ya sanki halter kaldırdım
Stres yapma canım Allah yardımcın olsun

Ben hiçbir şey hissetmiyorum yaaaa

Allahım sana bağışlasın yavrunu inşallah zamanında sağlıkla doğacak.. dua edicem senin için
En çok ihtiyacım olan şey, dua. Teşekkür ederim. Rabbim senin yavurunu da bağışlasın
Çok geçmiş olsun. Rabbim evladını size sağlıkla bağışlasın inşallah bol bol istirahat et
Amin. Teşekkür ederim. Senin yavrunu da bağışlasın
Yaa ultrasonda onun hareketlerini görünce içime su serpildi. Bi daha yaşamayız inşaallah böyle durumlar.

Nasıl yükseldi kuzum doktor yat hep hareket etme dedi 15 gündür yatıyorum progestan ilaç bide iğne kullanıyorum başka yapabileceğim bi şey var mı ki acaba
Ben de yatıyorum ama evde normal hayatına devam et dedi. Sadece çok ayakta kalma be yürüme dedi. 200 mg progestan kullanıyorum birde prulton iğne 4 günde bir

Kızlar hayırlı Pazarlar ya ev işini nasıl yapiyonuz iki iş yapiyom aşırı nefese kaliyorum ya normalmi bu durum bilemedim daha erken değilmi ya
Benim eşim yapıyor genelde canım ben yardım ediyorum arada diyebilirim o kadar yorgun değilim ama yapmıyorum yine de
Benim bebiş kız canım solda his var biraz

Genelde yapmıyoruz şaka bir yana ben pek bir şey yapmıyorum eşim sağ olsun o yapıyor ağırlığını bu haftada annem geldi yanıma o da hem yemeğimi hem ev işimi yapıyor prenses gibiyim

Erkek sağda evet iki oğlumdada öyleydi

Ben de ayniyim çogunluk höyle galiba.
Sabah makineye bulasiklari koydum öyle yoruldum ki sanki bir iş yaptim ya.
Uzandim uyumuşum
Herkes ayni durumda galiba

Kızlar merhabalar. Sesim kısıldı. Boğazım kasınıyor ya burnumdan içeri akıntı oluyor balgamda mide bulandırıyor. İlaç alamıyorum malum. Önereceğiniz bitkisel çözümler var mı?
Ahh ah bende 7. Haftada çok fena hasta oldum. Boğaz için kestane balı ye mutlaka hem bebek için de faydalı. zencefil çayı ve ıhlamur önermişti doktorum çok iyi geldi ir kaç kez boğaz spreyi kullandım doktor bişey olmaz dedi ama insan emin olamıyor .hep su içip nemli tut boğazı bol dinlen öksürük başlarsa pekmez çok iyi geliyo ama en etkili kesinlikle kestane balı

Kalbim sızladı inan hissettiğini hissettim. Hiç bişey olmayacak inanıyorum ben biraz nazlı olacak bebiş anlaşılan bak o iyiymiş en önemli olan o. Çok geçmiş olsun stres en kötü gelen şey keyifli şeyler yapmaya nefes egzersizlerine önrm vermeni öneririm

Ben bir şey soracağım. Kuyruk sokumu ağrım çok fazla kemik takılıyo sanki o derece uzanıp kalkınca daha çok oluyo sizde var mı böyle bir şey

Geçmiş olsun canım, bebişin iyimiş çok şükür
Destekleriniz için çok teşekkür ederim.

16.haftadasınız normal hissetmeniz. Bizim için daha çok erken :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…