- 8 Ağustos 2020
- 2.794
- 3.295
- 83
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #9.581
Valla öyleyiz canım hep ya sanki halter kaldırdımKızlar hayırlı Pazarlar ya ev işini nasıl yapiyonuz iki iş yapiyom aşırı nefese kaliyorum ya normalmi bu durum bilemedim daha erken değilmi ya
Stres yapma canım Allah yardımcın olsunCanım anneler, ben cinsiyet heyecanıyla doktora gitmeyi iple çekerken bugün yine kanamam oldu. Çok korktum
Çok şükür yavrum iyi ama rahimde kanama alanı var. Progestan fitile yeniden başladım bir de proluton ve 10 gün istirahat
Ben hiçbir şey hissetmiyorum yaaaaEVet canım benim de öyle dalgalanıyor kayıyor dışarıdan belli olmuyor ama bende erkenden hissettim cinsiyeti belli mi? Diyorlarki erkek erken hareket edermiş sağda dolanırmış ben daha öğrenmedim ama merak ediyorum açıkçası. İlk hamile kaldığımda bile sağ kasıklarım sızlıyordu, sağ göğsüm daha hassastı ve ilk siyah dalgalar sağ göğsümde oluştu garip, tecrübesi olanlar varmı
Teşekkürler canım deniycem hepsiniÇok geçmiş olsun canım benim bol bol meyve ye ve vitamin almaya çalış
Pekmez içebilrisin bi kaç kaşık boğazını açar kuzum
Sıcak suya limon sıkap içebilirsin
En çok ihtiyacım olan şey, dua. Teşekkür ederim. Rabbim senin yavurunu da bağışlasınAllahım sana bağışlasın yavrunu inşallah zamanında sağlıkla doğacak.. dua edicem senin için
Amin. Teşekkür ederim. Senin yavrunu da bağışlasınÇok geçmiş olsun. Rabbim evladını size sağlıkla bağışlasın inşallah bol bol istirahat et
Yaa ultrasonda onun hareketlerini görünce içime su serpildi. Bi daha yaşamayız inşaallah böyle durumlar.Rabbim şifa versin kuzucum hiç sıkma canını 3 ay bitirmişsin şükür bi şey olmaz inşbende kanama yaşadım bugün yatışa devam bebişlerimiz iyi çok şükür moral bozmayalım bahaneyle bol bol dinlendik valla iyi oldu
Ben de yatıyorum ama evde normal hayatına devam et dedi. Sadece çok ayakta kalma be yürüme dedi. 200 mg progestan kullanıyorum birde prulton iğne 4 günde birNasıl yükseldi kuzum doktor yat hep hareket etme dedi 15 gündür yatıyorum progestan ilaç bide iğne kullanıyorum başka yapabileceğim bi şey var mı ki acaba
Benim eşim yapıyor genelde canım ben yardım ediyorum arada diyebilirimKızlar hayırlı Pazarlar ya ev işini nasıl yapiyonuz iki iş yapiyom aşırı nefese kaliyorum ya normalmi bu durum bilemedim daha erken değilmi ya
Benim bebiş kız canımEVet canım benim de öyle dalgalanıyor kayıyor dışarıdan belli olmuyor ama bende erkenden hissettim cinsiyeti belli mi? Diyorlarki erkek erken hareket edermiş sağda dolanırmış ben daha öğrenmedim ama merak ediyorum açıkçası. İlk hamile kaldığımda bile sağ kasıklarım sızlıyordu, sağ göğsüm daha hassastı ve ilk siyah dalgalar sağ göğsümde oluştu garip, tecrübesi olanlar varmı
Genelde yapmıyoruzKızlar hayırlı Pazarlar ya ev işini nasıl yapiyonuz iki iş yapiyom aşırı nefese kaliyorum ya normalmi bu durum bilemedim daha erken değilmi ya
Erkek sağda evet iki oğlumdada öyleydiEVet canım benim de öyle dalgalanıyor kayıyor dışarıdan belli olmuyor ama bende erkenden hissettim cinsiyeti belli mi? Diyorlarki erkek erken hareket edermiş sağda dolanırmış ben daha öğrenmedim ama merak ediyorum açıkçası. İlk hamile kaldığımda bile sağ kasıklarım sızlıyordu, sağ göğsüm daha hassastı ve ilk siyah dalgalar sağ göğsümde oluştu garip, tecrübesi olanlar varmı
Ben de ayniyim çogunluk höyle galiba.Kızlar hayırlı Pazarlar ya ev işini nasıl yapiyonuz iki iş yapiyom aşırı nefese kaliyorum ya normalmi bu durum bilemedim daha erken değilmi ya
Ahh ah bende 7. Haftada çok fena hasta oldum. Boğaz için kestane balı ye mutlaka hem bebek için de faydalı. zencefil çayı ve ıhlamur önermişti doktorum çok iyi geldi ir kaç kez boğaz spreyi kullandım doktor bişey olmaz dedi ama insan emin olamıyor .hep su içip nemli tut boğazı bol dinlen öksürük başlarsa pekmez çok iyi geliyo ama en etkili kesinlikle kestane balıKızlar merhabalar. Sesim kısıldı. Boğazım kasınıyor ya burnumdan içeri akıntı oluyor balgamda mide bulandırıyor. İlaç alamıyorum malum. Önereceğiniz bitkisel çözümler var mı?
İlk düşük olan bebeğim sağdaydı ama kızdı. Bu bebeğimde sağda bakalım cinsiyeti ne olacakErkek sağda evet iki oğlumdada öyleydi
Kalbim sızladı inan hissettiğini hissettim. Hiç bişey olmayacak inanıyorum ben biraz nazlı olacak bebiş anlaşılan bak o iyiymiş en önemli olan o. Çok geçmiş olsun stres en kötü gelen şey keyifli şeyler yapmaya nefes egzersizlerine önrm vermeni öneririmCanım anneler, ben cinsiyet heyecanıyla doktora gitmeyi iple çekerken bugün yine kanamam oldu. Çok korktum
Çok şükür yavrum iyi ama rahimde kanama alanı var. Progestan fitile yeniden başladım bir de proluton ve 10 gün istirahat
Geçmiş olsun canım, bebişin iyimiş çok şükürCanım anneler, ben cinsiyet heyecanıyla doktora gitmeyi iple çekerken bugün yine kanamam oldu. Çok korktum
Yaa ne güzel kaçıncı haftada öğrendiniz pekiBenim eşim yapıyor genelde canım ben yardım ediyorum arada diyebilirimo kadar yorgun değilim ama yapmıyorum yine de
Benim bebiş kız canımsolda his var biraz
Yaa hep kız hissediyorum. Haftaya öğreneceğim inşallahErkek sağda evet iki oğlumdada öyleydi
Kalbim sızladı inan hissettiğini hissettim. Hiç bişey olmayacak inanıyorum ben biraz nazlı olacak bebiş anlaşılan bak o iyiymiş en önemli olan o. Çok geçmiş olsun stres en kötü gelen şey keyifli şeyler yapmaya nefes egzersizlerine önrm vermeni öneririm
Destekleriniz için çok teşekkür ederim.Geçmiş olsun canım, bebişin iyimiş çok şükür
11+2de öğrendik canım biz fetal DNA ile, 13+3te ultrasonda da poposunu gördük düzdü o zaman ögrenirdik eğer öyle öğrenmeseydikYaa ne güzel kaçıncı haftada öğrendiniz peki
Hormonlardan dolayı nefes nefese kalmak normal dedi doktorKızlar hayırlı Pazarlar ya ev işini nasıl yapiyonuz iki iş yapiyom aşırı nefese kaliyorum ya normalmi bu durum bilemedim daha erken değilmi ya
16.haftadasınız normal hissetmeniz. Bizim için daha çok erken :)Kızlar selam. Bir şey sorucaktım. Henüz daha erken farkındayım ama hiç bebeğini hisseden oldu mu? Yani tekme kastetmiyorum kayışlarını nerde olduğunu veya kendini dönderdiğini falan hisseden varmı? Ben nerdeyse 10 gündür sırt üstü yattığım zaman nerde durduğunu ve minik hareketlerini hissediyorum. Benim gibi olan varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?